50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün nestle nesfit 14 gün programına başladım.
sabah bir kase sütlü tahıl yedim öğlen tenefüsünde sipariş verelim diye tutturan arkadaşların ısrarıyla küçük bir hamburger, 10 15 tane patates kızartması, akşam çorba ve 4 yemek kaşığı yeşil fasulye.. umarım yatana kadar daha hiçbirşey yemem

canım nesfit 14 gün programında 2 öğün nesfit yemen gerekmiyor mu? Bi ara onu denemeyi bende düşünüyorum bir arkadaşım 2 haftada 3 kilo vermişti nesfitle. Sende sonucu bildir olur mu merak ettim kaç kilo verilebiliyor diye.

canım evet iki öğün yemek gerekiyor ama ben bugün akşam sebze yemeyi tercih ettim ama yarından itibaren tam anlamıyla uymayı düşünüyorum. Bakalım inşallah güzel bir netice alırım sonuçlaı sizlere de bildiririm.

ahh ahh zayıflamak uğruna neler yapıyoruz. Oysa kilo alması ne güzel dimi her şey serbest istediğin kadar ye, hem de çok kolay alınıyor hiç zorlamıyor, ama iş aldıklarını vermeye gelince sorma İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz :))

az önce eve geldim tabi elimde elektronik tartı ile :) 2 hafta önce tartılmıştım 56,8 çıkmıştı hatta o zaman hastaydım 58 i bile gördüm onun öncesinde çok üzlüyodum 2 haftadır karar verip yediklerime dikkat ettim hem kalori hesabı yaptım hem de bol bol su ve yeşil çay içtim ama spor nerdeyse hiç yapmadım. şimdi tartıldım ve kilomu söylüyorum 54,1 hedefim 50ydi çok mutluyum demekki 2 hafta boşuna uğraşmamışım hedefe devammm önümde 1 ay var ve vermem gereken 4 kilo umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız birbirimize destek olalım ve yediklerimizi yazalım. anca böyle durdurabilrim yoksa çok fena yiyorum yemek değil ama işim gücüm çikolat pasta tatlı bunlarla kilo aldım zaten..

ama kararlıyımm 1 ay kendimi sıkıcam

şimdi ye kadar yediklerimi yazıyorum

sabah 1 paket diyet bisküvi

öğlen 1 paket diyet bisküvi (evet sağlıksız ama bugün bütün gün okuldaydım seminerim vardı elimde sadece bunlar vardı)

15.30 1 elma 2 bardak yeşilçay 1 litre su

şimdilik bunlar akşam hafif bi yemek ve su içmeye devammm herkese iyi diyetler :)

Daha önceki günlerde nasıl beslendin bilmiyorum ama bu menünde yeme biçimin hiç uygun değil!

Daha önceki günlerde nasıl beslendin bilmiyorum ama bu menünde yeme biçimin hiç uygun değil!

aslına bakarsan canım ne isterse yiyorum ama az bugün böyle oldu çünkü tüm gün okuldan çıkamadım
ama kahvaltıyı çoğunlukla diyet bisküvi ile yaparım bu zayıflamak için değil hafta içi okul nedeniyle kahvaltı yapamadığım için hafta sonu peynir zeytin omlet bunlardan yerim ama az

yeniden ben geldim.3 hafta önce adamakıllı diyet yapan biriydim ama sonra bozdum şu an omini gırtlak yiyorum ama bir pişmanlık bir pişmanlık.az yerken daha mutluydum bir türlü motive olamıyorum.kendimi tutamıyorum.varmıdır bir çaresi?

Simit yemekten iyidir tabi sabah...

kızlar bende bugün yediklerimi yazayım hergün birşeyler oluyor ucundan bozuyorum inanılmaz moralim bozuluyor sonrasında...

sabah bir kase nestle nesfit
öğlen 4 yemek kaşığı taze fasulye 3 yemek kaşığı makarna salatası
ikindi 1 paket diyet bisküvi
akşam bir kase nestle nesfit + 3 yemek kaşığı bezelye yemeği + 2 kaşık yoğurt
gece 10 adet çilek

diyet bisküvi bezelye yoğurt olmaması gerekiyor aslında ama malesef yemiş bulundum :S

selam arkadaşlar,ben aranızda yeniyim.kilom 62 ama ben sizzin aranızda olmak istiyorum,çünkü hedefim 53 kg.önümüzdeki 3 haftanın sonunda 6 kg vermek istiyorum,yani haftada 2 kg.sanırım abartılı veya sağlıksız değil bu isteğim.desteklerinizi bekliyorum.

Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 1 aydır spora gidiyorum 62 kilodan 58 kiloya düştüm ama 1 haftadır sürekli yiyorum sanırım hepsini geri alacağım

Tartı günü ne zaman? Belki sizinle yeniden azimlenirimm

evet kızlar tartılma gününüz var mı ? kendi programıma göre pazartesileri tartılıyorum ama takıma ayak uydurabilirim. kilom 57

kizlar ben abartmadan herseyden yiyorum yani SIKI diyet yapmiyorum..zayifladim bu ara
her gun duzenli gunde 3-4 bardak yesil cay iciyorum ondanmi acaba ya??
karnimdaki sislik indi

arkadaşlar mrb bende son 1,5-2 ay içiinde 49 kiloyken 55 e çıktım amacım ilk önce 49 sonra 45 e düşmek.burda hep birlikte başaralım.

Selam arkadaşlar ben bu topice geçen sene bu zamanlar yazıyordum. 64 le başlamıştım geçen sene bu zamanlar 55 54 civarıydım. En son 51 e kadar düştüm fakat son iki haftadır garip bir şişkinlik ve iştah var. 54 ü gördüm. Ve bu gidiş hayra alamet degil önceki kilo alıp verme deneyimlerime göre tekrar 64 ü göreceğim gibi eğer buna bir dur demezsem. Bir kaç gündür günlük yapıyorum ama gün içinde sallıyorum yiyorum. En azından buraya yazsam iki üç azar işitir kendimi toplarım beni de alın aranıza 50 kilo hedefim ((((
Bugün yediklerimi yazayım tabiki diyete çok uygun degil ama en azından kendim biraz toparlarım az utanır da
Sabah
1 ıspanaklı tavada börek (İçi yağsız hazırlandı)
2 dilim peynir
4 5 zeytin
1 domates
Ara
2 dereotlu küçük puağaça
1 dilim ince kakaolu kek
1 kaşık un helvası
Öğle
5 adet küçük kaşar pane
1 limonlu soda
Ara
4 adet şekerli kurabiye (Pastanedeydim çayın yanına getirip durdular 2 saatte ara ara yedim yemez olaydım)
Akşam
2 buçuk dilim ekmek
4 kaşık patatesli tavuk ( Patates yok ama)
1 kase cacık

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak süt
Ara
1 avuç fındık
4 gün kurusu
Öğle
1 tavuk döner ( Dışarda olunca mecbur)
1 ayran
Ara
2 dilim karpuz
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 dilim ekmek
4 kaşık tavuklu patates sulusu

Akşam bir buçuk saat kadar da yürüyüş yaptım hızlı tempoda.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Ben de 57 kilo civarlarında seyrediyorum. Normalde çok iradeli bir insanım ama motivasyonum düştü, 5 kilo vermek istiyorum. Ben de burada yediklerimi paylaşayım:

Sabah:

1dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
salatalık domates

öğlen

ıspanak yemeği ve 3 kaşık kadar patates püresi

aralarda da biraz etiform bisküvi ile elma yedim. akşam da hafif birşeyler yiyerek bu günü kapatmak istiyorum.
bu arada yürüyüş ve dansımı düzenli yaparak desteklemeyi planlıyorum.

sevgiler,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…