Kızlarrr bende varımm
Yarın dukan diyetine başlayacağım 4 gün atak evresi yapacağım sonrası meçhul
17 günde 3 kilo vermem lazım sizde mümkünmü :44:
Bence mümkün. Sonuna kadar destekliyorum seni :)
teşekkür ederim canım. bakalım 17 gün sonra kaç kiloda olucam :)
yarın dukana başlıyorum dukan ekmeğimide yaptım :)
Ben de merakla bekliyorum sakın vazgeçme bakalım 17 gün sonra kaç kilo vermiş olacaksın? Hatta karşılaştırma yapalım seninle 17 gün sonra hangimiz ne kadar kilo verebildi diye :)
O zaman tekrar canlandıralım bu topiği... Benim vermem gereken 2 kg kaldı sonrasında iş kilomu koruyabilmek şimdi bunun için bir diyet günlüğü açmak komik olacak. Bundan sonra her akşam buraya yediklerimizi ve yaptıklarımızı yazalım belki 1-3 kişi derken tekrar canlanır topik...
Haklısın hep beraber canlandırmanın vakti geldi .
Şu an kaç kilo olduğumuzu ,kaç kilo vermek istediğimizi ,hangi sporları yaptıgımızı ve yaşımızı da yazalım
Bugün yediklerim /yiyeceklerim ;
Sabah: Nescafe ,bir dilim buğday ekmeği ,zeytin ,bir dilim peynir
Ara: Badem,ceviz,fındık (3-4 tane)
Öğlen:Çok az pilav ,yoğurt,bamya
Ara:Çikolata (çok az)
Akşam : - henüz düşünmedim .
Tamamdır ben de başlıyorum o halde :)
Boy: 173
Kilo: 55
Hedeflenen kilo:53 ya da 52 olursa daha güzel tabi :)
Yaptığım sporlar: Haftada en az 5 gün spor salonuna gidiyorum. Yürüyüş ve bisiklet çalışıyorum en az 1 gün de plates derslerine katılmaya çalışıyorum ama bu konuda biraz istikrarsızım malesef
Bu günün yemek Listesi : Sabah tam tahıl gevreği ile light süt ve şekersiz kahve ; ara öğünde 1 armut; öğlen kepek ekmeğine hazırlanmış peynir marul nane domatesli sandviç ve light yoğurt; ara öğünde şeftali, şekersiz kahve ile light bisküvi; Akşam ise karpuz peynir
Bu gün için spor planım 60 dk yürüyüş+15 dk bisiklet
Ayyyyyyy senin ölçülerin çok güzelmişYemek listene de bayıldım.İş yerinde benim diyet listesine harfi ,harfine uymam pek mümkün olmuyor . ama elimden geleni yapmaya çalışacağım .
Kilom:55 (56 olmuş olabilirim)
Boy:165
Hedeflenen kilo :50
Yaptığım sporlar :Call ,Slim & Six Pack ,iç bacak egzersizleri vesaire...
Teşekkür ederim canım. Benim problemli bölgem basenlerim. Ne yesem sanki hemen oraya yapışıyor. Sadece basenlerden kilo alıp veriyorum buna kemik yapımı ve uzun süredir sporsuz geçen yaşamı da ekleyince baktım pantolonlarıma giremiyorum :) Dedim artık işi ciddiye almanın zamanıdır ipin ucunu kaçırmayalım...
Bu arada senin fiziğinle ilgili biraz tahminim var çok hoş olduğunu ve giydiklerinin de çok yakıştığını söyleyebilirim :) doğru mu düşünüyorum acaba?
Teşekkür ederim canım. Benim problemli bölgem basenlerim. Ne yesem sanki hemen oraya yapışıyor. Sadece basenlerden kilo alıp veriyorum buna kemik yapımı ve uzun süredir sporsuz geçen yaşamı da ekleyince baktım pantolonlarıma giremiyorum :) Dedim artık işi ciddiye almanın zamanıdır ipin ucunu kaçırmayalım...
Bu arada senin fiziğinle ilgili biraz tahminim var çok hoş olduğunu ve giydiklerinin de çok yakıştığını söyleyebilirim :) doğru mu düşünüyorum acaba?
canım ya benmde problemli bölgem basenlerim. zaten basenlerimde olmasa kilo vermeye çalışmicam. Benim basenler kilo aldıkça şiişiyo kilo verdikçe inmiyo böyle sinir bozucular. Nasıl eriticem bilmiyorum winsor pilatesin bacak için olan egzersizlerini yapıyorum ama daha yeni başladım. bide duvara vurma yöntemi var ama sağlıksız diyolar oyüzden denemeye korkuyorum
kızlar bgn tartıda 47.8 ı gordum artık normal beslenmeye devam edıcem sorunum karınımın dumduz olmasını ıstedıgım ve bacaklarımın dahada ıncelmesını ıstedıgımdı . kucuk egzersızlerle bunu saglarım dıe dusunuorm . 1 bucuk ayda 10 bucuk kılo vermıs bulunmaktaym belkıde daha fazla :) herkes basarablr kolay gelsn arkadaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?