aynen bende öleyım diyette verırım kıloları ama 1 gun dıyet dısına cıkım verdıklerımı hemen gerı alıyrum nasıl bir bunye bendekı bende anlamıyorumbende 2 gun icinde 2 -3 kilo alabiliyorum .. nasil bir bunyedir anlamadim surekli ac gezmem lazim biraz bisey yedigim an siskinlik oluyor ...neden oluyor bu anlamadim yaa...!!!!
ekmegi cikardim zaten hayatimdan light ekmek dahi yemiyorum... aksam yemegi 2-3 kasik pilav firinda patates-kofte bir porsiyonda onlar baska birsey yok yesil cay ictim nasil sistim anlatamam,......
waoooww diyorum sanaaacidden çok az yemişsin yaa tebrikler valla
Bu sabah tartıldım. 51.200 çıktım. Sağlıksız mı oldu bu kadar az yiyince bilmiyorum ama.. bir günde 800 gram
denemem benle sen nolcaz böle:))) valla vudumuzda bu duruma saskın acaba kılo alsam acaba versemmi diye
aynen bende dün biraz kaçırdım bi tartıldım aman allahım eskısıyle aynı cıktım. offffffffffffff valla zayıflamak istiyorum ama bi türlü istikrarlı davranamıyorumkı hep şu pis bogazımdan . kendıme verdıgım sözleri tutamıyorum ahh ben yokmuyum benn:) esenbike yeee hayranım valla helal olsun onaaa maşallahhartık yememelıyım baska yolu yok bunun
yarın 5 günlük dukan diyeti uygulayacağım onla çabuk veriliyor kilolar başlarda. Biliyorum çok sağlıksız ama eminim ki 2 kilo falan verirsem 5 günde motive olup devamını getircem. Sonra da daha sağlıklı olan karatay diyetine geçcem ve tam uygulayacağım. Sporlara bakıyorum insanity çok ilgimi çekti ama ben çok kararsız ve sürekli fikir değiştiren bir insanım biraz da tembelim o yüzden sporda istikrarı pek sağlayamıyorum. ama insanity ile çok zayıflanıyor vücut şekle giriyor ama bir o kadar da yorucu. 2 ayda onla 10 kilo verebilirim diye düşünüyorum. Tabii 2 ay dayanabilirsem :))
Bakalım zence inşallah zayıflarız biz baya zayıf iradeliyiz. İrademizi güçlendirmemiz lazım artık. Destek olalım birbirimize. Sen spor yapıyo musun?
denemem dukan diyetine ben bir gün dayanabilmiştim sadeceumarım sen yapabilirsin. spor için de sana tracy anderson ve leslie sansone isimli hatunları takip etmeni öneririm
ayy cnm inan benımde destege ihtiyacım var bırbırımızı gaza getırelım en iyisi:) yoksa benden hiçbişi olmaz. benım karatay dukan dıyetı hakkında herhangi bir bilgim yok. bana bilgi verırsen sevınırım cnm.
evet ben spor yapıyorum hemde hergun:) ama emın ol ben aynı benım halaaaahiç değişen bişi yok. tiffany diyen bi bayan var internettende bulabilirsin. onun videosu izleyıp hareketlerını yapıyorum umarım faydası olur daha bende cok yeniyim 4 gun oluyor spora başlayalı. ben spordan nefret ederdım spor hiç bi zaman bana göre olmamıştı ama gercekten tiffanyle zevk alıyorum cok eglencelı bence sende denemelısın:)
birbirimizi gaza getırsek ne iyi olucak. bana su yapacagın dıyeti yazarmısın cnm bakarsın ben de yaparım.
bugun markete gittim kendıme mısır nestlenesfit yagsız süt falan fılan aldım. güya diyet yapıcam yaa
umarım bu yoldan şaşmam . kesın kararlar almam gerek böle bigun 57 bigun 58 kg olmuo vucutta bunu kaldıramıyo sonra vucudumuzda çatlaklar oluşcak bu gidişlee
hadi biribirimizi gaza getırelım. yarından başlayalım bu işe
ben sevmedım ya onu o ne öleee:) ben kafama göre bişiler yapar proteın agırlıklı çalışırım:)özet geçeyim sana dukan diyetini annem yapmıştı daha önce bende ona sordum tam bilmiyorum her şeyi ama genel olarak şu şekilde:
hep protein ağırlıklı besleniyorsun o yüzden et, süt,peynir yumurta,yoğurt serbest. İlk bir kaç gün şok diyeti var sebze meyve yasak karbonhidratlar yasak her şey yasak :)) ekmek kesinlikle yasak ama gece 12 ye kadar yani yatana kadar istediğin kadar serbest olan şeyleri yiyebiliyorsun.
örnek menü yazayım ben 5 gün ne yicem diye plan yaptım. Ben kırmızı eti çok sevmiyorum ama idare edeceğim artık :))
kahvaltıda - kıyma pişirebilirsin yumurtalı. Ya da sadece rafadan ya da kayısı kıvamında haşlanmış yumurta yiyorsun. Ekmek kesinlikle yok. Peynir serbest hem de istediğin kadar :)) Tuzsuz peynir diyor ama ben kaşar, ya da normal peynir yerim. Süt serbest.Maydonoz ve baharatlar serbest ama diğer sebzeler yasakmış. Bitki çayları normal siyah çay serbest ama şekersiz asla şeker yok.
öğlen ve akşam - balık,tavuk, haşlanmış et yağsız, köfte, ben bazen tavuk ya da etin üstüne kaşar rendeliyorum çok iyi oluyor tadı. Peynir serbest olduğu için sende öyle yapabilirsin. Bir de günde iki yemek yulaf ezmesi ile sütü karıştırıp yiyorsun lif alabilmek için çünkü kabızlık sorunu yapıyor bu diyet.Yemeklerin yanına yoğurt da yiyebilirsin
EN ÖNEMLİSİ suyu çok tüketmen lazım fazla protein zarar vermesin diye. 1,5-2 Lt su kesin tüketilecek.
şok diyette sürekli aynı şeyleri yiyorsun ama sonra bir gün yine aynı böyle protein içeren et ağırlıklı beslenme sonraki gün yine protein ağırlıklı ama yanına sebze de falan ekleniyor. Ben sadece şok diyet kısmını uygulayacağım 5 gün.
denemem dukan diyetine ben bir gün dayanabilmiştim sadeceumarım sen yapabilirsin. spor için de sana tracy anderson ve leslie sansone isimli hatunları takip etmeni öneririm
aynen öyle bende yaparken deli gibi yiyorum ya bu ne biçim diyet ben bunla bir gram veremem demiştim üstelik 5-6 kere dışarda yemek yiyip bozdum ve de spor falan da hiç yapmadım buna rağmen 3 kilo gitti. Üstelik hiç aç kalmadım kuruyemişler çok tok tutuyo ben yarım su bardağı kuruyemişi yeri gelince abarttım bir iki bardak yedim karnım doymadığı zamanlar. Yine de zayıfladım ilk hafta yarım kilo verdim sonra durdu kilo vermem ve ara ara indi kilom. Ekmek yemeyince karnım kilo vermesem bile dümdüz olmuştu.alla alla enteresan yicem yice bu karatay diyetınde ve kilo almıcam bak bu guzel sevdım bunu
yap bakalım cnm snc nasıl cıkıcak eger sen kılo verırsen bende yaparımbugün dukana başladım :) 1. günüm şimdilik iyi gibi :)) biraz peynir bir yumurta yedim kahvaltıda üstüne 2 bardak yeşil çay içtim :))
Tartıldım 58.9 çıktım. Hala regl olamadım gecikti acaba ondan şişlik mi var bilmiyorum cumaya kadar yapcam dukanı. Bakalım kaç kilo gidecek dukanla çok merak ediyorum :))
bugün dukana başladım :) 1. günüm şimdilik iyi gibi :)) biraz peynir bir yumurta yedim kahvaltıda üstüne 2 bardak yeşil çay içtim :))
Tartıldım 58.9 çıktım. Hala regl olamadım gecikti acaba ondan şişlik mi var bilmiyorum cumaya kadar yapcam dukanı. Bakalım kaç kilo gidecek dukanla çok merak ediyorum :))
tatlım bu arada dukan böbreklere ciddi anlamda zarar veriyormuş ve sağlık problemlerine yol açıyormuş istersen googleden falan bi araştır bn de denicektm ama okuyunca vazgeçmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?