50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen aynen bende bugn sabah kalkıp 1buçuk saat yürüdüm :) yanii 12.294 adım attım, 8.605 km yürüdm, 601.8 kalori yaktım pedometre öyle diyor heheheh

2 gün önce 59.8'im yazmıştım bugün 58.9'um
Böylelikle 1 haftayı geride bıraktım ve tam 2.2 kilo vermiş oldum
Ben bu gazla veririm bu kiloları

ben yeşil çayı sıcak suda haşlıyorum demliyorum yani.Asla soğuk suya atıp kaynatmıyorum zararlı oluyor öyle bitki çaylarını kaynatmayın sıcak suya atıp demlenmesini bekleyin sadece. Sallama çay kullanıyorsan da aynısı ama yeşil çayı 3dk dan fazla demlersen zararlı maddeler saçıyor diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum ama ben sallama çay kullanıyorum onu da 3 dkdan fazla bekletmiyorum sıcak suda

düzgün kahvaltı: 1p

meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan

biz geçen sene koçlukta böyle bir puanlama yapıyorduk menülerimizi buna göre oluşturuyorduk.....

1 dilim ekmek=2 kaşık pilav - makarna=1 kepçe çorba

ara öğünlerde meyvenin yanında 1 çay bardağı yoğurt süt ayran tüketmek hem dahaçok tok tutuyormuş hemde kan şekernin hızlı yükselmesini önlüyomuş....

Son düzenleme:
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)

spordada böyle bir puanlama yapıyorduk...

Herkese Selam!!!

Arkadaşlar ben 1.60 boyundayım ve 57 kiloyum, bebek düşündüğüm için öncesinde biraz kilo vermek istiyorum
Ama buradaki yazıları okuyunca moralim bozuldu. Benim boyumdaki arkadaşlar 48- 50 kilo olmak istiyor. Ben 53-54 yeter diye düşünüyodum.
Önceden spor yaptığım için zaten kaslı bir vucudum var kilo vermekte zorlanıyorum. Evlendiğim zaman koşuşturmadan 52ye düşmüştüm herkes çok zayıfsın diyordu. Ama şimdi sizleri okuyunca acaba bende bi bozuklukmu var 53 bile olsam şişman sayılırım buraya göre. Anlamadım üzüldüm yani...

2 gündür sabah haşlanmış yumurta yiyiyorum. bıktım bu sabah denge ekmeğinden içine sadece domates koyarak yağlı kağıt arasında tost yaptım. olsa olsa 90 kaloridir. 3 zeytin, bir de 20 kalorilik light üçgen krem peynir yedim. 5.30 gibi kabaktan yaptığım diyet yemeğini yicem. akşam da yağlı kağıt arasında tavuk göğsü yapıcam..ayrıca günde 2,3 parça bitter çikolata yiyin. unutmayın.

Hepsi çok güzel ama bitter çikolatayı anlamadım?

iyi de herkes bir değil ki:) yani kişiye göre kişinin görüntüsüne göre değişir.. ben 52.6 kiloyum ama hala bazı yerlerim kilolu duruyor. mesela kollarım, yanlar.. hala göbeğim de var.. bölgesel hareketler zaman buldukça yapmaya çalışıyorum işte eriyene kadar devam :) zaten benim kollarmdan 5 kilo çıkar hehehe

ayyy kızlaar valla anlatmadan duramıcam dün mavide bi tane kot gömlek denedim ve bilin bakalım hangi beden xs !!! tamam kabul ediyorum bazı markaların bedenleri büyük olabiliyr tabi mavi onlardan biri mi bilmiyorum da offf işte mutlu oldum yaaa bide başka bi yerde trenchcoat denedimmm o daaa small duuuuuuuuuuuuuuu

evet onlar çok değişiyor. Bazen bir kıyafet bakıyorum large ama hiç large gibi değil bana tam oluyor. Benim üst tarafım kilolu değildir pek az bir göbeğim var genelde üst tarafım 36 beden alt taraf 38-40 beden giyiyorum geçen de bende xs tişört gördüm medium gibiydi :))
ezdee mutlu olmana sevindim ama bence önemli olan kaç beden giydiğimiz değil mesela bir arkadaşım vardı 42 beden giyiyordu ama hiç de şişman değildi çok hoş bir fiziği vardı omuzları falan genişti. Boyu 168di. Ama ben 42 beden giysem aşırı kilolu olurum. O yüzden bence kaç beden giydiğimiz değil de memnun olduğumuz kiloda olmamız daha önemli. Ben hep bol giyinirim öyle seviyorum çünkü. Bu da beni zayıf gösteriyor herkes senin neren kilolu diyor bana, herkes normalsin diyor ama vücudum orantısız kilo aldığı için beğenmiyorum kilomu.
Sanırım insan kilo aldıkça da halini kabulleniyor :)) Eskiden 49 kilo idim kendimi şişman bulur hep 45 kilo olmak isterdim bir türlü zayıflayamazdım, zayıflasam bile hemen geri alırdım. Sonra 50nin üstünü görünce 54 kilo bile normal gelmeye başladı bana. şimdi 58 im 54 kiloya insem kendimi zayıf bulcam :))

ya ben kendimi hiç 40lı kilolarda hatırlamıyorum .D direk 50ye geçiş yapmşm ben .p o yüzden hangi kiloda güzel görünürm bilmiyorum:) alt kollarım zayıfladı ve sarktı bnm göbeğim çok az var yanlarda az aslında tabiii eskiye göre :) aslında herkes bacaklarımı beğenir çnkü vücuduma göre bacaklarım uzundur bnm bide baldırlarım incedir ama ben yine de üst bacağımın braz dha incelmesi taraftarıyım :) benim kot pantolnda 26-27 oluyor üst kısım small bazen medium amaaaan öyle işte sanırım hala best model'ın etkisindeydm kraliçeyi pek çok beğendim çünkü of

40 ları da görcez inşallah :)) Bugün, dün çok yediğim için, akşam yemeğini de erken yedim akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemedim az önce de 50 dk pilates yaptım karnım dümdüz oldu çok sevindim :)) Genel olarak da az yedim bugün.
sabah
1 haşlanmış yumurta 5 tane siyah zeytin yedim
öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 avuç antep fıstığı yedim
akşam da
1 büyük kase salata yedim ama salata da yok yoktu :)) marul domates salatalık turşu havuç mısır maydonoz dereotu nane nar ekşisi

1 lt de su içtim az içtim bugün o yüzden şimdi de çay yerine su içcem yatana kadar.

slm ben 9 4 ay öncesine kadar 77 kiloydum ama azmettim ramazana kadar 60ı gördüm hatta ramazanda hiç diyet yapmamama rağmen 59,6dım..ama baramdan sonra tartıldım ne görim ben tekrar cıkmısım 61e.. cok moralim bozuldu...ne güzel görmüştüm 5leri..simdi Allah nasip ederse yarın baslıyorum tekrar 55e kadar yola devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…