kızlar nasılsa spor yapıyorum diye yedikçe yiyorum kendimi kontrol edemiyorum daha az önce 2 koca tabak kısırı mideme indirdim motivasyona ihtiyacım var
25 yaşındayım nurgülcüm.. 58de takılı kaldım su içince akşama kadar 58bucuk gece yatmadan 58e dusuyorum.)) dun sabah 57bucugu gordum ama burger kola falan yıyınce aldım hemen
kızlar nasılsa spor yapıyorum diye yedikçe yiyorum kendimi kontrol edemiyorum daha az önce 2 koca tabak kısırı mideme indirdim motivasyona ihtiyacım var
Kızlar herkese merhaba,
Ben de ilk defa bi gruba katılacağım .Artık buna mecburum çünkü istediğim kiloya bir türlü inemiyorum.64 kilodan 53.5 e indim fakat şu 3.5 kilodan bir türlü kurtulamıyorum hatta ara ara 1-2 kilo alıp dikkat ederek geri veriyorum.Kaçamaklarım çok oluyor.Bu arada Ramazan geliyor planlarınız neler? merak ediyorum ben geçen sene Ramazan ayına kilo alma korkusuyla girdim fakat 3 kilo vermiş olarak çıktım.Hayatımda ilk kez bir ayın içinde 3 kilo verdim.Benim için çok büyük bir rakam.Ve daha da güzeli o 3 kiloyu geri almadım.İnşallah bu sene de öyle olur.Günlük menülerimi düzenli yazamasam da kilo takibimi yazmayı düşünüyorum.Benimle aynı psikolojide birilerinin olduğunu bilmek çok güzel:)))
durumunu rahat kontrol edebilmen için ticker yap kendine bende ramazanda tam 3 kilo vermiştim ama ilerleyen aylarda koruyamadım geri aldım yine vereceğime inanıyorum ama tabiki orucu kilo verme olarak görmüyorum ramazandansonrada dikkat etmem gerekiyo hepsi o
Kızlar herkese merhaba,
Ben de ilk defa bi gruba katılacağım .Artık buna mecburum çünkü istediğim kiloya bir türlü inemiyorum.64 kilodan 53.5 e indim fakat şu 3.5 kilodan bir türlü kurtulamıyorum hatta ara ara 1-2 kilo alıp dikkat ederek geri veriyorum.Kaçamaklarım çok oluyor.Bu arada Ramazan geliyor planlarınız neler? merak ediyorum ben geçen sene Ramazan ayına kilo alma korkusuyla girdim fakat 3 kilo vermiş olarak çıktım.Hayatımda ilk kez bir ayın içinde 3 kilo verdim.Benim için çok büyük bir rakam.Ve daha da güzeli o 3 kiloyu geri almadım.İnşallah bu sene de öyle olur.Günlük menülerimi düzenli yazamasam da kilo takibimi yazmayı düşünüyorum.Benimle aynı psikolojide birilerinin olduğunu bilmek çok güzel:)))
hoşgeldinnn 64 den 53.5 inmişsin gayet güzel belki duraklama dönemindesindir kilo verirken oluyor öyle bende 53 kiloyum ramazanda ben sabit kalıyorum ama iyiki sabit kalıyorum iftardan sahura kadar yemediğim şey kalmıyor :) kilo tickeri yap bence ben yapamadım gerçi ama sen yap takip et kilonu.
Hoşbulduk lady.Ticker yapmayı bilmiyorum ama hayatım ticker oldu zaten 1.5 yıldır düzenli olarak kilomu kaydediyorum.1 yıl boyunca her hafta yazıyordum 6 aydır da ayda 1 yazıp kendimi kontrol ediyorum.Bu arada bu sabah tartıldım tam 53 üm .Ramazan ayına 53 ile giriyorum.Geçen Ramazan ayında antidepresan bi ilaca başlamıştım.O kadar çok midem bulanıyordu ki ilacın yan etkisinden pek bişii yiyememiştim.Sebep o idi.Sonuç ise giden 3 kilo ve tutam tutam saç dökülmesi. Dökülen saçları daha fazla görmemek için saçlarımı kısalttırmıştım o derece yani.
aslında herkes kilo alıyor ramazanda hele şimdi iftar saatide geç olunca bakalım ne yapacağız. siz dikkat ettinizde mi 3 kilo verdiniz yoksa birşey yapmadan mı?
malesef ben öyle değilim oruçken iftarda yiyeceklerimi sıralarım :90: ama allahtan kilom sabit oluyor bakalım bu ramazan dikkat etmeye çalışacağım :26:hiç bişi yapmadım ama ister istemez yiyemiyodum yemek çorba bile tıkıyodu ama sonra sıcak pidenin arasına çokomel sürüp bile yiyodum hiç kasmadım ama sahurda hiç iştahım olmuyo çoğu zaman sadece hafif kahvaltı şeklinde geçiştiriyodum bazen süt içip yatıyordum
bence bu kadar sık tartılma haftada bi gün belirle sabah aç karnına wc ye çıktıktan sonra kıyafetsiz tartıl o senin gerçek kilon diğer türlü yediklerimiz içtiklerimiz wc durumumuz kıyafetlerimiz herşey etkiliyo tartyı boyun kaç peki kilolu deilsindir eminim ama benim gibi sağdan soldan fazlalıkların vardır onun için yapmamız gereken ama kolay olmasına rağmen bi türlü beceremediğimiz az yemek sık yemek hafif şeyler yemek çok çiğnemek bol su içmek düzenli spor yapmak bu kadar
Çok geçmiş olsunn.Boyun kaç peki bende 53 kiloyum da
bende 1.62 aynı sayılırız bende 50 kiloda sabitleneyim istiyorum.ama benim kemiklerimde var yani böyle dışardan bakılınca zayıf diyor herkes ama genede 53 kiloyum gören en fazla 47 diyor (herkese sorarımda kaç kilo gözüktüğümüBoyum 1.60 lady. 50 olsam tamadır
bende 1.62 aynı sayılırız bende 50 kiloda sabitleneyim istiyorum.ama benim kemiklerimde var yani böyle dışardan bakılınca zayıf diyor herkes ama genede 53 kiloyum gören en fazla 47 diyor (herkese sorarımda kaç kilo gözüktüğümü) neyse ramazanda bakalım nolacak :26:
ben acayip takarım.ahaha aslında bi nevi aynı iştekimsenin dediği önemli değil benim için. amaaaa benim de en çok yaptığımm şey şu ; ayy ben şu kız kadar varmıyım?
ondan zayıfmıyım şişman mıyım? peki kalçam o kadar mı ?piskopatız biz piskopat
bana bugün görümcelerim aamaannn kaşık kadar kalmış yüzün dediler.
olsun ben çay kaşığı kadar olmak istiyorum diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?