ohh süpersin aynen devambende ona inat zayıflayıp giyicem kısacık şortları görücek ozamannn bacaklarıma laf etmeyi
selam herkese..... ben buranın eski müdavimlerndendim....57 den 52 ye inmiştim...sonra hamilelilk ve emzirme dönemi derken vermem gereken 5 kilom kaldı tek başınada bu iş olmuyor yeniden kürkçü dükkanına döndüm
yeni sistem nedir nasıl işliyor burada neler yapılıyor acaba :????
yaa ölçü belirtmesi sandığın gibi iyi olmuyor aslında.. Benimki de bacakların kalın demişti dediğine pişman ettim tabii ama o andan sonra taktım bacaklara.. Hiç bir pantolonumu yakıştıramadım kendime :) şişko kompleksi oldu resmen.bi de diyemiyorum kimseye rejim yapıyorum diye. Deli misin kilon iyi ne gerek var sen de Böyle yaparsan biz ölelim vs vs. yorumlar alıyorum klasik.
bizim uyguladığımız ve çok verim aldığımız sistemi anlatayım isterseniz beğenirseniz tekrar uygularız.....
ya varya çok haklısın.. bende bacaklarım baya incelmesine rağmen hala kalın görüyorum ve giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum :S sokakta benden ince kızları görüyorum bende böyle olmalıyım diyorum her seferinde :S valla bu deli oğlan yüzünden takıntılı oldum bi deri bi kemik kalıcamaslında bnm kemiklerim çok ince o yüzden hala çok ince durmuyorum yani daha zayıflamalıyım ama demi ?:S
vücut yapımız benziyor gerçektenkollarım belim falan çok ince oralardan kilo almıyorum hiç :) göğüslerim de küçük olunca her gören zayıfsın diyor.. ama bi 3-4 kilo alınca direk basenden alıyorum pantolon bedeni fırlıyor yani direk... şimdi kilo verdim mesela ama basenden gitmedi devam yani durmak yok daha sulisim de taktik versin devam edelim birlikte
vücut yapımız benziyor gerçektenkollarım belim falan çok ince oralardan kilo almıyorum hiç :) göğüslerim de küçük olunca her gören zayıfsın diyor.. ama bi 3-4 kilo alınca direk basenden alıyorum pantolon bedeni fırlıyor yani direk... şimdi kilo verdim mesela ama basenden gitmedi devam yani durmak yok daha sulisim de taktik versin devam edelim birlikte
canım senin yapacağın diyetten çok spor ozaman slim 6 serisi var start up direk bacak çalıştırıyor internetten indirip onları yap çok fayda görürsün...
cuma günü tartı günümüz oluyordu..... her hafta aramızdan biri koç oluyor menülerimizi yorumluyordu....ve puan veriyordu böylece cuma günü en güzel besleneni ve en çok kilo vereni seciyorduk... koçun kendi kuralları oluyordu ona uyuyorduk... birde spor listemiz oluyordu her yapılan spora puan veriyorduk onunda 1.sini seçiyorduk....
hafta sonu tatil oluyordu tüm kaçamakları ozamana saklıyorduk menü yazmıyorduk....
canım bence gayet iyi bir sistem. ozaman aramızdan bi koç seçelim hem o listede hazırlar kilo takibi daha kolay olur
Bence eğer istersen tecrübelide olarak sen olabilirsin bu kişi oyum senden yana
çok isterdim ama şu anda memleketteyim çok bilg. başında duramıyorum ama cumaya kadar yarı koçluk yapabilirim....hemde sizinde sistem hakkında fikriniz olur beğenmediğiniz yerler olursa değiştiririz...ne dersiniz....
cuma ya kadar koç olarak kurallarımı koyuyorum
1. günde 2 litre su içilecek
2. 3-4 fincana kadar bitki çayı içilebilir
3. en az 30 dk spor yapılmaya çalışılacak
4. mutlaka 2 saate bir ara öğün yapılacak
5. ara öğünlerde meyve,kuru yemiş vb sağlıklı ürünler tercih edilecek
6. ana öğünlerde çorba salata gibi az yenilerek beslenilmicek unutmayalımki önemli olan sağlıklı kilo vermektir geri alınmıcak şekilde.....
7. ben diyetlere karşıyım diyet lafını kullanmıyoruz onun yerine sağlıklı besleniyorum diyoruz...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
bende katılmak istiyorum aranıza :))cuma ya kadar koç olarak kurallarımı koyuyorum
1. günde 2 litre su içilecek
2. 3-4 fincana kadar bitki çayı içilebilir
3. en az 30 dk spor yapılmaya çalışılacak
4. mutlaka 2 saate bir ara öğün yapılacak
5. ara öğünlerde meyve,kuru yemiş vb sağlıklı ürünler tercih edilecek
6. ana öğünlerde çorba salata gibi az yenilerek beslenilmicek unutmayalımki önemli olan sağlıklı kilo vermektir geri alınmıcak şekilde.....
7. ben diyetlere karşıyım diyet lafını kullanmıyoruz onun yerine sağlıklı besleniyorum diyoruz...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
evet süper olurçok güzeel20.00'dan sonra bişey yememe maddesini de eklesek iyi olmaz mı? şahsen benim akşamları yedikçe iştahım açılıyor önünü alamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?