Herkese iyi akşamlar :) Çok azimlisiniz tebrik ederim hepinizi ..
qmzqrx cım 15 günde 4 kilo vermen çok sağlıksız canım
ewet bılıorm ama hatayda okuorum oraya o halde gtmek ıstıorum
Ayrıca boyun kaç cm canım ?
Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum bana bir yöntem sunun
1.60 boyum 58 kilom var. çok kilolu değilim ama doğumdan sonra göben kaldı sanki 4-5 aylık hamile gibiyim .çalışıyorum spor yapacak vakit dahi bulamıyorum. masa başındayım bütün gün hareket yok sıfır. eve gidiyorum yemek bulaşık iş derken yatma saatim geliyor. Tabi boğazımda durmuyor devamlı bir yemek yeme isteği var. Allahtan vücudum fazla kilo almaya müsait değilde 58 de kaldım. Neler yapabilirim bir yardım edin bana. Spor yapamıyorum akşamları yemekten sonra yürüyüş yapalım diyorum ama çocukla ne kadar tempoda olacakki ama yinede yavaşda olsa yürümek işte adı. Mesela dün sabah çikolatalı mısır gevreği ve süt, öğlen bir kase yoğurt, akşam 2 dilim çavdar ekmeği 1 tabak nohut yedim.Biraz su içtim. Bugün oruçluyun sahurda (6 dilimden yapılmış) 3 dilim beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 büyük bardak komposto, 500 ml su bu kadar.Deneyimli arkadaşlar varsa bana ve benim gibilere menü oluşturalım. 58 kiloyum 50 veya 49 olsam iyidir.:44:
Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum bana bir yöntem sunun
1.60 boyum 58 kilom var. çok kilolu değilim ama doğumdan sonra göben kaldı sanki 4-5 aylık hamile gibiyim .çalışıyorum spor yapacak vakit dahi bulamıyorum. masa başındayım bütün gün hareket yok sıfır. eve gidiyorum yemek bulaşık iş derken yatma saatim geliyor. Tabi boğazımda durmuyor devamlı bir yemek yeme isteği var. Allahtan vücudum fazla kilo almaya müsait değilde 58 de kaldım. Neler yapabilirim bir yardım edin bana. Spor yapamıyorum akşamları yemekten sonra yürüyüş yapalım diyorum ama çocukla ne kadar tempoda olacakki ama yinede yavaşda olsa yürümek işte adı. Mesela dün sabah çikolatalı mısır gevreği ve süt, öğlen bir kase yoğurt, akşam 2 dilim çavdar ekmeği 1 tabak nohut yedim.Biraz su içtim. Bugün oruçluyun sahurda (6 dilimden yapılmış) 3 dilim beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 büyük bardak komposto, 500 ml su bu kadar.Deneyimli arkadaşlar varsa bana ve benim gibilere menü oluşturalım. 58 kiloyum 50 veya 49 olsam iyidir.:44:
Bazen işyerinde odamda kimse olmadığı zaman ayakta karnımı içime çekip bırakıyorum 100 kere falan. işe yararmı sizce düzenli yapsam.Ama karnım değilde midem fena ağrıyor yaparken.
60-69kılo aralıgı topıgınden seslenıyorum :) bu topik de bızımkı kadar sessız mı arkadaslar aranıza katılmama cok az kaldı kısmetse 61.3üm şimdilik ..
65.2ıle 10 gun once basladım dıyete sık sık yazmak ve motıve olmak ıstıyorum burada bu ortam var mı ınsallah vardır
boyum:1.72 kılom 61.3 hedefım 55 olmak... 2yaşında bır bebegım var dogumdan sonra bır turlu eskı formuma kavusamadım ama ılk kez bu kadar yaklastım ınsallah bu sefer 55ı bulacagım 2 yıldır hıc 62den asagıya dusememıstım sımdı 61ım umutluyum ınsallah 50lere ınebılırım
Uzun bir süredir 56 da takılıp kalmıştım fakat bu gün sabah itibari ile tartıya çıktığımda tam 55 kg olduğumu gördüm, çok mutluyum :))) Her zamanki gibi diyete ve düzenli spora devam ediyorum kalan 2 kg ı vermeme az kaldı sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?