50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 1.58 kilom 59 ..Ben boyumu mezura ile ölçtüm..Dışarıda ölçen de 1.55 ölçüyor..Aman zaten kısayım 3 cm uzun olsam ne olacak,kısa olsam ne olacak..

sabah 1 dilim yulaf ekmek kizarmis peynir domates salatalik zeytin
sonra 1,havuc,1 elma kucuk bir salatalik
corba 1 dilim yulaf ekmek kucuk domates yesil biber
bukadarrrr ha birde yesil cay 3-4 bardak

Son düzenleme:
sabah 1 dilim yulaf ekmek kizarmis peynir domates salatalik zeytin
sonra 1,havuc,1 elma kucuk bir salatalik
corba 1 dilim yulaf ekmek kucuk domates yesil biber
bukadarrrr ha birde yesil cay 3-4 bardak

Senin yediklerinden sonra ben yediklerimi yazmaya utanıyorum..:2:

hoşgeldin aramıza gülfuren.
senin bebişin var sen utanma yaz ayrıca ben daha doğum yapmadan bu hallerdeyim.

dün
sabah
bir haşlanmış yumurta (ekmesiz)bol bol maydanoz.
1 2 saat sonra yarım simit peynir.
öğlen
Ben dün pide yedim. ohhhh yağlı mağlı.
akşam birşey yemedim ama. yoksa yedim mi yaa? :44: yok yok yemedim

hkk
36 beden büyük oldu haaaa ben imkanı yok 36 bedenin içine giremeeeeem (((

kalıptan kalıba farkeder ama ben en son ipekyolda birde lcw da denedim. aynı markanın biri tam olmasına rağmen diğeri bol geldi.

Benim boyum da senelerce 160 oldu. Gecenlerde bir saglik merkezinde 158 dediler, aktarda 155 dediler. Hele aktardaki tsm fiyasko. Boylarimiz kisaliyor mu ya, cok komik! Benim boyum 158 diyorum ama kendim olcecegim
bu boy konusuna standart getirmeliler

Bana 38 beden çok bol geliyor artık. Yeni aldığım pantolonlardı bunlar. Kemerle sıktırıyorum bellerini.
Heralde şuanda 36 bedenim. Hatta 34 bile olabilir !
Kızlar aslına bakarsanız kilo vermek istemiyorum artık, sadece göbeğimi sıkılaştırmak istiyorum ama yeme alışkanlığımdan dolayı kilo verebiliyorum.

ben yakında 40 bedene giremeyeceğim yaaa ((

alt bedenin de mi fazlalıkların?
öyle deme cnaım yaaa ben geçen sene 62 kilolara kadar çıkmıştım veeee 40 beden neyse üstüne 42leri görüyordum. biraz sabredince oluyor pes etme

bende 51 de sabitlenmek istiyorum. 53,4 de sabitleniyorum sürekli. tabiki bunu aabartmadan yiyerek yapabiliyorum. 51e düşüp sıkılaşmayı istiyorum. tabiki göbeğimi de inceltmek istiyrm.

alt bedenin de mi fazlalıkların?
öyle deme cnaım yaaa ben geçen sene 62 kilolara kadar çıkmıştım veeee 40 beden neyse üstüne 42leri görüyordum. biraz sabredince oluyor pes etme

bacaklarım çok kalın ve göbeğimde var anlayacağın kilolarım bütün vücuduma yayılmış durumda (((

yaa deme oyle bee!!! yazz nolcakk sanki sali gunu bir tartiya cikayim ondan sonra ogle yemeginde odullendircem kendimi kebap yicem
sonra gene acliga devam

Ben senin kadar yesem incecik olurum..Sen devam et canım maşallah beni gör de iradenden dolayı kendinle gurur duy lütfen..

Sen o zaman göbek hareketleri yapmalısın..Gerçekten çok fark ediyor..Zaten kilon iyi artık yediklerini azaltrark göbeği eritemesin canım..Yeme alışkanlığını yaz da bana örnek olsun..

ben geç saatlerde yemiyorum, çok yağlı yemiyorum. az yiyorum. ekmek yemiyorum (bazen yiyorum) ekmek yememk için zorlamyrum kendimi. canım çekmiyor ekmeği
iş yerinde acıktığım zamanlarda yiyebilmek adına kraker bisküvi değil de salatalık tarzı şeyler tüketiyorum.

hee tabiki pasta börek çörek tarzı şeyleri görünce dayanamadığımı da söylemeliyim. ortamlardan uzak durmak lazım

Sen o zaman göbek hareketleri yapmalısın..Gerçekten çok fark ediyor..Zaten kilon iyi artık yediklerini azaltrark göbeği eritemesin canım..Yeme alışkanlığını yaz da bana örnek olsun..

Evet zaten göbeğimi eritmek için az yemiyorum. Sadece alışkanlık oldu. Zaten dışardan bakınca öyle bir göbeğim de yok ama doğum yaptığım için o bölgenin sıkılaşmaya ihtiyacı var. Sağol önerin için :)
Yeme alışkanlığım akşamları az yemek ve akşam yemeğinden sonra birşey yememek. Herşeyin kalorisini biliyorum az çok, en azından az kalorili mi çok mu onu biliyorum. Çok yüksek kalorili şeylerden kaçınıyorum.
Bir de ben önceleri sabahları aç karna ılık ballı sirkeli su içiyordum şimdi bıraktım tabi.
Bitki çayları içerdim. Şimdi yine içmiyorum artık. Öyle işte...

biz sanırım yanlış yerdeyiz bizim kilo değil göbek problemimiz var çünküüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…