Tabii ki oluyor. Vücut su topluyor bu dönemde. Ama şunu da unutma, bu dönemde daha hızlı kilo veriliyor eğer kaçamak yapmazsan. Adetin bittikten 2 gün sonra tartıl.
merhaba canım.. ben daha yeni başladım, 61le başladım. şu an regl olduğum halde 58.5'um. 50 olmak istiyorum. afiyet olsun, kolay gelsinşirineceren merhaba..sende benim gibi çok azimlisin maşallah.adetten bir gün önce 52.500 tartılmıştım bu sabah 52.800 tartıldım. şişkinliğim gidiyor sanırım.bu sabah 1 haşlanmış yumurta yedim.yarım domates 1 salatalık doğradım. 20 kalorilik üçgen krem peynirden yedim..saat 3 gibi de light meyveli yoğurt yedim..şimdi biraz evimi süpürüp silicem. sonra az bişeyler atıştırırım. sonra fırında levrek yapıcam..şirinceren sen kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun?
kızlar benide aranıza alırsanızz çok mutlu olurum :) boyum 1.64 kilom 59 belki fazla olmayabilir ama 1 ay öncesine kadar 53 kiloydum bu yüzden bu beni çok üzüyor ama tek başıma başarabileceğimi sanmıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var :) başarabileceğime inansam yada bir başlasanm devamı geliyor ama bugün daha 1.günüm ve sizinle devam etmek çok çok daha iyi olur diye düşünüyorum :)
hosgeldin canim.
kendima adima, cok ekstrem birsey yapmiyorum.
yediklerime dikkat ediyorum, gec saatte birseyler yemiyorum.
günlük menülerini yazarsan, yorumlamaya calisiriz.
spor yapabilme ihtimalin varsa mutlaka yap.
Eridin bittin hala rejim yapyosun!
hosgeldin kuzuuu... ne eriyip bitmesi, ramazan da davul oldum.
53-54 ümdpr kesin (tarti da bozuk)
göbüs aldi basini gidiyor.
Ahh gizmo ahhh faceteki fotolarımı gördün müahahah ayaklı bidon gibi oldum
ay olur mu hic, aksine sen kilo vermissin..
spor ne alemde?
ben ramazandan 1 ay önce gidememeye baslamistim, daha hala gidemedim. siftah yok :))
Ouwww gaza geldimBenim metabolizma yerlerde gizmo. Demir deposu boş, b12 bitmiş, troid de cıktı simdi :) spor yapmamı yasakladı ama ben aksamları yürüyorum tempolu tempolu :) Tedavim bi başlasın pilatese baslıcam.
Sen iradelisin, bugün yarın baslarsın.
sellaaammmm, ben de geldim.
yeni birhafta, düzenli basladim :))
sabah:
1 dilim kepek ekmegi
üzerine krem peynir
1 kibrit kutusu ya vardir ya yoktur beyaz peynir
bol sütlü, sekersiz kahve
ara: 1 ufak seftali
öglen:
bulgur pilavi
haslanmis brokoli, havuc, patates
ara: 1 muz
aksam
bulgur pilavi
nohut yemegi
aksam 6 dan sonra yemek yememek cok ise yariyor.
ben de ramazana kadar 6 ay boyunca aksam yemegini 6
da yedim.
birsürü abur cubur da yememe ragmen kilo almadim.
ama ramazanda kilo aldim.
dohtor ne diyorsa o canim. dikkat et kendine.. sagligindan daha önemli degil.
Dusthaze selam..Aslında akşam pilav ve bakliyat yemezsen daha hızlı kilo verirsin..
öglen ile aksamin yerini degistirsem iyi olur evet ama ögleni yidim bi kere.
bir de aksam yemegini 6:30 da yiyorum, gec bir saat degil ama yine de aksamlari hafif gecirmek en mantiklisi.
tabi tatlım zaten bundan sonra düzenli olarak yazmaya calısacagım :) günde 30 dk yürüyüş yapabiliyorum fazla vaktim yok öss ye hazırlandıgım için dershaneden anca vakit kalıyor :) bugün yediklerim : sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 3 zeytin ara:elma öğleevde olmadıgım için bugun öğle yapamadım ) saat 5 gibi 6 yemek k.sebze yemegi 1 dil.ekmek 4 kaşık yoğurt saat 9 gibide bir meyve yiyip bugünü kapatmayı düşünüyorum :)
aslında ben 17 kilo vermiş biri olarak deneyimledim ki 8,9 da da yenilebilir yani kaloriyi az tutar ve aşmazsan farkı yok..ben hep 8 gibi yedim akşam yemeğini çok erken yersem acayip acıkıyordum çünkü
menün oldukca güzel, ögün atlamamaya calis.
evet bundan sonra atlamayacağım canım :) merak ettim siz kaç kilo ile başladınız kaç kilo verdiniz ve kilo vermeme yardımcı olucak tüyolarınız varmı yani uyguladıgınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?