50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepsi çok güzel ama bitter çikolatayı anlamadım?

şöyleki açıklayayım.gerçi googleye yazsan bile çıkar ama.ben 17 kilo verdişm geçen sene günde 1,2 parça yiyordum. metabolizmayı hızlandırıyor. ayrıca eşim de hekim o da arkadaşları da öneriyor.bende tavsiye ederim.

aynen bende 53.üm ama bacaklarım kalın..en az 5 kilo var..

evet evett bende tv de duymuştum hem kansere hemde metabolizmayı hızlandırması için yemek lazım imiş

Hiç bilmiyordum, teşekkürler.. Şimdi araştırdım, bir de düzenli yenilirse göbek düzleştirici etkisi varmış. Bilginize..

arkadaşlar..pazartesi 54.00'le başladım.bugün itibariyle 52.900'um..kaldı 4 kilo 900 gram:)) 20,25 güne düşeceğimi tahmin ediyorum.baktım da gerçekten az yiyiyormuşum ben ya :))

merhaba, bu hafta benim icin cok stresliydi, ancak haftaya katilacagim.

zaten beslenmem de cok co kkötüydü

sizler nasilsiniz?

Bugün reglimin ilk günü olduğu halde düne göre 200 gram eksik çıktım.

Kızlar ben kaç gündür öğlen hep tavuk-yoğurt-domates yiyodum. Dün yerken midem bulandı tavuğu yoğurdu bitiremedim. 1 hafta boyunca yiyince böyle oldu herhalde. Ben de bugün küçük1 tabak az yağlı-az tuzlu makarna ve az yağlı köfte yedim. Makarnadan dolayı biraz pişmanım :/ Spor falan da yaptım ama umarım çok etkilemez beni. Siz yiyor musunuz makarna yoksa tamamen bıraktınız mı?

ben eskisi kadar yemiyorum sanırım ama dün yedim mesela hemdeee dışarda yani öyle yağsız falan değildi ama çok yemedim öyle olunca :) yani bence yenilir ben yiyorum yani :))

ben eskisi kadar yemiyorum sanırım ama dün yedim mesela hemdeee dışarda yani öyle yağsız falan değildi ama çok yemedim öyle olunca :) yani bence yenilir ben yiyorum yani :))

Eğer kilo verdikten sonraki hayatımızda da yiyeceksek şimdi de azar azar da olsa yemek lazıım -diye düşünüyorum

ya KIzlar ben hangi diyeti seçmeliyim kendime hala karar veremedim =(
illa diyet istiyorsan karatayı öneririm içinde ekmek makarna pilav şeker içeren şeylerin hepsi yasak geri kalan ssebze meyve et süt yoğurt tereyağ serbest bence sağlıklı ekmek gereksiz bir besin bence, tek faydası tok tutması ama onun yerine kuruyemiş koyuyorsun karatayda kuruyemişler de fazlasıyla tok tutuyo. Ben arasıra kaçamak yaparak spor falan da yapmadan 1 ay uygulamıştım haziranda 58 kilodan 55e düşmüştüm.
KAçamak dediğim arasıra dışarda hamburger yedim, bazen canım pilav istedi pilav yedim ama ekmeği evdeyken hiç tüketmedim. Şimdi normal bessleniyorum spor da yapıyorum yaklaşık 8-9 gün oldu yediklerime dikkat etmeye kilo vermem gerekirken 300 gram aldım ne iş anlamadım :44: öğlen de yemek yedim bakim tok karnına kaç kiloyum dedim tartı 60ı gösterdi moralim bozuldu birazdan iştahım da kapandı iyi oldu aslında öğleden beri hiç bir şey yemedim canım da hiç istemiyor artık bir şeyler yemek küstüm tartıya Gerçi regl olmama az kaldı o zamanlarda çok şişkinlik oluyor bir de 1-2 kilo fazla çıkıyorum hep belki ondandır 1 kilo vermişimdir ama şişkinlikten gözükmüyordur kendimi öyle teselli ediyorum bende :))

pekii neler yiyorsun :)

ezdee kalori hesaplayarak yiyiyorum. bugün sabah ligth etmekle içinde domates koyarak yağlı kağıt arasında tost yedim.40+40+10:90 kalori. sonrasında saat 7 gini ızgara tavuk göğsü yedim azcık yeşillikle. yeşil elma yedim 1 tane. 2,3 parça bitter çikolata yedim.

bu çizelgeyi de yeni yaptım. bu sabah 52.900'un sabah biraz daha inersem güncellerim..off bu akşam çok bacak egzersizi yaptım ölüyorum..ayrıca açlıktan da of..

Kızlar merhaba..300 gram daha düşmüşüm.. Ya neden aktif değilsiniz..şöyle 3,4 kişi olsa daha heyecanlı ve hızlı olurdu. bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim 39 kalorilik ekmek, 5 zeytin çok az zeytin yedim..2 gibi 2 parça bitter çikolatayla şekersiz light sütlü kahve içtim. akşam tavuk göğsünden fileto yapacağım yağlı kağıt arasında. sorularınız varsa cevaplarım..bu arada akşam bacak çalışıyorum. çünkü üst tarafım çok zayıf..bacaklarım kalın..

iyi diyetler hepinizi öpüyorum!!

herseyin az kalorili olanindan aliyorum dolabim light yiyeceklerle doldu :)) yagsiz sut iciyorum suan hatta:)) 1 kg daha vermisim cok mutluyum cok...
52 olsam yeter bana bakalimmm insallahh..

yaaaa esenbike ben istikrarımı kaybetmeye başladım üzerimde bi ağırlık vaaar sen beni azcık gaza getir olur mu benim 48 olmam ve spor yapmam lazım çnkü pantolonları hala yakıştırmıyorum kendime

isveç diyeti nasıldır acaba 13günden fazla yapılmıyormuş hem okulumda açılıo çabuk forma girebilirim

isveç diyeti nasıldır acaba 13günden fazla yapılmıyormuş hem okulumda açılıo çabuk forma girebilirim
hiç bir fikrim yok. Ben hep diyetlere karşı olan biriydim annem dukan diyetini uyguladı ondan öğrendim onu. Bir de bana karatayın kitabını almış o şekilde bir de karatayı biliyorum diğer diyetleri hiç bilmiyorum ney nasıl.
yaaaa esenbike ben istikrarımı kaybetmeye başladım üzerimde bi ağırlık vaaar sen beni azcık gaza getir olur mu benim 48 olmam ve spor yapmam lazım çnkü pantolonları hala yakıştırmıyorum kendime
Ben bugün saldım kendimi ( Sabah heyecanla tartıldım annemle hep aynı şeyleri yiyoruz o 1,5 kilo verdi 10 günde bense 700 gram almışım kilo vermediğim gibi sabah 58,7 çıktım. Moralim bozulunca da bugün bıraktım diyeti annem börek yapmıştı baya bi aşırdım hemde geç saatte :)) Tadı çok güzeldi ama :)) Yarın sıfırdan başlayacağım diyete. Sanki hiç başlamamışım gibi geçmişi silcem. hem de yarın 1 eylül yeni bir başlangıç olacak benim için sabah tartılıp kilomu not etcem bir yere ondan sonra hiç kaçamak yapmadan bir ayı geçirmeyi düşünüyorum yoksa kilo almaya devam edeceğim anlaşılan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…