Hepsi çok güzel ama bitter çikolatayı anlamadım?
iyi de herkes bir değil ki:) yani kişiye göre kişinin görüntüsüne göre değişir.. ben 52.6 kiloyum ama hala bazı yerlerim kilolu duruyor. mesela kollarım, yanlar.. hala göbeğim de var.. bölgesel hareketler zaman buldukça yapmaya çalışıyorum işte eriyene kadar devam :) zaten benim kollarmdan 5 kilo çıkarhehehe
şöyleki açıklayayım.gerçi googleye yazsan bile çıkar ama.ben 17 kilo verdişm geçen sene günde 1,2 parça yiyordum. metabolizmayı hızlandırıyor. ayrıca eşim de hekim o da arkadaşları da öneriyor.bende tavsiye ederim.
şöyleki açıklayayım.gerçi googleye yazsan bile çıkar ama.ben 17 kilo verdişm geçen sene günde 1,2 parça yiyordum. metabolizmayı hızlandırıyor. ayrıca eşim de hekim o da arkadaşları da öneriyor.bende tavsiye ederim.
arkadaşlar..pazartesi 54.00'le başladım.bugün itibariyle 52.900'um..kaldı 4 kilo 900 gram:)) 20,25 güne düşeceğimi tahmin ediyorum.baktım da gerçekten az yiyiyormuşum ben ya:))
10 kadar işte göstergede yazıyor ya
tamam ne kızıyon
Bugün reglimin ilk günü olduğu halde düne göre 200 gram eksik çıktım.
Kızlar ben kaç gündür öğlen hep tavuk-yoğurt-domates yiyodum. Dün yerken midem bulandı tavuğu yoğurdu bitiremedim. 1 hafta boyunca yiyince böyle oldu herhalde. Ben de bugün küçük1 tabak az yağlı-az tuzlu makarna ve az yağlı köfte yedim. Makarnadan dolayı biraz pişmanım :/ Spor falan da yaptım ama umarım çok etkilemez beni. Siz yiyor musunuz makarna yoksa tamamen bıraktınız mı?
ben eskisi kadar yemiyorum sanırım ama dün yedim mesela hemdeee dışardayani öyle yağsız falan değildi ama çok yemedim öyle olunca :) yani bence yenilir ben yiyorum yani :))
illa diyet istiyorsan karatayı öneririm içinde ekmek makarna pilav şeker içeren şeylerin hepsi yasak geri kalan ssebze meyve et süt yoğurt tereyağ serbest bence sağlıklı ekmek gereksiz bir besin bence, tek faydası tok tutması ama onun yerine kuruyemiş koyuyorsun karatayda kuruyemişler de fazlasıyla tok tutuyo. Ben arasıra kaçamak yaparak spor falan da yapmadan 1 ay uygulamıştım haziranda 58 kilodan 55e düşmüştüm.ya KIzlar ben hangi diyeti seçmeliyim kendime hala karar veremedim =(
pekii neler yiyorsun :)
Kızlar merhaba..300 gram daha düşmüşüm.. Ya neden aktif değilsiniz..şöyle 3,4 kişi olsa daha heyecanlı ve hızlı olurdu. bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim 39 kalorilik ekmek, 5 zeytin çok az zeytin yedim..2 gibi 2 parça bitter çikolatayla şekersiz light sütlü kahve içtim. akşam tavuk göğsünden fileto yapacağım yağlı kağıt arasında. sorularınız varsa cevaplarım..bu arada akşam bacak çalışıyorum. çünkü üst tarafım çok zayıf..bacaklarım kalın..
iyi diyetler hepinizi öpüyorum!!
illa diyet istiyorsan karatayı öneririm içinde ekmek makarna pilav şeker içeren şeylerin hepsi yasak geri kalan ssebze meyve et süt yoğurt tereyağ serbest bence sağlıklı ekmek gereksiz bir besin bence, tek faydası tok tutması ama onun yerine kuruyemiş koyuyorsun karatayda kuruyemişler de fazlasıyla tok tutuyo. Ben arasıra kaçamak yaparak spor falan da yapmadan 1 ay uygulamıştım haziranda 58 kilodan 55e düşmüştüm.
KAçamak dediğim arasıra dışarda hamburger yedim, bazen canım pilav istedi pilav yedim ama ekmeği evdeyken hiç tüketmedim. Şimdi normal bessleniyorum spor da yapıyorum yaklaşık 8-9 gün oldu yediklerime dikkat etmeye kilo vermem gerekirken 300 gram aldım ne iş anlamadım :44: öğlen de yemek yedim bakim tok karnına kaç kiloyum dedim tartı 60ı gösterdi moralim bozuldu birazdan iştahım da kapandı iyi oldu aslında öğleden beri hiç bir şey yemedim canım da hiç istemiyor artık bir şeyler yemek küstüm tartıyaGerçi regl olmama az kaldı o zamanlarda çok şişkinlik oluyor bir de 1-2 kilo fazla çıkıyorum hep belki ondandır 1 kilo vermişimdir ama şişkinlikten gözükmüyordur kendimi öyle teselli ediyorum bende :))
hiç bir fikrim yok. Ben hep diyetlere karşı olan biriydim annem dukan diyetini uyguladı ondan öğrendim onu. Bir de bana karatayın kitabını almış o şekilde bir de karatayı biliyorum diğer diyetleri hiç bilmiyorum ney nasıl.isveç diyeti nasıldır acaba 13günden fazla yapılmıyormuş hem okulumda açılıo çabuk forma girebilirim
Ben bugün saldım kendimiyaaaa esenbike ben istikrarımı kaybetmeye başladım üzerimde bi ağırlık vaaarsen beni azcık gaza getir olur mu benim 48 olmam ve spor yapmam lazım çnkü pantolonları hala yakıştırmıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?