Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.
Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
çokokremi ve pideyi bırakmalısın bence... ben de bu akşam arkdaşla dışarıda yiyeceğim.. illa ki kebap ya da pide yerim ama bugun yapacak bır se4y yok gece sahurda nesfit yicem artıkgeçen akşam sahurda bir kase şehriye çorbası içtim bir tabak tavuklu pilav yedim saat 11 gibide bir dilim güllaç. sahurda pide arası çokokrem biraz peynir bir bardak süt içtim. dün akşam iftarda offf saymasam çok güzel olacak ama( feshaneye gitmiştik iftar için bi kase çorba, bir hurma, 1 lt su, bir tabak pilav üstü döner, bi kaç çatal salata, dondurma, yarım künefe, yarım waffle spor olarak bişi yapamadım sadece uzun saatler dolaştık ve namaz kıldık allahtan midemde yer kalmadı yoksa gözüm midyede çiğköftede ve kumpirdeydi (( saat 2 de eve geldik sahur niyetinede biraz pide arasına çokokrem sürdüm ve bir bardak süt içtim. sonumu tahmin bile edemiyorum
kızlar yaa benim boyum 1.67 kilom da 54 sizce zayıflamalı mıyımm ???
çok kararsızım yaa kilo verdim mi hemen suratımdan gidiyor öyle oluncada daha çirkin oluyorum ama şimdi de kalça ve bel bölgemde fazlalıklar varr ?? spor yapmaya başlayacağım bu kalça bel bölgesi şekillensin diye brazil butt lift.e ama korkuyorum da zayıfladıkça çirkinleşirim diye siz ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?