benim neredeyse 1 hafta olacak bir gram eksilme yok ama yememi bir düzene oturttum, sağlıksız besinleri bıraktım. Spora da başladım bakalım cumaya kadar ne olacak :))
esenbike bende 49 kg olmak istiyorum şu an 58.1 im sabah tartıldım. Senin boy kaç?
Merhabalar..Ben 1.58 boyundayım. Görenler zayıf diyo ama bacaklarımı eritmeye çalışıyorum. bu arada 5.30 gibi 1 salatalık ve light ton balığı yedim. akşam 1 kase corba içicem ve biraz ıspanak yiyicem..çok acıkırsam light kola 3,4 bitter ya da fındık vs. yerim.
Bu arada en 17 kilo verdiğimde şekersiz sütsüz nescafe içmiştim. Çok faydalı oluyor.
Spor yapmayacaksan boğazından kısman lazım ama bence onun yerine spor yapsan daha faydalı olur. Karın için mekik çekebilirsin sadece karın çalışabilirsin. Pilatesi öneririm. Pilatesle karın dümdüz oluyor üstelik diğer sporlara göre fazla terletmiyor da.kızlar ben de yeni katılanlardanım şu an ki kilomu net bilmiyorum tartı biraz bozuk ama 58 dio. hayatımda 54ten yukarısını görmedim ama almış olabileceğimi tahmin ediyorum. aslında ille şu kadar kilo verim diye bi derdim yok.çünkü bacaklarım kollarım gayet ince basen kalça sorunum hiç yok sadece göbekkkkk ama o da zor erir diyorlar. her yaz 1 ay çok sıkı olmayan diyetler yaptım ekmekte yedm akşamda yedm sporumu yaptm bünyem kolay kilo almaz. ama artık sporla uğraşmak yoruyo beni.sıcak ter hiç çekilmiyo. boğazımada düşkünüm. kilo almıyorum diye her şeyi yerim. 50yi hedefliyorumda nasıl yapabilirm
kızlar benim artık yağlı bir şey yedim mi midem bulanıyor ya da çok yemek yersem:S size de oluyor mu böyle? midem mi küçüldü acaba? bide yeşil çaya çok alıştım bırakınca bi kaç gün içmeyi hemen wc sorunları ortaya çıkıyor bende, ya sizde? :s
53 kiloyum. 51 olmak istiyorum gerçi bi kaç gün az yesem hemen oluyorum ama sonra biraz çok yesem içsem hemen göbek çıkıyor sinir oluyorum. Sorunum kilo değil yani biraz fazla yedim mi hemen göbeğimin çıkması çok sinir bozucu bir durum! Zayıf vücutta hemen belli oluyor :S Eşimle de çok abur cubur yiyoruz sıkıldığımızda. Olmuyor yani dengeli beslenemiyorum çok sinir bi durum
geçen gün pizza yedim ertesi gün nerdese hiç bişey yiyemedm ama.s sonra bide bunu bile bile bugün mc d.yedim artık yarın ne olurum bilmem .D canım yemek istemiyor aslında aç da değilim ama neden yediysem lanet kopsunarkadaşlara uydum işte kafaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?