50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu topiik baya durgun neden acaba

sabah 09:30
2 dilim etimek-4 zeytin-salatalık domates-az miktarda peynirli omlet-ince dilim peynir ve şekersiz çay

ara 11:30
3 kayısı-10 fındık

öğlen 14:00
2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği ve semiz otu salatası

ara 16:00
1 küçük kase meyve salatası(2 dilim karpuz 1 kayısı 5 kiraz) 1 petit beure bisküvi

akşam 19:00

1 porsiyon yağsız pişmiş balık bol salata 2 dilim kepek ekmeği

2 bardak yeşil çay- 2 lt.su

günaydınn,,

bu başlığı canlandıralım o zaman:)
sabah: 1 küçük kupa cornflakes ve light süt
1ceviz 3 fındık

paylaşımlara devam kızlar:)

kızlarrr ben senelerdir bir aşağı bri yukarı gidip geliyordum. en son kasımda iddia sonucu 6-7 kilo verdim ve 52 kilo oldum. sonrasına kadar hep iyiydim. amaaaa ayağımı incilttim 3 hafta evde yattım, ayağımda alçıda( sağolsunlar evde çok iyi baktılar. bakmışlar belli. 3 kiloya yakın kilo almışım.
şuan 55 kiloyummm
biraz şişkinlik de var üstümde. iş başı yaptım bugun. işte de herkes kilo aldığımı söylüyor
acil diyete ihtiyacım var.
Aaa ayrıca 8 temmuzda nişan yapıcam kesinlikle zayıflamam lazımmmmm

4 senedir veremediğim kiloları Dukan'la 2 haftada verdim vermeye de devam ediyorum. Mart ayından itibaren yediklerime dikkat ederek 60'tan 57'ye düştüm ama orada kaldım.Haziran geldi ben hala 57'deydim, 1 gram aşağıya inemedim.
3 hazirandan beri Dukan yapıyorum 53'üm şu anda ve inmeye devam ediyorum.

bende dukan sayesinde zayflamıştım =)
hemde 40 günde. 6 kilo verdim. öyle çok da kasmamıştım. erkek arkadşım bazen beni yoldan çıkartıp dışarıda yemek yedirdiğine rağmen zayıfladım.
güçlendirmeyi tam olarak yapamadım =( çünkü işe başladım. günde 2 gidiş 2 geliş 4 saat yol katediyordum. eve gidişim sadece uyku içindi. o yuzden bişeyler hazırlayamadım. ama o 4 saatlik yol formumu korumama yardımcı oldu =)))

şimdi ise 3 kilo aldım. sağolsun ananeciğim=) ayağım kırıkken yedirdi de yedirdi
şimdi ise form tutmaya devam ediyorum.egzersiz ayağımın üstüne hala basamadığım için yapamıyrum. ama mekik çekmeye başlıyacağım bu akşam.

sabah çeyrek domates ekmek yedim.
öğlen çeyrek kase çorba 1 adet biber dolması 1 kase yoğurt. 2 dilim de börek (ama herbiri bir parmak uzunluğu ve kalnlığındaydı) birazdan öğle yemeğinde ayırdığım limonlu salata vardı onu yiyeceğim.
akşama da allah kerim.
ama ben akşam yemeklerimi az yerim. o bir kesin.

jose
kizlar aksam yemegini aksam kac gibi yiyiorsunuz????
en gec kacta yenmeli ki???

ben akşam 7 de yemeye çalışıyrum. genelde az yemek yediğim için sorun olmuyor. kışın 6 yazın 7 en iyisi bence.
genelde on gibi yoğurt vs veya meyve yiyerek yatıyorum. ama abartmıyrum. sağolsun midem çok yeme sonrasında ağrı yaparım diyor

Bende bu gün aranıza katılmaya karar verdim..Doğumdan sonra 13 kg verdim..58.9 ile aranızdayım..:2: Diyet yapmıyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..Bebeğimde fırsat buldukça spor yapıyorum..Ben de 52-53 görsem bana yeter..

Sabah yarım dilim karpuz
bir dilim peynir
6-7 tane badem

ben de şu an 57,7 kg yum ilk hedefim 52 bugün kalori diyetine başlamaya karar verdim geçen sene 52 kilodaydım bi anda 57 ye çıktım ve inemiyorum bugün sadece diyete başlayabilirim nöbetteyim tabi bide nöbet usülü çalıştığım için yemek düzeni kalmıyo yakında tatile gitcem biraz vermem lazım yarın bugün sadece diyet yarın sporuda eklicem hadi kızlar birbirimize destek olalım verelim kiloları...:_))bide zayıflama önerilerinizi bekliyorum

selam arkadaşlar,62.3 ile 60-69 kg.topiğindeydim ve şimdi 56.5 ile burada takılmayı planlıyorum.5 küsür kiloyu hiç kasmadan, akşam kaçamaklarını bırakarak haftada 3-4 gün yürüyerek verdim,hiç aç kalmadım,şu diyeti bu diyeti yapmadım.iki ayımı aldı ama acısız oldu diyebilirim:)

Merhaba ben de tek başına zayıflayamayanlardanım. Açken 52.5 kiloyum ve boyum 1.60 olduğu için kilolu gözüküyorum. Özellikle bacaklarımın kalın olmasından çok rahatsızım. Ben çok diyet yapamadığım için yediklerime dikkat etmeyi ve yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Bu sabah:
1 saat yürüyüş yaptım
Kahvaltıda:
Papatya çayı
1 küçük salatalık
1 küçük domates
beyaz peynir
4 zeytin
2 salam yedim.

Şimdi böyle yazınca fazla gibi geldi ama 10 saatlik açlıktan sonra kahvaltının önemli olduğunu düşünüyorum.

haftasonu yemek haricinde çok şeyler yedim. bahçeden meyve toplamışlar. dut kiraz yenidünya erik. aman alllahhhıımmmmm. sadece yedim de yedim.
ama meyve nasılsa die yemiştim =(
bu sabah tartıldm, 54 olmuşum. halbuki ishal olurum kilolar gider diye ummuştum
hala tam manasıyla kendimi rejime adapte edemedim kiiii :26:
sabah 1kase sütlü kornflek yedim.
öğlende de patatesli köfteli yemek vardı, köftelerini yedim sadece. 4 adet. bir tabak salata yedim. iki tane de kayısı yedim. ishal olma umuduyla

1 2 saat içinde bir kase salata daha yiyeceğim. hazırladım salatamı beni bekliyor.

tebrik ediyorum canım. hoşgeldin aramıza =)

aksam yemegimi saat 6 da yedim yesil mercimek yemegi domatesli makarna (kucuk corba kaselerinde yedim
ama suan niyese pismanlik duyuyorum keske makarnadan hic yemeseydim:44:)
artik hic birsey yemiycem saat 10 veya 11 gibi kucuk mevyeli yogurt yerim sonrada yatarim...

üzülme canım yarın toparlarsın umarım.
dün akşam bende 9 da mantı yedim. yoğurtsuz yağsız.
nası yaptım o işi bilmiyrum.akşama kadar ne güzel dayandım. salata vs tarzı yemek yedim. akşam ise dayanamadım. sabah kalktığımda midemde duruyorlardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…