kızlar ben sabah erken saatlerde yani 6 gibi 75 dk falan yürüyüş yaptım kol için parkta olan aletlerden yaptım geldim eve tokum yemek yiyemedm hiç.s süt içtim 1 bardak süt içtim 1 litre kadar da su sonra da oturdum oturdm1 de işte daha demin yemek yedim menüm de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli+kızarmış olan bir ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1.5 büyük bardak yeşil çaay :))
bugün de yine öglene soslu makarna balik varama aksam icin farkli birseyler yapmaya calisacagim.
günlerdin okuldan cikip kütüphaneye gidiyorum. eve gitmem 10:30-11 i buluyor. makarnayi da dün sabah 7 de kalkip yaptim :))
ama brokoli aldim, onu haslayip salata gibi yaparim aksama bir aksilik olmaz ise, ama yine kütüphaneye gidersem, döner
oglusun nasil canim? koccaman olmustur?
kızlar ben sabah erken saatlerde yani 6 gibi 75 dk falan yürüyüş yaptım kol için parkta olan aletlerden yaptım geldim eve tokum yemek yiyemedm hiç.s süt içtim 1 bardak süt içtim 1 litre kadar da su sonra da oturdum oturdm1 de işte daha demin yemek yedim menüm de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli+kızarmış olan bir ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1.5 büyük bardak yeşil çaay :))
kızlar ben ara öğün yapmıyorum karatay diyetine başlamadan kitabı vardı bende göz gezdirdim diyor ki sürekli yemek yemek metabolizmayı arttırır ama zayıflamaya yardımcı olan leptin hormunu salımını engeller diyor. insan 4-5 saat bir şey yemeyince insülin hormonu düşüyor leptin hormonu yükseliyor. Leptin hormonu da vücuttaki yağların yakımını sağlıyormuş. Eğer ara öğün yerseniz leptin salgılanamıyor kan şekeri sürekli yüksek kalıyor metabolizma hızı artsa bile yağ depolanmasını engellemiyor insülin yüksek olunca yenilen yiceklerin çoğu vücutta depo ediliyormuş. Bana mantıklı geldi öyle yapıyorum. Bir de gece 2-5 arası leptin salınımı fazla olduğu için gece yağları yakmak için saat 8den sonra kesinlikle bir şey yemeyin diyor kitapta. Bİliyorum herkes farklı şey söylüyor. Kimisi sık ve az yiyin diyor kimisi ara öğün yapmayın diyor ama karatay diyeti bana mantıklı gelmişti uygularken. Ben yine öyle yapıyorum siz bilirsiniz gerçi nasıl iyi zayıflıyorsanız öyle yapın.
Dün akşam nesfit yedim sütle yemek yemedim. öğlen de ekmek yemedim. Sabah göbeğim biraz inmişti sevinçle tartıya çıktım ve şok oldum dün 58 kg idim bugün 59 çıktım. az su içmiştim dün belki de şişliktir bir gecede 1 kilo alınmaz dedim kendime. Bugün 2 lt su içcem bakalım sabahtan beri sadece bir bardak içtim 8 bardağa tamamlarım inşallah. Ben birde su içince bir kilo gidiyor ödem atıyorum sanırım.
cnm bende sürekli yemek yiyemiyorum yani karnım acıkmıyor canım istemiyor ne yapayım yani.s zaten yedim mi de gene dikkat ediyorum çok yiyesim varsa ana öğünlerde yani yağsız ve tuzsuz olmasna ve ekmeğimn kepekli+kızarmış olmasına vs. dikkat edyrm yani..
ayrca kızlar ekmeği kızartınca kalorisi yarıya iniyormuş benden söylemesi
iste bu yüzden biiiiiiz diyete karsiyiz :))
eger kocluk sistemini uygulayacaksak, menüleri toplu görmek cok iyi olur.
yarin kilo bildirimi yapanlardan bi liste olusturur sulisim. sonra da devam ederiz o sekilde.
Bir de burda haftasonu her şeyi serbest bırakalım demişti arkadaşlar, onu ben düşündüm de haftada 2 gün olsun ister haftasonu ister hafta içi olsun geri kalan 5 gün kaçamaklara izin olmasın asla. Çünkü bazen hafta içi güzel yiyecekler karşımıza gelebiliyor maalesef :))
onu haftasonu tercih etmemizin sebebi, haftasonu koc.luk yapilamiyor. kimimiz isyerinden nete girdigi icin, kimimiz h.sonu baska isleri oldugundan.
h.ici kacamak yaptigimiz olmuyor muydu, oluyordu, o zaman da koc, puan kiriyordu :))
bizler de puanimiz kirilmasin diye, kacamaklari h.sonuna sakliyorduk.
bir de mesela sey yok, kacamak yapacagim bu yüzden, sunu yemeyeyim yok.
sulisim, kendi sistemini anlatir ama en son, hatta onun sistemi baz alinarak yapilmis bir puan sistemi vardi.
ana ögünlerde karbonhidrat + protein iceren birseyler mutlaka yenilecekti.
mesela, pilav + et (bayaz ya da kirmizi) + salata/ayran/yogurt
gibi.
baslangicta cok yogun gözükebilir, ama gercekten spor ile de desteklayince kilo veriliyor. sonra o kilolari almak zorlasiyor.
zaten yeme aliskanligin bi düzene girmis oluyor.
öğlen
1 adet damla çikolatalı kurabiye
akşam
1 adet kaynıyark 1 kase yoğurt yarım dilim kepekli ekmek tabi arada su da tüketiyorum :) herhalde günde 2 litre falan içebiliyorumdur ya .s
Bugün yediklerim şunlar:
KAHVALTI
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
5-6 dilim domates
yarım salatalık
yarım kibrit kutusu peynir
ÖĞLEN
2 tane lahmacun yedim
öğle yemeğini baya geç yedim saat 4 gibiydi o yüzden acıkmadım akşam da bir şey yemedim
1 tane de türk kahvesi içtim nescafenin hazır olanlarından
spor yapmadım ama evde temizlik yaptım baya yoruldum :))
4 bardak da su içtim 4 bardak daha su içeceğim uyuyana kadar
siz naptınız??
slm kızlar bende sabah ac karnına bir kupa yesil cay sonra 1 kırpıt kutusu buyuklugunde peynir domates 1zeytin ekmeklerim eşim bitirmiş bir dilimin yarısının yarısı yedim okadar oglende 1dilim tam bugday bi tabak taze fasulye bir ymek kasıgı pilav bu kadar aksamda bi tabak fasulye gine azda cig köfte son olarak bir dilim ekmeye sürülmüs cikolata ustunede bir bardak yesil cay kızlar sizede tafsiye ediyorum yesil cayıı...
kızlar adet dönemim geçeli 10 gün flan oldu ama bende bi şikinlik var yahu sizde de oluyor mu böyle şeyler.s dha demin ölçüldüm 53 kiloydum neler oluyor banaa
oğluş iyi canım kocaman oldu teyzesi tam bir canavar peşinde koşturuyor bizi........
canım dünkü menün nerede????
gerçekten herkes farklı şey söylüyor zayıflama konusunda ben koç olarak ara öğünü tercih ediyorum
tv de dedi kalori değişmezmiş sadece su gidermiş....
tamam canım liste yaparız....
haftasonu özgürlük olsun yaaa
şimdi bilg yanımda olmadığı için puan listemi yayınlayamadım artık eve dönünce....
sabah menü güzel ama öğlen olmamış çok az ve cıs yemişin olmamış akşam yemeğin çok güzel ara öğün yapmadığın için hiç meyve yememişin...
sabah çok güzel öğlende yoğurt yada salata olsaydı yanında daha iyi olurdu biraz eksik olmuş akşam yemeği yok olmamış öğün atlanmaz....seninde ara öğünlerin olmadığı için hiç meyve yememişin...
canım alt alta yazarsan daha iyi olur böyle çok karışık olmuş....öğle va akşam yemeklerinde yoğurt salata olsaydı iyi olurdu eksik olmuş biraz seninde hiç meyven yok ara öğün olmadığı için...
kızlar hedefiniz kaç kilo vermek ve boyunuz kaç ben 1.55 boyunda şuanda 54 kiloyum :26:
bende az önce tartıldım :))kızlar hedefiniz kaç kilo vermek ve boyunuz kaç ben 1.55 boyunda şuanda 54 kiloyum :26:
dünkü menümü paylaşıyorum arkadaşlar
sabah 09:30
1 dilim ekmek
domates salatalık ve marulla yaptığım salatam
peynir ve 5 zeytin
ara 11:30
çok az siyah üzüm
7 fındık
öğle 14:00
1 dilim ekmek
patlıcan salatası bol acılı
ara 16:30
2-3 kaşık yoğurt
4 petibör bisküvi
akşam 18:30
az patates kızartması (actifry de çok a yağlı kızardı)
1 acı biber
patlıcan salatası
çayı ben sınırsız içiyorum şekersiz içiyorum tabiki.3 lt. su ,2 fincan yeşil çay
jillian michaels yaptım ve bol bol yürüdüm akşam. ah keşke o 2 şekeride yemeseydim yatmadan önce((
sulisim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina.
masallah
ee erkek cocugu, hem de bu zamanlarda.
o kadar akillilar ki tüm cocuklar.
dünkü menüm:
sabah :
1 haslanmis yumurta
3-4 dilim domates
yarim dilim kasar peyniri
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak sütlü kahve
ara:
bisi yok, kahvalti iyiydi
öglen:
makarna+balik
ara:
3 adet tost ekmegi büyüüklügünde ama ince, dikdörtgen seklinde kreker
1 bardak sütlü kahve
aksam:
dondurma 1 top (meyveli)
yarim porsiyon makarna, cok cok azdi.
meyveli yogurt
2 lt su
hafif tempo 2 km kadar yürüyüs
sabah tartilayim dedim ama tartinin pili bitmisbugün alip tartilirim.
ama
boy : 1.58
kilo: 53 (emin degilim-en son böyleydi, kilo aldim gibi hissediyorum ramazanda)
kızlar hedefiniz kaç kilo vermek ve boyunuz kaç ben 1.55 boyunda şuanda 54 kiloyum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?