50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet çizelge mantıklı :26: 164-165 boyunda ,27 yaşındayım masabaşı çalışıyorum .Gün içinde pek hareket halinde değilim bu çok kötü .

Senin boyun ,yaşın kaçtı .50 neden hayal olsun ,başaracağımızı umuyorum

Son düzenleme:

bu aylar iştahım çok açık çok acayip yiyorum iş yerinde hep oturuyorum egzersiz spor yapamıyorum tembellikten psikolojim bozuldu herkes sen şişman değilsin diyor ama ben ayna baktığımda sevmiyorum kendimi boğazdan kesemiyorum 1.70 boyum var da zayıf olmadığım için belli bile olmuyor suda içemiyorum günde 1 ltre zor ekmekten vazgeçemiyorum misal :/ zayıflama hapı kullanmayı bile düşünüyorum artık

bende aynen 164-165 boyundayım 28 yaşındayım masabaşında çalışıyorum sıfır hareketli bi iş yapıyorum muhasebeciyim wc ye gitmek dışında yerimden kalkmıyorum :)))) 50 tabiki hayal deil. ama verdikten sonrakoruyabilmek önemli. mesela yazdığın listeye baksana 50 kg olana kadar öyle beslendiğini düşün peki onu koruyabilmek için ne yiyceksin.

zayıflamak uğruna hastanelik olmuşsun yinede akıllamamışsın zayıflama hapını aklından çıkar bikere metabolizmanı bozmaktan başka bişey deil. hem zayıflama haplarının koşulları ne biliyomusun örn. sabah aç karnına 2 bardak suyla yemekten yarım saat önce iceceksin yemekten yarımsaat önce 2 bardak su içsen iştahın kapanıyo zaten. öğlende aynı şekilde yemekten yarım saatönce 2 bardak suyla ilacı içiyosun e oda iştahı keser hergün 40 dk yada 30 dk yürüyün mutlaka diyo mutlaka günde 2 lt su için diyo e sen bunları yaparsan zaten hapa falan ihtiyacın yok ki. bu şartlarla ilaçla 55 kg ya düşsen bile ilacı bıraktığında 60-62 kg olacaksın. geçici çözümlerden çok kalıcı çözümler yap bence. sağında solundaki fazlalıklar senin gözünde büyümüş kendini aşırı kilolu sanıyorsun. kendine haksızlık ediyosun. armut tipi olduğun için basen kalça ve bacaklarını çalıştıracak egzersizlr yap

aynen bende hiç hareket etmiyorum masa başında bilgisayarın başında tıkınıyorum oturuyorum birde o var kızlar ya hadi verdik diyelim tekrar alırım korkusuyla yaşamak tanrımmm ! ben bir ara çok güzel verdim 53e kadar indim 20 günlük tatile gittim günde 2 saat denize girdim birşeyde yiyemiyordum sıcaktan kampa gitmiştim çok zayıflamıştım ah ahh ..

Ben de öyle wc için kullanıyorum sadece bir de benim işim evime çok yakın :26: fazla yürümüyorum .Sen spor yapıyor musun ?

Yaşlandıkça bir de kilolar artıyor sanki çok haklısın .Koruyabilmek için ne yiyeceğimi hiç düşünmedim . Senin listen nasıl senden kopya alayım biraz.

Son düzenleme:

kalçam dik genetik zaten :) ya bir ilaç var aslında kullananda var sabah içiyorsun 1 tane ağız kuruluğu yapıyor iştah kesiyor işte ben su içe bilsem boğazıma sahip çıksam zaten düşünmem ilaç falan ama veremiyorum :/

10 gün yemedim birşey brokili yiyordum 2 gün hastanede serum yedim rezil olmamda cabası gelen geçen soruyor ne oldu diye rezillikti tam

ben uzun zaman 57 de sabit kaldım sonra şeker hamuru pasta cupkek ve pasta işine merak saldım e tabi yaptıkça yiyosun. hiç farkında olmadan 59,8 olmuşum. sonra hemen bas geri basss geri dedim :))) bu kötü haberle karşılaşalı daha 2 gün oldu ve yavaştan başladım kendimce bişiler yapmaya mesela dün sabah bi kase çorba içtim yanına bidilim kepek ekmeği bir haşlanmış yumurta ara öğünde şeftali yedim öğlen bi kase çorba bi dilim kepek ekmeği akşam üzeri dolu bi tabak karışık meyveli mısır gevreği yedim layt sütle akşam eve gidince biraz meyve atıştırdım saat 8 gibi de evde ip atladım ip atlamaya dün başladım baya yorucu bişeymiş 20 dk yapabildim bu hafta 20 dk olarak yapıcam sonra ki hafta 25 e çıkarıcam. bide evime çok yakın yürüyüş parkı var orda bi saat 6 km yürümeyi düşünüyorum. yani hem yediklerimden kısarark hem egzersizle destekleyerek bişiler yapmaya çalışıcam. işin özü şuki hafif yersem hafif hissediyorum zayıf ama sağlıksız bi vücut istemiyorum. kg verebilir bi şekilde ama sağlığımızı geri kazanamayız.

10 gün yemedim birşey brokili yiyordum 2 gün hastanede serum yedim rezil olmamda cabası gelen geçen soruyor ne oldu diye rezillikti tam

tahmin edebiliyorum :))) ama bence ilaç çok sağlıksız o kadar vahim bi durumun yok. kendi çabanla sağlıklı ve emin adımlarla vermeye çalış burda birbirimize destekte oluruz bide ilaç şöyle bişey her sene bi yenisi çıkıyo yok lahana hapı yok kırmızı biber hapı yok altın çilek hapı şimdi mantıklı düşünecek olursak bu ürünler bu kadar sağlıklı işe yarar bişey olsa niye her sene görmeyelim ama biz her sene başka hap görüyoruz.

Offfffff napmışsın sen .Gün içinde tüketilmesi gerekli proteinler,vitaminler var .Ben listeme eklemeyi unuttum ama bir bardak ılık süt,yumurta ,meyve bunları her gün tüketirim .Zayıflayalım derken, sağlığımızdan olmayalım

Evet bizim evden de hamur işleri hiç eksik olmaz. Tuz ve şekeri hayatımdan çıkartmak istiyorum .

Gün içinde tükettiklerin gayet güzelmiş . Ben ip atma işini yapmam galiba alt katımızda oturanlar rahatsız olabilir.Jullian egzersizleri bana mantıklı geldi sende bir göz at istersen.
Kesinlikle çok haklısın acelemiz yok. yavaş yavaş ,sağlıklı bir şekilde vermek en mantıklısı .

Son düzenleme:

boğazdan kesemiyorum işte canım bir kessem yürüsem hergün ilaç tembellikten işte ....

işte ya hiç yemiyecem ya herşeyi iyecem ortası yok bende :/

günlükmü ? nasıl kullanıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/541968-zeyneppinn-diyet-listesi-gunlugu.html burada ıste hergun yazıyorum hesap verme gıbı onun ıcın ne yedıysem yazıyorum ona gore yiyorum.. ben de yazın calısmadıgım ıcın evdeyım yıllardr 58-62 arasındayım 55lerı falan lısedeyken hatırlıyorum unıversıtede 58 59 gıbıydım.. artık zayıf olmak ıstıyorum boyum 1.64..6gun oldu baslayalı dıyete 1bucuk kılo verdım..

sabah 58 çıkıyordum bir de:)) inşallah almamışımdır kilo:) valla ablam daha once dıyetısyenle zayıfladıgı için onu diyet listesine benzer yapıyorum biraz daha esnek bir şekilde.. buradakiler ilk hafta daha kolay veriliyor demişlerdi..
sabah uno kepek ekmek 2tane yıyorum yanına az peynır yumurta salatalık domates vs..
ara ogun süt ıcıyorm lıght ıcıne tarcın katıyorum onu yapmasam yeşil çay ıcıyorum
oglen salata ama yagsız ıcıne nar eksısı katıyorum o olmazsa yogurt ve sebzse yemegı susuz.. belkı bır dılım uno ekmek
ara ogun meyve ya da galete yıyorm 2tane.. yıne yesıl cay olablr...
aksam et yıyorsam cok az yagsız yemeye calısıyorm ekmek yok salata olablr. aksam yatmada 2-3saat once galete ya da meyve ve sut ıcıyorm...sut yag yakıyor ama lıght olacak.. corba daha ıcemıyorum ama ramazanda corba da olur menumde.. normalde etı oglen verıyor dıyetısyenler ama ben annem ne yaprsa ona uyuyorum oglen sebze tarzı daha cok uyuyor menume..
spor yapamıyorum burun amelıyatı oldum 21 gun önce dirençsiz de olsam yapmaya calısıyorum diyetimi..

darısı başıma :)) en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hedef kilolarımıza inşallah.

Selam hanımlar! Bugün neler yediğimi yazacağım ama utanıyorum biraz fazla kaçırdımda:) sabah :1 tane haşlanmış yumurta , 3 fincan çay. Ara1:)8 tane kayısı ,1 tane elma ,1 kupa ayran. Ara2:) 1 dilim karpuz , 1 tane salatalık turşusu. Akşam:) çoban salata , 1 tane pişmiş köy yumurtası , çeyrek ekmek tost :) :) 2 lt su. Egzersiz yok maalesef.

olsun be karadut utanmak iyi yazmak da ne yedıgını öyle öyle azaltıyorsun hırslanıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…