50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başka kilo bildirmek isteyen var mı?????

kızlaar benim kilo fazlam kollarımda gibi çünkü mesela alt kollarım zayıfladı diye sarkıyor of bi bildiğinz var mı bu konuda etkili bir çözüm ne yapmalıyım ??

kızlaar benim kilo fazlam kollarımda gibi çünkü mesela alt kollarım zayıfladı diye sarkıyor of bi bildiğinz var mı bu konuda etkili bir çözüm ne yapmalıyım ??

spor yapmak 8 munites diye arattır google onun kol videosu var diğer seçenekle pilates olabilir kol için..

benim oldukca düzensiz yemek saatlerim var yada düzensiz yememden kaynaklanıyo da olabilir..
sabah 08:30 mesai saatim işe geliyorum hemen 2dilim ekmek üzerine recel falan sürerim yada peynirle yerim 2bardak çay içerim şekersiz de kahvaltı yapamıyorum napcam
sonra aralarda tek sekerli çay içerim öğle arası 12:30da yine az ekmek tüketerek tost tarzı seyler yerim..sonra türk kahvesi falan taki aksam 17:30da cıktıgımda eve varıp 18:00de yine fazla ekmek tüketmeden yediğim yemekle sınırlı kalır..
yani 3öğün olur..hedefim 48 ama bu gidişle olmucak bana yardımcı olurmusunuz kızlaaaaaaaaaaaaarrr

Son düzenleme:
kahvaltıı saat 9.30

1.5 dilim kepekli ekmek
1 kaşık reçel
2 dilim peynir
domates yedim ama miktarını bilemiyorum 1 domatesi geçmiyordur

aralarda su içiyorum

saat 13.40 gibi tarhana çorbası, ayran, 2 dilim peynir (ne çok peynir yiyorum yahu )

akşam misafirliğe gidicez diye evde yedim yine dünkü karnıyark yoğurt yarım dilim ekmek :)

bugün baya su tükettm şimdiden 2 lt oldu mu bilemiyrm ama 1.5 lt kesin olmuştur akşam da yeşil çay içerim bi şekilde bi de bugün spor yapmadım belki gece call yaparımm

Benim boyum 1.71 şu anki kilom 57.5.

Geçen yaz 55.5 kiloydum, yurt dışına dil eğitimi almaya gittim ve 1 sene kaldım. Bu 1 sene içinde neredeyse 10 kilo aldım ve 63'ü gördüm. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilomdu. Şimdi 3 ay içerisinde düzenli beslenme (anne yemekleri ah ahh :) ) ve sporla 57.5'a indim. Ben istesem de çok zayıf olamam çünkü vücut yapım buna uygun değil. Yani öyle 50-51 kiloları görmek istemiyorum sağlığım açısından. Şimdi hedefim 55'i görebilmek ve orada kalmak. 2-3 günde bir 1 saat yüksek tempoda eğimli yürüyorum. Hergün yapamıyorum çünkü kaslarım çok ağrıyor ertesi gün. Ve dediğim gibi sağlıklı ve düzenli besleniyorum. Vücudumda tek hoşlanmadığım yerim göbek-karın bölgem. Ne kadar zayıflarsam zayıflayayım dümdüz olmayacakmış gibi geliyor. Annem de beni sinir ediyor bizim aile kadınlarında genetik kurtulamazsın göbekten diye :) Ama spoer yaparsam düzenli bir şekilde kurtulamaz mıyım gerçekten? Ebru Şallı'nın karın bölgesine özel pilates dvd'sini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Herkese merhaba,

Sanırım grubun en dombiği ve yaş olarak en büyüğü benim şu an için :))) . Kilom 59.8 , yaş 34 ve boyda 1.67...

Uzun süre 60-69 kilo topiğini takip ettim ama fazla yazmadım. Birde kalori takibi yaptım. Bu kış hayatımda gördüğüm en yüksek kilo olan 66 lı rakamları gördüm hiç anlamadan almış olduğum. Ama bu anlamadan aldığım kilolar o kadar zor gitti ki. Uzun zamana yayılması beni sinir etti. O dönemler bebek tedavisi ile uğraşıyordum ve hala hamile kalamadım. Aşılama, ilaçlar, iğneler ve psikolojik durum beni iyice dombili yapmıştı. Neyseki artık 59 lu bi rakam gördüm ya bu sabah benden mutlusu yok. Hedefim eylül sonuna kadar 55 olmak. Spor salonuna gidiyordum ama yıllık izinler , aşırı sıcaklar vs bırakmıştım Temmuz ve Ağutos ayı için. Eylül de tekrar başlıyorum. Ayrıca birde dans kursu araştırıyorum. Ocak ayında tüp bebek düşünüyorum o zamana kadar bu zayıflama işi hem kafamı dağıtır hemde 50-55 aralığında olursam ilaçtı iğneydi derken alınan kilolarada karşı koymuş olurum diye düşünüyorum....

eeee hadi bakalım kim tutar bizi...

Arkadaşlar boyum 1.61 kilom 58 boyum kısa olduğu için çok rahatsızım kollarım çok kalın duruyor basenler falan acilen zayıflamak istiyorum hedefim 52 her yolu denedim ama hiç kilo veremedim çok umutsuzum

baya kalabalıklaşmışız ne güzel :)) Herkes zayıflamak istiyor ama sanırım ben hala tam motive olamadım motive olunca canım hiç bir şeyi yemek istemiyor ama şu aralar canım sürekliçikolata tarzı abur cubur şeyler istiyor kendimiz zor tutuyorum su içiyorum canım bir şeyler istedikçe daha bir gram veremedim 3 gündür dikkat ediyorum ama. Bu böyle olmayacak pilatese tekrar başlayacağım akşamları yapcam böylece sabaha güzel inmiş bir karınla başlarım diye umut ediyorum :))

kahvaltı

tavada yumurta 1 dilim ekmek biraz domates 1 adet salatalık yarım dilim peynir 2 bardak yeşil çay(büyük kupa bardak)

öğlen

1 adet susamlı bisküvi ve yarım bardak limonata

akşam

1 adet haşlanmış patates 1 bardak ayran

kızlar bugün çok yiyemedm ve su tüketemedm çnkü midemi bozmuşum çok pis bi bulantım var hasta oldum soğuk soğuk terliyorum falan ( yine de size katıldığım ve söz verdiğim için yazmak istedim iyi geceler..

bu arada sabah ölçüldüm hala 52.6yım
bende sabah tartıldım hala 58.1 im 4-5 gün oldu yediklerime dikkat edeli :))
Bu sabah:

2 yumurta
1 hurma
3 ceviz
az maydonoz
kibrit kutusu peynir
3 tane küçük salatalık turşusu var ya onun bi adı vardı hatırlayamadım ondan yedim :))

Acayip tokum hala öğlen oldu ama hiç açlık hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…