bugün nestle nesfit 14 gün programına başladım.
sabah bir kase sütlü tahıl yedim öğlen tenefüsünde sipariş verelim diye tutturan arkadaşların ısrarıyla küçük bir hamburger, 10 15 tane patates kızartması, akşam çorba ve 4 yemek kaşığı yeşil fasulye.. umarım yatana kadar daha hiçbirşey yemem
canım nesfit 14 gün programında 2 öğün nesfit yemen gerekmiyor mu? Bi ara onu denemeyi bende düşünüyorum bir arkadaşım 2 haftada 3 kilo vermişti nesfitle. Sende sonucu bildir olur mu merak ettim kaç kilo verilebiliyor diye.
canım evet iki öğün yemek gerekiyor ama ben bugün akşam sebze yemeyi tercih ettim ama yarından itibaren tam anlamıyla uymayı düşünüyorum. Bakalım inşallah güzel bir netice alırım sonuçlaı sizlere de bildiririm.
az önce eve geldim tabi elimde elektronik tartı ile :) 2 hafta önce tartılmıştım 56,8 çıkmıştı hatta o zaman hastaydım 58 i bile gördüm onun öncesinde çok üzlüyodum 2 haftadır karar verip yediklerime dikkat ettim hem kalori hesabı yaptım hem de bol bol su ve yeşil çay içtim ama spor nerdeyse hiç yapmadım. şimdi tartıldım ve kilomu söylüyorum 54,1 hedefim 50ydi çok mutluyum demekki 2 hafta boşuna uğraşmamışım hedefe devammm önümde 1 ay var ve vermem gereken 4 kilo umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız birbirimize destek olalım ve yediklerimizi yazalım. anca böyle durdurabilrim yoksa çok fena yiyorum yemek değil ama işim gücüm çikolat pasta tatlı bunlarla kilo aldım zaten..
ama kararlıyımm 1 ay kendimi sıkıcam
şimdi ye kadar yediklerimi yazıyorum
sabah 1 paket diyet bisküvi
öğlen 1 paket diyet bisküvi (evet sağlıksız ama bugün bütün gün okuldaydım seminerim vardı elimde sadece bunlar vardı)
15.30 1 elma 2 bardak yeşilçay 1 litre su
şimdilik bunlar akşam hafif bi yemek ve su içmeye devammm herkese iyi diyetler :)
Daha önceki günlerde nasıl beslendin bilmiyorum ama bu menünde yeme biçimin hiç uygun değil!
aslına bakarsan canım ne isterse yiyorum ama az bugün böyle oldu çünkü tüm gün okuldan çıkamadım
ama kahvaltıyı çoğunlukla diyet bisküvi ile yaparım bu zayıflamak için değil hafta içi okul nedeniyle kahvaltı yapamadığım için hafta sonu peynir zeytin omlet bunlardan yerim ama az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?