ben dün sabah domates peynir bir dilim ekmek ekmeğimin yarısına ev yapımı reçelimden sürdüm, bir haşlanmış yumurta yedim, öğlen bardak çorba ve türk kahvesi içtim, akşam üzeri 5 gibi bir dolu kase mısır gevreği ve akşamda maalesef dayanamayıp yarım haşlanmış mısır yarım porsiyon pilav üzerine tazefasulye yedim yoğurtla yerken az gibi geliyo ama yazarken ne kadar çok olduğu anlaşılıyor :)) bugün sabah beyaz peynir domatesli tost yedim tost ekmeğine öğlen bi kase çorba içicem biraz öncede bi haşlanmış yumurta yedim akşam üzeride bi kase mısır gevreği yiycem inş. akşam boğazımı tutabilirim.
kızlar sizce callanetics mi leslieyle yürüyüş mü yoksa jillian egzersizleri mi daha kısa sürede daha iyi sonuçlar aldırır? artık birine başlamak istiyorumda birde sizlere sorayım dedim deneyenleriniz vardır mutlaka
jillian tabiibende yeni başladım level 1 de 2 deyim .
ekmeği seviyor gibisin :)) dikkat et canım fazla kaçırma akşamları :)
evet yaa çünkü beni uzun süre tok tutacak diye düşünüyorum
bi kere bıraktın mı bırakıyorsun valla benim arkadaşlarım karatay diyeti yapıyorlardı dolayısıyla ekmek yemediler sonra diyeti bıraktıktan sonrada ekmek yemediler bende bu sabah kahvaltıda ekmek yemedim umutluyum :))
aslında en güzeli e doğrusu bağımlısı deilim yemiycem dedimmi yemiyorum mesela dün öğlende akşamda yemedim ekmek sadece kahvaltıda yedim.
Kızlar ben de tam sınırdan katılıyorum 59 kiloyum ama dün diyetimi hamburger yiyerek bozdumbi türlü o enerjiyi bulamıyorum kendimde
Kızlar ben de tam sınırdan katılıyorum 59 kiloyum ama dün diyetimi hamburger yiyerek bozdumbi türlü o enerjiyi bulamıyorum kendimde
bugün yediklerimm
sabah:domates salatalık peynir haşlanmış yumurta
öğlen:1 kase pulbiberli yogurt salatalık
akşam:1 tabak taze fasulye yanına salata daha sonrada meyve yedim biraz bugün iyi doğrusu ben çok yiyen bi insanım ve bugün yediklerim bana göre azama malesef yarın pizza yiyeceğim çünkü yakın arkadaşımla ne zamandır görüşemedik yarın buluşacağız en sevdiğimiz mekana gidip pizza yiyeceğiz söz verdim bi kere sözümden dönemem bugün sırf buraya yediklerimi yazacağım diye az yemeye çalıştım benim için motive edici oluyor bu grup :))) hepinize iyi gecelerrr
dünkü kfc ve burger king yemegı gibi bi gaflette bulunduktan sonra bugun cezalıyım cunku yarım kilo aldım hemen(( cok mutsuzm yarın da sehır dısına cıkıcam bır gunluk butun gun dısarıda olucaz ne yıyecegımı sasırdım
zaten ben bu durumu bir türlü anlamış deilim çok sinir bozucu bir ay iki ay diyet yapalım iki gün yiyelim hemen alıyoruz nasıl bi sistem bu ya az emeğe saygı. o kadar kasmışız iki gün yesek biraz kaçırsak nolur yani dimi yok hemen aynı kiloya dön hatta daha fazla al haksızlık valla
bir de dışarıda insanlar homili gırtlak yiyor sürekli o kolalar dondurmalar tatlılar ben anlamıyorum ben su içsem sanki kilo alıyorum :)) zamanında yedım yedım sımdı acısı cıkıyor
aynen ne yesem tığ gibiydim metabolizma yavaşlıyo her yıl işte kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu bi gerçekki istediğini istediği kadar yiyip kilo almayan insanlar mucize gibi bişi zaten az var onlardan sayılıdır yani ama biz deiliz o kesin :) bizim halimize yine şükür fazlalığımızçok deil onuda veririz bi kaç aya
ladycaty tatlım kilo tickini paylaşırmısın menün çok iyi ama öğlen yoğurt ve salatalıkla nasıl tok kalabildin su tüketimin ve spor durumun nedir? pizzadada vejeteryan ve ince hamuru tercih etmeye çalış en azından daha az kalori almış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?