50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman zayıflamak için değil de korumak ve şekillendirmek için yapayım ben, kilo verdiğimi fark edersem de sence yemeklerimi arttırayım mı?

sağol ve de nurgulgüneyy :)

sadece sıkılaşırsın kilo vermek için ağır spor yapman gerekir versen bile 1-2 kilo verirsin onuda kışın zaten alırsın :)

o zaman zayıflamak için değil de korumak ve şekillendirmek için yapayım ben, kilo verdiğimi fark edersem de sence yemeklerimi arttırayım mı?

sağol ve de nurgulgüneyy :)

bence yediklerini arttırma. zaten spor yapmaya başlayınca kilo artışın azda olsa olur. çünkü spor yapınca kasların kuvvetlenecek..
ayrıca spor yaptıkça insan amann nasılsa spor yapıyorum deyip biraz daha çok yeme girişiminde bulunuyoruz.
o yüzden bence kendini şuanki yeme tarzında korumalısın.

ölçülerin nasıl? aşağıdaki linkte hesaplama yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/bel-kalca-orani-whr

Ben kilo vermeni o tarife bağlamıyorum gayet sağlıklı ve az beslenmişsin sporunuda eksik etmemişsin ekmek yememişsin dolayısıyla kilo verdin .Ama önerdiğin tarifte vücuda faydası var tabiki ama kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum pek.Tekrar başlamışsın hadi hayırlısı tekrardan kilo vermen dileğiyle

%0.72 çıktı tatlım armut tipi diyor :/

göğüs 81, bel 69, kalça 96 canım.. ve şu tam göbek deliği hizasından ölçülen de 83

tabiki düzenli beslendim ama bunu yapan bazı arkadaşlarım var boğazlarını pek tutamazlar onlarda bile etkılı oldu sağlıklı bir formül etkilerini gördükçe yazarım

slmmm kızlaaar beni de aranıza alııın. şu an 54 kiloyum hedefim 1 ayda 3 kilo kadr vermek her sabah spor yapıyorum birde burda callanetics egzersizleri hakkında birşeyler okudum ama videoyu bir türlü bulup indiremedm fikri olan var mıı ?

ben buraya bişeyler yazmıştım amaaaa

arkadaşa callanetics grubunun linkini falan atmıştım. yoksa yapmamışmıydım :s

evet vettttt dün diğer konuları da kontrol ettikten sonra bir problem olduğunu anlamıştım

kızlar egzersizleri indirebileceğim bir yer var mı
bulundugum yerde dısarıda spor yapamıyorum belki ev icin iyi olur

sılıneck bı sey olsa sılınmez yaa tuh:))
neyse dıyete devam arada dondurma yesem de ıftardan ıkı saat sonra:) 57de devam:)
sahurda nezleydım belkı tutamam dıye bır bucuk lıght ekmkle peynır yedım tarcınlı sutumu ıctım yattım:)
iftarda bugun
tarhana corbası ıkı lokmalık pıde attım agzıma azıcık yesıl fasulye cacık az da kıymalı yumrta.. su ve yesıl caya devam:)
uc kare antep fıstıklı cıkolata yedım bugun tatlı olark.... umarm verırım artık 55 olmak ıstıyorum

1.56 boyunda 49 kiloyum bi 3 kilocuk gitse bile bana yeter çok hızlı aldım bu kiloları gören herkes sen kilo almışın diyor moralim bozulmaya başladı artıkk :'(

dün akşam maalesef annem kızartma yapmıstı yanında köfte ekmeksiz ondan yedim tarhana corbası ıctım cok az yaptıgım tavuk gogsunden yedım
sahurda
1dilim lıght ekmek ve kahvaltılık yedim az az... 2lıtre suyu bugun 3lıtreye cıkartacagım:)
akşama artvının bı yemegı var sinor hamur işi ama onu yapacagım cok az yerım yanına da salata yıyecegım:))) hadı sımdıden ıyı ıftarlar:)

neredesiniz bakıyım??? ben artık spora da başladım arkadaşlar burun amelıyatımdan dolayı yapamam dıyordum ama baktım kılo veremıyorum bacak ınceltıcı hareketler var nette onlara basladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…