50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar kızlarrr hemen sabah kahvaltı menümü yazıyorum.
1 dilim cavdar ekmegi
4 adet zeytin
1 domates
yarım salata
1 yumurta
kibrit kutusundan biraz büyük peynir
şimdide yeşil cayımı içeçegim
öglen kuran günümüz var ve bende
makarna yapacagım bir kase yogurtlu makarna yiyeceglm
ögle menümde şimdilik bukadar.

Dün ben akşam yemeğini dışarda yedim maalesef ( O yüzden bu sabah tartılmadım, fazla çıkarım diye. Ama kahvaltıda:

2 dilim ekmek
5 tane siyah zeytin
bir tutam maydonoz
yarım kibrit kutusu kadar da peynir yedim

ara öğün olarak 1 tane hurma yedim yanına canım kahve istedi şekersiz kremasız bir fincan kahve içtim.

öğle yemeğinde de 3 tane köfte ve yanına bol salata yedim baya da doydum :))

akşam da bir kase yoğurt yemeyi hedefliyorum ara öğün olarak da bir tane elma yerim.

Ablalarım hiçbir diyeti yapamıyorum, malum 16 yaşındayım.. Sizle birlikte zayıflama yarışmasına katılmak istiyoruuuuum kabul görürseniiz tabii. :) Diyetle birlikte pilateste yapabiliriim sıkılaştırmak için vücudumu

ben azından neler yediklerimi yazayım içim rahat olsuun :)
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Biraz kepek ekmeğiyle yumurta(haşlanmış değil)
Birazda çay (çok içemedim boğazım yanıyor)
böyle işte şimdi de spor yapıcam :) Biraz plates

6 dan sonra bir şey yemeyeceğime kendime söz verdim ama zayıflama konusunda hala motive olamadım. Şeytana uyup hep bozuyorum diyetimi. Şimdi öğlen yedim acıktım şimdi de saat 6 yı geçti evde dondurma var canım da istedi, ondan vazgeçtim kalorisi çok diye. Bugün sözde geçmişi unuttum yeni bir diyete başladım ama iradem sıfır :26:

Sonra meyve yiyeyim dedim canım istemedi nesfit yiyeyim dedim onu da canım istemedi köfte kızartabilirim ya da sigara böreği Evet evde ikisi de mevcut canım da istiyor

Ama sonra dedim ki kendime 49 kiloadan 58e ulaştın sırf bu pis boğazlığın yüzünden Bir anlık damak zevkin için yedin de yedin haline bak. Önceden giydiğin 36 beden pantolonların hiç biri yukarı dahi çıkmıyor, çıkanların da ön tarafı kapanmıyor Şimdi yemeye devam edip 60 kilo mu olmak mı istiyorsan ha söyle 60 kilo mu olmak istiyorsun sonra 70 sonra 80 sonra 90 derken 100ü bulacaksın yapın müsait kilo almaya daha nereye kadar gideceksin böyle söyle!! Hala yemek istiyor musun saat 6yı geçti bak. Bugün diyeti bozarım yarın da aynısı olur derken hiç bir zaman zayıflayamadığın gibi kilo almaya da devam edeceksin istediğin bu mu dedim kendi kendime

Ve hiç bir şey yemedim :))) Canım şimdi hiç bir şey istemiyor :)) Bir tane 5i bir arada zayıflama çayı yapcam kendime ve onu içcem şimdi :))

seni tebrik ediyorum canım aynen böyle devam et

günaydın arkadaşlar bende cumartesi pazar ızgara yedim cok az kaçırmış olabilirim ama fazla degil yarın tartılma günü bakalım lilo vermişmiyiz.

seni tebrik ediyorum canım aynen böyle devam et
teşekkür ederim canım :))
Bugün tartılmadım ama karnım baya bir inmişti dün 6 dan sonra bir şey yemeyince :))
Bakalım haftaya pazar tartılcam bende 58 kiloydum 2 gün önce. Hedefim haftaya kadar 57.
Sabah normal kahvaltı ettim 10 tane zeytin küçük bir parça peynir iki dilim ekmek üstüne bir sürü siyah çay içtim.
Birde bir şey farkettim hemen paylaşayım:
Ben önceden her gün 2 büyük kupa yeşil çay içerdim birini sabah kahvaltıda birini de akşam yemeğinden sonra o zamanlarda kilom hep sabitti beslenmem de normaldi yeşil çay içmeyi bıraktım ondan sonra kilo almaya başladım. Ben yeşil çayın zayıflattığına hiç inanmıyordum ama sanırım gerçekten faydası oluyormuş. Zayıflatmasa bile kilo almayı önlüyor demek ki gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor. Yine başladım içmeye. Tavsiye ederim kızlar siz de tüketin yeşil çayı mutlaka

kizlar haftada bir mi tartiliyorsunuz? ne kadar SIklIkta tartiliyorsnuz?
dun izgara yedim fazla kacirdim bugun bol bol yesil cay iciyorum..

Son düzenleme:
bende şimdi 1 bardaj yeşil cay içeçegim biraz sogumasını bekliyorum
akşam yemegim taze fasulye 1 kaşık pilav ve cacık yada salata olacak şimdilik bukadar

kızlar merhaba
bende şuanda 58.3 kiloyum ve aiclen zayıflama lazım :S kaçtır niyetleniorum ama yok hep fiyasko iradem çok zayıf malesef:S haziranın 23 ünde düğünüm var ve hedefim 53 .. gruba atılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var ne yapmak lazım katılmak için????

aranıza yeni katıldımm 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorumm 9 ayda 9 kilo aldımm ne kadar salakmışım şiştikçe şiştim şimdi uğraşıp duruyorumm en son 56,8 di ama bi daha çıkmaya korkuyorum hedefim 50 35-40 gunde umarım olurumm :s

bu arada sabah sadece elma yiyorum baya tok tutuyoo öğlene kadar acıkmıyorum öğle arasında açıkça kafama göre bu öğlen

1 paket diyet bisküvi 1 bardak tarçınlı light süt

akşama bilmiyorum açıkçası dün velime davetliydim öğlen ama kendimi tuttum yarım dilim börek 4 sarma biraz salata yedim

böyle davetler çok zor oluyoo (( bugn 5 çayına yine davetliyim benim için dua edin :))

Bugün tartıldım 57.6 geldim acelem yok yavaş yavaş gitmeye başlamış gibi ama bir kaç gram oynadığı için su kaybı da olabilir. Bir kaç hafta sonra belli olur gerçek kilom.

kızlar, geçen hafta 54.3 tüm, bu hafta 53.8 geldim.

ama topik biraz sessiz . ne zaman girsem kimse olmuyor. BUda birbirimizi motive etmemizi engelliyor tabiki. O yüzden ben listeden çıkmak iistiyorum.

tartımız kırılmış acil almam lazım kilomu bilmiyorum
bgn davetli olduğum 5 çayında 1dilim haşhaşlı kek yedim eve geldim 1 elma ve bir paket form kepekli çubuk kraker yedim ve bugnü kapattım inşallahhh:S

bende sabah peynir zetin 2 dilim ekmek yedim
öğlen haşlama tavuk göğüs yanına bir kase salata yedim
acıkmadım da acıkırsam az meyve yiyeceğim 2 öğüne düşürdüm ben
3 öğün bana fazla geliyor. 2 öğün yetyor da artıyor. Aralarda bitki çayı içiyorum sürekli onlar beni çok tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…