haydi kızlar menülerinizi bekliyorum...
ya ben dün cok iyiydim ta ki aksam dizi basina oturuncaya kadar :))
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi üzerine az yagli krem peynir gibi bisi + yarim kasar
1 bardak yarim yagli sütlü kahve
ara:
sanirim üzüm (ay hatirlayamadim simdi)
ögle:
yarim porsiyon soslu makarna + ton balik
ara:
cok cok az makarna ile bi parca ton baligi attim agzima. öglenki az gelmis
aksam:
biraz bulgur pilavi 2 yemek kasigi kadar
2 yemek kasigi makarna
yogurt
ara:
4 diet kreker + kasar peyniri + azicik krem peynir
aksam aram biraz cok oldu ve bir de gec oldu. ama artik buna DUR diyecegim
2 lt den biraz fazla su
sütlü kahve ictim.
havalar cok sicak, cay icemiyorum.
eksiklerimi biliyorumögünlerde yogurt ya da ayran ya da salata yemeliyim.
3 ögün makarna yedim ama baska yemek yapamamistim
cnm bende sürekli yemek yiyemiyorum yani karnım acıkmıyor canım istemiyor ne yapayım yani.s zaten yedim mi de gene dikkat ediyorum çok yiyesim varsa ana öğünlerde yani yağsız ve tuzsuz olmasna ve ekmeğimn kepekli+kızarmış olmasına vs. dikkat edyrm yani..
ayrca kızlar ekmeği kızartınca kalorisi yarıya iniyormuş benden söylemesi
uzun süreli yaşam açısından tabi ki zor karatay diyeti hatta mümkün değil :))karatay diyeti cok meshur, hatta ben de epey arastirdim, buradaki sayfayi takip ettim ama i ih..
bana pek makul gelmedi.
uzun süreli, böyle yasam bicimi olarak benimseyip yapabilecegim birsey degil
ezdee ve denemem, sizlerden birsey rica etsem, hem takip acisindan, hem de herseyi bir arada görüp
degerlendirmenin daha iyi olacagindan, menüleri aksam, ya da bir sonraki gün toplu olarak yazabilir misiniz?
ezdee benim bildiğim o yanlış kalorisi hiç azalmıyor karatayın kitabında okumuştum sadece suyu çekiyor kızartınca kaloride bir değişim olmuyor kızartınca. Zaten kalorisi azalması için içindeki maddelerin yok olması lazım sadece su gidiyor suyun zaten kalorisi yok kicnm bende sürekli yemek yiyemiyorum yani karnım acıkmıyor canım istemiyor ne yapayım yani.s zaten yedim mi de gene dikkat ediyorum çok yiyesim varsa ana öğünlerde yani yağsız ve tuzsuz olmasna ve ekmeğimn kepekli+kızarmış olmasına vs. dikkat edyrm yani..
ayrca kızlar ekmeği kızartınca kalorisi yarıya iniyormuş benden söylemesi
uzun süreli yaşam açısından tabi ki zor karatay diyeti hatta mümkün değil :))
Hiç mi dışarda yemek yemiycez , imkansız yani.
DustHaze, akşam yazarım saat sekizden sonra bir şey yemiyorum akşam sekizde toplu olarak yazarım menülerimi
Bir de burda haftasonu her şeyi serbest bırakalım demişti arkadaşlar, onu ben düşündüm de haftada 2 gün olsun ister haftasonu ister hafta içi olsun geri kalan 5 gün kaçamaklara izin olmasın asla. Çünkü bazen hafta içi güzel yiyecekler karşımıza gelebiliyor maalesef :))iste bu yüzden biiiiiiz diyete karsiyiz :))
eger kocluk sistemini uygulayacaksak, menüleri toplu görmek cok iyi olur.
yarin kilo bildirimi yapanlardan bi liste olusturur sulisim. sonra da devam ederiz o sekilde.
Bir de burda haftasonu her şeyi serbest bırakalım demişti arkadaşlar, onu ben düşündüm de haftada 2 gün olsun ister haftasonu ister hafta içi olsun geri kalan 5 gün kaçamaklara izin olmasın asla. Çünkü bazen hafta içi güzel yiyecekler karşımıza gelebiliyor maalesef :))
onu haftasonu tercih etmemizin sebebi, haftasonu koc.luk yapilamiyor. kimimiz isyerinden nete girdigi icin, kimimiz h.sonu baska isleri oldugundan.
h.ici kacamak yaptigimiz olmuyor muydu, oluyordu, o zaman da koc, puan kiriyordu :))
bizler de puanimiz kirilmasin diye, kacamaklari h.sonuna sakliyorduk.
bir de mesela sey yok, kacamak yapacagim bu yüzden, sunu yemeyeyim yok.
sulisim, kendi sistemini anlatir ama en son, hatta onun sistemi baz alinarak yapilmis bir puan sistemi vardi.
ana ögünlerde karbonhidrat + protein iceren birseyler mutlaka yenilecekti.
mesela, pilav + et (bayaz ya da kirmizi) + salata/ayran/yogurt
gibi.
baslangicta cok yogun gözükebilir, ama gercekten spor ile de desteklayince kilo veriliyor. sonra o kilolari almak zorlasiyor.
zaten yeme aliskanligin bi düzene girmis oluyor.
hımm anladım canım teşekkür ederim
ben bu sayfaya ara ara takılmıştım ama hiç koçluk sistemine dahil olmamıştım sen anlatınca hoşuma gitti inşallah beraber zayıflar hedefimize ulaşırız :)) Ben şimdiden motive oldum baya
liste olunca fazla çıkmayım diye herkes diyete tam uyuyordur tabi. İnsan takip etmeyince umursamıyor yedikçe yiyor, hatta ben kilo aldığım dönemde suçluluk hissetmemek rahatça yemek için tartıya çıkmıyordum, kendime kötülük yaptığımı bile bile kaçıyordum tartıdan. 2 gün önce de korka korka çıktım kesin 60 kilo oldum derken 58i görünce az da olsa rahatlamıştımbi ara cok iyi ilerliyordu, sonra hamilelikler :)) sebebiyle ara verildi.
mesela, haftalik kilo bildiriminden sonra koc.lar liste yayinlardi
1/10/2010 8/10/2010 15/10/2010 22/10/2010 29/10/2010 5/11/2010
57 55.7 1 kg 300 gr vermis
56.6 56.2 55.2 1 kg vermis
57.1 56.5 56.5 regli 57.7 57.1 600 gr vermis
56.1 56.1 56.7 56.4 56.4 56.1 300 gr vermis
54.1 54.1 53.8 53.8 53.5 300 gr vermis
59.5 58.5 58.5 58.5 58.8 58.8 200 gr vermis
60.6 60.4 59.8 58.5 58.5 kilosunu koruyor
52.6 52.5 52.4 52.4 52.4 52.4 kilosunu koruyor
54.5 54.9 54 53.3 53.3 53.4 100 gr almis
56.2 55.1 57.3 200 gr almis
51.5 51 51.5 52 500 gr almis
53.9 54.3 54.5 54.5 54.5 55.4 900 gr almis
59.7 aramiza yeni katildi
taaa 2010 da yapmisiz bunlari. ama inan etkileri hala devam ediyor. ara ara bozsam da
bir sistem oturtmustum/k.
liste olunca fazla çıkmayım diye herkes diyete tam uyuyordur tabi. İnsan takip etmeyince umursamıyor yedikçe yiyor, hatta ben kilo aldığım dönemde suçluluk hissetmemek rahatça yemek için tartıya çıkmıyordum, kendime kötülük yaptığımı bile bile kaçıyordum tartıdan. 2 gün önce de korka korka çıktım kesin 60 kilo oldum derken 58i görünce az da olsa rahatlamıştım
ehehe çok güldüm :) O kadar hırs oluyor demek güzel bir şey ama yaa hoşuma gitti :)) Tabi arkadaşının kalbini kırman değil de bu işi ciddiye almanız hoşuma gitti yanlış anlaşılmasın :))menülerin degerlendirildigi listeyi bulamadim, eski konular arasinda da kayboldum :)
ne cok sey paylasmisiz öyle diye.
gercekten herkes hirs yapiyor.
hatta bir kere gereksiz yere bi arkadasin kalbini kirmistim ()sonra baristik tabi), puan kirdi diye
ehehe çok güldüm :) O kadar hırs oluyor demek güzel bir şey ama yaa hoşuma gitti :)) Tabi arkadaşının kalbini kırman değil de bu işi ciddiye almanız hoşuma gitti yanlış anlaşılmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?