o kadarda az değil kızlar ya bir simit 4 dilim ekmek demek diyoruum
akşamda yarım dilim ekmek yedim ve 1 ufak parça çikolataa
cuma tartı günüm bakalım allahım nolur 40lıları görebileyim artık..
günaydınlarr,
tam elimde simit kahvaltımı yapıyordum ki 1 simit = 4 dilim ekmek yazısını okudum boğazımda kaldı inanın. Ya benim bu alışkanlığımdan vazgeçmem lazım ama nasıllll. Evde kahvaltı hazır olsa bile simit yemek için etmiyorum bazen kii bu sabahta öyle oldu. Eşim şehir dışında olduğu için annem bende kalıyor bir süredir yazık kadın kalkıp bana bişiler hazırlıyor ben '' yok benim canım simit istiyor'' deyip yemiyorum
Az öncede 1,5 simit yedim yani 6 dilim ekmekkeee yatana kadar bişi yemesem yeridir yanii.
Bu öğleni bir çorbayla geçiştirsem fena olmıcak sanırımm
günaydın arkadaşlar regaip kandiliniz kutlu olsun ben bugün niyetliyim allah kabul ederse.
sahurda yediklerimi yazayım.1.5 bardak meyve suyu 1.5 dilim ekmek .kibrit kutusu peynir 1.5 dilim kek 4 adet zeytin.
Akşamları saat 7den sonra birşey yemeyerek 6 günde 1buçuk kilo vermişim
Nasıl mutlu oldum kızlar anlatamam :) bide kendimi çok şartlamadım o yüzden acıkmadım sanırım
şekersiz yeşil çaya da alıştım :)
günaydınlarr,
tam elimde simit kahvaltımı yapıyordum ki 1 simit = 4 dilim ekmek yazısını okudum boğazımda kaldı inanın. Ya benim bu alışkanlığımdan vazgeçmem lazım ama nasıllll. Evde kahvaltı hazır olsa bile simit yemek için etmiyorum bazen kii bu sabahta öyle oldu. Eşim şehir dışında olduğu için annem bende kalıyor bir süredir yazık kadın kalkıp bana bişiler hazırlıyor ben '' yok benim canım simit istiyor'' deyip yemiyorum
Az öncede 1,5 simit yedim yani 6 dilim ekmekkeee yatana kadar bişi yemesem yeridir yanii.
Bu öğleni bir çorbayla geçiştirsem fena olmıcak sanırımm
günaydın arkadaşlar regaip kandiliniz kutlu olsun ben bugün niyetliyim allah kabul ederse.
sahurda yediklerimi yazayım.1.5 bardak meyve suyu 1.5 dilim ekmek .kibrit kutusu peynir 1.5 dilim kek 4 adet zeytin.
bugün ben de niyetliyim Allah hepimizkini kabul etsin :). sahurda 3 dilim olabilecek ekmekten tost yedim. domates, salatalık, 1 kibrit kutusundan az peynir, 1 yumurta ve yeşil çay içtim. umarım çok değildir tost gözümde çok büyüdü de
Sizlerede iyi kandiller kızlar. Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
merhabalar kızlar..
canım günde 2 dilim ekmek çok az ki pek mümkün de değil açıkcası şöyleki diyetisyene gittiğimde 4 dilim ekmek vermişti neticede biz bu tahılı sadece ekmek olarak tüketmiyoruz 4 dilim ekmek = 1 simit mesela yada 2 yamek kaşığı pilav makarna = 1 dilim ekmek veya kuru baklagiller,mısır,patates aynı şekilde hatta 1 kase çorba = 1 dilim ekmek 3-4 yemek kaşığı nesfit = 1dilim ekmek buna göre düşündüğünde 4 ekmek hakkın hiç çok değil ki zaten 1 dilim kepek ekmeği ortalama 70 kalori falan hele uno falan yiyorsan 40 kaloriye kadar düşüyor 4 dilimden hiç bişey olmaz
bugünkü menüm
sabah : 2 yemek kaşığı nesfit,yağsız sütle ve 1 hurma
öğlen : 1 tahıllı simit , 1 kk beyaz peynir
ara : 1 hurma , yarım yeşil elme
akşamda ekmeksiz balık ve salata yicem inşallah ...
He tamam canim o zaman haklisin :)ben 1 öğünde en fazla 2 dilim ekmekten bahsetmiştim günde de en fazla 3 yerim her öğünde 1 dilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?