50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inanmıyorum 15 kilomu verdın yaaaaaaaaaaa:) pekı nasıl verdın ve ne kadar zamanda helal olsun sana!

arkadaşlar merhaba.. Madem ki ilgilendiniz bende anlatmak isterim açıkcası. Madem kız kızayız :)) Ben genelde yemeği seven biriyim..Geceleri özellikle..Yüksek lisans yaparken elimde kitap sandviç felan yiyordum. Çikolata, pasta felan sevmezdim. Beni hamur işleri ekmek pide vs böyle yapmıştı. Derken birgün eşimle tanıştım. Kendisi uzun boylu ve fit biri..Ben ise onun yanında cüce kilolu kalıyordum. Yüzüm güzeldir ama. Gözlerim yeşil. Eşim Azerbaycanlı..1 yıl içinde çok sevdik birbirimizi. Beni ailesiyle tanıştırmaya götürdü ülkesine. Teyzesinin konuşmasını işittim. Dedi ki orhan uzun boylu. Bu kız kısa..Yani aslında kilolu yakışmıyorlar demek istemişti. Ben saatler ağladım. Yüksek lisansta 1 yıl Rusya'da eğitim gördüm. Soğuktan patates lahana ekmek yiyorduk anca kilo vermeyi beceremedim. Sonra eşim bana evlenme teklif etti. Bu arada ablam 60 kilodan 48'e düştü. Dedim ki gözümün önünde örnek varken zayıflamalıyım. Sevgilimle tanıştıktan sonra da hep yedik o 80 kilodan 100'e..ben ise 60 kilodan 68'e çıktım. Karar verdik kilo vermeye.Eşim doktor dediki kilo vermenin tek bir yolu vardır. O da kalori hesaplaması yapmak. Örneğin bir bayan 60 kilo. 60 kiloyu koruması için hem 1500 kalori alması lazım. 1500'den çok alırsa kilo alır. Zayıflamak istiyorsa 1500'un altında yemeli hatta hızlı kilo vermek için 1000 altı yese iyi olur. Sadece bunu uyguladık.Geçen sene Ocak 1'de başladım. Haziran 26'da evlendiğimde 51 kiloydum. Akşamları balık fırına sürdüm. Bol bol tavuk göğsü haşladım. Şekersiz sütsüz kahve içtim. Bitter cikolata attım ağzıma, ceviz attım. Tatlı yemedim. Beyaz ekmek yemedim. Soran olursa uzun uzadıya anlatırım. 15 gün önce 54 olmuşum. bende kilo vermeye başladım. Bu sefer hedefim 48. Çünkü 51-52 demek hep kilo alma tehlikesi.belim çok ince. sanırım kilo bacaklarımda. akşamları bacak hareketleri yapıyorum..Saçlarımı sarıya boyattım. Burnumu estetik yaptırdım 52 kilo oldum. Şimdi eşim bana bakmaya doyamıyor :)))

Tavsiyem size kilolu kadını hiçbir adam sevmez..ve eğer bayan kiloluysa güzel olması hiçbirşey ifade etmiyor..
 


canım haklısın ama erkekler sevmez degil bence kendisi için vermeli insan ayrıca katılmıyorum çünkü benim çevremde genelde arkadaşlarım hep benden kilolular fakat hepsinin sevgilisi var güzellik yada kilo ile alakalı degil eger gercekten istiyorsak kendimiz için vermeliyiz yani ben kendi adıma konusuyorum tabiyki :) ayrıca bak eşinde seni hem biraz fazlan varken hemde estetiksiz sevmiş haksızlık etmeyelim şimdi :))
 


tabiki..1. olarak kendim için 2. olarak eşim için verdim.. Ama şöyle ki boy ve kilo orantısı önemlidir. boyu uzun biri için 55 normalken bana kilolu oluyor..
 
ay cnm maşallah valla cok azimlisin....azim ve hırs insana herseyı yaptırır seni tebrık edıyorum
 
saat 3:30 gibi bitki çayımı içtim. birki cayının yanında leblebı ve kuru üzüm yedim.
saat 5 te bir kase corba ve 4 yemek yasıgı taze fasulye(zeytınyaglı) yedım. ekmek hiç yemedım.
ilerleyen saatlerde eger cok acıkırsam 1 tane meyve yicem:)
 
herkese çok teşekkür ederim..insan dönem dönem takıyor kafasını bazı şeylere :)))
 
günaydın hanımlar :) benim bugün 4. günüm allaha şükür fire vermeden devam ediyorum gelip sabahki menümü yazayım dedim hemen :) sabah:
2 dil.ekmek
1 yumurta
3 zeytin
domates
şekersiz çay
 
sabah saat 8 gibi 2 tane krep 6 tane zeytin yedim
saat 10 gibi biraz acıktım 1 avuç antep fıstığı yedim yanına da yeşil çay içtim.
öğleden sonra da evde ne yemek olursa ondan bir tabak yerim.
2 litre suyumu içcem sonra selülit savar dvdsinden 1 saat de spor yapar günü kapatırım
 
kızlar size birşey soracagım ben günde 2 saat arayla 15 dk yürüyorum 2-3 kere daha fazlası olmuyor :) sizce yeterlimi daha başka bana önerebileceginiz birsey var mı ?
 
bak ben şöyle bi yazı okumuştum bi spor salonunun forumunda spor yaparken 30 sn bile ara versek vücut dinlendiğinden ve laktik asit vücuda salındığından harcanan kalori azalıyormuş yani yaptn mı üst üste yapsan çok iyi olur. 45 dkyı bi anda yürüsen.. tabi vakit de çok önemli daha önce okumuştum sanırım üniye hazırlanıyormuşsun? :) bende üniye hazırlanırken hiç zaman bulamıyordum hatta kendimi hep yorgun hissedip yemek yiyordum sonra kilo almıştım iştee.. bence ara ara da olsa yapman hareket etmemenden bin kat iyidir ama zaman bulabildiğinde 45dkyı bi anda yürümeni tavsiye edebilirim cnm:)
 

selülit savar dvd si mii?!! waoooww nasıl şeyler var peki işe yarıyor muu ?
 
kızlar size birşey soracagım ben günde 2 saat arayla 15 dk yürüyorum 2-3 kere daha fazlası olmuyor :) sizce yeterlimi daha başka bana önerebileceginiz birsey var mı ?

15 dk.dan fazla yürümen gerekir canim.

ilk 15 dk.da kan dolasimi ancak hizlanir. sonrasinda kalori ve yag yakarsin.

sanirim...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…