Ama kilo korumak adına buraya takılabiliriz. Sonuçta yeni verdim bu kiloyu ben. Henüz oldum demiyorum. Kilo vermek kadar kiloyu korumak da önemli.
kızlar bitki çayları işe yarıyor mu ?
ebereris
benim deeee göbek problemim var. birileri yardım edebilir mi
haklısınbuarada spor yapıyormusun? ben istikrarlı bir şekilde yapamıyoum. bi yapıyrm sonra iş güç derken arada kaynıyor :/
hoş geldin aramıza ama sanırım daha gelemedin...
ay çekirdekli ekmek + az yağ sürdün
bence ay çekirdekli ekmeğe veda et. ay çekirdeği zaten başlı başına yağ, yarım dilim de olsa eve sokma derimevet çok lezzetliler ama çok da yağlılar.
ayrıcaaaa benceeeee ekmek üzeri yağ fikri de olmamış. en son orta okulda yemişimdir. sadece diyet için değil, normal yaşantıda da yenmemeli diye düşünüyorum.
günaydin kizlar =)
Canim haklisin ama ben bptpn gün dogru dürüst birsey yiyemiyorum bütün gün ayakta oldugum icin hep hareketdeyim sabahlari okul okuldan sonra aksama kadar isdeyim migdemi o dolu tutuyor...
Neyse cumadan bugüne kadar kiloooooom =) Cuma:54,9 ve bugün Sali:53,5 =)
Yok canım artık yapmıyorum. Önceden hiç atlamadan hergün yapardım da şimdi artık kilo vermemem gerekiyor :)
Sadece göbek hareketleri yapsam haftada 2-3 defa olabilir ona da üşeniyorum bugünlerde bir de çocuğumu ihmal etmeyeyim diye yapmıyorum...
_Aysima_
günaydin kizlar =)
Canim haklisin ama ben bptpn gün dogru dürüst birsey yiyemiyorum bütün gün ayakta oldugum icin hep hareketdeyim sabahlari okul okuldan sonra aksama kadar isdeyim migdemi o dolu tutuyor...
Neyse cumadan bugüne kadar kiloooooom =) Cuma:54,9 ve bugün Sali:53,5 =)
bende 1.56 boyum kilomda 54 bi 49 olsam diyet ve spora başaldığımda 60 kiloydum 6 kilo verdim amadaha varrr vermemmm lazım
selam hanımlar yan ben kilo verme manyagı oldum sanırım kendimi durduramıyorum.
boyum 168-170 arası değişiyo neyse
ben aralıktan beri rejim yapıyorum kilom 65 civarıydı.
ilk önceki hedefim 53 tü
53 gördüm ama devam ettim şimdi 50,5 kilodayım su yarım kiloya da taktım vermem lazım diye
durduramıyorum kendimi
sürekli yediğim şeylerim kalorileri uçuşuo beynimde.
ne yapcam bilemiyorum.
eşim ailem falan yeter artık daha ne vercen diye kızıyorlar ama durduramıyorum kendimi.
sürekli yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
sanırım tekrar kilo almaktan korkuyorum
bir kilo alsam gerisi de gelcekmiş gibi geliyor
manyak oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?