50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar ben 68,5 kilodan 58,4 e düştüm.artık ara da burayada takılsam diyorum nedersin,iz daha vermem gereken çok kilo var eee boy 150 olunca ver ver bştmşiyor kilolar herkes 55 yeter diyor ama ben 50 ye düşmek istiyorum hatta buhalime bile yeter diyenler var ilk etapta hedefim 55 ti ama boya göre orantılayınca 50 daha iyi olacak görüşürüz

mrb arkadaşlar,bende aranıza katılmak istiyorum 59 kgyim.eylül ayında 50 kg olarak bir doğu ilinde göreve başladım sürekli kebap ve tatlı yemekten bu kgye geldim.şuan antalyadayım ve hiçbirkıyafetim olmuyor,zayıflayan arkadaşlar bana fikir verebilirlerse çok sevinirim.moralim çok bozuk

merhaba bende diyet yapıorm 59.7 den 53.4 e dusmustum hafta sonuda herseyı yedım;tabı kılo hemen cıkmıs 55.1 e
sen neler yaptın acaba 48 oldun bıde kaç kılodan dustun benımde hedefım 51...koruma donemınde neler yedın

kizlar ya daha oncede yazmistim gerci pek cewap yazan olmadi
adetinize yakin cok acikmiyormusunuz?. ben 10 gun kala cok yemege basliyorum delircem nasil engel olcam buna yaaa....
adetimin 2.gunu filan normale donuyor sonra yine diyetime devam ediyorum ama bir kac kilo aliyorum tatli tuzlu derken...:26:
siz ne yapiyorsunuzz adet donemi yaklasinca????

Selam arkadaşlar, ben yeni üye oldum. 55 kiloyum 160 cm boyum. Hedefim 50 kilo olmak ama ne yapacğmı bilmiyorum.? İnşallah bu topikte sağlıklı bi şekilde zayıflarız. İyi geceler!

canım ben daha önce demiştim diyetten önce öyleydim. artık canım tatlı da istemiyor işin tuhafı.
biraz kendini zorla. veya daha farklı şekilde beslenmeye çalış. o anki isteğini bastıracak şeyler ye. meyveli yoğurt vs.. gibi

Ben bugün ne yedim ne içtim sıralayım bakayım! Kahvaltı; sütlü türk kahvesi Ara;kavun iki dilim, 2 tane kayısı, bi tane elma. İkindi;2 tane biber dolması, çoban salata. Alakasız oldu ama...Bu kadar egzersiz yapmadım. Bu sabah tartıldım 55. 8 dim haftaya bugün yine tartılınca yazarım kilo vermiş bi şekilde inşaallah!

Benide aranıza alın .55 kiloyum hedefim 50

Bugün yiyeceklerim;

Sabah : Yarım simit,peynir,6-7 zeytin.
Ara: Çiğ badem 7-8
Öğlen: 2 tane küçük dolma,yoğurt
Ara:Çiğ badem 7-8 tane,bir dilim vişneli kek
Akşam :Tavuk-pilav,yoğurt .

peki verdiğin kiloyu nasıl korumayı düşünüyosun? sürekli böyle beslenilmez ama yaaaaa spor yapıyormusun

peki verdiğin kiloyu nasıl korumayı düşünüyosun? sürekli böyle beslenilmez ama yaaaaa spor yapıyormusun

Vermedim ki canım hep 55 kilodayım 2 sene önce 49-50 dim
Nelere tüketeceğimi bilmiyorum ki Jullian egzersize dün başladım .

Son düzenleme:
selam kızlar ya bende 59 kiloyum tam zayıfalamak istiyorum 52 olmak istiyorum boyum 1.70 üstten çok kilom yok alttan genişim çoook kafama takıyorum ne kadar rejim denediysem olmadı yemedim içmedim hastanelik bile oldum sanırım benim psikolijik yardım edin ne yapsam acep ?

yani vericeksin elbet diyete başlamışsın o zaman nasıl koruyacaksın. kendine bi çizelge yaparsan daha rahat gözlemleyebilirsin bence. bide boyun önemli 50 kg off benim için hayal gibi bende bi zamanlar 48-49 dum ama her yıl geri dönüşü olmayan 1 kg ekledi. yani yaş ve boy faktörleri önemli

1,70 boya 59 kg çok deil bence ne kadar şişman olabilirsinki önce kendine böyle seslenmekten hitap etmekten vazgeç bence. ben 1,65 boyunda 59 kg yum. ölim o zaman :))) yavaş yavaş emin adımlarla verirsin. öncelikle 2 lt su içmeye başla ama bil ne kadar içtiğini yavaş yavaş egzersizlere başla yürüyüş yapabilirsin ip atlayabilirsin. kolay ama etkili bir çok seçenek var. bide şunu unutmamak lazım verilmek istenen kg ne kadar azsa işimiz o kadar zor. başarabilirsin inanıyorum çünkü bu aylar kg vermek için çok elverişli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…