bir öğünde sadece 5 kaşık mı yoksa iki çeşit yemek varsa ikisinden 5er kaşık mı?kızlar bende bugün başladım haydi hayırlısıbenim boyum 1.69 kilom 60 sayılır.edef 50lere doğru.. ben 5 kaşık diyetini uyguluyorum suanda gelismeleri yazıcam
Akşam 8den sonra bir şey yemiyordum baktım zayıflayamıyorum onu da dün akşam 6ya çektim. dün 6 dan sonra hiç bir şey yemedim.Bir de böyle deneyeceğim bakalım
bir öğünde sadece 5 kaşık mı yoksa iki çeşit yemek varsa ikisinden 5er kaşık mı?
her öğün sadece 5kaşık.ama ne istersen yiyebilirsin sadece hamur çok olmassa dahada güzel olurmsela sabahları 1 yumurta ve 1 kaç tane salatalık 5 kaşık oluyor göz kararıyla ayarlarsın sen.hatta biz iddaya girdik 1 haftada en fazla kilo veren kazanır diye.haftaya 2.5 kilo vermiş olucam karalıyımm
ben su anda 60 kilo civarindayim.bu 5 kasığı yaparsam bide spor yaparsam haftada 2-2.5 kilo verebiliyorum daha once yaptim verdim ama sonra pastalar börekler felan gitti diyetşuanda kaç kilosun? 1 haftada 2,5 kilomu vereceksin???
haftada 2-2,5 kilo çok fazla bence hızlı verince hızlı da alıyorsun kiloları ben bir ara ayda 1 kilo vererek 6 ayda 6 kilo vermiştim ve bir yıl hiç almadım o kiloları yavaş verdiğim için. Hızlı verdiğim zaman hızlı bir şekilde 1 ay geçemeden normal yeme düzenine geçince kilolar geri geldi.ben su anda 60 kilo civarindayim.bu 5 kasığı yaparsam bide spor yaparsam haftada 2-2.5 kilo verebiliyorum daha once yaptim verdim ama sonra pastalar börekler felan gitti diyethani diyolarya az az sık sık yiyin diye aynen oyle.
evet kesinlikle katılıyorum. Kilolar dünyanın sonu değil istedikten sonra her şey olur. Zaten insan kendine güvenince kendini sevince kilo falan hiç önemli olmuyor. Sağlık açısından zayıf olmak tabi ki iyi, takmadan zayıflayacağız biz de inşallah :))selamlar herkeseeee herkes nerede birmize yazarak destek olacağız burayı bırakmayalım...sadece menü yazmak için değil sohbet içinde burda olalım unutmayalım destek herşeyden daha önemlidir.....
haftasonu özgürlük günü kaçamak günü...hafta içi kaçamak yok ama kilolarıda kafanıza çok takmayın unutmayalımki streslenirsek hiç kilo veremeyiz....hepmizin5-10 kilo fazlası var daha çok vermesi gerenler olduğunu düşünüp hayatı kendimize zehir etmeyelim değilmi ama??????
Ben çok geç yatmıyorum saat 11 gibi yatıyorum 6 da yemeyi bırakıyorum su içiyorum ya da şekersiz bitki çayları yeşil çay ve su içiyorum canım hangisini isterse onu içiyorum yani. Midemi dolduruyor zaten. Acıkmıyorum o yüzden. Dün hiç acıkmadım, bugünde 6dan önce yedim. Ama ben sofradan aç kalkmıyorum hiç, yemekleri de yavaş yavaş azaltıyorum, ekmek yemiyorum kahvaltı dışında. Bir de kalorisi fazla normal hayatta yediğim şeyleri bıraktım. Hazır keklerden,çikolata,cips, dondurma, kolayı çok tüketiyordum önceleri onları bıraktım. Çok canım isterse sadece çikolata yiyorum şeker bayramından kalma küçük çikolatalar oluyor ya onlardan bir tane yiyorum.6 da yiyorsunda enson kaçta yatıyorsun sabha kaadr aç olduğunu düşünürsek miden kazınmıcakmı
hayır aslında biraz yapınca mide küçülür ve sonrda kilo almassın zaten.ben yaptım hızlı hızlı verdim diyelim kilolari, hemen eski düzenine dönmek yalnıs olur uzun sure devam edilirse açlık felan kalkıyor sonra zaten sen az yemeye başlıyorsun.bi kaç ay yap hedefine ulaş sonra bırak olmuyor iste oyle kilolar geri gelmesi normalhaftada 2-2,5 kilo çok fazla bence hızlı verince hızlı da alıyorsun kiloları ben bir ara ayda 1 kilo vererek 6 ayda 6 kilo vermiştim ve bir yıl hiç almadım o kiloları yavaş verdiğim için. Hızlı verdiğim zaman hızlı bir şekilde 1 ay geçemeden normal yeme düzenine geçince kilolar geri geldi.
ben su anda 60 kilo civarindayim.bu 5 kasığı yaparsam bide spor yaparsam haftada 2-2.5 kilo verebiliyorum daha once yaptim verdim ama sonra pastalar börekler felan gitti diyethani diyolarya az az sık sık yiyin diye aynen oyle.
haftada 2-2,5 kilo çok fazla bence hızlı verince hızlı da alıyorsun kiloları ben bir ara ayda 1 kilo vererek 6 ayda 6 kilo vermiştim ve bir yıl hiç almadım o kiloları yavaş verdiğim için. Hızlı verdiğim zaman hızlı bir şekilde 1 ay geçemeden normal yeme düzenine geçince kilolar geri geldi.
Ben çok geç yatmıyorum saat 11 gibi yatıyorum 6 da yemeyi bırakıyorum su içiyorum ya da şekersiz bitki çayları yeşil çay ve su içiyorum canım hangisini isterse onu içiyorum yani. Midemi dolduruyor zaten. Acıkmıyorum o yüzden. Dün hiç acıkmadım, bugünde 6dan önce yedim. Ama ben sofradan aç kalkmıyorum hiç, yemekleri de yavaş yavaş azaltıyorum, ekmek yemiyorum kahvaltı dışında. Bir de kalorisi fazla normal hayatta yediğim şeyleri bıraktım. Hazır keklerden,çikolata,cips, dondurma, kolayı çok tüketiyordum önceleri onları bıraktım. Çok canım isterse sadece çikolata yiyorum şeker bayramından kalma küçük çikolatalar oluyor ya onlardan bir tane yiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Ben aranıza yeni katılıyorum. Şöyleki ben geçen sene ocak ayında 68 kiloydum. Haziran'da düğünüm var diye diyet yaptım önce 13 günlük isveç diyeti sonrasında kalori hesaplayarak devam ettim 52'ye düştüm. sonrasında bi 55'e çıkıyorum diyet yapıyorum yine 52'ye iniyorum. Ama bu sefer kararlıyım. Bugün başladım. 54.100'üm. 49'a inmek istiyorum. Çünkü bacaklarım kalın. eşim doktor diyorki bacaklarında en az 5 kilo var :))
sabah 1 haşlanmış yumurta yedim. yarım domates, 1 salatalık, 4 zeytin. 1 tane carliston biber. arada ceviz felan atıştırırım olmadı pastates haşlarım 2 tane. akşam da balık alıcam kendime fırına sürücem.. Bugün diyete başlayan var mı. Bu arada bisiklet sürücem hergün 15 dk.
bence kilon gayet iyi. Eğer vücudunda beğenmediğin yerler varsa, kiloların orantısız ise pilates öneririm ben. Sıkılaşınca daha fit daha güzel ve daha zayıf görünürsün benceKızlar sıze bırsey sormak ıstıyrm boyum sanırım 1.56 kılom ac karnına 48 . Smdı bana ıyısın dıor herkes 45 olmak ıstıyorm szıce 45 olmam gereksızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?