bence ideailsin daha fazla zayıflamana gerek yok ama koru kilonu bide bölgesel hareketler yapman en mantıklısı
o zaman zayıflamak için değil de korumak ve şekillendirmek için yapayım ben, kilo verdiğimi fark edersem de sence yemeklerimi arttırayım mı?
sağol ve de nurgulgüneyy :)
ben on günde verdim 5 kiloyu. mideye de hiç bir zararı yok zaten zararlı madde yok hepsi doğal bildiğimiz şeylersarımsaktan nefret ediyorum ama işe yarıyacaksa deneyeyim.
canım sen ne kadar sürede 5 kg verdin?bu formülü başka deneyen arkadaş var mı
o zaman zayıflamak için değil de korumak ve şekillendirmek için yapayım ben, kilo verdiğimi fark edersem de sence yemeklerimi arttırayım mı?
sağol ve de nurgulgüneyy :)
Ben kilo vermeni o tarife bağlamıyorum gayet sağlıklı ve az beslenmişsin sporunuda eksik etmemişsin ekmek yememişsin dolayısıyla kilo verdin .Ama önerdiğin tarifte vücuda faydası var tabiki ama kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum pek.Tekrar başlamışsın hadi hayırlısı tekrardan kilo vermen dileğiyleArkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.
bence yediklerini arttırma. zaten spor yapmaya başlayınca kilo artışın azda olsa olur. çünkü spor yapınca kasların kuvvetlenecek..
ayrıca spor yaptıkça insan amann nasılsa spor yapıyorum deyip biraz daha çok yeme girişiminde bulunuyoruz.
o yüzden bence kendini şuanki yeme tarzında korumalısın.
ölçülerin nasıl? aşağıdaki linkte hesaplama yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/bel-kalca-orani-whr
tabiki düzenli beslendim ama bunu yapan bazı arkadaşlarım var boğazlarını pek tutamazlar onlarda bile etkılı oldu sağlıklı bir formül etkilerini gördükçe yazarımBen kilo vermeni o tarife bağlamıyorum gayet sağlıklı ve az beslenmişsin sporunuda eksik etmemişsin ekmek yememişsin dolayısıyla kilo verdin .Ama önerdiğin tarifte vücuda faydası var tabiki ama kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum pek.Tekrar başlamışsın hadi hayırlısı tekrardan kilo vermen dileğiyle
neredesiniz bakıyım??? ben artık spora da başladım arkadaşlar burun amelıyatımdan dolayı yapamam dıyordum ama baktım kılo veremıyorum bacak ınceltıcı hareketler var nette onlara basladım:)
arkadaşlar bugün bir haftadır yapıyorum diyeti 56.8 kiloydum şu an 54.1 oldum ramazan boyunca devam edeceğim diyete hedefim 47.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?