50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar..Ben 1.58 boyundayım. Görenler zayıf diyo ama bacaklarımı eritmeye çalışıyorum. bu arada 5.30 gibi 1 salatalık ve light ton balığı yedim. akşam 1 kase corba içicem ve biraz ıspanak yiyicem..çok acıkırsam light kola 3,4 bitter ya da fındık vs. yerim.

Bu arada en 17 kilo verdiğimde şekersiz sütsüz nescafe içmiştim. Çok faydalı oluyor.

kızlar ben de yeni katılanlardanım şu an ki kilomu net bilmiyorum tartı biraz bozuk ama 58 dio. hayatımda 54ten yukarısını görmedim ama almış olabileceğimi tahmin ediyorum. aslında ille şu kadar kilo verim diye bi derdim yok.çünkü bacaklarım kollarım gayet ince basen kalça sorunum hiç yok sadece göbekkkkk ama o da zor erir diyorlar. her yaz 1 ay çok sıkı olmayan diyetler yaptım ekmekte yedm akşamda yedm sporumu yaptm bünyem kolay kilo almaz. ama artık sporla uğraşmak yoruyo beni.sıcak ter hiç çekilmiyo. boğazımada düşkünüm. kilo almıyorum diye her şeyi yerim. 50yi hedefliyorumda nasıl yapabilirm

Aynı boydayız ben 49 kilo iken gayet iyi oluyorum. 1.58 boy için 47 kilonun altı zayıf olur bnce.
Bende 6dan sonra yemeyi kestim 50dk sporumu da yaptım
Spor yapmayacaksan boğazından kısman lazım ama bence onun yerine spor yapsan daha faydalı olur. Karın için mekik çekebilirsin sadece karın çalışabilirsin. Pilatesi öneririm. Pilatesle karın dümdüz oluyor üstelik diğer sporlara göre fazla terletmiyor da.

valla yaklasik 5 kilo verdim ....benim bu gogusler niye eriyomu anlamiyom...hic mi zayiflamazlar arkadas yaa......
artik 50 yi gorunce zayiflicaklar herhalde

Son düzenleme:
Merhabaa ben de katıldım
Kendime asla 60 kilo olmayacağım diye söz vermiştim (tabii ileride evlenip çocuk yaparsam ayrı ) ama bu kış o sözümü tutmayıp 61i bile gördüm. 58lere falan indim de 58de beni çok kilolu gösteren bir rakam. Geçen baktım yine 61'im. Bu böyle olmayacak dedim ve diyete başladım. 5 günde 61.1 kilodan 59.8'e düştüğümü gördüm bu sabah. Ve bu başlığa gelmeye hak kazandım
Boyum 160-162 civarı (tam bilmiyorum açıkçası) 61.1 ile başladım, şu anda 59.8'im, hedefim tam 50 kilo.
Ben kendime hakim olduğumda kolayca verebildim hep, sonra birden bir fast food menüsü ya da arkadaşlarla gidilen bir yemeğe yenildim ve diyeti bıraktım. 4-5 kere aynı şey oldu. Bu sefer azimliyim.
Yaptıklarımı anlatayım.

Sabah aç karnına bir bardak yeşilçay.
10:30'da kahvaltı (1 kase nesfit yedim)

2 saat sonra ara öğün (1 salatalık.)

14:30 öğlen yemeği. (tost makinesinde yağlı kağıtla pişirdiğim 0 yağlı-0 tuzlu tavuk göğsü, domates, 1 kase yoğurt)

2 saat sonra ara öğün (1 büyük boy yeşil elma)

18:30 akşam yemeği. (1 kase nesfit)

Belki nesfiti sağlıklı bulmayacaksınız ilk iki hafta nesfitle devam edeyim diyorum, hem kolay hem tadı çok güzel.

Bu arada kahvaltıyla öğle yemeği arasında 20 dakika koşu bandı-30 dakika internetten özellikle yanlar ve bel için çok iyi olan bir aerobic programı-10 dakika mekik ve göğüs hareketleriyle 1 saat de aralıksız spor yaptım.

Buz emmenin kalori yaktırdığını biliyor muydunuz? Dr. Dukan 6 kalıp buz emmek 100 kalori diyordu. Ben 24 kalıp emdim Belki 400 kalori olmaz ama ne kadar giderse kardır.

18:30'dan bari sadece su içiyorum, yarım saat sonra da aç karnına bir bardak daha yeşilçay ve sonra uyku.

Ne çok konuştum. Siz neler yaptınız bugün?

kızlar ben bu haftalık moladayım.
Cuma günü erkek arkadaşımın yemin töreni var onun heyecanı koşuşturması derken pek diyet spor falan düşünemiyorum.
Pazartesi yeniden sizlerleyim

evet 48-49 kilo benim için süperdir. Bu arada akşam yemeğinde biraz kıymasız ıspanak yemeği..1 kase tutmaç çorbası ve light yoğurt yedim..yatmadan önce bacak hareketi ve mekik çekicem. Bisiklet var ama halim yok.

kızlar kaç gündür size liste filan yazmadım ama kaç gündür aten tozuttum ben.yani direk eksiledeyim.kilo vermek şu yana birde alıyorum bir güzelneyseki spora deva onu bari bırakmadım.bu arada uzun zamandır mevsimlerden roma diye bir siteyi inceliyorum.çok güzel ve mantıklı diyet listeleri var.incelemenizi tavsiye ederim.o listelerle deva diyorum ben kendime.istediğim kilo 49 ama 45 bile görücem ben o tartıda olacak olacak:)

kızlar benim artık yağlı bir şey yedim mi midem bulanıyor ya da çok yemek yersem:S size de oluyor mu böyle? midem mi küçüldü acaba? bide yeşil çaya çok alıştım bırakınca bi kaç gün içmeyi hemen wc sorunları ortaya çıkıyor bende, ya sizde? :s

ne güzel mideni küçültmüşsün :)) Ben tam motive olunca bende de öyle oluyor ama ben hala tam olarak motive olamadım aralarda kaçamak yapıyorum çünkü. Abur cubur yemiyorum ama kuruyemiş falan yiyorum. Yeşil çaya alışınca siyah çay iğrenç geliyor bana bir de siyah çay içince sanki susuz kalıyormuşum gibi hissediyorum sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum. Ama yeşil çay içmesem de tuvalet sorunu yaşamıyorum ben.
Bir de beyaz çay varmış kızlar hiç duydunuz mu? yeşil çaydan daha etkiliymiş kilo konusunda hem de vitamin olarak daha fazla içeriği varmış. Ama ben bizim burdaki aktarlara sordum bulamadım hiç. Duyan bilen var mı?

arkadaşlar merhaba. bacaklarım kalın olduğu için gece bacak egzersirleri yaptım. dün başladım diyete. 54.100'düm. sabah tartıldım 53.600 çıktı. yarım kilo vermişim. tabi ilk 1,2 gün hızlı gider sonra yavaşlar. geriye kaldı 5 kilo..Ama 50'ye inince yavaş yavaş vericem sporla. Böyle hızlı değil. Bu arada yazmışsınız ya yağlı yiyemiyorum. Midem mi küçüldü ne diye. Keşke benim de öyle olsa 3 ay ekmek tatlı vs yememiştim 16 kilo vermiştim ama yemek istediğimde yine söylemesi ayıp hayvan gibi yiyiyorum.:))

53 kiloyum. 51 olmak istiyorum gerçi bi kaç gün az yesem hemen oluyorum ama sonra biraz çok yesem içsem hemen göbek çıkıyor sinir oluyorum. Sorunum kilo değil yani biraz fazla yedim mi hemen göbeğimin çıkması çok sinir bozucu bir durum! Zayıf vücutta hemen belli oluyor :S Eşimle de çok abur cubur yiyoruz sıkıldığımızda. Olmuyor yani dengeli beslenemiyorum çok sinir bi durum

karnını kas yaparsan ne kadar çok yersen ye göbeğin çıkmaz. Benim öyle olmuştu spor yapmadığım zamanlar bende az çok kaçırdım mı davul gibi şişiyordu ama kas yaptıktan sonra hep düz kaldı ne kadar çok yersem yiyeyim ama bunun için düzenli karın kaslarını çalıştırman lazım sporu bırakınca yine eski haline dönüyor çünkü

kızlar bana güzel bi diyet yazın kolay kilo verebilirim o yüzden ağır olmasın 57 civarı kilom 50 olmak istiyorum. bir de yeşil çayın kaynama ya da demlenme kullanımını istiyorum. yanlış yapmak istemiyorum da

arkadaşlar merhaba.Yine ben :) aynı sorun bende de yani karnım hemen çıkıyor. bende sizin dediğiniz gibi her akşam 50 mekik çekicem.
bu arada sabah bir dilim denge ekmeği (39 kalori) 1 haşlanmış yumurta, 1 light krem peynir, yarım domates, 1 salatalık ve 4 zeytin yedin. sonra 2 bardak şekersiz ve sütsüz nescafe içtim saat 4 gibi de 2 patates haşladım light yoğurtla yedim ve 2 bardak yeşil çay içtim.
akşam eşime parça etli kurufasülye ve bulgur pilavı pişirdim. kendime de fırında kabak mücveri yaptım.light yoğurtla yicem. siz de deneyin. kendi diyet programınızı kendiniz de yapabilirsiniz illa ki rutin diyet yemekleri yenecek diye bişey yok. kalori hesabı önemli..
bu arada arkadaşlar bu grup çok pasif ya..

ben geçen yaz yemeklerden önce yoğurda yeşil bi toz döküyordum hem tok tututuyor hemde içini boşaltıyodu kiloda vermiştim

geçen gün pizza yedim ertesi gün nerdese hiç bişey yiyemedm ama.s sonra bide bunu bile bile bugün mc d.yedim artık yarın ne olurum bilmem .D canım yemek istemiyor aslında aç da değilim ama neden yediysem lanet kopsun arkadaşlara uydum işte kafaaa..

bugün bende geç saatte tatlı yedim itiraf edeyim
bugün baya kaçamak yaptım saat 6 dan sonra kuruyemiş de yedim
ezdee, bende aynen senin gibi kaçırdım :))
olsun yarın az yeriz ne yapalım, ben hala tam motive olamadım zayıflama konusunda kendimi motive etmeye uğraşıyorum ama daha gaza gelemedim maalesef çünkü kaçamak yaptım ama hiç suçluluk duymuyorum
Ama iki gündür sporumu aksatmadan yapıyorum bu da bir şey sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…