kac gun sonra tartiya ciktin?
bende yarin tartilicam
sabah 1 dilim yulaf ekmek kizarmis peynir domates salatalik zeytin
sonra 1,havuc,1 elma kucuk bir salatalik
corba 1 dilim yulaf ekmek kucuk domates yesil biber
bukadarrrr ha birde yesil cay 3-4 bardak
Senin yediklerinden sonra ben yediklerimi yazmaya utanıyorum..:2:
hkk
36 beden büyük oldu haaaa ben imkanı yok 36 bedenin içine giremeeeeem(((
bu boy konusuna standart getirmelilerBenim boyum da senelerce 160 oldu. Gecenlerde bir saglik merkezinde 158 dediler, aktarda 155 dediler. Hele aktardaki tsm fiyasko. Boylarimiz kisaliyor mu ya, cok komik! Benim boyum 158 diyorum ama kendim olcecegim
Evet aslında az zaten çok zayıfsın baskıları sonucu yemeye başladım ve şimdi yemeği resmen zevk için yiyorum. Bunun önüne geçmem lazım yoksa ileride daha kötü olacak. Amacım basenlerimdeki fazlalıklardan kurtulmak. Yoksa çok zayıflamak istemiyorum. Yavaş yavaş karın bölgemde de yağlanmalar başladı. Bu durum beni rahatsız ediyorDaha doğrusu korkutuyor 50-51 bile olsam yeterli. Bu sabah tartıldım yine 55 olmuşum. Gerçi regl olacağım 1-2 gün içerisinde onun şişliği de olabilir
ben yakında 40 bedene giremeyeceğim yaaa((
Bana 38 beden çok bol geliyor artık. Yeni aldığım pantolonlardı bunlar. Kemerle sıktırıyorum bellerini.
Heralde şuanda 36 bedenim. Hatta 34 bile olabilir !
Kızlar aslına bakarsanız kilo vermek istemiyorum artık, sadece göbeğimi sıkılaştırmak istiyorum ama yeme alışkanlığımdan dolayı kilo verebiliyorum.
alt bedenin de mi fazlalıkların?
öyle deme cnaım yaaa ben geçen sene 62 kilolara kadar çıkmıştım veeee 40 beden neyse üstüne 42leri görüyordum. biraz sabredince oluyorpes etme
yaa deme oyle bee!!! yazz nolcakk sankisali gunu bir tartiya cikayim ondan sonra ogle yemeginde odullendircem kendimi kebap yicem
sonra gene acliga devam
hoşgeldin aramıza gülfuren.
senin bebişin var sen utanma yazayrıca ben daha doğum yapmadan bu hallerdeyim.
Sağol canım senin durumunda kötü değil..Vereceğin kilon az..Gider yavaş yavaş..
dün
sabah
bir haşlanmış yumurta (ekmesiz)bol bol maydanoz.
1 2 saat sonra yarım simit peynir.
öğlen
Ben dün pide yedim. ohhhh yağlı mağlı.
akşam birşey yemedim ama. yoksa yedim mi yaa? :44: yok yok yemedim
Maşallah hep karbonhidrat yemişsin afiyet olsun..Akşam erken mi yatıyorsunuz hiç acıkmıyor musunuz?
kalıptan kalıba farkeder ama ben en son ipekyolda birde lcw da denedim. aynı markanın biri tam olmasına rağmen diğeri bol geldi.
bu boy konusuna standart getirmeliler
Bana 38 beden çok bol geliyor artık. Yeni aldığım pantolonlardı bunlar. Kemerle sıktırıyorum bellerini.
Heralde şuanda 36 bedenim. Hatta 34 bile olabilir !
Kızlar aslına bakarsanız kilo vermek istemiyorum artık, sadece göbeğimi sıkılaştırmak istiyorum ama yeme alışkanlığımdan dolayı kilo verebiliyorum.
Ben senin kadar yesem incecik olurum..Sen devam et canım maşallah beni gör de iradenden dolayı kendinle gurur duy lütfen..
Sen o zaman göbek hareketleri yapmalısın..Gerçekten çok fark ediyor..Zaten kilon iyi artık yediklerini azaltrark göbeği eritemesin canım..Yeme alışkanlığını yaz da bana örnek olsun..
Sen o zaman göbek hareketleri yapmalısın..Gerçekten çok fark ediyor..Zaten kilon iyi artık yediklerini azaltrark göbeği eritemesin canım..Yeme alışkanlığını yaz da bana örnek olsun..
Evet zaten göbeğimi eritmek için az yemiyorum. Sadece alışkanlık oldu. Zaten dışardan bakınca öyle bir göbeğim de yok ama doğum yaptığım için o bölgenin sıkılaşmaya ihtiyacı var. Sağol önerin için :)
Yeme alışkanlığım akşamları az yemek ve akşam yemeğinden sonra birşey yememek. Herşeyin kalorisini biliyorum az çok, en azından az kalorili mi çok mu onu biliyorum. Çok yüksek kalorili şeylerden kaçınıyorum.
Bir de ben önceleri sabahları aç karna ılık ballı sirkeli su içiyordum şimdi bıraktım tabi.
Bitki çayları içerdim. Şimdi yine içmiyorum artık. Öyle işte...
biz sanırım yanlış yerdeyizbizim kilo değil göbek problemimiz var çünküüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?