slm kızlar... epeydir yoktum ama artk buralardayım inş.
Artık koruma dönemindeyim demiştim. Koruma dönemi 1 ay kadar oldu ve ben 48.8 olmuşum. Koruma derken kilo da veriyorum. Bu şekilde 3-4 ay devam ederse sonrası daha da rahatlıycam.
Çünkü öyle oluyor bu kilo alıp verme meselesi. Bir şekilde kilo takılı kaldı mı vücud dengelemeye çalışıyor.
merhaba bende diyet yapıorm 59.7 den 53.4 e dusmustum hafta sonuda herseyı yedım;tabı kılo hemen cıkmıs 55.1 e
sen neler yaptın acaba 48 oldun bıde kaç kılodan dustun benımde hedefım 51...koruma donemınde neler yedın
hep beraber verecegız bu kiloları gunluk kısmını da takıp edın ben orada yedıklerımı hergun yazıyorum..
kizlar ya daha oncede yazmistim gerci pek cewap yazan olmadi
adetinize yakin cok acikmiyormusunuz?. ben 10 gun kala cok yemege basliyorum delircem nasil engel olcam buna yaaa....
adetimin 2.gunu filan normale donuyor sonra yine diyetime devam ediyorum ama bir kac kilo aliyorum tatli tuzlu derken...:26:
siz ne yapiyorsunuzz adet donemi yaklasinca????
Benide aranıza alın .55 kiloyum hedefim 50
Bugün yiyeceklerim;
Sabah : Yarım simit,peynir,6-7 zeytin.
Ara: Çiğ badem 7-8
Öğlen: 2 tane küçük dolma,yoğurt
Ara:Çiğ badem 7-8 tane,bir dilim vişneli kek
Akşam :Tavuk-pilav,yoğurt .
peki verdiğin kiloyu nasıl korumayı düşünüyosun? sürekli böyle beslenilmez ama yaaaaaspor yapıyormusun
selam kızlar ya bende 59 kiloyum tam zayıfalamak istiyorum 52 olmak istiyorum boyum 1.70 üstten çok kilom yok alttan genişim çoook kafama takıyorum ne kadar rejim denediysem olmadı yemedim içmedim hastanelik bile oldum sanırım benim psikolijik yardım edinne yapsam acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?