Selam hanımlar! Bugün neler yediğimi yazacağım ama utanıyorum biraz fazla kaçırdımda:) sabah :1 tane haşlanmış yumurta , 3 fincan çay. Ara1:)8 tane kayısı ,1 tane elma ,1 kupa ayran. Ara2:) 1 dilim karpuz , 1 tane salatalık turşusu. Akşam:) çoban salata , 1 tane pişmiş köy yumurtası , çeyrek ekmek tost :) :) 2 lt su. Egzersiz yok maalesef.
Selam hanımlar! Bugün neler yediğimi yazacağım ama utanıyorum biraz fazla kaçırdımda:) sabah :1 tane haşlanmış yumurta , 3 fincan çay. Ara1:)8 tane kayısı ,1 tane elma ,1 kupa ayran. Ara2:) 1 dilim karpuz , 1 tane salatalık turşusu. Akşam:) çoban salata , 1 tane pişmiş köy yumurtası , çeyrek ekmek tost :) :) 2 lt su. Egzersiz yok maalesef.
kalçam dik genetik zaten :) ya bir ilaç var aslında kullananda var sabah içiyorsun 1 tane ağız kuruluğu yapıyor iştah kesiyor işte ben su içe bilsem boğazıma sahip çıksam zaten düşünmem ilaç falan ama veremiyorum :/
İlaca ben de karşıyım ama düzenli içtiğim alerji haplarım var.. migrenim tuttugunda bile çok kötü olana kadar ilaç içmiyorum.ilaç kullanmayın derim...
bugün sadece nesfit yedim... öğleden sonra tek bir parça börek ve yağsız patates salatası yicem misafir gelecek de bugun diyetimi uygulayamıyor olmak beni şimdiden üzüyor...
Kızlar çoğumuz masabaşı çalışıyoruz .Masabaşında çalışanlar hangi hareketleri yapmalıkızlarrrrr bende çoğu vaktimi masa başında geçiriyorum. sürekli bacaklarımı hareket ettiriyorum. en azından 0,001 kalori bile harcasam yararımadır diyeeeee
Allahtan 20 dakika yürüyorum eve dönüşte. benim göbeğimle derdim olduğu için
dün 35+25+25 mekik çektim. (tam mekik değil)
birde sporda bel ve karın için bir hareket vardı ondan yapıyordummmmm kiiii elektrikçi geldi benim spor işi bitti
ben dün sabah domates peynir bir dilim ekmek ekmeğimin yarısına ev yapımı reçelimden sürdüm, bir haşlanmış yumurta yedim, öğlen bardak çorba ve türk kahvesi içtim, akşam üzeri 5 gibi bir dolu kase mısır gevreği ve akşamda maalesef dayanamayıp yarım haşlanmış mısır yarım porsiyon pilav üzerine tazefasulye yedim yoğurtla yerken az gibi geliyo ama yazarken ne kadar çok olduğu anlaşılıyor :)) bugün sabah beyaz peynir domatesli tost yedim tost ekmeğine öğlen bi kase çorba içicem biraz öncede bi haşlanmış yumurta yedim akşam üzeride bi kase mısır gevreği yiycem inş. akşam boğazımı tutabilirim.
iyi haftasonları kızlarrrrrrr. umarım fazla kaçırmıyorsunuzdur.
dün 52,4 kiloydum. ama emin olmadan kilo çizelgemi düzeltmeyeceğim
ben dün akşam yemek yemeği unutttummm
nasıl unutulur demeyin resmen gece açlıkla kalktım. midemde bir gurultu
neyse sabah kahvaltıda da az yedim.
lesli ile sporumu yaptım. ohhhhh miss=))
ben tatıldeyım benım işim daha zor bı yere gıdıcek oluyoruz e herkes homili gırtlak yıyor ben boyle ne yıyecegımı sasırıyorum:)
iyi haftasonları kızlarrrrrrr. umarım fazla kaçırmıyorsunuzdur.
dün 52,4 kiloydum. ama emin olmadan kilo çizelgemi düzeltmeyeceğim
ben dün akşam yemek yemeği unutttummm
nasıl unutulur demeyin resmen gece açlıkla kalktım. midemde bir gurultu
neyse sabah kahvaltıda da az yedim.
lesli ile sporumu yaptım. ohhhhh miss=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?