Günaydınlarr,
Bu sabah normal bir kahvaltı yapmanın hafifliğiyle selamlıyorum sizleri
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça krem peynir
4 adey yeşil zeytin
domates - salatalık
6 dan sonra bir şey yemeyeceğime kendime söz verdim ama zayıflama konusunda hala motive olamadım. Şeytana uyup hep bozuyorum diyetimi. Şimdi öğlen yedim acıktım şimdi de saat 6 yı geçti evde dondurma var canım da istedi, ondan vazgeçtim kalorisi çok diye. Bugün sözde geçmişi unuttum yeni bir diyete başladım ama iradem sıfır :26:
Sonra meyve yiyeyim dedim canım istemedi nesfit yiyeyim dedim onu da canım istemedi köfte kızartabilirim ya da sigara böreğiEvet evde ikisi de mevcut canım da istiyor
Ama sonra dedim ki kendime 49 kiloadan 58e ulaştın sırf bu pis boğazlığın yüzündenBir anlık damak zevkin için yedin de yedin haline bak. Önceden giydiğin 36 beden pantolonların hiç biri yukarı dahi çıkmıyor, çıkanların da ön tarafı kapanmıyor Şimdi yemeye devam edip 60 kilo mu olmak mı istiyorsan ha söyle 60 kilo mu olmak istiyorsun sonra 70 sonra 80 sonra 90 derken 100ü bulacaksın yapın müsait kilo almaya daha nereye kadar gideceksin böyle söyle!! Hala yemek istiyor musun saat 6yı geçti bak. Bugün diyeti bozarım yarın da aynısı olur derken hiç bir zaman zayıflayamadığın gibi kilo almaya da devam edeceksin istediğin bu mu dedim kendi kendime
Ve hiç bir şey yemedim :))) Canım şimdi hiç bir şey istemiyor :)) Bir tane 5i bir arada zayıflama çayı yapcam kendime ve onu içcem şimdi :))
teşekkür ederim canım :))seni tebrik ediyorum canım aynen böyle devam et
kizlar haftada bir mi tartiliyorsunuz? ne kadar SIklIkta tartiliyorsnuz?
dun izgara yedim fazla kacirdim bugun bol bol yesil cay iciyorum..
evet haftada 1 tartılıyoruz canım salı günü tartılıp buraya yazacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?