kızlar bgn tartıda 47.8 ı gordum artık normal beslenmeye devam edıcem sorunum karınımın dumduz olmasını ıstedıgım ve bacaklarımın dahada ıncelmesını ıstedıgımdı . kucuk egzersızlerle bunu saglarım dıe dusunuorm . 1 bucuk ayda 10 bucuk kılo vermıs bulunmaktaym belkıde daha fazla :) herkes basarablr kolay gelsn arkadaslar :)
Nasıl verdin ayrıntılı anlatırmısın
Ramazan bitsin bayramdan sonra inşallah yürüyüşe başlayacağım
Pilarcım,daha bugün karar vedim diyete kepek akmeği almadım henüz((Yani beyaz ekmekti tostlarım ((Ama alıcam kepek ekmeği de,galata ,light bisküvi falan,markete gitmeye bile üşniyom anlıcan...Ben birazdan yerim akşam yemeğimi iyice acıktım zaten,ondan sonrada bişey yememeye çalışıcam,biraz çekirdek çıtlarım belki dizilerimi seyrederken...
Cucuma,aynen dediğin gibi yapıcam artık,göbek atmak en iyisi bu havada.Aslında ben pilatese başlamıştım 1 ay önce,hatta kociş topu bile aldıydı:)))Ama öğrendimki zayıflatmıyormuş sadece sıkılaştırıyormuş.Bu yüzden bıraktım,50 kilo olunca başlıcam tekrar:)))Tama tostu bire indiriyorum ve kepekle yapıyorum,yemek saatimide erkene alıyorum,akşamda salata yerim sadece zaten salatayı çok severim:)))
kızlaar bende katılmak istiyorum aranızaa.. boyum 1.60 kilomu da çizelgede görüyorsunz zaten, hedefim 48..
doğrusu arkadaşlarıma ve sevgilime inat zayıflıyorum tabii bu görüntü hoşuma gitmedi de değil :) arkadaşlarım kilo versem bile sırf dalga geçmek için sen yine mi kilo aldın diyorlardı. sevgilim ise senin kilon iyi ben seni böyle sevdim dese de zayıf kızları beğeniyordu. öğrenci evinde kalıyor sevgilim ünide aynı sınıftayz. ev arkadaşına kız arkdaşı misafir gelmiş kız 1.65 boyunda 53 kiloymuş ve hala ben zayıflamalıyım kilo problemim var diyormuş!!!! geldi bana bunu anlattı akılsız yaaa.. ve benim serüvenim esas o an da başladı. çok koymuştu.. çok hemde..
benim bacaklarım vücuduma göre uzun olduğu için işe bacaklarımı zayıflatmakla başladım. çünkü üst bacaklarım gerçekten çok kalın ve alt bacaklarm da inceydi.. spor salonuna gitmiş 3 ayda yalnzca 3 kilo verebilmiştm. sonra bıraktm.
tostu hayatımdan çıkardımm.. 1 ayda 1 kilo daha verdm..
yaz tatilinde tam 1 buçuk ay hç aksatmadan sırf hırsımdan sabah 6da uyanıp yürüyüşe gidiyor parktaki aletlerden yapıyrdum ve bu zaman zarfında 5 kilo verdim(tabi yediklerime de dikkat ettm çikolata hariiiççç)
şimdi arkadaşlarım dedikleri için özür diliyor sevgilim artık zayıflama diyorr kıskanıyor tabiii. ama ben kafaya koydum kızlar 48 olacağım. nolur yardım edin bana çünkü artık iradem de zayıfladı kilo vermem de eskiye göre azaldı malum son kilolar zor gidiyorr. yardımınıza ihtiyacım var kızlar beni de aranıza alıın !
hayırlı bayramlar bayanlarrrrr
bayram nasıl gidiyor????
şuan sizlere çokkkk yanlış işler peşindeyken yazıyorum
midemde iki adet çikolata, elimde magnum ile yazıyorum. pişman mıyım. hayırrrr. ama aynaya bakınca vazgecebilirim
1.61 boyundayım ben de. ve senin gibi sevgilim yüzünden taktım zayıflamaya53kiloydum 50 oldum şimdi zar zor kilo almaya meyilliyim ve spor yapmaya üşeniyorum o yüzden kolay kolay kıpırdamıyor kilom... tatil bitmeden ya 1-2kilo daha gitse ya da spor yapsam sıkılaşsam çooook süper olacak... sevgiline de kulak asma valla zayıflamana bak
cnm senin kilon iyiymiş zaten :)) ben 10 kiloya yakın verince tabi herkeste bi şok etkisi yarattı .D ama dedği kızın boyla kilo arasında 12 fark varmş ya o yüzden inat ettim 48 olucam bende inşşşberaber zayıflayalımm
yaa kilom iyiydi bence de ama 'bacakların kalın' diyince sevgilin, hiç iyiymiş gibi gelmiyormoralim nasıl bozulmuştu tahmin edebilirsiin 49a yaklaştım sayılır ben, diyet veya spor yapmıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum... yeşil çay ve sade maden suyu da kilo almama mani oluyor gibi hissediyorum sana da tavsiye ederim
Bu saatte yenirmi hiç onlarrrrr hemenn bırak bence bi kenara magnumunuu çabuuuk
Bende şuan kalori sayımı yönremiyle kilo vermeye çalışıyorum. Önce muzaffer kuşhan diyetiyle 62den 59a indim. Kalori sayımıylada 59dan 57.4 e indim. Yavaş yavaş gidiyo ama yavaş olsun sağlam olsun
Burda herkes sevgilisinin gazına gelip başlamış diyete galibabenimkide bacakların biraz kalın azcık kilo versen iyi olur diyo şakayla karışık. Şimdi askerde dönünce onu şaşırtmak istiyorum
bacakların kalın dese hani bi ölçü belirtse iyiiii.. sen kilolu değilsin ben seni böyle seviym diyo sonra da elalemin kızını gelio bana söylüoooo. sen misin bana onu diyen al işte zayıflıyorummohh canıma da değsiiiinnn !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?