kızlar benim boyum 1,63 kilom 54 ancak 48 kilodan hızlı bir şekilde 56 ya çıktım. sonra iş temposundan dolayı hiç bir şey yapmadan 54 e düştüm şu anda 54 üm. ama bünyem 48 e alışkın olduğu için kendimi kötü hissediyorum. ve kalçamda ve göbeğimde bölgesel yağlanmalar başladı. bu yüzden 50 kiloya düşmek istiyorum.
bugünden itibaren bende aranızdayım
kızlar benim boyum 1,63 kilom 54 ancak 48 kilodan hızlı bir şekilde 56 ya çıktım. sonra iş temposundan dolayı hiç bir şey yapmadan 54 e düştüm şu anda 54 üm. ama bünyem 48 e alışkın olduğu için kendimi kötü hissediyorum. ve kalçamda ve göbeğimde bölgesel yağlanmalar başladı. bu yüzden 50 kiloya düşmek istiyorum.
bugünden itibaren bende aranızdayım
arkadaşlar mrb bende son 1,5-2 ay içiinde 49 kiloyken 55 e çıktım amacım ilk önce 49 sonra 45 e düşmek.burda hep birlikte başaralım.
yaa ben cok su icince niye karnim cok sisiyorrr kilo almis gibi oluyorum
su bile yariyor derler ya o misali offff
suyu yavas ve yudum yudum icecekmissin ozaman yapmazmis yapiyorrrrrr ama.....
163 boy için 48 az değil mi ?
Evet aslında az zaten çok zayıfsın baskıları sonucu yemeye başladım ve şimdi yemeği resmen zevk için yiyorum. Bunun önüne geçmem lazım yoksa ileride daha kötü olacak. Amacım basenlerimdeki fazlalıklardan kurtulmak. Yoksa çok zayıflamak istemiyorum. Yavaş yavaş karın bölgemde de yağlanmalar başladı. Bu durum beni rahatsız ediyorDaha doğrusu korkutuyor 50-51 bile olsam yeterli. Bu sabah tartıldım yine 55 olmuşum. Gerçi regl olacağım 1-2 gün içerisinde onun şişliği de olabilir
Günaydin kizlar =) sabah yarim dilim siyah ay cekirdekli ekmek yedim az yag sürdüm ve peynir vardi üzerinde ve kararim bol bol su icmek vede elma sirkesini icmek =) haydiiiiii kolay gelsin sizede
hkk
merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katılmaya karar verdim 1.64 boyum 54 kiloyum vee acilen zayıflamam lazımmm ne olur yardım edin neler yapıyorsunuz siz????
esenruzgar
ya benimde göbeğim var mekik çekiyorum sence işe yarar mı????
bence yarıyor. hem hiç birşey yapmamaktan daha iyidir.
ayrıcaaa yaramasa da bıngıl bıngıl sallanacağına sıkı sıkı olur
bugün göbeğinizi eritmek için ne yaptınız diye bir konu vardı orada daha çok şey anlatıyordu. denemişliğimde varşuan bulamadım konuyu bulunca eklerin
bulursan ekle lütfen canım :)) bide kekik suyunun çok zayıflattığını söylediler doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?