50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh süpersin aynen devam bende ona inat zayıflayıp giyicem kısacık şortları görücek ozamannn bacaklarıma laf etmeyi

ayy ben giymeye başladım bile inat değil mi nasıl kıskanıyooorrr bende hiç takmıyomuş gibi salına salına geziniyorum kuduruyor daha çok böööö akılsız işteee benm ne kadar inatçı olduğumu bilmiyomuş gibi geldi kalbimi kırdı aklıma soktu bu işi veeee azmin zaferi diyelimm

tekrar hoşgeldin diyelim ozaman canım
şimdilik bi sistemimiz yok ama kilo bildirim günü olsa bence güzel olur

bizim uyguladığımız ve çok verim aldığımız sistemi anlatayım isterseniz beğenirseniz tekrar uygularız.....

ya varya çok haklısın.. bende bacaklarım baya incelmesine rağmen hala kalın görüyorum ve giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum :S sokakta benden ince kızları görüyorum bende böyle olmalıyım diyorum her seferinde :S valla bu deli oğlan yüzünden takıntılı oldum bi deri bi kemik kalıcam aslında bnm kemiklerim çok ince o yüzden hala çok ince durmuyorum yani daha zayıflamalıyım ama demi ?:S

cuma günü tartı günümüz oluyordu..... her hafta aramızdan biri koç oluyor menülerimizi yorumluyordu....ve puan veriyordu böylece cuma günü en güzel besleneni ve en çok kilo vereni seciyorduk... koçun kendi kuralları oluyordu ona uyuyorduk... birde spor listemiz oluyordu her yapılan spora puan veriyorduk onunda 1.sini seçiyorduk....

hafta sonu tatil oluyordu tüm kaçamakları ozamana saklıyorduk menü yazmıyorduk....

vücut yapımız benziyor gerçekten kollarım belim falan çok ince oralardan kilo almıyorum hiç :) göğüslerim de küçük olunca her gören zayıfsın diyor.. ama bi 3-4 kilo alınca direk basenden alıyorum pantolon bedeni fırlıyor yani direk... şimdi kilo verdim mesela ama basenden gitmedi devam yani durmak yok daha sulisim de taktik versin devam edelim birlikte

canım senin yapacağın diyetten çok spor ozaman slim 6 serisi var start up direk bacak çalıştırıyor internetten indirip onları yap çok fayda görürsün...

evet benziyor gerçekten ama benim tek farkım kollarım biraz kalın ama o da genetik malesef yani ailede herkesin zayıf olsa da kalın ama incelteceğim bütün genetik faktörlere baş kaldırıyorumm yeteeerr

canım senin yapacağın diyetten çok spor ozaman slim 6 serisi var start up direk bacak çalıştırıyor internetten indirip onları yap çok fayda görürsün...

bundan sonra kilo vermem zor sıkılaşmam lazım farkındayım ama üşeniyorum spor yapmaya bi bakayım dediğin seriye.. zorlayacam kendimi yapmak için hareketleri

canım bence gayet iyi bir sistem. ozaman aramızdan bi koç seçelim hem o listede hazırlar kilo takibi daha kolay olur
Bence eğer istersen tecrübelide olarak sen olabilirsin bu kişi oyum senden yana

canım bence gayet iyi bir sistem. ozaman aramızdan bi koç seçelim hem o listede hazırlar kilo takibi daha kolay olur
Bence eğer istersen tecrübelide olarak sen olabilirsin bu kişi oyum senden yana

çok isterdim ama şu anda memleketteyim çok bilg. başında duramıyorum ama cumaya kadar yarı koçluk yapabilirim....hemde sizinde sistem hakkında fikriniz olur beğenmediğiniz yerler olursa değiştiririz...ne dersiniz....

bence çok iyi oluyr canım diğer arkadaşlarada uyarsa.
Zaten cumaya şurada 2 güncük kaldı

cuma ya kadar koç olarak kurallarımı koyuyorum

1. günde 2 litre su içilecek
2. 3-4 fincana kadar bitki çayı içilebilir
3. en az 30 dk spor yapılmaya çalışılacak
4. mutlaka 2 saate bir ara öğün yapılacak
5. ara öğünlerde meyve,kuru yemiş vb sağlıklı ürünler tercih edilecek
6. ana öğünlerde çorba salata gibi az yenilerek beslenilmicek unutmayalımki önemli olan sağlıklı kilo vermektir geri alınmıcak şekilde.....
7. ben diyetlere karşıyım diyet lafını kullanmıyoruz onun yerine sağlıklı besleniyorum diyoruz...

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

evettt biz diyet diye bişey yapmıyoruzz sağlıklı besleniyoruzz sevimli bişey oo

bende katılmak istiyorum aranıza :))
bir ara güzel zayıflamıştım sonra bıraktım ipin ucu bir kaçtı tutamadım geri
Tekrar başlamaya karar verdim. Bir ay kadar karatay diyeti yapmıştım ama şunu anladım insan bir süre diyeti güzel yürütüyor ama sonra dışarda misafirliğe gidiyorsun ya da dışarda yemek yemek zorunda kalıyorsun canın istiyor bir kereden bir şey olmaz diyorsun ve sonra ipin ucu kaçıyor diyetle falan olacak iş değil anladım artık. En iyisi sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hakine getirmek hiç bir şeyi yasaklamamak zararlı bile olsa. İnsanın canı istiyor çünkü , çikolata tatlı zararlı ama insan arada yemek istiyor o yüzden bende her şeyi serbest bıraktım kendime ama çok çok az yiyeceğim kilo aldıran şeyleri tadımlık olarak. Öğünlerimi de küçültcem artık. Sabah kahvaltıda baya yedim ama öğlen az yemeye başlayacağım bakalım.

çok güzeel 20.00'dan sonra bişey yememe maddesini de eklesek iyi olmaz mı? şahsen benim akşamları yedikçe iştahım açılıyor önünü alamıyorum bazen

sizleri tebrik ediyorum kızlar, tekrar canlanmış olmasına sevindim.

bende ara ara takılıyordum çok fazla kilo kaybı istemediğim için size ara ara takılabilirim.

toplu yaşam alanlarına takıldığım vakitlerde çok fazla kaçamak yapıyorum.
ama genel itibariyle artık beslenme şeklim değişmiş bulunmakta...

sağlıklı beslenerek yaşamak beni sanki daha hafifmişim hissine sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…