50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoooook sağol canım yaaa:))) benimde hemen uygulamam gerekiyooooor. sen kaç kilosun şu anda

Dukan'la önce göbeğimden kurtuldum
Şimdi şekillendirmek için callanetics yapıyorum. 20 günde 4 kilo verdim
Vermeye ve incelmeye devam
Hedef 48,5
Temmuz sonunda hedefime ulaşıyorum

çoooook sağol canım yaaa:))) benimde hemen uygulamam gerekiyooooor. sen kaç kilosun şu anda

ben haftalık tartılıyorum canım. en son tartıldığımda geçen hafta 54, belki de 54 küsürdüm. bakalım yarın kaç kilo olacağım :18::18:

kizlar adetinize yakin napiyosunuz? cok acikiyormusunuz nasil engel olabilen varmi?
ben ozaman dayanamiyorum dayanmam icin ne yapmam lazim?

boyun kaç canım senin şu anda aynı kiloyuzda birlikte zayıflayalım hadiiiii :)))

boyum göreceli yaa geçen seneye kadar 1,58dim.yani ben öyle sanıyordum belkide
şimdi topuklu ayakkabılarımla 1,57 falan oluyorum. bazen 1,58. babetlerle de 1,52 çıkıyorum.

neyse sonuç olarak 152 yim. bu kadar kısa olamammmmmmmmm

jose kullanıcısından alıntı
kizlar adetinize yakin napiyosunuz? cok acikiyormusunuz nasil engel olabilen varmi?
ben ozaman dayanamiyorum dayanmam icin ne yapmam lazim?

canım yaa benim son 6 aydır diyetten sonra tatlı krizlerim kapandı. psikolojik diyorlar ama inanmıyorum. çikolata üstüne çikolata yiyen ben simdi adetl, günlerimde bile canım çok nadir istiyor.
aslında o günlerde ufak tefek kaçamaklar yapabilirsin. ama bence gene de doğal tatlılardan olmalı

hkk kullanıcısından alıntı
boyun kaç canım senin şu anda aynı kiloyuzda birlikte zayıflayalım hadiiiii :)))

bugün 53,2kiloyum. haftasonları biraz fazla abartıyrm meyveyi (dutlar,kirazlar, erikler, ohhhhhhhhh)
yeidğime de dikkat etmeliyim yoksa ptesi 54,5 kalkarım

Gidip gidip geliyorum ama bu sefer kesin geldimmm. Kendimi toparlamam lazım..

Sabah

yarım simit
1 dilim peynir

Öğle

yarım simit
1 dilim peynir
4 zeytin
çay

Ara

1 bardak ayran
1 şeftali
1 erik

Akşam daha belli değil..

Benim boyum da senelerce 160 oldu. Gecenlerde bir saglik merkezinde 158 dediler, aktarda 155 dediler. Hele aktardaki tsm fiyasko. Boylarimiz kisaliyor mu ya, cok komik! Benim boyum 158 diyorum ama kendim olcecegim

152 boyum. 53, küsür de kilom. benim göbüşümde toplanmış durumda tüm kilolar.

Akşam

3 küçük ızgara köfte
mikrodalgada 1.5 patates
domates
biber
5 kaşık yoğurtlu yeşil mercimek
1 dilim karpuz

Saat 21.00 de yeşil çay içerim..Birde bebeğim var emziriyorum..Devamlı hareket halindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…