menün oldukca güzel, ögün atlamamaya calis.
evet bundan sonra atlamayacağım canım :) merak ettim siz kaç kilo ile başladınız kaç kilo verdiniz ve kilo vermeme yardımcı olucak tüyolarınız varmı yani uyguladıgınız :)
1.58 boyundayim suan 53-54 ümdür. tartim bozuk.
58 dim 2 sene önce, sonra 55 oldum uzun süre onu korudum, sonra bi gaz ile 51 leri gördüm
ama cok hortlak gibi oldum (daha cok yüzümden kilo vermisim). annem cok kizdi, ben de simdi 53 de sabit
kalmaya calisiyorum.
öyle aman aman bir diyet yapmadim.
porsiyonlarimi kücülttüm. 3 ana 3 ara ögün yedim mutlaka.
gec saatlerde birsey yemedim.
abur cuburu büyük ölcüde azalttim (bu ramazana kadar dogruydu, sonrasinda fena cozuttum)
bir de spor. hicbirsey yapamiyorsam, yürürüm.
tebrikler :) bende bir yedim mi devamını getirenlerdenim öyle az yiyim falan yok ya hep ya hiç durumu var bende bu yüzden mümkün oldukça abur cuburdan uzak durucam en büyük zaafım ne yazık kianneler hep böyle benimkide senin nerende fazlalık var deyip duruyor ama öyle olmuyor ne yazık ki ama tıpkı siz gibi kilo verdigimde yüzümden cok gidiyor benimde keske bununda bir çözümü olsa :) herneyse sizi simdiden bıktırmayayım bilgilerinize ihtiyacım olacak daha umarım güzel dostluklar kurarız burda bu arada çokmu resmi konusuyorum :
:)) yo yo önemli degil.
benim cözümüm, marketten abur cubur almamak :) almiyorum, böylece de yemiyorum.
"sen" diye hitap et lütfen.
iyi aksamlar.
abur cubur, sütlü çikolata özellikle..beyaz ekmek..dürüm vs.. bunları yemeyin iş bitmiştir arkadaşlar :)))
Ben bugün akşam yemeğini biraz kaçırdım. Ama 5ten önce yedim ona güveniyorum :))
2 lt su içtim ve 2 saat yürüyüş yaptım hantallaşmışım baya yürürken çok zorlandım ama iyi oldu :))
inanmıyorum 15 kilomu verdın yaaaaaaaaaaa:) pekı nasıl verdın ve ne kadar zamanda helal olsun sana!arkadaşlar 500 gram daha verdim...bugün yine yağsız tost yedim aynı ekmekle..arada 1 dilim kavun yedim. şimdi yeşil elma yerim herhalde..light kolayla bitter cikolata yicem azcık. Akşam somonnnnnnnnnnnnnnnnn fırına sürücem. siz de deneyin balık çok kilo verdiriyor..
aynen katılıyoruminanmıyorum 15 kilomu verdın yaaaaaaaaaaa:) pekı nasıl verdın ve ne kadar zamanda helal olsun sana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?