50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ramazanın ilk günü sahurda domates ekmek yedim gözümü açamadığım için ne kadar yedim bilmiyorum iftarda çok güzel hazırlık yapmıştım ama sadece bir kase çorba içebildim sahura kadar oturdum saat 12 gibiydi bi fincan nescafe içtim sahura kadar 1 lt su içtim sahurdada bir haşlanmış yumurta çeğrek pide çokokrem sürdüm ve bi bardak süt içtim uzun süre yediklerimden rahatsız olduğum için yatamadım ((

kızlarrr günaydın. ramazanın ilk günü oruç tutamadım, (nişamlımla birlikte doktorda randevum vardı)
ama sahura kalktım yarım yufkadan gözleme yedim.
sonra nişanlımla kahvaltı yaptık. onları yazmasam daha iyi olur az ekmekli normal bir kahvaltıydı ama canınız çekmesin şimdi
akşam da yarım tabak patlıcan yemeği salata karpuz vs yedim.su içmeyi unuttum , çok az içtim

bugün sahurda gene yarım yufkadan gözleme (yağsız buarada) yedim. 500ml su içebildim.

şuan midemde gırıl gurul sesler geliyor açlık sesi midir acabaaaaaa

Kızlar dün iftarda istediğim gibi az yiyemedim üzgünüm.Ama çok abartı da yemedim.Bugün iftarı kandi evimde yapıcam bu sefer fazla kaçırmıycam inşallah.

tartıda 57 çıktım çok mutluyum:))
sahurda yediklerim:
1buçuk dilim uno lıght ekmek
peynir domates salatalık bir tane de köfte
arkasından 3bardak su ve tarcınlı süt ıctım:) cok acıkmadım demek kı tarcın tok tutuyor:)

Dün iftarda 2 bardak su, 1 tabak çorba (kase değil), 1 kepçe yemek, bi dolu salata ve pidenin ucundan azcık aldım.Yoğurdumu bile yiyemedim.Yer kalmadı:)) Yemek sonrası çay yanında 2 gofret yedim ama onların kalorisi sanırım çoktu.23 gibi de biraz kiraz yedim.Sahurda da klasik kahvaltı yaptım.Bugün tartı günüm iftardan hemen önce tartılıp yazarım bakalım kaçamaklı bir haftaydı umarım az da olsa vermişimdir:) Siz neler yaptınız bakalım:)))

geçen hafta 52yi görmüştüm ama inanamamıştım.
bu sabah itibariyle 51,4 kiloyum. çizelgemin 52ye geçirebilirim artık =))

Kızlar geçen pazar günü 53.5 idim. Bugün ise 52.6 geldim. Gidişat süper :)) Umarım hep böyle gider.Biraz önce çay faslında kendimi biraz ödüllendirdim.Bişii olmaz di mi:))

herkesin kilo vermiş olduğunu görmek çok güzel. bende de var kıpırdamalar ama ramazana bağlıyorum o yüzden ramazan bittikten sonraki yemek düzenimiz önemli o zaman böyle bütün gün bişi yemeden durmayacağız vermiş olsak bile biraz geri alabiliriz gibi geliyo önemli olan bunu korumak ve sporla desteklemek. bende 57,5 tum.

ben sıkıyorum boğazımı
arada kaçırıyorum ama olsun =)

birde artık herşyi az yağlı yapıyorum. kek yapsam da bir ölçek olması gerekirken 1/4 bardak koyuyorum.
az yağlı az tuzlu.
zaten her besinin içinde tuzu ve yağı mevcut ekstralara gerek yok

Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.

denemeye değer zor deil zararıda olmaz teşekkürler paylaşım için

sarımsaktan nefret ediyorum ama işe yarıyacaksa deneyeyim.
canım sen ne kadar sürede 5 kg verdin?bu formülü başka deneyen arkadaş var mı

suda bekletip yenen ve suyu içilen cevizi dedemler vs. kalp sağlığı için ve kolestrolü düşürmek için yapıyorlardı.
mantık yürütürsek, kolestrol kaynağı ne? --yağ.
kilo kaynağı ne? --yağ.
sonuç mantıklı

sarmısak da zaten antibiyotik. zayıflatmasa da direnci yükseltir

Son düzenleme:
ben de artık 57.bucuk cıkıyorum ac karna:))))
su cevız sarımsak işine girsek mı bugun ceviz alayım bari:)) mideye zararı var mıdır? ben iftarda içeyim diyorum...
22temmuz iftarı
mercımek corbası
yarım tabak ciğer
iki kaşık yogurt
bır dılım uno lıght ekmek
yeşil cay ve ıkı lıtre su
sahurda
yumurta
peynir
salatalık domates
bır buvuk dılım lıght ekmek
tarcınlı süt
bır tane kayısı:)

geçen akşam sahurda bir kase şehriye çorbası içtim bir tabak tavuklu pilav yedim saat 11 gibide bir dilim güllaç. sahurda pide arası çokokrem biraz peynir bir bardak süt içtim. dün akşam iftarda offf saymasam çok güzel olacak ama ( feshaneye gitmiştik iftar için bi kase çorba, bir hurma, 1 lt su, bir tabak pilav üstü döner, bi kaç çatal salata, dondurma, yarım künefe, yarım waffle spor olarak bişi yapamadım sadece uzun saatler dolaştık ve namaz kıldık allahtan midemde yer kalmadı yoksa gözüm midyede çiğköftede ve kumpirdeydi (( saat 2 de eve geldik sahur niyetinede biraz pide arasına çokokrem sürdüm ve bir bardak süt içtim. sonumu tahmin bile edemiyorum

kızlar yaa benim boyum 1.67 kilom da 54 sizce zayıflamalı mıyımm ???

çok kararsızım yaa kilo verdim mi hemen suratımdan gidiyor öyle oluncada daha çirkin oluyorum ama şimdi de kalça ve bel bölgemde fazlalıklar varr ?? spor yapmaya başlayacağım bu kalça bel bölgesi şekillensin diye brazil butt lift.e ama korkuyorum da zayıfladıkça çirkinleşirim diye siz ne dersiniz ?

çokokremi ve pideyi bırakmalısın bence... ben de bu akşam arkdaşla dışarıda yiyeceğim.. illa ki kebap ya da pide yerim ama bugun yapacak bır se4y yok gece sahurda nesfit yicem artık(

bence ideailsin daha fazla zayıflamana gerek yok ama koru kilonu bide bölgesel hareketler yapman en mantıklısı

mideye zararı olmaz gibime geliyor. birde sarmısağı tüm yutmak daha iyi bence. mideye zararını azaltır.

bende dün yediklerimi yazayım hemen

yoğurt çorbası (1kase)
közlenmiş patlıcan salatası (sadece domatesli)(iki kaşık)
taze fasulye (3dolu yemek kaşığı )
1 dilim kayısılı irmik tatlısı ( 2 borcamtepside toplam 4kaşık şeker var diye gönül rahatlığıyla yedim)
biraz salata
üç dört dilim karpuz
iki bardak gazoz en vicdanımı sızlatan gazoz kısmı oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…