50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben diyetlere bu yüzden karşıyım uygularken iyi ama bitince nasıl yemen gerektiğini öğrenemediğin için sana bir faydası olmuyor.en güzeli günlük yeme miktarını ayarlamak ve ne neyin yerine geçiyor onu bilmek ozaman dışardaykende sağlıklı beslenmiş oluyorsun....bir öğün fazla yediysen diğer öğünlerde az yiyerek dengelemek önemli olan...ben yasaklara karşıyım serbet olsun ama ben irademle yemiyeyim yada az yiyerek nefsimi körelteyim....bunun için hafta sonu kaçamak günleri olsun diye düşünüyorum....

çok güzeel 20.00'dan sonra bişey yememe maddesini de eklesek iyi olmaz mı? şahsen benim akşamları yedikçe iştahım açılıyor önünü alamıyorum bazen

hımmm iyi aslında ama ben buna uyamam burda sanırım onun yerine yatmandan 2 saat önce hiç bir şey yenilmicek desem nasıl ?

sulisimmm hos geldin, nasilsin?

Tabi ben de hosgelmisimdir umarim. ben de önceden buradaydim hep. bu kocluk sistemi ile
hem motive oluyoruz, hem de saglikli beslenerek kilo verebiliyoruz.

ben de seve seve katilirim. yeniden bir toparlanmam lazim.

süper! hadi baslayalim :)

Ben de katılıyorum ben deee....

Bayram tatili bana hiç yaramadı. Zar zor verdiğim 3 kg ı da bu tatilde geri aldım sanırım Bundan sonra her cuma tartı günümüz mü şimdi??

Bayram tatili bana hiç yaramadı. Zar zor verdiğim 3 kg ı da bu tatilde geri aldım sanırım Bundan sonra her cuma tartı günümüz mü şimdi??
öyle olsun ama cumaya da pek bir şey kalmadı 2 günde kaç gram verebilirim acaba :))
Bugün saat 7de akşam yemeğini yedim artık yatana kadar bir şey yemem. Kızlar size bir şey danışcam, benim su içme konusunda problemim var ben hiç susamıyorum dışarı çıkmadığım zamanlarda. O yüzden hiç su içmiyorum aklıma da gelmiyor. Küçüklüğümden beri böyleyim hiç su içmem susamam da. Sadece aşırı sıcaklarda terleyince susuyorum o zaman da su içmezsem 2-3 saat sonra susuzluğum tamamen yok oluyor. Siz 2 litreyi nasıl içiyorsunuz? Bir ara ben kendimi zorluyordum içmek için ama o zaman da tuvaletten pek çıkamıyorum açıkçası.Dışarı çıkacağım zamanlarda da hiç içmiyorum o yüzden.
Merak ettiğim siz susuyor musunuz yoksa susamadan da su içiyor musunuz? Acaba bu bir alışkanlık mı?

ben de senin gibiyim, evdeyken dikkat ediyorum artık,canım sıkılınca abur cubur yerdim şimdi su içmeye zorluyorum kendimi dışarıda da su içmenin en iyi yolu yanında şişe taşımak. yoksa akşama kadar hiiiiç aklıma gelmiyor benim

kızlar yarın diyete başlıyorum bugün son diyorum yarında aynı şey oluyo ama bugün gerçekten sondu yarın başlıyoorum
ramazanın başlarında 60 kilodan 55 kilo oldum hemencik verdim sonra bişey oldu bozuldu diyetim oldum 58 aslında çabuk kilo veriyorum toplum içinde yemiyorum en sevdiğim yemeği bile ama yalnız kalınca mutfağa gidiyorum ve yiyorum ( sonra pişmanlık hisii oluyoo... aslında çevremdekiler hiç kilolu değilsin diyo benim tek sorunum basenler vücut tipim armut gibi çok kötü duruyo kilo verirsem basenlerim durur diye de korkuyorum oof okullar açılana kadar bi 53 kilo olaydım çok iyiydi ama yarın başlıyorum diyete ramazanda bitti benimde sorunum su içmek bu arada hiç susamıyorum 2 gün su içmediğimde oluyo aklıma bile gelmiyo oruç tutarkende öyleydim hiiç ya ama zorluyorum kendimi bigün 2 lt su içtim tuvaletten çıkamadım kendimi alıştırmam lazım su çok önemlii neyse yarın başlıyorum hedefim 50 ! bu arada boyum 158, kilom 58, 17 yaşındayım :))

canım sende mi burdasın çok sevindim seni gördüğüme.......

su içmeyi unutuyorsan en kolayı ara öğünlerden ve ana öğünlerde 1-2 bardak su içmektir....yada 2. yol 3 saatte yarım litre su içmektir 9-12 yarım litre 12-15 yarım litre 15-18 yarım litre 18-21 yarım litre daha ( diyetisyen tavsiyesi) ben eskiden yarım litreyi bir oturuşta içerdim sonrada wc de çıkmazdım meğer çok yanlış bir şeymiş

önemli olan susamadan içmekmiş susayınca vücut zaten su kaybetmiş demekmiş...

ben bu haftalık örnek olsun koçluk sisteminin işleyişi belli olsun diye 2 günlük koç oldum cuma tartı günü olsunda hafta sonu kaçamaklarına yer kalsın cumarteside olabilir 5 gün sağlıklı beslenme ( diyet değil) 2 gün kaçamak karar sizin..

aynı boy ve kilodayız :)))
boy:158
kilo:58
Hedef:49-50
20 yaşıma kadar hep 49 kilo idim hiç kilo almazdım çünkü aşırı dikkat ederdim bir gün çok yedim mi ertesi gün azıcık yerdim. 1 kilo aldım mı hemen geri verirdim her gün tartılırdım. Sonra üniversiteye başlayınca bıraktım kendimi 50nin üstünü hiç görmeyen ben 54 oldum önemsemedim sonra bi baktım 55 56 57 58 ... 60ı da görünce yeter artık diyip 58e indim. ilerde yaşım ilerleyince dikkat etmezsem aşırılı kilolu olmaktan korkuyorum. Eskiden kilomu kafaya çok takardım ondan dikkat ederdim. İnsanın yaşı ilerleyince kiloları falan önemsemiyor dış görünüşünü umursamıyor kendine güveni daha artıyor sanırım onun da etkisi var ama doğru değil aslında bu, insan kendine sağlığına dikkat etmeli sırf dış görünüş için kilo vermemeli. Eskiden yürüyüşe giderdim bazen görürdüm incecik manken gibi kızlar yürüyor bunlar deli mi zaten çok zayıf niye yürüyorlar diye anlam veremezdim çünkü sporu sadece kilo verme aracı olarak görüyordum

sulisim, teşekkürler tavsiyene uycam
yarın başlayacağım iki litre içmeye bugün 1 lt falan anca içtim

yaşıtız. okullar açılana kadar forma girmemiz lazım şahsen deli gibi alışveriş yapıcam sonradan sıkılaşırsam ziyan olmasın pantolonlar

ya bide bilio musun onca kilo verdm herkes aaaa ne kadar çok zayflamşsın dedi de bir allahın kulu da artık zayfsn ya da çok zayfsn demedi herkes artık normalsn hatta ince falan diyo yaa ben sanırım kafayı yicem zayıf görünmem lazım yetti artık!
beğendğim kıyafetn 36 bedenine sığmayınca 38i istemekten mankenin üstündeki kıyafetn bana yakışmamasından arkadaşlarmla kampüste yürürken okulun camında kendmi daha kilolu görmektenkollarımla oynanmasından yanaklarımın sıkılmasından güzel değil de her sefernde tatlı olmaktan bıktım usandım ben!!
ama hayat benm ve her şey elimde daha 19 yaşındaym ve başaracağımı biliyorum ben zayf görüneceğim biliyorum herkesi pişman edebileceğimi biliyorum çnkü kendime güveniyorum dayanacağım. bu yol zor uzun ve çok sıkıntılı da olsa ben bu yeme düzenini diyet olarak değil de hayatımın geri kalanında uygulamayı ba-şa-ra-ca-ğım !!!
coştum mu ne

kızlar ben daha önce bu topikte 49 kiloya kadar düşmüştüm ancak eski düzenime dönünce hooop oldum 55 kilo.boyda 155.aslında çok kilolu gözükmesemde göbeği fena.diyet günlüğümde var aslında ama orayı takip etmek zor gelyor nedense.bende burdan devam edicem sizlerler.dün yediklerime gelirsek
saat 09:30
1 dilim ekmek,3 dilim ufak ufak kesilmiş peynir.domates-salatalık,5 zeytin şekersiz çay

ara 11:30
1 kase yoğurt,1 salkım üzüm

öğle 14:00
1 tabak taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

ara 16:30

meyve tabağı(yarım muz,2 yaş incir,3 dilim karpuz)

akşam 19:30

1 tabak fasülye,bol ekşili salata,1 dilim ekmek

jillian michaels 30 ds başladım 10 dk. twist yaptım simitler için.2 bardak yeşil çay içtim 3 lt. su içtim.
ve ne yazıkki dayanamadım ağıma bir lokum attım ve 3 incir daha yedim yatmadan.zaten benim sorunumda bu atıştırmak ayakta geçiştirmek ve dayanamaak.oysa her şey ne güzel gidiyordu.

kızlar bu gün eşime resmimi çektiricem 15 ds bitince bir resim 30 ds bitince bir resim eklicem inşallah.sizde görün farkı.

çok güzel bir menü tebrik ederim......inş hep böyle devam edersin.....bu 30 ds dediğin nedir?

haydi kızlar menülerinizi bekliyorum...

jillian michaels 30 day shared yapmaya başladım.inşallah devamı gelir.yapanlar çok memnun hatta bu forumda yapanlar resimde koyuşlar değişimler müthiş doğrusu.incelemenizi tavsiye ederim çokta zevkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…