50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim şunlar:
KAHVALTI
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
5-6 dilim domates
yarım salatalık
yarım kibrit kutusu peynir

ÖĞLEN
2 tane lahmacun yedim
öğle yemeğini baya geç yedim saat 4 gibiydi o yüzden acıkmadım akşam da bir şey yemedim
1 tane de türk kahvesi içtim nescafenin hazır olanlarından

spor yapmadım ama evde temizlik yaptım baya yoruldum :))
4 bardak da su içtim 4 bardak daha su içeceğim uyuyana kadar

siz naptınız??

öğlen
1 adet damla çikolatalı kurabiye

akşam
1 adet kaynıyark 1 kase yoğurt yarım dilim kepekli ekmek tabi arada su da tüketiyorum :) herhalde günde 2 litre falan içebiliyorumdur ya .s

slm kızlar bende sabah ac karnına bir kupa yesil cay sonra 1 kırpıt kutusu buyuklugunde peynir domates 1zeytin ekmeklerim eşim bitirmiş bir dilimin yarısının yarısı yedim okadar oglende 1dilim tam bugday bi tabak taze fasulye bir ymek kasıgı pilav bu kadar aksamda bi tabak fasulye gine azda cig köfte son olarak bir dilim ekmeye sürülmüs cikolata ustunede bir bardak yesil cay kızlar sizede tafsiye ediyorum yesil cayıı...

kızlar adet dönemim geçeli 10 gün flan oldu ama bende bi şikinlik var yahu sizde de oluyor mu böyle şeyler.s dha demin ölçüldüm 53 kiloydum neler oluyor banaa

oğluş iyi canım kocaman oldu teyzesi tam bir canavar peşinde koşturuyor bizi........

canım dünkü menün nerede????

gerçekten herkes farklı şey söylüyor zayıflama konusunda ben koç olarak ara öğünü tercih ediyorum

tv de dedi kalori değişmezmiş sadece su gidermiş....

iste bu yüzden biiiiiiz diyete karsiyiz :))

eger kocluk sistemini uygulayacaksak, menüleri toplu görmek cok iyi olur.

yarin kilo bildirimi yapanlardan bi liste olusturur sulisim. sonra da devam ederiz o sekilde.

tamam canım liste yaparız....

haftasonu özgürlük olsun yaaa

şimdi bilg yanımda olmadığı için puan listemi yayınlayamadım artık eve dönünce....

öğlen
1 adet damla çikolatalı kurabiye

akşam
1 adet kaynıyark 1 kase yoğurt yarım dilim kepekli ekmek tabi arada su da tüketiyorum :) herhalde günde 2 litre falan içebiliyorumdur ya .s

sabah menü güzel ama öğlen olmamış çok az ve cıs yemişin olmamış akşam yemeğin çok güzel ara öğün yapmadığın için hiç meyve yememişin...

sabah çok güzel öğlende yoğurt yada salata olsaydı yanında daha iyi olurdu biraz eksik olmuş akşam yemeği yok olmamış öğün atlanmaz....seninde ara öğünlerin olmadığı için hiç meyve yememişin...

canım alt alta yazarsan daha iyi olur böyle çok karışık olmuş....öğle va akşam yemeklerinde yoğurt salata olsaydı iyi olurdu eksik olmuş biraz seninde hiç meyven yok ara öğün olmadığı için...

kızlar adet dönemim geçeli 10 gün flan oldu ama bende bi şikinlik var yahu sizde de oluyor mu böyle şeyler.s dha demin ölçüldüm 53 kiloydum neler oluyor banaa

yumurtlama dönemindesindir normal şişkinlik....

sulisim yorumların için teşekkür ederim
gerçekten ben hiç meyve yemiyorum aramıyorum ama vitamin almak lazım sağlıklı beslenmek için bundan sonra ona dikkat etcem
bir tane ara öğün ekleyebilirim meyve yemek için bundan sonra daha düzenli yiyeceğim öğün atlamadan
Bu aralar misafirlerimiz var spor konusunu da aksatıyorum biraz ama bir hafta sonra günde 40-50 dk da spora ayıracağım

dünkü menümü paylaşıyorum arkadaşlar
sabah 09:30
1 dilim ekmek
domates salatalık ve marulla yaptığım salatam
peynir ve 5 zeytin

ara 11:30

çok az siyah üzüm
7 fındık

öğle 14:00
1 dilim ekmek
patlıcan salatası bol acılı

ara 16:30

2-3 kaşık yoğurt
4 petibör bisküvi

akşam 18:30

az patates kızartması (actifry de çok a yağlı kızardı)
1 acı biber
patlıcan salatası

çayı ben sınırsız içiyorum şekersiz içiyorum tabiki.3 lt. su ,2 fincan yeşil çay

jillian michaels yaptım ve bol bol yürüdüm akşam. ah keşke o 2 şekeride yemeseydim yatmadan önce((

sulisim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina.

masallah

ee erkek cocugu, hem de bu zamanlarda.

o kadar akillilar ki tüm cocuklar.

dünkü menüm:

sabah :

1 haslanmis yumurta
3-4 dilim domates
yarim dilim kasar peyniri
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak sütlü kahve

ara:

bisi yok, kahvalti iyiydi

öglen:

makarna+balik

ara:

3 adet tost ekmegi büyüüklügünde ama ince, dikdörtgen seklinde kreker
1 bardak sütlü kahve

aksam:

dondurma 1 top (meyveli)
yarim porsiyon makarna, cok cok azdi.
meyveli yogurt

2 lt su

hafif tempo 2 km kadar yürüyüs

sabah tartilayim dedim ama tartinin pili bitmis bugün alip tartilirim.

ama

boy : 1.58
kilo: 53 (emin degilim-en son böyleydi, kilo aldim gibi hissediyorum ramazanda)

Son düzenleme:

gayet güzel bir menü patlıcan salatasında yeşillik varsa daha güzel yoksa yanında yoğurt ayran yada eyve suyu tarzında bir şey olsaydı daha iyi olurdu....

öğlen akşam öğünlerinde eksik grup var sende bunun farkındasındır zaten.....bu şartlara göre güzel bir menü

ezdee 52.6
denemem 58.1
sadece_sevdim 52
jelyb10 55.7
dusthaze 53

Son düzenleme:
[table="width: 500"]
[tr]
[td]ezdee[/td]
[td]52.6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denemem[/td]
[td]58.1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sadece_sevdim[/td]
[td]52[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jelyb[/td]
[td]55.7[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dusthaze[/td]
[td]53[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bubble[/td]
[td]57.5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sulisim[/td]
[td]58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]exclusive[/td]
[td]54[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…