50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadarda az değil kızlar ya bir simit 4 dilim ekmek demek diyoruum
akşamda yarım dilim ekmek yedim ve 1 ufak parça çikolataa
cuma tartı günüm bakalım allahım nolur 40lıları görebileyim artık..

Blackswann kaç kilosun 40ları göreyim diyince 51 kilo falan hayal ettim ben :))
Bu arada bugün tartıldım 57.6 geldim 300gr gitmiş ilk günden çok sevindim :))
Bakalım ilk hafta olduğu için 2 kilo verebilirim ödemle birlikte. Ondan sonra haftada bir kilo gitsin yeter.
Kahvaltıda küçük kepekli ekmeğe kaşarlı tost yaptım yanına da yeşil çay içtim. Öğlen ve akşam yine az yiyeceğim bakalım.

Akşamları saat 7den sonra birşey yemeyerek 6 günde 1buçuk kilo vermişim
Nasıl mutlu oldum kızlar anlatamam :) bide kendimi çok şartlamadım o yüzden acıkmadım sanırım
şekersiz yeşil çaya da alıştım :)

günaydınlarr,

tam elimde simit kahvaltımı yapıyordum ki 1 simit = 4 dilim ekmek yazısını okudum boğazımda kaldı inanın. Ya benim bu alışkanlığımdan vazgeçmem lazım ama nasıllll. Evde kahvaltı hazır olsa bile simit yemek için etmiyorum bazen kii bu sabahta öyle oldu. Eşim şehir dışında olduğu için annem bende kalıyor bir süredir yazık kadın kalkıp bana bişiler hazırlıyor ben '' yok benim canım simit istiyor'' deyip yemiyorum
Az öncede 1,5 simit yedim yani 6 dilim ekmekk eee yatana kadar bişi yemesem yeridir yanii.

Bu öğleni bir çorbayla geçiştirsem fena olmıcak sanırımm

bende bayılırım simite olsada yesem ama benim olsugum yerde simit satan yok tee merkeze gitmem lazım

günaydın arkadaşlar regaip kandiliniz kutlu olsun ben bugün niyetliyim allah kabul ederse.
sahurda yediklerimi yazayım.1.5 bardak meyve suyu 1.5 dilim ekmek .kibrit kutusu peynir 1.5 dilim kek 4 adet zeytin.

günaydın arkadaşlar regaip kandiliniz kutlu olsun ben bugün niyetliyim allah kabul ederse.
sahurda yediklerimi yazayım.1.5 bardak meyve suyu 1.5 dilim ekmek .kibrit kutusu peynir 1.5 dilim kek 4 adet zeytin.

Teşekkür ederiz canım. Allah kabul etsin. Senin ve tüm arkadaşların da regaip kandili mübarek olsun

Ben 2,5 aydır akşamları ağzıma bir lokma bile almıyorum...
Bazen akşam yemeği tek yoğurt yediğim oldu onda da karnım guruldadığı oldu ama acıkmadım
Onu acıkmadan saymıyorum :))

Yarım ye simiti veya 3/4 oranında ye ama tamamını bitirme. Hele de 2 tane hiç alma.
Bence öğlen çorba güzel seçim.

tatlım senınde kandılın kutlu olsun.allah kabul etsın amın.
dun akşam 4kaşık pilav cok az tavuk yedım 1 tabak bızım memelekete has corba var ismi dovga diya yagsız tusuz..
icindekıler ıspanaklı yogurtlu corba cok guzel tavsıye ederım..
bu sabah :4dılım salatalık,4dılım domates,1dılım emek,3tane zeytın,1cay kaşıgı labne,1tanr yagda yumurta,cay fazla kacırdım yıne her halde(
demın7 tane erık yedım

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun,allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. ben bugün oruç tutamadım ne yazıkki iftarda evde olamiyacağım allah yardımcınız olsun oruçlarınız da kabul olsun inşallah :)
ben bugün çok yedim ne yazıkki ama yazmicam hiç sizde oruçlusunuz akşam yazarım artık :)

bugün ben de niyetliyim Allah hepimizkini kabul etsin :). sahurda 3 dilim olabilecek ekmekten tost yedim. domates, salatalık, 1 kibrit kutusundan az peynir, 1 yumurta ve yeşil çay içtim. umarım çok değildir tost gözümde çok büyüdü de

allah kabul etsin canım orucunu güzel yapmışsın sahurlugunu biraz fazla yemek lazımki gün içerisinde zorlamasın aclık bizi.

255 kalorilik kahvaltıdan sonra
öğle:yarım simit
az yağsız tavuk
1 kaşık yoğurt
ara:1 bitter gofret
akşam:1 porsiyon bulgur pilavı
ara:10 erik...1200 kalori inşallah ağzıma bişey sürmem artık

hepimizin duaları kabul olsun inşallah kandiliniz kutlu olsun..

ben 1 öğünde en fazla 2 dilim ekmekten bahsetmiştim günde de en fazla 3 yerim her öğünde 1 dilim.

benimde iftardan sonra gözlerim acıldı diyebilirim
bu akşam 1 kücük tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav 1 kase cacık yedim.
şimdilik benden bukadar yarın sabah görüşmek üzere.

ben 1 öğünde en fazla 2 dilim ekmekten bahsetmiştim günde de en fazla 3 yerim her öğünde 1 dilim.
He tamam canim o zaman haklisin :)
Bugun ben cok yedim ya bide yarin tarti gunum of ki ne off
7.30 1 kase nesfit meyveli
10.00 3 tane hurma ve nescafe
11.30 bir ufak peynirli kepek ekmekli sandwich ( anlamadim neden cok acikmistim )
14.30 domatesli semizotu slatasi , avucici kadar yagsiz tavuk , 1 dilim uno light , 3-4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye uzerine form cayi ictim
20.00 1 tabak bamya, yarim dilim k.e.
Simdi 3 tane erik ve 5 tane kiraz yedim

menün çok değil sadece ara öğün olduğu için sana fazla gelio için rahat olsun yani gayet güzel

Günaydınlarr,

Bu sabah normal bir kahvaltı yapmanın hafifliğiyle selamlıyorum sizleri

1 dilim çavdar ekmeği
1 parça krem peynir
4 adey yeşil zeytin
domates - salatalık

dun akşam 1 tabak corba,3yk pilav tavuk.
cay,cıflık dondurması,erık,kıras yatana kadar aralıklarla bunları yedım

bu sabah.4zeytın 2ınce dılım peynırlı ekmek,cay

şimdi 3 tane erık yedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…