ohh cok sukur aksam tekrardan tartıldım 58.500 cıktım hatta gelişme var diyebilirim 200 gr kadar:) 59.300 cıkmıştım sabah moralım altust olmuştu.
aslında bende tuvalete cıkma sorunu var ve karnım cok şişiyor bıtkı cayları içmeme ragmen sıvı agırlıklı beslenmeme ragmen düzelmiyor. hatta doktora söledım kabızlık oldugunu. oda bana su içmemı ve sebze meyve yememi söyledı ben zaten normalde hiç su içmem yaz kıs aynıdır. mıllet yazın sussuzluktan yakınır benım aklıma su bile gelmez. suan gunde 8-9 bardak su içiyorum bu benım için bir mucıze. ben su içtiğimde kendımı cok kötü ve dengesız hissedıyorum. dengem bozuluyormuş gibi oluyor. kafam cok agırlaşıyor mıdem bulanıyor neden ama bılmıyorum böyle sorunlarım oluyor böyle olmasına ragmn gunde 8-9 bardak su içiyorum. yememe içmemede dıkkat edıyorum sıvı agırlıklı beslenıyorum ama kabızlık sorunum bıtmıyor. sabahda o yuzden sanırım kilom fazla cıktı. kızlar bu durumda ne yapabılırım?
internette bulduğum kilo vermeden önce ve sonraki fotoğraflar var paylaşmak istedim :)) Motivasyon açısından iyi olabilir. Gerçi bunlar photoshop ya da başkasının fotoğrafı bile olabilir çünkü o kadar çok fark var ki şüphelendim ama olsun. Sonuçta büyük bir değişim olması mümkün bir şey :))
Eki Görüntüle 505444 Eki Görüntüle 505445
tşk ederım denemem:)
ben bugun sabah kalktım ve hemen tartıldım 58.100 cıktım cok mutlu oldum hemde cok:) sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegı haşlanmış yumurta maydonoz yeşil biber bıraz peynır yedım. 2 barda sekerli çay içtim.suana kadarda 3 bardak su içebildim ancak bu kadar oluyor içemıyorum:)
bendede kansızlık sorunu var hemde cok fena durumdayım . doktor kan degerlerımı görunce cok sasırdı bende gızlı kanamadan şüphelendı. siyah cayı bana yasakladı ama cay kolik biri için imkansız:) yesil çay içmiyorum . kabızlık için sabah uyandıgımda kendıme form karısık bitki cayı sekersız bide içine limon sıkıp içiyorum. bagırsaklarımı çalıştırıyor.suan ilaçlarınada devam edıyorum en son gecen hafta kontrole gıttım iyiye gidiyor dedı . gunde 2 tane içiyordum 1 tane içiyorum artık ayrıca bende b12 vitamın eksıklıgıde var
kırmızı eti acıkcası pek tuketmıyorum mıdemı bulandırıyor ama kendımı zorladım onun yerıne yeşil mercımek tuketıyorum yesil mercımegı zaten vejeteryanlar et tuketemedıgı için tuketıyorlar ve cok yararlı oldugunu bılıyorum. yeşillik tuketmeye gayret gösterıyorum özellıkle sabahları maydonozun yeşil biberim domatesım hiç eksık olmaz. sıvı agırlıklı beslenmeyede önem verıyorum:)
akşama dogru neler yedıgımı burda paylaşacagım. zaten gune motive olmuş olarak uyandım tartılır tartılmaz gördugum 58.100 beni cok mutlu etti:))))
bende bu sabah 57.900 gördum cok sukur:) dün biraz kaçırdım annem gözleme yapınca dayanamadım yedım. o yuzden bugun kendıme ceza verdım:) bugun 1 dilim kepek ekmegı kıbrıt kutusu ceyregı peynır ve 1 domates yedım. öğlen 1 tane salatalık yedım. akşamda tavuklu salata yapıp yicemBu sabah 57.5 gördüm çok mutluyummm :) Bugün çok yakın bir arkadaşımın doğum günü var. Gittiğimiz cafede diyete uygun bir şeyler yerim ama pastadan bir dilim yemeyi düşünüyorum. Bakıcaz artık duruma göre. Sizin durum nasıl kızlar?
Selam hanımlar :)
Bende 2 kilo fazlam var diye dertleniyordum 52 kilo idim 50 olmak istiyordum ama hep ağırdan alıyordum
geçtiğimiz çarşamba günü sabah tartıldım 53 çıktım ben yine nasılsa veririm diye düşünüp önemsemedim çarşamba
günü öğlen rahim filmi çektirdim filmi çekerken verdikleri sıvıdanmı daha sonrası kullandığım haplardanmı nedense
şişkilik hissediyordum ama dün akşam arkadaşlarım çok kilo almışsın dediler bana bende gönül rahatlığıyla
topu topu 53 kiloyum dedim hatta onların gözü önümde tartıya çıkıp 55 görünce şok oldum 3 günde 2 kilo daha almışım
veee acilen kesinlikle en az 5 kilo vermem lazım internetten diyet listelerine falan bakındım şok diyet yapmaya karar verdim
bunun 2 sebebi var 1. si eşim tır şöförü şimdi iranda hafta sonu gelicek 2. si bu ay sonu evlilik yıl dönümümüz
zayıflamam şart internetten bulduğum diyeti yarın uygulamaya başlicam
Diyet listem bu ...
Kahvaltı
1 Bardak Şekersiz Çay
1 adet kibrit kutusu boyutunda yağsız beyaz peynir
Yağsız bol salata
1 dilim kepekli ince ekmek
Öğlen
Yarım porsiyon sebze yemeği
1 Küçük parça et Beyaz et olması şart
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve ( Elma-Portakal-Greyfurt)
Akşam
1 Kase Çorba Mercimek veya Ezogelin
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve
bende 2 gun icinde 2 -3 kilo alabiliyorum .. nasil bir bunyedir anlamadim surekli ac gezmem lazim biraz bisey yedigim an siskinlik oluyor ...neden oluyor bu anlamadim yaa...!!!!
ekmegi cikardim zaten hayatimdan light ekmek dahi yemiyorum... aksam yemegi 2-3 kasik pilav firinda patates-kofte bir porsiyonda onlar baska birsey yok yesil cay ictim nasil sistim anlatamam,......
Kızlar ben bugün diyet miyet bırakmadım, sabah börek yedim, öğlen dışarda bol kalorili tavuk kızartması yedim dürüm şeklinde sonra üstüne kocaman bir kupa şekerli kahve içtim şiştim daha yemem derken akşam misafirliğe davetliydik son anda öğrendim davet olayını gittim bu sefer ısrar sonucu o kadar uğraştım yaptım illa ye azıcık mazıcık derken bir kase çorba üstüne 2 tane içli köfte salata yedim 2 tane maden suyu içtim şu an mide fesadı geçiriyorum. 2 günlük yemeğimi 1 günde tükettim midem şok geçirdi :)))
yarın o kadar az yemeyi düşünüyorum ki çünkü yarınki kalorileri de bugünden aldım. Tartıya falan çıkmayı hiç düşünmüyorum ben bir günde 2 kilo fazla çıkabiliyorum yemeği çok kaçırınca. bir hafta hiç bir şey yemem artık :))
Kızlar size bir şey danışcam. Ben kas yapmak istiyorum ama güzel görünecek şekilde. Pilates yapıyorum ama sizce yürüyüş yapıp istediğim kiloya indikten sonra mı kas yapayım? Kilolu iken kaslar çirkin görünebiliyor öyle olursa diye aklıma geldi de. Böyle iri ve geniş olmak istemiyorum kas derken zayıf ama kaslı olmak istiyorum ebru şallı gibi tabi o kadar zayıf değil ama :))
Ben de bugün diyete başladım. 52 kiloyum, hedefim 48. Bugün sabah domates salatalık ve şekersiz çay, öğlen yoğurtlu semizotu, akşam elma ve daha sonra da çok acıkınca bir bardak süt içtim. Biraz abartmışım sanırım, karnımadn sesler çıkıyor şu anda
cnm ben 57 kilodan bu kiloya yürüyüşle beraber indim yüryüş bacakları çok inceltiyor gerçekten ama çok istikrarlı bi şekilde yapman gerek .. bencede ilk yürüyüşle zayfla hem kasların güçlenir bu arada sonra istedğin gibi kas yapabilrsn :)
aynen bende öleyim birazcık bişi yiyim hemen bakıyorum eski kiloma gelmişim. kendıme hep söz verıyorum ama sözümüde tutamıyorum kendıme cok ama cok kızgınımSelam hanımlar :)
Bende 2 kilo fazlam var diye dertleniyordum 52 kilo idim 50 olmak istiyordum ama hep ağırdan alıyordum
geçtiğimiz çarşamba günü sabah tartıldım 53 çıktım ben yine nasılsa veririm diye düşünüp önemsemedim çarşamba
günü öğlen rahim filmi çektirdim filmi çekerken verdikleri sıvıdanmı daha sonrası kullandığım haplardanmı nedense
şişkilik hissediyordum ama dün akşam arkadaşlarım çok kilo almışsın dediler bana bende gönül rahatlığıyla
topu topu 53 kiloyum dedim hatta onların gözü önümde tartıya çıkıp 55 görünce şok oldum 3 günde 2 kilo daha almışım
veee acilen kesinlikle en az 5 kilo vermem lazım internetten diyet listelerine falan bakındım şok diyet yapmaya karar verdim
bunun 2 sebebi var 1. si eşim tır şöförü şimdi iranda hafta sonu gelicek 2. si bu ay sonu evlilik yıl dönümümüz
zayıflamam şart internetten bulduğum diyeti yarın uygulamaya başlicam
Diyet listem bu ...
Kahvaltı
1 Bardak Şekersiz Çay
1 adet kibrit kutusu boyutunda yağsız beyaz peynir
Yağsız bol salata
1 dilim kepekli ince ekmek
Öğlen
1 Küçük parça et Beyaz et olması şart
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve ( Elma-Portakal-Greyfurt)
Akşam
1 Kase Çorba Mercimek veya Ezogelin
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve
Kızlar ben bugün diyet miyet bırakmadım, sabah börek yedim, öğlen dışarda bol kalorili tavuk kızartması yedim dürüm şeklinde sonra üstüne kocaman bir kupa şekerli kahve içtim şiştim daha yemem derken akşam misafirliğe davetliydik son anda öğrendim davet olayını gittim bu sefer ısrar sonucu o kadar uğraştım yaptım illa ye azıcık mazıcık derken bir kase çorba üstüne 2 tane içli köfte salata yedim 2 tane maden suyu içtim şu an mide fesadı geçiriyorum. 2 günlük yemeğimi 1 günde tükettim midem şok geçirdi :)))
yarın o kadar az yemeyi düşünüyorum ki çünkü yarınki kalorileri de bugünden aldım. Tartıya falan çıkmayı hiç düşünmüyorum ben bir günde 2 kilo fazla çıkabiliyorum yemeği çok kaçırınca. bir hafta hiç bir şey yemem artık :))
Kızlar size bir şey danışcam. Ben kas yapmak istiyorum ama güzel görünecek şekilde. Pilates yapıyorum ama sizce yürüyüş yapıp istediğim kiloya indikten sonra mı kas yapayım? Kilolu iken kaslar çirkin görünebiliyor öyle olursa diye aklıma geldi de. Böyle iri ve geniş olmak istemiyorum kas derken zayıf ama kaslı olmak istiyorum ebru şallı gibi tabi o kadar zayıf değil ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?