ben yeşil çayı sıcak suda haşlıyorum demliyorum yani.Asla soğuk suya atıp kaynatmıyorum zararlı oluyor öyle bitki çaylarını kaynatmayın sıcak suya atıp demlenmesini bekleyin sadece. Sallama çay kullanıyorsan da aynısı ama yeşil çayı 3dk dan fazla demlersen zararlı maddeler saçıyor diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum ama ben sallama çay kullanıyorum onu da 3 dkdan fazla bekletmiyorum sıcak sudakızlar bana güzel bi diyet yazın kolay kilo verebilirim o yüzden ağır olmasın 57 civarı kilom 50 olmak istiyorum. bir de yeşil çayın kaynama ya da demlenme kullanımını istiyorum. yanlış yapmak istemiyorum da
2 gündür sabah haşlanmış yumurta yiyiyorum. bıktım bu sabah denge ekmeğinden içine sadece domates koyarak yağlı kağıt arasında tost yaptım. olsa olsa 90 kaloridir. 3 zeytin, bir de 20 kalorilik light üçgen krem peynir yedim. 5.30 gibi kabaktan yaptığım diyet yemeğini yicem. akşam da yağlı kağıt arasında tavuk göğsü yapıcam..ayrıca günde 2,3 parça bitter çikolata yiyin. unutmayın.
Herkese Selam!!!
Arkadaşlar ben 1.60 boyundayım ve 57 kiloyum, bebek düşündüğüm için öncesinde biraz kilo vermek istiyorum
Ama buradaki yazıları okuyunca moralim bozuldu. Benim boyumdaki arkadaşlar 48- 50 kilo olmak istiyor. Ben 53-54 yeter diye düşünüyodum.
Önceden spor yaptığım için zaten kaslı bir vucudum var kilo vermekte zorlanıyorum. Evlendiğim zaman koşuşturmadan 52ye düşmüştüm herkes çok zayıfsın diyordu. Ama şimdi sizleri okuyunca acaba bende bi bozuklukmu var 53 bile olsam şişman sayılırım buraya göre. Anlamadım üzüldüm yani...
ayyy kızlaar valla anlatmadan duramıcamdün mavide bi tane kot gömlek denedim ve bilin bakalım hangi beden xs !!! tamam kabul ediyorum bazı markaların bedenleri büyük olabiliyr tabi mavi onlardan biri mi bilmiyorum da offf işte mutlu oldum yaaa bide başka bi yerde trenchcoat denedimmm o daaa small duuuuuuuuuuuuuuu
ya ben kendimi hiç 40lı kilolarda hatırlamıyorum .D direk 50ye geçiş yapmşm ben .po yüzden hangi kiloda güzel görünürm bilmiyorum:) alt kollarım zayıfladı ve sarktı bnm göbeğim çok az var yanlarda az aslında tabiii eskiye göre :) aslında herkes bacaklarımı beğenir çnkü vücuduma göre bacaklarım uzundur bnm bide baldırlarım incedir ama ben yine de üst bacağımın braz dha incelmesi taraftarıyım :) benim kot pantolnda 26-27 oluyor üst kısım small bazen medium amaaaan öyle işte sanırım hala best model'ın etkisindeydm kraliçeyi pek çok beğendim çünkü of
ya KIzlar ben hangi diyeti seçmeliyim kendime hala karar veremedim =(
illa bi diyet uygulamak zorunda mısın? yani az ye bol su iç ve hareket et ? :)[/QUOTE
öyle kaç kilo verdin
illa bi diyet uygulamak zorunda mısın? yani az ye bol su iç ve hareket et ? :)[/QUOTE
öyle kaç kilo verdin
10 kadar işte göstergede yazıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?