50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrr bende varımm
Yarın dukan diyetine başlayacağım 4 gün atak evresi yapacağım sonrası meçhul
17 günde 3 kilo vermem lazım sizde mümkünmü :44:

Bu gün yediklerim; sabah 1 armut daha sonra light süt ile hazırladığım tam tahıl gevreği, öğlen menemen ve 2 kaşık light yoğurdu biraz sulandırıp kekik ve pul biberle tatlandırdım yanında 3 dilim kepek ekmeği yedim. Ara öğünde 1 fincan şekersiz kahve ile 3 adet kepekli bisküvi, akşam ise haşlanmış tavuk göğüsü ile hazırladığım yağsız salata ve light yoğurt ile yaptığım yağsız cacık yedim. Gün içerisinde 2 fincan yeşil çayımı içtim.

Birazdan da 1 şeftali yemeyi planlıyorum :)) Ayrıca akşam yemekten sonra sporuma da gittim. 60 dk yürüdüm ( 500 cal.) ve 15 dk bisiklet çevirdim ( 150 cal.) toplamda 650 cal yakmış oldum.

teşekkür ederim canım. bakalım 17 gün sonra kaç kiloda olucam :)
yarın dukana başlıyorum dukan ekmeğimide yaptım :)

Ben de merakla bekliyorum sakın vazgeçme bakalım 17 gün sonra kaç kilo vermiş olacaksın? Hatta karşılaştırma yapalım seninle 17 gün sonra hangimiz ne kadar kilo verebildi diye :)

valla moral sıfır bende bu ramazanda metabolizmam bozuldu.yeme duzenım gıttı tatılmıyorum bıle en son 58 dim.ama fena yıyorum korkuyorum zor tutarım dıye mıdeyı dolduruyorumm yatana kadar

kızlar ben eskılerdenım.ben dukan vs bılmem ben proteın dıyetıyle 26 kılo verdım kısa zamanda artı spor kulubunde heegun 3 saat spor yaptım.ınanın bana kılo almadım ben 83 kılodan 55 kıloya kadar ındım fakat ramazan sebebıyle ben sanırım 3 4 kılo aldım anlıyorum.tartılmıyorum korkuyorum.bunlar oturmuş kılo olmadıkları için bayramın 1.gunu baslayıp 5 gün karpuz dıyetı artı spora başlayıp 5 gunde 4 kıloyu atmayı hedeflıyorum.hedeflıyorum cunku plates sever bırı ve sporu sever bırı olarak plates eğitmenliği dersi almaya gideceğim.ramazanda aldıgım 4 kıloyla eğitmenlerin karsısına cıkmak istemiyorum.bakalım ben de burda olucam bayrama kadar sızı desteklerım yazacak bıseyım olmıcagı için.bayramın 1 .gununden sonra sıkı durun bomba gb günlüklerimi yazıcam buraya.............haydı kızlar
zaten dukan diyetıyle proteın dıyetı hemen hemen aynıymış......sonradan farkettım.yanı buda demek oluyor dukanlada rahatlıkla verrsınız.....

kızlar ben eskılerdenım.ben dukan vs bılmem ben proteın dıyetıyle 26 kılo verdım kısa zamanda artı spor kulubunde heegun 3 saat spor yaptım.ınanın bana kılo almadım ben 83 kılodan 55 kıloya kadar ındım fakat ramazan sebebıyle ben sanırım 3 4 kılo aldım anlıyorum.tartılmıyorum korkuyorum.bunlar oturmuş kılo olmadıkları için bayramın 1.gunu baslayıp 5 gün karpuz dıyetı artı spora başlayıp 5 gunde 4 kıloyu atmayı hedeflıyorum.hedeflıyorum cunku plates sever bırı ve sporu sever bırı olarak plates eğitmenliği dersi almaya gideceğim.ramazanda aldıgım 4 kıloyla eğitmenlerin karsısına cıkmak istemiyorum.bakalım ben de burda olucam bayrama kadar sızı desteklerım yazacak bıseyım olmıcagı için.bayramın 1 .gununden sonra sıkı durun bomba gb günlüklerimi yazıcam buraya.............haydı kızlar
zaten dukan diyetıyle proteın dıyetı hemen hemen aynıymış......sonradan farkettım.yanı buda demek oluyor dukanlada rahatlıkla verrsınız.....

Ezgi inşallah verebilirim dukan diyetiyle
zaten vermem gereken 3-4 kilom var.
Bugün başladım sabah beyaz peynir ve dukan diyeti ekmeğinden yedim yulaf kepekli.
Peynir beni öyle susattıki 1 saatte 1 litre su içtim.
Akşama kadar bu hızla içersem su tankına dönücem

Ben de merakla bekliyorum sakın vazgeçme bakalım 17 gün sonra kaç kilo vermiş olacaksın? Hatta karşılaştırma yapalım seninle 17 gün sonra hangimiz ne kadar kilo verebildi diye :)

Süper fikir belki bu sayede azimleniriz o zamana kadar burayada yazalım yediklerimizi
Ben dukana başladım bugün sabah sadece beyaz peynir ve dukan ekmeği yedim
Bol su içiyorum. Birde buaralar sıkıntıdan sigarayı çoğalttım iştahımı kesiyor pek bişey yemek istemiyorum oyüzden

Haklısın hep beraber canlandırmanın vakti geldi .
Şu an kaç kilo olduğumuzu ,kaç kilo vermek istediğimizi ,hangi sporları yaptıgımızı ve yaşımızı da yazalım

Bugün yediklerim /yiyeceklerim ;

Sabah: Nescafe ,bir dilim buğday ekmeği ,zeytin ,bir dilim peynir
Ara: Badem,ceviz,fındık (3-4 tane)
Öğlen:Çok az pilav ,yoğurt,bamya
Ara:Çikolata (çok az)
Akşam : - henüz düşünmedim .

Tamamdır ben de başlıyorum o halde :)

Boy: 173
Kilo: 55
Hedeflenen kilo:53 ya da 52 olursa daha güzel tabi :)
Yaptığım sporlar: Haftada en az 5 gün spor salonuna gidiyorum. Yürüyüş ve bisiklet çalışıyorum en az 1 gün de plates derslerine katılmaya çalışıyorum ama bu konuda biraz istikrarsızım malesef
Bu günün yemek Listesi : Sabah tam tahıl gevreği ile light süt ve şekersiz kahve ; ara öğünde 1 armut; öğlen kepek ekmeğine hazırlanmış peynir marul nane domatesli sandviç ve light yoğurt; ara öğünde şeftali, şekersiz kahve ile light bisküvi; Akşam ise karpuz peynir
Bu gün için spor planım 60 dk yürüyüş+15 dk bisiklet

Ayyyyyyy senin ölçülerin çok güzelmiş Yemek listene de bayıldım.İş yerinde benim diyet listesine harfi ,harfine uymam pek mümkün olmuyor . ama elimden geleni yapmaya çalışacağım .

Kilom:55 (56 olmuş olabilirim )
Boy:165
Hedeflenen kilo :50

Yaptığım sporlar :Call ,Slim & Six Pack ,iç bacak egzersizleri vesaire...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım. Benim problemli bölgem basenlerim. Ne yesem sanki hemen oraya yapışıyor. Sadece basenlerden kilo alıp veriyorum buna kemik yapımı ve uzun süredir sporsuz geçen yaşamı da ekleyince baktım pantolonlarıma giremiyorum :) Dedim artık işi ciddiye almanın zamanıdır ipin ucunu kaçırmayalım...

Bu arada senin fiziğinle ilgili biraz tahminim var çok hoş olduğunu ve giydiklerinin de çok yakıştığını söyleyebilirim :) doğru mu düşünüyorum acaba?

İyi yapmışsın canım dur demek lazım belirli bir yaştan sonra vermek daha da zorlaşıyor .Ben eskiden boğazdan kestiğimde, çok çabuk kilo verebiliyordum ama artık zorlaştı aylardan beri 55 lerde geziniyorum .

Ahhhh nerde hiçbir giydiğim yakışmıyor .Benim en sorunlu bölgem bacak içlerim ve göbeğim ah bir eriseler.

Son düzenleme:

canım ya benmde problemli bölgem basenlerim. zaten basenlerimde olmasa kilo vermeye çalışmicam. Benim basenler kilo aldıkça şiişiyo kilo verdikçe inmiyo böyle sinir bozucular. Nasıl eriticem bilmiyorum winsor pilatesin bacak için olan egzersizlerini yapıyorum ama daha yeni başladım. bide duvara vurma yöntemi var ama sağlıksız diyolar oyüzden denemeye korkuyorum

Ben geçmişte yediklerime dikkat ederek ve her gün en az 50 dk tempolu yürüyüş yaparak 12 kg vermiştim, ki bu 12 nin 10 u kesin basenlerden gitmişti. 42 beden pantolon kapanmayacak haldeydi yani o derece... 12 kg ı verince 36 beden olmuştum. Şimdi de yediklerimi tekrar sınırladım ve yine yürüyüşlere başladım herkes için geçerli midir bilemiyorum ama yürüyüş benim basenlerimi çok güzel inceltmişti ve sıkılaştırmıştı...

aslında ideal kilomdayım şu an ama bacak-basen kalın geliyor bana.. yakıştıramıyorum kendime pantolonları.. boyum kısa gibi geliyor bacaklarım kalın olunca... spor yapmaya üşeniyorum o yüzden yememden kesiyorum... tartıda kilom artıyor diye su bile içesim gelmiyor. hayra alamet değil bunlar dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de bir yanım böyle...

Nasıl verdin ayrıntılı anlatırmısın

Ramazan bitsin bayramdan sonra inşallah yürüyüşe başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…