50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama kilo korumak adına buraya takılabiliriz. Sonuçta yeni verdim bu kiloyu ben. Henüz oldum demiyorum. Kilo vermek kadar kiloyu korumak da önemli.

haklısın buarada spor yapıyormusun? ben istikrarlı bir şekilde yapamıyoum. bi yapıyrm sonra iş güç derken arada kaynıyor :/

kızlar bitki çayları işe yarıyor mu ?

ben kayısı çayı içiyorum, tuvalete çıkma konusunda yardımcı oluyor. yeşil çay da içiyrum arada ama işe yarayıp yaramadığı

ebereris
benim deeee göbek problemim var. birileri yardım edebilir mi

nolacak bu göbeklerimizin hali
şu göbeğinizi eritmek için bugun ne yaptınız adlı konudaki spor egzersizlerini yapmak lazım, acaba fayda gören oldu mu

Göbek için o egzersizler çok güzel..Sizin kilo sorununuz kalmamış bu hareketlerle göbek sorununu çözebilirsiniz..İlk başlarda zor geliyor ama yaptıkça insan alışıyor.Ben doğumdan sonra 13 kilo verdim göbeğide biraz toparladım ama hala göbek var..5 kilo daha versem bana yeter..Bu arada da göbeği toparlarım..

Sabah

yarım simit
1 dilim peynir
domates
salatalık

öğle
aynı

akşam

yarım simit
peynir
karpuz
7-8 kaşık yoğurtlu mercimek

ara

8 tane kiraz
1 erik
1 bardak süt

Eşime de kızdım simit alma eve diye,ben simite dayanamıyorum..Bu gün sondu..Hafta da 1 kere yerim..

haklısın buarada spor yapıyormusun? ben istikrarlı bir şekilde yapamıyoum. bi yapıyrm sonra iş güç derken arada kaynıyor :/

Yok canım artık yapmıyorum. Önceden hiç atlamadan hergün yapardım da şimdi artık kilo vermemem gerekiyor :)
Sadece göbek hareketleri yapsam haftada 2-3 defa olabilir ona da üşeniyorum bugünlerde bir de çocuğumu ihmal etmeyeyim diye yapmıyorum...

bende göreceliyim artık. bir yapıyorum bir yapmıyorum. en azından göbek için birşeyler yapmam lazım..

günaydın=) ooo hareketliysen sorun yok. buaralar iş yok bende sürekli masa başında hatta pc başındayım

ben bugun kendimi odullendirdim aksam yemegimi fazla kacirdim ama amaaa bugun icin sadece...!!
aksam yemek saatimde 5.00 5.30 arasiydi
artik bisey yemem 11-11.30 arasi meyva yerim azicik okadar...
yesil cay icerim tamamdir......

günaydın kızlar bende aranıza katıldım.sabah tartıldım kilom 59.4 şuan.4.4 daha vermem lazım.boyumda 1.69 jiilian ile 30 day yapıyorum pilates yapıyorum.leslie ilede günde 3 mil yüryorum.umarın hedeflerımıze ulaşırızzz

selam kızlar bende geldimmm 62 den 55 e düştüm boyumda 1.58 .5 kilo daha vermem gerekiyor.tatil felan derken iyice diyeti bozdum.
bu sabah 2 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 yumurtadan yapılmış yağsız omlet 2 dilim ekmek
1 meyve suyu
bunları yedim.
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 tabak bulgur pilavı ve patates yedim
umarım herkes dilediği kiloya ulaşırr

kızllarrr 53.3 kiloyum. Allahım haftaya nişanım var hala gram zayıflamadım. bu kadar stres altında bile zayıflayamıyorum
hee tabikii benim diyeti sabote edenler çokkkkk.
bugün çok güzel bir kaşarlı pide yedim. bol yağlısından
(yengem yapmış ellerine sağlık ))
ama ben şu nişanı atlatsam da öyle yapılsa bu işler

bende 1.56 boyum kilomda 54 bi 49 olsam diyet ve spora başaldığımda 60 kiloydum 6 kilo verdim amadaha varrr vermemmm lazım

bende 1.56 boyum kilomda 54 bi 49 olsam diyet ve spora başaldığımda 60 kiloydum 6 kilo verdim amadaha varrr vermemmm lazım

benimde boyum 168 ,,nekadar sürede verdin 6kiloyu canım,benim kalan kilolarım durdu gitmiyo sinir oluyorum,spora başladım jilian yapıyorum yarım saat,bugün 6.günüm,kilomda bi değişiklik yok hatta artış varoda kasların su tutmasından kaynaklanırmış bugün öğrendim rahatladım bari

Artık koruma dönemindeyim demiştim. Koruma dönemi 1 ay kadar oldu ve ben 48.8 olmuşum. Koruma derken kilo da veriyorum. Bu şekilde 3-4 ay devam ederse sonrası daha da rahatlıycam.
Çünkü öyle oluyor bu kilo alıp verme meselesi. Bir şekilde kilo takılı kaldı mı vücud dengelemeye çalışıyor.

selam hanımlar yan ben kilo verme manyagı oldum sanırım kendimi durduramıyorum.
boyum 168-170 arası değişiyo neyse

ben aralıktan beri rejim yapıyorum kilom 65 civarıydı.
ilk önceki hedefim 53 tü
53 gördüm ama devam ettim şimdi 50,5 kilodayım su yarım kiloya da taktım vermem lazım diye
durduramıyorum kendimi
sürekli yediğim şeylerim kalorileri uçuşuo beynimde.
ne yapcam bilemiyorum.
eşim ailem falan yeter artık daha ne vercen diye kızıyorlar ama durduramıyorum kendimi.
sürekli yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
sanırım tekrar kilo almaktan korkuyorum
bir kilo alsam gerisi de gelcekmiş gibi geliyor
manyak oldum valla

bende bazen kendimi anoreksiya olduğumu düşünüyorum. dün eski pantoolonlardan birini giydim. acayip bol oldu. düşün bir yanda 4 parmak diğer yandada.
ama hala takık durumdayım. göbeğime takıntılıyım. birde 50 olsam rahatlıyacam modundayım. 50 olsam bu kez 48 olayım diyecem farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…