50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neler yaptın nasıl verdin bizimle paylaşabilirmisin

Nasıl verdin ayrıntılı anlatırmısın

Ramazan bitsin bayramdan sonra inşallah yürüyüşe başlayacağım

ideal kıloma ınmeme ragmen sızın yazılarınızı okumaya devam ettm kızlar tabıkı anlatırım . aslında ben cok az yemek yıyen bırıydım hep 57 -49 arasydım . snra lısede roacuttane ılacı kullandm cılt ıcın ustunede antıdepresan ve 54 lere cıktm . gecen sene de unıversıte 1 dım ve sureklı dısardan yemek yedım ben yemek yemezdım tatlı yerdım ama antıdepresan bende bı iştah ve şişlik yaptı . 58 59 olmustum artık tartıya cıkamıorum . boyum da 1.57-.160 arası .erkek arkadasımda hep ıyısın derdı ve önemsemezdm ama bu yaz yenı bıkını almaya gttgmde yakısmadıgını farkedıp dıyete basladım . yaz oldugu ıcın ewımdeydım ve bır ısım yoktu hazıranın ortasında bu fırsatı degerledırm okudgum yere zayıf gıdım dedım . hiç diyetsyene gtmedım cnku ıstedgmde bogazımı tutablıorm . sabahları ıngılızce kursum oluordu sadece 1 bardak süt içiordum ordan spora 2 saat spor yapıp ewe gelıordum ve öglen tek yedıgım kucuk 1 tabak yogurt . ama sporumumu aksatmamaya gayret ettım hergun gdemedgımde oluordu ama 2 gune bır mutlaka gdıordum cnku spor gercekten sart. bazen hıc bıse yemeden uyudugum bıle oluordu psikolojm bzlmustu ne yesem kıloı yapacak dıe dsunuordum . 1 ay spor salonuna gttım . sekerlı seylerden uzak durdum ve aksam 6 dan snra hc bıse yemedm meyve bıle . sabah sut oglen corba aksamda bıtkı cayı ıcıordum . menu deısıordu corba ıcmedıgm zamanlarda yogurt yıordum . kızlar benm metabolzmm cok yavas clısıor . aksam ustu yuruyuse cıktım ewde kendım mekık cektm snraan yuruyus bısıkletı aldırdım öyle öyle 59 dan 49 oldum . ama dıyetı 1 sanıye olsa bırakmadm. 1 bucuk ayın snunda yuruyuse cıkamadm fırsat olmadı ve kılom gram gram gtı . suanda pek dıkkat etmıorum yedıklerıme sporuda bırakdm ama 47.7 gelıorum sabahları tartıda 1 haftadır. bana aynen hızlı bır sekılde gerı alıcaksın dedıler almadım . alcagımıda dusunmuorum cnku sporu bırakmıcam kılom aynı kalsada bacaklarım ıcın okudugum sehırde spor salonuna gtcem kızlar böyle işte 2,3 kılo yapıstımı bırakmıor 46 olım dedım olamıorum bende vazgectm :)

ben plates yaparak çok inceldim annmn 45 yasndakı arkadası da 20 lık kızgbı oldu platesle kesinlikle yapmalısın.

kızlaar bende katılmak istiyorum aranızaa.. boyum 1.60 kilomu da çizelgede görüyorsunz zaten, hedefim 48..

doğrusu arkadaşlarıma ve sevgilime inat zayıflıyorum tabii bu görüntü hoşuma gitmedi de değil :) arkadaşlarım kilo versem bile sırf dalga geçmek için sen yine mi kilo aldın diyorlardı. sevgilim ise senin kilon iyi ben seni böyle sevdim dese de zayıf kızları beğeniyordu. öğrenci evinde kalıyor sevgilim ünide aynı sınıftayz. ev arkadaşına kız arkdaşı misafir gelmiş kız 1.65 boyunda 53 kiloymuş ve hala ben zayıflamalıyım kilo problemim var diyormuş!!!! geldi bana bunu anlattı akılsız yaaa.. ve benim serüvenim esas o an da başladı. çok koymuştu.. çok hemde..
benim bacaklarım vücuduma göre uzun olduğu için işe bacaklarımı zayıflatmakla başladım. çünkü üst bacaklarım gerçekten çok kalın ve alt bacaklarm da inceydi.. spor salonuna gitmiş 3 ayda yalnzca 3 kilo verebilmiştm. sonra bıraktm.
tostu hayatımdan çıkardımm.. 1 ayda 1 kilo daha verdm..
yaz tatilinde tam 1 buçuk ay hç aksatmadan sırf hırsımdan sabah 6da uyanıp yürüyüşe gidiyor parktaki aletlerden yapıyrdum ve bu zaman zarfında 5 kilo verdim(tabi yediklerime de dikkat ettm çikolata hariiiççç )
şimdi arkadaşlarım dedikleri için özür diliyor sevgilim artık zayıflama diyorr kıskanıyor tabiii. ama ben kafaya koydum kızlar 48 olacağım. nolur yardım edin bana çünkü artık iradem de zayıfladı kilo vermem de eskiye göre azaldı malum son kilolar zor gidiyorr. yardımınıza ihtiyacım var kızlar beni de aranıza alıın !

1.61 boyundayım ben de. ve senin gibi sevgilim yüzünden taktım zayıflamaya 53kiloydum 50 oldum şimdi zar zor kilo almaya meyilliyim ve spor yapmaya üşeniyorum o yüzden kolay kolay kıpırdamıyor kilom... tatil bitmeden ya 1-2kilo daha gitse ya da spor yapsam sıkılaşsam çooook süper olacak... sevgiline de kulak asma valla zayıflamana bak

hayırlı bayramlar bayanlarrrrr
bayram nasıl gidiyor????
şuan sizlere çokkkk yanlış işler peşindeyken yazıyorum
midemde iki adet çikolata, elimde magnum ile yazıyorum. pişman mıyım. hayırrrr. ama aynaya bakınca vazgecebilirim

Bu saatte yenirmi hiç onlarrrrr hemenn bırak bence bi kenara magnumunuu çabuuuk

selam millet :) ben de 58 kiloyum kilomla bi takıntım yok ama ben çok obur bir insanım, tatlı canavarıyım ve hamur işleri yedikçe iştahım açılır hep yemek yiyesim gelir. daha sağlıklı bir yaşam adına dikkat edicem artık. öyle abur cubur çikolatalar tatlılar kekler yok artık, belki ayda bir kere küçük bir dilim. en önemlisi ekmeği hayatımdan çıkarttım, iştahım kesildi be :/ demek ki ekmek yüzünden oburlaşıyormuşum ben. oburlaşmak? neyse de ben 1 ay kadar böyle devam etcem spor da yapıyorum, kilo vermek gibi bi amaçla yapmasam da bu kadar dikkat edersen kilo da verirsin bari sarkmayalım sonuçları buraya yazıcam :)

cnm senin kilon iyiymiş zaten :)) ben 10 kiloya yakın verince tabi herkeste bi şok etkisi yarattı .D ama dedği kızın boyla kilo arasında 12 fark varmş ya o yüzden inat ettim 48 olucam bende inşşş beraber zayıflayalımm

yaa kilom iyiydi bence de ama 'bacakların kalın' diyince sevgilin, hiç iyiymiş gibi gelmiyor moralim nasıl bozulmuştu tahmin edebilirsiin 49a yaklaştım sayılır ben, diyet veya spor yapmıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum... yeşil çay ve sade maden suyu da kilo almama mani oluyor gibi hissediyorum sana da tavsiye ederim

evet aynen bende yeşil çay ve maden suyu bolca tüketiyorum gerçekten çok faydası oluyor :)

Topiklerden umıdımı kesmıstım bır de bayram nedenıyle fazla gıremedım :) bırkac kısı bırkac kısıdır hergun takıpteyım ve yazıcam ınsallah ben de :))
Bu arada uzun zaman sonra 50lere gramcık bıle olsa ınebılmek benı fena mutlu ettı :)
21 ağustos sabahı tartı=59.7 :)))))))
aman allahım daha 3-4 yıl oncesıne kadar 50-52 kılo aralıgından zerre oynamayan ben evlılıktı cocuktu derken 85lere tırmandım hıc alıskın degılım cok kotuymus kılolu olmak gıydıgım hıcbırsey ustume yakısmadı hıcbır kıyfetım olmadı.. Doğumdan sonra uzun sure 80-70lı kılolardan asagıya ınemedım ... Bebeğım 1yasını gecınce 60-70 aralıgına inebildim ama hala felaket kotu gorunuyordum... 4Agustos tarıhınden berı ıstıkrarlı bır sekılde hem yedıklerıme cok dıkkat edıyorum hem de fx15 kullanıyorum eczacımın tavsıyesı ıle...
ben kısaca ıstatıstıklerımı yazayım kendımı de tanıtmıs olayım :)

Boy:1.72
diyete başladığım kilo:65.2
21agustos sabahı:59.7
hedefledıgım kılo:55

aksam saat 20den sonra kesınlıkle hıcbırsey yemıyorum sadece su ıcıyorum .. Bunun yanında evden cok cıkamadıgım ıcın sabah ve aksam olmak uzere bazı jımnastık basen ve ust bacak erıtme hareketlerı uyguluyorum 15-20dk boyunca o kadar ama su geldıgım nokta gercekten cok ıyı bu arada 12 tane kapsülüm kaldı bu de 4 gun demek sanırım toplamda 6-7 kılo vermıs olacagım :) Bu arada aranıza hosgeldımmmm

bır de bır lıstem var takvım hazırladım kendıme gece yatmadan once ve sabah kalktıgımda tartılıp hergunu sabah ve aksam olmak uzere yazıyorum boylece kac gunde kac gram verıyorum metabolızma hızımı da degerlendırebılıyorum

Bende şuan kalori sayımı yönremiyle kilo vermeye çalışıyorum. Önce muzaffer kuşhan diyetiyle 62den 59a indim. Kalori sayımıylada 59dan 57.4 e indim. Yavaş yavaş gidiyo ama yavaş olsun sağlam olsun
Burda herkes sevgilisinin gazına gelip başlamış diyete galiba benimkide bacakların biraz kalın azcık kilo versen iyi olur diyo şakayla karışık. Şimdi askerde dönünce onu şaşırtmak istiyorum

bacakların kalın dese hani bi ölçü belirtse iyiiii.. sen kilolu değilsin ben seni böyle seviym diyo sonra da elalemin kızını gelio bana söylüoooo. sen misin bana onu diyen al işte zayıflıyorumm ohh canıma da değsiiiinnn !!

ohh süpersin aynen devam bende ona inat zayıflayıp giyicem kısacık şortları görücek ozamannn bacaklarıma laf etmeyi

yaa ölçü belirtmesi sandığın gibi iyi olmuyor aslında.. Benimki de bacakların kalın demişti dediğine pişman ettim tabii ama o andan sonra taktım bacaklara.. Hiç bir pantolonumu yakıştıramadım kendime :) şişko kompleksi oldu resmen.bi de diyemiyorum kimseye rejim yapıyorum diye. Deli misin kilon iyi ne gerek var sen de Böyle yaparsan biz ölelim vs vs. yorumlar alıyorum klasik.

selam herkese..... ben buranın eski müdavimlerndendim....57 den 52 ye inmiştim...sonra hamilelilk ve emzirme dönemi derken vermem gereken 5 kilom kaldı tek başınada bu iş olmuyor yeniden kürkçü dükkanına döndüm

yeni sistem nedir nasıl işliyor burada neler yapılıyor acaba :????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…