50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler :) bende bir yedim mi devamını getirenlerdenim öyle az yiyim falan yok ya hep ya hiç durumu var bende bu yüzden mümkün oldukça abur cuburdan uzak durucam en büyük zaafım ne yazık ki anneler hep böyle benimkide senin nerende fazlalık var deyip duruyor ama öyle olmuyor ne yazık ki ama tıpkı siz gibi kilo verdigimde yüzümden cok gidiyor benimde keske bununda bir çözümü olsa :) herneyse sizi simdiden bıktırmayayım bilgilerinize ihtiyacım olacak daha umarım güzel dostluklar kurarız burda bu arada çokmu resmi konusuyorum :

:)) yo yo önemli degil.

benim cözümüm, marketten abur cubur almamak :) almiyorum, böylece de yemiyorum.

"sen" diye hitap et lütfen.

iyi aksamlar.

:)) yo yo önemli degil.

benim cözümüm, marketten abur cubur almamak :) almiyorum, böylece de yemiyorum.

"sen" diye hitap et lütfen.

iyi aksamlar.

abur cubur, sütlü çikolata özellikle..beyaz ekmek..dürüm vs.. bunları yemeyin iş bitmiştir arkadaşlar :)))

abur cubur, sütlü çikolata özellikle..beyaz ekmek..dürüm vs.. bunları yemeyin iş bitmiştir arkadaşlar :)))

esenbike, dürüm yenmez mi yaa :))) Ben biri bana desin ki sana dışardan bir şeyler ısmarlayacağım işte pide,dürüm, döner... vb. asla karşı koyamam saat de hiç önemli değil yerim valla :)) Ama neyse ki pek ısmarlayan olmuyor bende hep evde olduğum için dışardan yemiyorum hiç. Anca dışarı çıktığım zamanlar yiyorum.

Ben boğazıma eskiden çok iyi sahip olurdum yemek konusunda aşırılı iradeliydim. saat 6yı geçti mi isterse en sevdiğim yiyecekleri önüme getirsinler bir ısırık dahi almazdım. Sonraları üniversiteye başlayınca tamamen kaybettim irademi, kilo verdiğim zamanlarda diyet yaptığım zamanlarda bile kesinlikle sevdiğim bir şey oldu mu bozuveriyorum hemen diyeti ama ertesi gün az yiyorum.

Keşke yine eskisi gibi olabilsem boğazıma sahip olabilsem..

fghthng,
dikkatimi çekti de kilo cetvelindeki bmi değerlerinde bir sorun mu var 15 gözüküyor hedefinde de 13 gözüküyor. Eğer 13 e düşersen bir deri bir kemik olman lazım :)) Sanırım boyunu yanlış girdin. Merak ettim boyun kaç?

günaydınlaarr kızlar :) kahvaltımı yazıp gidecegim bu gün çok yogunum anca aksama girebilirim birdaha size sabırlı diyetler diliyorum simdiden :) sabah:2 dil.kepekli ekmek 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık

o zmn bende yazayım kahvaltımı hmen :)

yarımdan braz az açma ( az daha boyoz yiyecektim de tuttum kendimi :) )
yarım peynir
4 zeytin
yarım domat
yarım salatalık
2 büyük fincan yeşil çay tabiii kiiii şekersiiz

merhabalar.. Bugün biraz geç kalktım. Light ekmeğin arasında sadece domatesle tost yaptım. 40+40+10=90 kalori. Şekersiz sütsüz kahve içtim yanında da. Sonra evden çıktım ünv.ye kayda gittim. 5 gibi 1 domates-1 salatalık-yarım soğan'ı doğradım üstüne limon sıktım light ton balığıyla yedim. birazdan da fırın poşetinin içine 1 domates 1 patates 1 biber ve biraz tavuk göğsü koyup fırına sürücem.light yoğurtla yicem.. Bu arada 52.500 olmuşum. Bacak çalışıcam tabi :)))

Diyete başladığımdan beri ilk defa arkadaşlarımla buluştum. Çok korkuyordum ama sadece körili tavuk slata yedim aferin bana. Sabah ve akşam da (15 dakika önce falan) birer kase nesfit.. Akşam yemeğinde de 7'yi geçirmedim yine sevindim. Bugün o kadar, o kadar çok dolaştım ki spor yapsam bu kadar kalori harcayamazdım herhalde. Sadece mekik çekeeğim o yüzden. Offf kendimi çok şişkin ve kilolu hissediyorum ama

Ben bugün akşam yemeğini biraz kaçırdım. Ama 5ten önce yedim ona güveniyorum :))
2 lt su içtim ve 2 saat yürüyüş yaptım hantallaşmışım baya yürürken çok zorlandım ama iyi oldu :))

bende bugün önümde tostlar çikolatalar yenmesine rağmen dişimi sıkıp oturdum şekersiz nesgafemi içtim benim için büyük başarı yanii :)

merhaba kızlar;
benımde 4.gunum bugun rejıme yapmaya çalışıyorum ama dün biraz kaçırdım cok pişmanım kaçırdım derken dun annem balık kızartmıştı ondan yedim ve suan cok pişmanım:)
sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegı 1 tane domates -3 tane taze yesıl biber-maydonoz-penır ve 2 bardak sekerli çay içtim.
saat 4 edogruu karısık bitki çayı içerim:)
akşamda zeytınyaglı fasulye var ondan 1 tabak yerım(ekmeksız)
mıdem cok kazınırsa belkı 1 tane seftalı veya armut yerım:))
buarada bugun tartıldım 58,700 cıktım:))

arkadaşlar 500 gram daha verdim...bugün yine yağsız tost yedim aynı ekmekle..arada 1 dilim kavun yedim. şimdi yeşil elma yerim herhalde..light kolayla bitter cikolata yicem azcık. Akşam somonnnnnnnnnnnnnnnnn fırına sürücem. siz de deneyin balık çok kilo verdiriyor..

inanmıyorum 15 kilomu verdın yaaaaaaaaaaa:) pekı nasıl verdın ve ne kadar zamanda helal olsun sana!

sabah iki dilim ekmekle peynir zeytin yedim.
saat 3 gibi 1 tane elma yedim
akşam yemeğinde de bir kase çorba içtim
bugün pek iştahım yoktu nedense doydum azıcık yememe rağmen
68 dk da pilates yaptım, bacaklarım falan tutuldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…