50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün yediklerim; sabah tam tahıl gevreği ve light süt, ara öğünde şekersiz sütsüz kahve ile 2 light bisküvi, öğlen yağsız ve peynirsiz kabak mücver, akşam ton balıklı salata, 1 dilim kepekli ekmek ve kendi yaptığım puding... Akşam 18.30 dan sonra bir şey yemedim ve tüm gün 2 litre su + 3 fincan yeşil çay + 1 maden suyu içtim. Ayrıca akşam yemekten sonra spora gittim 10 dk bisiklet ( 100 cal. ) + 60 dk yürüyüş ( 460 cal.) + 20 dk bölgesel aletlerle çalıştım... Bu günü sorunsuz tamamlamanın mutluluğu ile uyuyabilirim... Herkese iyi geceler.

Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum bana bir yöntem sunun
1.60 boyum 58 kilom var. çok kilolu değilim ama doğumdan sonra göben kaldı sanki 4-5 aylık hamile gibiyim .çalışıyorum spor yapacak vakit dahi bulamıyorum. masa başındayım bütün gün hareket yok sıfır. eve gidiyorum yemek bulaşık iş derken yatma saatim geliyor. Tabi boğazımda durmuyor devamlı bir yemek yeme isteği var. Allahtan vücudum fazla kilo almaya müsait değilde 58 de kaldım. Neler yapabilirim bir yardım edin bana. Spor yapamıyorum akşamları yemekten sonra yürüyüş yapalım diyorum ama çocukla ne kadar tempoda olacakki ama yinede yavaşda olsa yürümek işte adı. Mesela dün sabah çikolatalı mısır gevreği ve süt, öğlen bir kase yoğurt, akşam 2 dilim çavdar ekmeği 1 tabak nohut yedim.Biraz su içtim. Bugün oruçluyun sahurda (6 dilimden yapılmış) 3 dilim beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 büyük bardak komposto, 500 ml su bu kadar.Deneyimli arkadaşlar varsa bana ve benim gibilere menü oluşturalım. 58 kiloyum 50 veya 49 olsam iyidir.:44:

bence yürüyüşçülerin olduğu bir parka gidin çocuk eşinle kalır otururlar sen de saat tutar yürürsün çocuk hızlı yürüyemez

canm benmde boyum 1.60 58 den 49 a dustm ama sporla .. 49 dan 45 olablmek ııcnde cok az yıorum ama ondada kafamı kaldıramıorm sen ewlısın cocuklusun ve calısıosn hc olmaz. yavas yavas vereblrsn bence en saglıklısı kucuk bel hareketlerı yapablrsn ewde yesıl cay ve bol suyla gununu tamamlayablrsn haftada 1 2 kılo vercegnden emnm böle yaparsan kucuk egzersızlerlede karın bölgendekı yaglar erır karın ıcın egzersız yuruyusten dha ıyı bence ..

Bazen işyerinde odamda kimse olmadığı zaman ayakta karnımı içime çekip bırakıyorum 100 kere falan. işe yararmı sizce düzenli yapsam.Ama karnım değilde midem fena ağrıyor yaparken.

Bazen işyerinde odamda kimse olmadığı zaman ayakta karnımı içime çekip bırakıyorum 100 kere falan. işe yararmı sizce düzenli yapsam.Ama karnım değilde midem fena ağrıyor yaparken.

Mutlaka bir yolunu bulup spora başlamalısın. Sabahları yarım saat erken kalkıp 25-30 dk karın hareketleri yapabilirsin. Gün içerisinde yediklerine de dikkat edersen kesinlikle faydasını göreceğini düşünüyorum.

bende bugun sabah yarım yaglı sut ıle gevrek yedım, arada 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek,arada 5 tane bagdem, aksam yemekte 1 tabak sebze yemegı ve 3 kasık pılav. son olarakta karısık meyve tabagı. bılmıorum bole yersem zayıflarmıyım, bugun 3. gunumu gerıde bırakıorm. bıde yarm saat spor yapıyorum aksama dogru.

Ben 1 haftada 3 kg verdiren diyet buldum netten. Baktım sağlıklı gibi görünüyor, bu hafta saati saatine orada yazanları uygulayıp spora devam edeceğim. Bakalım dedikleri gibi 1 haftada 3 kg gidecek mi çok merak ediyorum...

kızlar bgn tartıda 47.8 ı gordum artık normal beslenmeye devam edıcem sorunum karınımın dumduz olmasını ıstedıgım ve bacaklarımın dahada ıncelmesını ıstedıgımdı . kucuk egzersızlerle bunu saglarım dıe dusunuorm . 1 bucuk ayda 10 bucuk kılo vermıs bulunmaktaym belkıde daha fazla :) herkes basarablr kolay gelsn arkadaslar :)

selam deniz ben 1.68 boyum ve 59.7 kiloyum amacım 55 kilo olmak.
bu yolculukta yanımda olursanız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ramazandan sonra spor salonuna gideceğim.şimdi yediklerime dikkat ediyorum ekmek şeker yemiyorum.aktif bir mesleğim var.
selülit taytı ve çatlak kremi aldım bu hafta:)

60-69kılo aralıgı topıgınden seslenıyorum :) bu topik de bızımkı kadar sessız mı arkadaslar aranıza katılmama cok az kaldı kısmetse 61.3üm şimdilik ..
65.2ıle 10 gun once basladım dıyete sık sık yazmak ve motıve olmak ıstıyorum burada bu ortam var mı ınsallah vardır
boyum:1.72 kılom 61.3 hedefım 55 olmak... 2yaşında bır bebegım var dogumdan sonra bır turlu eskı formuma kavusamadım ama ılk kez bu kadar yaklastım ınsallah bu sefer 55ı bulacagım 2 yıldır hıc 62den asagıya dusememıstım sımdı 61ım umutluyum ınsallah 50lere ınebılırım

Son düzenleme:

Evet canım ne yazık ki bu topik de çok sessiz. Ben de aynı senin gibi her gün ne yedim ne yaptım yazarak motive olmak istiyorum fakat pek kimseden ses çıkmıyor
Çok az kalmış bu tarafa geçmene ben şimdiden sana, aramıza hoş geldin diyorum...

Uzun bir süredir 56 da takılıp kalmıştım fakat bu gün sabah itibari ile tartıya çıktığımda tam 55 kg olduğumu gördüm, çok mutluyum :))) Her zamanki gibi diyete ve düzenli spora devam ediyorum kalan 2 kg ı vermeme az kaldı sanırım...

ne yazıkki bu grup istikrarlı bir şekilde diyet yapmıyor.
bende bir aralar takılıyordum ama sonrasında insan tek başına olduğunu düşünüyor.
bende kendime diyet günlüğü açacaktım. sonra baktım açmama gerek kalmadan ramazan nedeniyle kilolar gidiyor..
vazgeçtim
istersen sen kendi diyet günlüğünü yazabilirsin

Ne yazık ki ben de aynı şeyi düşünüyorum ben bir kaç gün yediklerimi yazdım, baktım katılım yok vazgeçtim .

Son düzenleme:
O zaman tekrar canlandıralım bu topiği... Benim vermem gereken 2 kg kaldı sonrasında iş kilomu koruyabilmek şimdi bunun için bir diyet günlüğü açmak komik olacak. Bundan sonra her akşam buraya yediklerimizi ve yaptıklarımızı yazalım belki 1-3 kişi derken tekrar canlanır topik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…