50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçırılmış kısmını tam olarak anlayamadım :))) vurgulayabilirmisin :)))

Gayet güzel çeyrek tost hariç.

Günaydınlar kızlarrrrrrr

bir kimyager olarak ilaçlara çok karşıyım. ağız kuruluğu demek başka yerlerde de kuruluk yapacak demektir millet ağrı kesici bile içmiyor ki bir yerime zararı var diye. kaldı ki zayıflamak için ilaç içicez. bence canım sende içme. zaten brokoli durumundan hastanelik olmuşsun. Allah korusun canım
dediğin gibi boğazımıza sahip çıksak zaten kilo vericez. ilacı unut gel takıl bize
bol su içip yarım saat yürüyüş egzersiz vs. ohhh missss.

eğer bu bir öğününse evet fazla kaçmış ama 24 saat içinde yediklerinseeeeeee.... iyisin iyi devam et kıskandım valla=))
keşke çeyrek ekmek tostu akşam değil de sabah yemiş olsaydın canım

Son düzenleme:
İlaca ben de karşıyım ama düzenli içtiğim alerji haplarım var.. migrenim tuttugunda bile çok kötü olana kadar ilaç içmiyorum.ilaç kullanmayın derim...

bugün sadece nesfit yedim... öğleden sonra tek bir parça börek ve yağsız patates salatası yicem misafir gelecek de bugun diyetimi uygulayamıyor olmak beni şimdiden üzüyor...

kızlarrrrr bende çoğu vaktimi masa başında geçiriyorum. sürekli bacaklarımı hareket ettiriyorum. en azından 0,001 kalori bile harcasam yararımadır diyeeeee

Allahtan 20 dakika yürüyorum eve dönüşte. benim göbeğimle derdim olduğu için
dün 35+25+25 mekik çektim. (tam mekik değil)
birde sporda bel ve karın için bir hareket vardı ondan yapıyordummmmm kiiii elektrikçi geldi benim spor işi bitti

ilaç konusunda en iyisini yapıyorsun canım...
misafirlere eşlik etmeden olmuyor. az yiyerek geçiştirebilirsin. umarım dayanabilirsin

ben dün sabah domates peynir bir dilim ekmek ekmeğimin yarısına ev yapımı reçelimden sürdüm, bir haşlanmış yumurta yedim, öğlen bardak çorba ve türk kahvesi içtim, akşam üzeri 5 gibi bir dolu kase mısır gevreği ve akşamda maalesef dayanamayıp yarım haşlanmış mısır yarım porsiyon pilav üzerine tazefasulye yedim yoğurtla yerken az gibi geliyo ama yazarken ne kadar çok olduğu anlaşılıyor :)) bugün sabah beyaz peynir domatesli tost yedim tost ekmeğine öğlen bi kase çorba içicem biraz öncede bi haşlanmış yumurta yedim akşam üzeride bi kase mısır gevreği yiycem inş. akşam boğazımı tutabilirim.

Kızlar çoğumuz masabaşı çalışıyoruz .Masabaşında çalışanlar hangi hareketleri yapmalı videolu felan anlatalım ,paylaşalım .

Ohhhhh maşallah :) bir de dün bana diyordun nasıl kilonu koruyacaksın vercen diye.

Benimde menumde şu şekilde
Sabah: zeytinli pohaça
ara: çiğ badem 7 tane
öğlen:çokkkkkk az pilav ve tavuk
ara :çiğ badem
akşam:ızgara flato ,salata
meyve....

gün içinde bir adet yumurta yiyorum bir de.

öğlen yemeğinden dönüyorum
yemek şirketimiz veee gözlüklerim sağolsun rejimime yardımcı oluyorlar =))
ekmeksiz bir kase çorba içecektim, amaaa içinden çıkan kıl sayesinde iikinci kaşıkta bıraktım.
iki kaşık (yemek kaşığı ile) taze fasulye yedim. vee bir dilim ekmekle çemen yedim. bu kadar.

sabah da çeyrek ekmek peynir domates yemiştim :18:

maalesef biraz yedim 2dilim kıymalı börek yedim bir de oyagsız ve tuzsuz patates salatası(( akşam da bunu telafi etmek için sadece nesfit yedim.. yeşil çay ve suya devam bugun baska bır sey yiyemem zaten:)

dün çok kaçırdıgım için bugun cok da bi şey yemedım zaten gec kalkmıstım:)
1dilim uno kepek ekmek
bir salatalalık,yarım domates,kibrit kutusu peynir ve iki parça kaşar peyniri...biraz nane ve dere otu da yedim... şimdi yeşil çay da sıra:)

iyi haftasonları kızlarrrrrrr. umarım fazla kaçırmıyorsunuzdur.

dün 52,4 kiloydum. ama emin olmadan kilo çizelgemi düzeltmeyeceğim
ben dün akşam yemek yemeği unutttummm
nasıl unutulur demeyin resmen gece açlıkla kalktım. midemde bir gurultu

neyse sabah kahvaltıda da az yedim.
lesli ile sporumu yaptım. ohhhhh miss=))

ben kaçırdım maalesef hafta sonları düzenim bozuluyo çalışırken daha kolay yemek saatim kahvaltı saatim hatta yeşil çay saatim bile belli bide regl oldum of offfff. yarın güze bi başlangıç yapıcam inş. o yüzde tartılmadım bile

ben tatıldeyım benım işim daha zor bı yere gıdıcek oluyoruz e herkes homili gırtlak yıyor ben boyle ne yıyecegımı sasırıyorum:)

offf cok sinirliyim 2 gundur aksam yemeginde misafirlikteydik cok yemek yedim delircemmmm
yarin aslaaaa be aslaaaa hic bisey yemicem offf

ben tatıldeyım benım işim daha zor bı yere gıdıcek oluyoruz e herkes homili gırtlak yıyor ben boyle ne yıyecegımı sasırıyorum:)

diyet yapabilmenin en önemli işi hayır diyebilmek irademize sahip çıkabilmek yoksa biz aslında sürekli böyle şeylere maruz kalıyoruz ama diyetteyken daha çok dikkatimizi çekiyo misafirimiz gelse yada misafirliğe gitsek arkadaşlarımızla dışarı çıksak yemek zorunda kalıyomuşuz gibi ama aslında öyle deil kendi standartlarımızı belirleyip hayatımızın her anına onu yansıtabilmeliyiz. yapamıyosak kimseyle görüşüp hiç dışarı çıkmayalım şuda önemli bozsak bile motiveyi koruyup kaldığımız yerden devam edebilmek.

Sporu işe gitmeden önce mi yapıyorsun ?

Ben de 52 leri görmek istiyorummmmmmm Boyun kaçtı ?

Kızlar bugun yiyeceklerim /yediklerim

Sabah: 1 dilim buğday ekmeği,peynir ,6-7 tane yağsız zeytin
Ara: 6-7 çiğ badem
Öğlen:1 adet kadınbudu köfte,yoğurt
Ara:Yumurta ,6-7 çig badem
Akşam : Henüz karar vermedim
Akşam üstü:Meyve (çok az karpuz,kavun ,kayısı vesaire )

Gece yatmadan önce 1 bardak ılık süt.

Son düzenleme:
uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara

kızlar sizce callanetics mi leslieyle yürüyüş mü yoksa jillian egzersizleri mi daha kısa sürede daha iyi sonuçlar aldırır? artık birine başlamak istiyorumda birde sizlere sorayım dedim deneyenleriniz vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…