50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 1.60 lady. 50 olsam tamadır.Senin ne kadar boyun?

anlaşıldı siz manken olmaya karar vermişsiniz

evet canım aynen öyle benimde spor hocam emeklerin boşa gidiyor yediklerini bile yakamıyosun burda az ye diyodu ama ben hiç dinlemiyorum. İnsan deliriyo ya saatlerce fitness yapıyosun yaktığın kalori anca 200-250 gerçekten yakamıyosun yediklerinin kalorisini

Meraba kızlar:)
Bende 160 boy 56 kiloyum. 48 olmak istiyorum. zayıf gibi duruyo ama.ben kemikli olduğum için kilomdan daha fazka dırıyorum.yani aranıza katılabilirmiyim.Üstelik ramazanda çok zor ramazan bitene kdar 4 kilo versem bile yeter pff ALLAH yardımcımız olsun :)

Hoşgeldin canım :) bende ramazan sonuna kadar 2-3 kilo vermeyi hedefliyorum ama işimiz çok zor.. iiftarda ve sahurda yediklerimize dikkat etmemiz gerekli. sahuru bilmemde benim iftarda dikkat etmem çok zor saldırıya geçerim akşama

hoşgeldin canım aramıza.

Kızlar sahurda 2 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
3 bardak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
akşama iftara davetliyiz şimdiden yiyeceklerimi kafamda tasarladım. Umarım fazla kaçırmam:))

2 bardak su ve 2 kase çorba ile başlamayı düşünüyorum. midemde geriye fazla bir yer kalmaz herhalde:))

Son düzenleme:
bı markete gittim cok susadım ve acıktım galiba.. bu gece sahuru farklı yapmayı düşünüyorum.. tarçınlı süt melemen peynir meyve gibi..

bı markete gittim cok susadım ve acıktım galiba.. bu gece sahuru farklı yapmayı düşünüyorum.. tarçınlı süt melemen peynir meyve gibi..

Meyve yemekten 2 saat önce ya da 2 saat sonra alınmazsa büyük oranda yağa dönüşüyormuş. O nedenle meyveyi iftardan 2 saat sonra yemekte fayda var:)

merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ama daha yeni üye oldum. bende 56 kiloyum. 54 kilo olmak istiyorum ama bir türlü veremiyorum bu iki kiloyu:{ bu ramazan sizden de güç alarak verebilirim inşallah.

merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ama daha yeni üye oldum. bende 56 kiloyum. 54 kilo olmak istiyorum ama bir türlü veremiyorum bu iki kiloyu:{ bu ramazan sizden de güç alarak verebilirim inşallah.
Aramıza hoş geldin:) Benım de dıyet gunluklerınde ramazanda kılo vermek ısteyenlerde ve kendı topıgım var oralarda da dıyetler paylasılıyor.. oradan da yardım alabılırsın :)

bu akşam iftarda yediklerim:
1kase tarhana corbası
1dilim uno lıght ekmek
3kaşık barbunya, bır parca tavuk, yumurta piyazı ve semızotu yogurtlu salata...
3bardak su ıctım, şimdi yeşil çay içiyorum.

zeyneppko yardımın için çok teşekkür ederim. söylediğin yerlere bakıcam. ama vücudum iki üç yıldır bu kiloya alıştığı için benim kilo vermem biraz zor oluyo:{ aslında kilolu durmuyorum 166.5 cm boyum ama daha 19 yaşımdayım bu yaşta zayıf olmak istiyorum çünkü ilerde kilo alıcam zaten ister istemez...

İnş. verebiliriz canım :) bende sahurda dikkat etmyrm iftarda hemencecik doyuveryrm

Evet kızlarr:) bugun sahurda 2 dilim ekmek menemen yedim ama doyamadım dahaa kitlcktim odaya kendmi iftarda bişyler oldu bana su içtim doyuverdim yarım kase yoğurtlu çorba azıcık pide ve salata yedim sonra 1.5 litre suyu patlayna kadar bitrdim. 200 kez ip atldm 20 keş mekik çektim 250 tane kalçayı duvara vurdum inş namazada gitcem iyidi bugünn

sahurda o kadar olur sonucta aç kalıyorsun bütün gün.ama motivasyonun çok güzelllll

bende hep öyle düşünüyorum 17 yaşında 53 kiloysam oh oh ilerde kim bilir kaç kilo olurum diyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…