50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim boyum 1,63 kilom 54 ancak 48 kilodan hızlı bir şekilde 56 ya çıktım. sonra iş temposundan dolayı hiç bir şey yapmadan 54 e düştüm şu anda 54 üm. ama bünyem 48 e alışkın olduğu için kendimi kötü hissediyorum. ve kalçamda ve göbeğimde bölgesel yağlanmalar başladı. bu yüzden 50 kiloya düşmek istiyorum.

bugünden itibaren bende aranızdayım

Hoş geldin canım aramıza.

dün akşam üç dört tane sarma birde semizotlu cacık yedim.

bugün çeyrek ekmek arası peynir domates yedim iş yerinde=(
öğlen yarım kase çorba içtim.
birazdan yoğurtla birlikte sarma yiyecem. bu akşam erkek arkadaşımla bir yemeğe davetliyiz. umarım kaloriili yemekler yoktur

merhabalar bende 1.63 boyunda 52 kiloyum.54 kiloyken hiç anlamadan 52 kilo oldum sevindim.kiloyla ilgili problemim yok ama bacaklarım kalın malesef sırf bu yüzden egzersizin yanında beslenmeyede dikkat etmeye baslıyorum.ama kilomda 50 olsa çok iyi olur bu yüzen aranıza katıldım :)

163 boy için 48 az değil mi ?

Son düzenleme:
yaa ben cok su icince niye karnim cok sisiyorrr kilo almis gibi oluyorum
su bile yariyor derler ya o misali offff
suyu yavas ve yudum yudum icecekmissin ozaman yapmazmis yapiyorrrrrr ama.....

merhaba kızlar ben de geldim aranıza

Boyum 1.58 55 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum ama göbeğim olmamasına rağmen basenlerim oldukça geniş kilomun yarısı orada sanki..
Zayıflamak istiyorum yakında evleniyorum da gelinliğin içinde güzel görünmem lazım
1 saat önce stresten bir tabak kıymalı makarna yedim bi de zayıfayacağım diyorum Karar verdim yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum..
tabi önce makarnayı eritmem lazım

İnşallah herşey istediğimiz gibi oluur

yaa ben cok su icince niye karnim cok sisiyorrr kilo almis gibi oluyorum
su bile yariyor derler ya o misali offff
suyu yavas ve yudum yudum icecekmissin ozaman yapmazmis yapiyorrrrrr ama.....

gider o şişlik onu dert etme su içmeye devam et .su metabolizmayı hızlandırır.

163 boy için 48 az değil mi ?

Evet aslında az zaten çok zayıfsın baskıları sonucu yemeye başladım ve şimdi yemeği resmen zevk için yiyorum. Bunun önüne geçmem lazım yoksa ileride daha kötü olacak. Amacım basenlerimdeki fazlalıklardan kurtulmak. Yoksa çok zayıflamak istemiyorum. Yavaş yavaş karın bölgemde de yağlanmalar başladı. Bu durum beni rahatsız ediyor Daha doğrusu korkutuyor 50-51 bile olsam yeterli. Bu sabah tartıldım yine 55 olmuşum. Gerçi regl olacağım 1-2 gün içerisinde onun şişliği de olabilir

Günaydın kızlar;

Dün akşam 1 kase çorba ve 1 dilim kepekli ekmek yedim yanında da yoğurt. Bir de ilerleyen saatlerde karpuz yedim. Bu sabah tartıldım 55 kiloyum, karpuz şişkinlik yapmış olabilir mi? Normalde 54 civarıydım.

Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek arası beyaz peynirli sandviç yedim. Bir fincan şekersiz çay ile beraber.

Bizim vereceğimiz kilolar çok fazla olmadığından yani kilomuza yakın olduğundan kilo vermenin daha zor olduğunu düşünüyorum.
Bana önereceğiniz bir şeyler var mı??

Merhaba kizlar, ben cok uzun süredir 4-5 haftadir ayni kilodayim, duraklamalar oluyordur ama bu cok uzun degilmi? sizler bu durumda napiyorsunuz? sporda yapiyorum ama gitmiyoooooorrrrr

Günaydin kizlar =) bugün tartildim 54,9 kiloyum =( öffff boyum 1,54 50-49kiloya düssem süper oluuuuur bugünden itibaren yememe dikkat edicem sabah yarim dilim siyah ay cekirdekli ekmek yedim az yag sürdüm ve peynir vardi üzerinde ve kararim bol bol su icmek vede elma sirkesini icmek =) haydiiiiii kolay gelsin sizede

merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katılmaya karar verdim 1.64 boyum 54 kiloyum vee acilen zayıflamam lazımmm ne olur yardım edin neler yapıyorsunuz siz????

Anladım canım.
Aslında senin bölgesen zayıflamaya ya da sıkılaşmaya diyim ihtiyacın var.
O göbek illaki bir şişiyor bende de öyle.
Ben 67'lerden 49'lara düştüm düşün !
Ama hala göbeğim çıkıyor ya
Yine dediğin gibi çevre diyor ye vs. ben de zaten hadi artık o kadar kısıtlamayayım kendimi dedim çok da fazla kaçamak yapmıyorum ha ama azıcık yesem direk göbeğe gdiyor sanki.
Senin de benim de göbek hareketleri yapmamız lazım. Göbek dediğim de benim alt karın. Yoksa üst taraf içine göçtü gitti, aşağı göbek pırt diye çıkıveriyor :)

Günaydin kizlar =) sabah yarim dilim siyah ay cekirdekli ekmek yedim az yag sürdüm ve peynir vardi üzerinde ve kararim bol bol su icmek vede elma sirkesini icmek =) haydiiiiii kolay gelsin sizede

hoş geldin aramıza ama sanırım daha gelemedin...
ay çekirdekli ekmek + az yağ sürdün

bence ay çekirdekli ekmeğe veda et. ay çekirdeği zaten başlı başına yağ, yarım dilim de olsa eve sokma derim evet çok lezzetliler ama çok da yağlılar.
ayrıcaaaa benceeeee ekmek üzeri yağ fikri de olmamış. en son orta okulda yemişimdir. sadece diyet için değil, normal yaşantıda da yenmemeli diye düşünüyorum.

hkk
merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katılmaya karar verdim 1.64 boyum 54 kiloyum vee acilen zayıflamam lazımmm ne olur yardım edin neler yapıyorsunuz siz????

sende hoş geldin canım. ben az yiyorum sık sık yiyorum. tatlı şekerli birşeyler ve yağ yemiyorum.sanırım dukan diyetinden kaldı bu alışkanlık.
ben 5 ay öncesinde dukan diyeti yapmıştım çok güzel kilo vermiştim. okumuşsundur belki ayağım sakatlandığı içn veeee sürekli yattığım için yediklerim 3 kilo olarak bana katıldılar. onları vermeye çalışıyorum.
mekik çekiyorum göbeğim biraz çok. hayır bana göre byaa çokkk

canım benimde göbüşüm varrrrr, işte bunun gibi
bol bol mekik çekmek lazım. sıkılaşsın diye. başka çözümü yok bunun. hııı bir de estetik cerrhai var

ya benimde göbeğim var mekik çekiyorum sence işe yarar mı????

bence yarıyor. hem hiç birşey yapmamaktan daha iyidir.
ayrıcaaa yaramasa da bıngıl bıngıl sallanacağına sıkı sıkı olur

bugün göbeğinizi eritmek için ne yaptınız diye bir konu vardı orada daha çok şey anlatıyordu. denemişliğimde var şuan bulamadım konuyu bulunca eklerin

bulursan ekle lütfen canım :)) bide kekik suyunun çok zayıflattığını söylediler doğru mu acaba

bulursan ekle lütfen canım :)) bide kekik suyunun çok zayıflattığını söylediler doğru mu acaba

işte buldummmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/123189-gobeginizi-eritmek-icin-bugun-yaptiniz-424.html
veee yarışma alanı da bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-3-a.html

kekik suyunun zayıflamaya iyi gelip gelmediğini hiç bilmiyorum. ama http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html
bu karışımı içen ve biraz dikkat edip zayıflayan bir adet teyzem var
5 kilo verdi ama 10 gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…