bende katılmak istiyorum aranıza :))
bir ara güzel zayıflamıştıincm sonra bıraktım ipin ucu bir kaçtı tutamadım geri
Tekrar başlamaya karar verdim. Bir ay kadar karatay diyeti yapmıştım ama şunu anladım insan bir süre diyeti güzel yürütüyor ama sonra dışarda misafirliğe gidiyorsun ya da dışarda yemek yemek zorunda kalıyorsun canın istiyor bir kereden bir şey olmaz diyorsun ve sonra ipin ucu kaçıyor diyetle falan olacak iş değil anladım artık. En iyisi sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hakine getirmek hiç bir şeyi yasaklamamak zararlı bile olsa. İnsanın canı istiyor çünkü , çikolata tatlı zararlı ama insan arada yemek istiyor o yüzden bende her şeyi serbest bıraktım kendime ama çok çok az yiyeceğim kilo aldıran şeyleri tadımlık olarak. Öğünlerimi de küçültcem artık. Sabah kahvaltıda baya yedim ama öğlen az yemeye başlayacağım bakalım.
çok güzeel20.00'dan sonra bişey yememe maddesini de eklesek iyi olmaz mı? şahsen benim akşamları yedikçe iştahım açılıyor önünü alamıyorum bazen
selam herkese..... ben buranın eski müdavimlerndendim....57 den 52 ye inmiştim...sonra hamilelilk ve emzirme dönemi derken vermem gereken 5 kilom kaldı tek başınada bu iş olmuyor yeniden kürkçü dükkanına döndüm
yeni sistem nedir nasıl işliyor burada neler yapılıyor acaba :????
cuma ya kadar koç olarak kurallarımı koyuyorum
1. günde 2 litre su içilecek
2. 3-4 fincana kadar bitki çayı içilebilir
3. en az 30 dk spor yapılmaya çalışılacak
4. mutlaka 2 saate bir ara öğün yapılacak
5. ara öğünlerde meyve,kuru yemiş vb sağlıklı ürünler tercih edilecek
6. ana öğünlerde çorba salata gibi az yenilerek beslenilmicek unutmayalımki önemli olan sağlıklı kilo vermektir geri alınmıcak şekilde.....
7. ben diyetlere karşıyım diyet lafını kullanmıyoruz onun yerine sağlıklı besleniyorum diyoruz...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
cuma ya kadar koç olarak kurallarımı koyuyorum
1. günde 2 litre su içilecek
2. 3-4 fincana kadar bitki çayı içilebilir
3. en az 30 dk spor yapılmaya çalışılacak
4. mutlaka 2 saate bir ara öğün yapılacak
5. ara öğünlerde meyve,kuru yemiş vb sağlıklı ürünler tercih edilecek
6. ana öğünlerde çorba salata gibi az yenilerek beslenilmicek unutmayalımki önemli olan sağlıklı kilo vermektir geri alınmıcak şekilde.....
7. ben diyetlere karşıyım diyet lafını kullanmıyoruz onun yerine sağlıklı besleniyorum diyoruz...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
öyle olsun ama cumaya da pek bir şey kalmadıBen de katılıyorum ben deee....
Bayram tatili bana hiç yaramadı. Zar zor verdiğim 3 kg ı da bu tatilde geri aldım sanırımBundan sonra her cuma tartı günümüz mü şimdi??
bende okul açılana kadar 51 falan olayım yabende 19 yaşındayım ..
sulisimmm hos geldin, nasilsin?
Tabi ben de hosgelmisimdir umarim. ben de önceden buradaydim hep. bu kocluk sistemi ile
hem motive oluyoruz, hem de saglikli beslenerek kilo verebiliyoruz.
ben de seve seve katilirim. yeniden bir toparlanmam lazim.
süper! hadi baslayalim :)
Ben de katılıyorum ben deee....
Bayram tatili bana hiç yaramadı. Zar zor verdiğim 3 kg ı da bu tatilde geri aldım sanırımBundan sonra her cuma tartı günümüz mü şimdi??
öyle olsun ama cumaya da pek bir şey kalmadı2 günde kaç gram verebilirim acaba :))
Bugün saat 7de akşam yemeğini yedim artık yatana kadar bir şey yemem. Kızlar size bir şey danışcam, benim su içme konusunda problemim var ben hiç susamıyorum dışarı çıkmadığım zamanlarda. O yüzden hiç su içmiyorum aklıma da gelmiyor. Küçüklüğümden beri böyleyim hiç su içmem susamam da. Sadece aşırı sıcaklarda terleyince susuyorum o zaman da su içmezsem 2-3 saat sonra susuzluğum tamamen yok oluyor. Siz 2 litreyi nasıl içiyorsunuz? Bir ara ben kendimi zorluyordum içmek için ama o zaman da tuvaletten pek çıkamıyorum açıkçası.Dışarı çıkacağım zamanlarda da hiç içmiyorum o yüzden.
Merak ettiğim siz susuyor musunuz yoksa susamadan da su içiyor musunuz? Acaba bu bir alışkanlık mı?
kızlar yarın diyete başlıyorum bugün son diyorum yarında aynı şey oluyo ama bugün gerçekten sondu yarın başlıyoorum
ramazanın başlarında 60 kilodan 55 kilo oldum hemencik verdim sonra bişey oldu bozuldu diyetim oldum 58aslında çabuk kilo veriyorum toplum içinde yemiyorum en sevdiğim yemeği bile ama yalnız kalınca mutfağa gidiyorum ve yiyorum ( sonra pişmanlık hisii oluyoo... aslında çevremdekiler hiç kilolu değilsin diyo benim tek sorunum basenler vücut tipim armut gibi çok kötü duruyo kilo verirsem basenlerim durur diye de korkuyorum oof okullar açılana kadar bi 53 kilo olaydım çok iyiydi ama yarın başlıyorum diyete ramazanda bitti benimde sorunum su içmek bu arada hiç susamıyorum 2 gün su içmediğimde oluyo aklıma bile gelmiyo oruç tutarkende öyleydim hiiç ya ama zorluyorum kendimi bigün 2 lt su içtim tuvaletten çıkamadım kendimi alıştırmam lazım su çok önemlii neyse yarın başlıyorum hedefim 50 ! bu arada boyum 158, kilom 58, 17 yaşındayım :))
sulisim, teşekkürler tavsiyene uycamcanım sende mi burdasın çok sevindim seni gördüğüme.......
su içmeyi unutuyorsan en kolayı ara öğünlerden ve ana öğünlerde 1-2 bardak su içmektir....yada 2. yol 3 saatte yarım litre su içmektir 9-12 yarım litre 12-15 yarım litre 15-18 yarım litre 18-21 yarım litre daha ( diyetisyen tavsiyesi) ben eskiden yarım litreyi bir oturuşta içerdim sonrada wc de çıkmazdım meğer çok yanlış bir şeymiş
önemli olan susamadan içmekmiş susayınca vücut zaten su kaybetmiş demekmiş...
ben bu haftalık örnek olsun koçluk sisteminin işleyişi belli olsun diye 2 günlük koç oldum cuma tartı günü olsunda hafta sonu kaçamaklarına yer kalsın cumarteside olabilir 5 gün sağlıklı beslenme ( diyet değil) 2 gün kaçamak karar sizin..
yaşıtız. okullar açılana kadar forma girmemiz lazım şahsen deli gibi alışveriş yapıcam sonradan sıkılaşırsam ziyan olmasın pantolonlar
kızlar ben daha önce bu topikte 49 kiloya kadar düşmüştüm ancak eski düzenime dönünce hooop oldum 55 kilo.boyda 155.aslında çok kilolu gözükmesemde göbeği fena.diyet günlüğümde var aslında ama orayı takip etmek zor gelyor nedense.bende burdan devam edicem sizlerler.dün yediklerime gelirsek
saat 09:30
1 dilim ekmek,3 dilim ufak ufak kesilmiş peynir.domates-salatalık,5 zeytin şekersiz çay
ara 11:30
1 kase yoğurt,1 salkım üzüm
öğle 14:00
1 tabak taze fasülye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara 16:30
meyve tabağı(yarım muz,2 yaş incir,3 dilim karpuz)
akşam 19:30
1 tabak fasülye,bol ekşili salata,1 dilim ekmek
jillian michaels 30 ds başladım 10 dk. twist yaptım simitler için.2 bardak yeşil çay içtim 3 lt. su içtim.
ve ne yazıkki dayanamadım ağıma bir lokum attım ve 3 incir daha yedim yatmadan.zaten benim sorunumda bu atıştırmak ayakta geçiştirmek ve dayanamaak.oysa her şey ne güzel gidiyordu.
çok güzel bir menü tebrik ederim......inş hep böyle devam edersin.....bu 30 ds dediğin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?