50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle bir şansım yok canım ne yazıkki zaten evin mesafesi o kadar oldugu için anca vakit bulup yürüyebiliyorum neyse artık egzersiz yaparak telafi edebilirim belki

bak ben şöyle bi yazı okumuştum bi spor salonunun forumunda spor yaparken 30 sn bile ara versek vücut dinlendiğinden ve laktik asit vücuda salındığından harcanan kalori azalıyormuş yani yaptn mı üst üste yapsan çok iyi olur. 45 dkyı bi anda yürüsen.. tabi vakit de çok önemli daha önce okumuştum sanırım üniye hazırlanıyormuşsun? :) bende üniye hazırlanırken hiç zaman bulamıyordum hatta kendimi hep yorgun hissedip yemek yiyordum sonra kilo almıştım iştee.. bence ara ara da olsa yapman hareket etmemenden bin kat iyidir ama zaman bulabildiğinde 45dkyı bi anda yürümeni tavsiye edebilirim cnm:)

evet canım dershane falan derken hiç vakit kalmıyor bana ancak evden dershaneye dershaneden eve yürüyebiliyorum simdilik böyle olsunda bakalım kilo vermekte zorlanırsam 45 dk yürürüm artık

selülit savar dvd si mii?!! waoooww nasıl şeyler var peki işe yarıyor muu ?
selülit savar dediğim ebru şallının pilates dvdsi. İçinde bacak kalca çalıştıran egzersizler var bazıları bu egzersizlerin gerçekten selülitleri yok ettiğini söylüyor bilmiyorum yok edip etmediğini önceden de pilates yapıyordum fark oldu mu diye hiç dikkat etmemiştim ama bu sefer dikkat ettim dün 1. günümdü bugün de yapcam 21 günde yok ettiğini söylüyor ebru şallı dvd de bakalım deniyorum 21 gün sonra işe yarayıp yaramadığı belli olur.

kızlar yardım edin bana sinirlerim cok bozuldu dun tarıldı 58.7 cıkmıştım bu sabah tartıldım 59.300 olmuşum neden acabaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????** offfffffffff sinirlerim altust oldu evdekılere saldırıyorum resmen

denemem merhabalar..diyet yaparken krep yemek ne kadar doğrudur. 1 krep 250 kalori, 2 tanesi 500 kalori eder..Antep fıstığı yerine biraz ceviz ya da fındık yesen daha iyi olur..

kızlar size birşey soracagım ben günde 2 saat arayla 15 dk yürüyorum 2-3 kere daha fazlası olmuyor :) sizce yeterlimi daha başka bana önerebileceginiz birsey var mı ?

tabiki yeterli..az yiyince hepsi gider..mekik çeker bacak hareketi de yaparsan bu iş tamamdır..

cnm ya dun tartaıldım 500 gr vermiştim sabah bi tartıldım 59.300 olmuşum 600 gr almışım neden yaa?sinirlerim cok bozuldu nerde hata yapıyorum acabaa

canım bir hata yapmıyorsun. bana 1 kaç kez böyle olmuştu. Eşime sormuştum. Vucuddaki su oranıyla ilgili demişti. Yarın ya da diğer gün düşecek..Ufak ayrıntıları takmayın kafanıza devam edin..

canım bir hata yapmıyorsun. bana 1 kaç kez böyle olmuştu. Eşime sormuştum. Vucuddaki su oranıyla ilgili demişti. Yarın ya da diğer gün düşecek..Ufak ayrıntıları takmayın kafanıza devam edin..
umarım öyledır. peki ne zaman tartılmak dogru? bide mesala ben pazartesı basladım 1 hafta sonraki pazartesı gunuylemı olan kilomu mukaise edıcem

umarım öyledır. peki ne zaman tartılmak dogru? bide mesala ben pazartesı basladım 1 hafta sonraki pazartesı gunuylemı olan kilomu mukaise edıcem

açıkcası ben her sabah uyandığımda tartılıyorum. Akşam tartılmak olmaz çünkü gün içindeki yediklerinin fazla kilosu..

cnm ya dun tartaıldım 500 gr vermiştim sabah bi tartıldım 59.300 olmuşum 600 gr almışım neden yaa?sinirlerim cok bozuldu nerde hata yapıyorum acabaa
benimde oluyor öyle arasıra devam edince diyete fazlası ile gidiyor o kilolar. Normal bir şey tuvalete çıkmakla da alakalı. Bazen ödem yapabiliyor vücut.2-3 gün sonra geçiyor kafaya takma yani

denemem merhabalar..diyet yaparken krep yemek ne kadar doğrudur. 1 krep 250 kalori, 2 tanesi 500 kalori eder..Antep fıstığı yerine biraz ceviz ya da fındık yesen daha iyi olur..

Ben o kadar kalorisi olduğunu bilmiyordum ki :)) Gerçi ben krepe yağ koymuyorum hiç tavaya da bir damla damlatıyorum. Ben çok da sınırlamıyorum açıkçası kahvaltıyı doyana kadar yiyorum. Ama artık dikkat ederim krep yerine yumurta yerim bir dahakine söylediğin için teşekkür ederim

bugün aynada kendime bi baktım da. Ben ne zaman almışım ya bu kiloları hiç de hatırlamıyorum Ne yedim de bu kadar kilo aldım
Ne yediğimi bile hatırlamıyorum ama kilolar diyor geçmişte çok yemişsin diye bas bas bağırıyor :))
Geçen beni videoya çekmişler bugün izledim de inanamadım nasıl kilolu gözüküyorum. Aynaya bakınca oysa o kadar da belli olmuyor sanırım hep bol şeyler giydiğim için farketmemişim kilo aldığımı. İyice gaza geldim ama artık kurtulmalıyım bu fazlalıklardan.

kışın kendime 36 beden pantolon alıp giymek istiyorum :)) Hatta çok sevdiğim bi tane iri çizgili keten pantolonum vardı 49 kilo iken almıştım bol giyinmeyi sevdiğim için o da aşırı bol geliyordu. Şimdi içine giremiyorum bile yukarı bile çıkmıyor pantolon. Bu kış o pantolonumu giydiğimi hayal ediyorum bende :))

Hatta bazen bi kıyafet beğenirdim çok hoşuma giderdi ama dar gelirdi ucuz diye alırdım. Böyle de bir alışkanlığım var nasıl olsa zayıflayacağım diyip aldğım bir kaç kıyafetim var ama hiç zayıflayamadım şimdiye kadar. 50 nin altını bir görsem hepsi tam olacak. Annem de hep kızardı zayıflayacağım diye alıyorsun ama ya daha çok kilo alırsan ne olacak diyip söylenirdi. Hep haklı çıktı ben hep kilo aldım ama bu sefer kararlıyım 49 a kadar durmayacağım

sorma ya bende cok üzülüyorum . yazın giydiğim beyaz bi pantolum vardı benım bol gelırdı keske küçük alsaydım dıyordum sımdı o pantolon olmuyor. moralım cok bozuk bu kılo olayını. ben hep iştekı stresten dolayı aldım. işyerınde hayatta agzıma surmeyecegım yemeklerı bile yedım. normal köfte karnıyarık falan yemezdım işyerınde yemekte onlar oldumu hep yedım. bol pılav yedım offf offff. kendıme hiçbirşey yakıştıramıyorum . bide tartıldım 600 gr fazla cıkınca iice sınırler hopladı evdekılere saldırıyorum . kılo vermem gerekıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!52 oldugumu bi görsem inan sevıncten uçarım. acaba olabilcekmıyım? bide evde sevdıgım yemekler oldumu(bol kalorılı) kendımı alıkoyamıyorum yemıcem yemıcem dıyorum ve dayanamayıp yıyorum.napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa???? ZAYIFLAMAK İSTİYORUM!!!!

arkadaşlar...önce asla vazgeçmeyeceğim diyin.Zayıflamak işi azim işidir. Bugün ben yine o tosttan yaptım. 5.30gibi 1 domates, yarım soğan, 1 havun, 1 salatalık çok az da tavuk göğsü koydum limon sıktım üstüne.yarısını yiyebildim. birazdan da evde biraz ıspanağım vardı. soğanla kavurup üstüne 1 yumurta kırıp yiyeceğim..yani bunları hesaplarken bile zaman geçiyor. Eşim pazar günü Tus sınavına giricek. O gün sınavdan sonra pide yiyicez sadece. O da armağanım olsun..
Kim karar verirse isterse yardımcı olurum..

ne tostu cnm?
bak ben cidden dıkkat edıyorum yedıgıme...kılo vermeyıncede zoruma gidiyor. bugun kahvaltıda domates peynır sivri biber 2 dilim ekmek yedım. saat 4 gibi 3 bardak cay bıraz fındık ve kurumuş üzüm yedım. saat 6 da 1 kase ekmeksız corba içtim ve daha yemek yemıcem.
ciddi anlamda hısr yaptım hele bugun 600 gr fazlalık benı iyice hırslandırdı

ben seni çok iyi anlıyorum. Bende öyleyim çünkü zayıflamayı çok istiyorum ama irademe sahip olamıyorum hiç. Bir de kilo vermeye çalıştığım için normalde hiç canımın istemediği pastalar börekler gözümün önünden geçiyor inanır mısın :))

Hatta zar zor irademe sahip çıkıp 10 gün diyet yaptım kilo vereceğime 700 gr aldım. Baktım olacak gibi değil canım ne isterse yiyorum ama azıcık olacak şekilde hatta daha yiyesim oluyor yememek için kafamı meşgul etmeye çalışıyorum mutfağa girmiyorum. Su içiyorum midem dolsun canım istemesin diye.

Şimdi her şeyden tadımlık yemeye çalışıyorum bir de 5ten sonra bir şey yemiyorum 6 gün oldu 1 eylülde başladm işte ve 1 kilo verdim 5 ten sonra bir şey yemeyince. Spor da yapmaya başladım üstelik ona da acayip üşeniyorum
kendimi aşırı zorluyorum yapmam lazım diye.Zamanla alışacağımı ve isteyerek yapacağımı düşünüyorum her şeyi.

Zayıflamak istiyorsak bir şeylerden vazgeçmek zorundayız. her iş öyle değil mi zaten bir sınavdan yüksek not almayı isteriz ama ders çalışmayı istemez canımız. Her şey yolunda gitsin isteriz ama bunun için çaba sarfetmeyiz. Değişmek isteriz ama aynı düzen devam etmekte ısrar ederiz.

dediğin gibi cnm bende senı cok iyi anlıyorum aynı seyler benımde aklımdan gecıyor.cidden zor bu işler. en iyisi hiçbişi yemım açlıktan ölim dıyorum bende farkındayım bazı şeylerın yaş ilerledıkce metabolızma hızı azalıyor ve ınsan kılo almaya daha musaıt oluyor.b bide ben işten ayrıldım onun stresı üzerımde cok var. devamlı evde pineklıyorum. cok saglam bi psıkolojım yok acıkcası. o yuzden her an yemeklere saldırcak gibiyim ama sundan cok emınım işyerımdekı kadar kesınlıkle yemıyorum hatta ekmeği hiç yemıyor gibiyim. bende pazartesı basladım bakalım pazartesı tartılcam değişen nolmuşşş

bende aynı durumdayım kpss atamalarını bekliyorum iş bulamadığım için 2 yıldır evde oturuyorum bende o yüzden bu kadar çok kilo aldım can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim hep.Bir tek kpss ye çalışırken bir amacım olduğu için moralim yerinde idi hatta o zaman 3 kilo falan da vermiştim amaçsızlıktan oluyor hepsi.

Kpdsye hazırlanmam lazım mesela onu da 2 aydır erteliyordum bu hafta başladım çalışmaya, tam motive olamadım bir türlü o yüzden. Zayıflama konusunda da pek motive olamadım sebebi boşluk, amaçsızlık. İnsan bir de sürekli evde durunca psikopata bağlıyor
Ama kendimizi salmamız doğru değil. Hem kilo alıyorsun hem psikolojin bozuluyor. Sürekli ya tv ye bakıyorsun ya da pc başında oturuyorsun hareketsiz kalıyorsun ve tembelleşiyorsun masadan kalkmaya bile üşenir hale geliyorsun.

5-6 kilo falan versek bak nasıl motive olacağız :)) Baya bir inceme oluyor 5-6 kiloda. Annem 6 kilo verdi 2 beden birden küçüldü. Acayip değişti herkes 10-15 kilo falan verdi sanıyor. Spor falan da yaptı onun da etkisi var tabi. O yüzden devam edelim, kararlı olalım

aynen kilo verdıgımı görsem varyaa nasıl motıve olurum yatar kalkar ayna karsısına gecer kendıme bakar herhalde iyice gaza gelırım en azından kendımı söle 56 da falan görsem varya benı tutabılene ask olsun beni motıve edıcek bişiler lazımmmmmmmmmmmmm işsizlik cok fena insan depresyona gırıyorum mezun oldum zarzor iş buldum oda resmen kölelıktı 8 ay zor dayandım ve daha fazla ezılmeye dayanamadım ve cıktım. gene basladı bu süreç gene basladı işsizlik gene basladı kılolar gene basladı diyetler bu genelerın sonu bitmez benım hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…