bende yarın tartilim kilo çizelgemı guncellıcem:)
tatlım bu arada dukan böbreklere ciddi anlamda zarar veriyormuş ve sağlık problemlerine yol açıyormuş istersen googleden falan bi araştır bn de denicektm ama okuyunca vazgeçmiştim
kızlar elinden şekeri alınmış çocuk gibiyim :))
Canım tatlı bir şeyler istedi, normalde aklıma gelmeyen çeşit çeşit yiyecekler gözümün önüne geliyor. İçimdeki ses boşver bırak diyeti canın ne isterse ye hayatın tadını çıkar kilolarınla yaşamaya devam et diyor, ben istemeye istemeye o sesi dinlemiyorum dayanıyorum. Ben hiç böyle olmazdım. Diyet yaparken acıksam bile dayanırdım vereceğim kiloların hayaliyle sevinirdim. Şimdi hiç öyle değilim sanki biri silah zoruyla beni diyete sokmuş gibi hissediyorum hahaAma kışın istediğim 36 beden pantolonumu giymek de istiyorum bir yandan zayıf olup giydiğimi düşününce aslında seviniyorum. Sanırm benim motivasyon eksikliğim var. Eskiden bu konuda çok iyi motive olurdum. dayanmam lazım sadece 5 güncük :)) Dayanacağım :))
ayyy cnm ya cok tatlısın bende öleyım guzel bi yemek görim ama bundan yiyim bişi olmaz dıyorum ve yiyorum:)kızlar elinden şekeri alınmış çocuk gibiyim :))
Canım tatlı bir şeyler istedi, normalde aklıma gelmeyen çeşit çeşit yiyecekler gözümün önüne geliyor. İçimdeki ses boşver bırak diyeti canın ne isterse ye hayatın tadını çıkar kilolarınla yaşamaya devam et diyor, ben istemeye istemeye o sesi dinlemiyorum dayanıyorum. Ben hiç böyle olmazdım. Diyet yaparken acıksam bile dayanırdım vereceğim kiloların hayaliyle sevinirdim. Şimdi hiç öyle değilim sanki biri silah zoruyla beni diyete sokmuş gibi hissediyorum hahaAma kışın istediğim 36 beden pantolonumu giymek de istiyorum bir yandan zayıf olup giydiğimi düşününce aslında seviniyorum. Sanırm benim motivasyon eksikliğim var. Eskiden bu konuda çok iyi motive olurdum. dayanmam lazım sadece 5 güncük :)) Dayanacağım :))
bende o yünlü esneyen kazakların içinde gzel görünmek istiyorumkollarım kalın durmasım göbeğim fışkrmasın istiyorum
bu arada kızlar geçen yıl aldığım bi pantalonum vardı kilo verdikten snra hiç giymemiştm dün bi giydimresmen şalvar gibiydi sonra dirrek terziyeee
ahh ahhh napıcam ne etcem bılmıyorum bu kilolarla basım belada(yalnız bunu biri okusa ve benı tanıyan biri olsa baana totosuyla güler)zence kilo vermenin sırrı sanırım az yemek bir de meşguliyet. Açım açım diye geziniyordum evde :)) Sonra video izlemeye başladım kaptırmışım bi baktım açlığı unuttum şu an bir şey yememiş olmama rağmen tok hissediyorum, açlığım tamamen yok oldu.
Facebookta sayfa açtım, destekleyin beni olur mu?
Hale'nin Dukan Günlüğü | Facebook
vericem o kiloları! Yani 56 olacağım.
nasıl verdin o kadar kiloyuuuuuuuuuuu sırrını söle bizede:)
Merhaba arkadaslar.
aranıza yenı katılanlardanım sizlerden yardım istiyorum .
bır ay ıcın de ıncelmem ve zayıflamam lazım bir açılısa katılıcam ve güzel görünmek istiyorummmm.
Boy:1.55
Kilo: 57.1 gÖbek bölgemdekı yağlardan nasıl kurtulabılırım elma sirkesı ıse yararmı
ayrıca masa basında calısan bırıyımm malumunuz kılolar yağlanmalar alıp basını gidiyo hareketsızlıkden
YARDIMM İSTİYORUMMM
Bu sabah yine 57.4'üm. Ben uzun zamandır bu kiloya hiç düşmemiştim, ayrıca verdiğim 3.5 kilodan sonra sanırım vücudum kendini korumaya aldı. Bir süre bu civarlarda gider, sonra yine kilo vermeye başlarım herhalde. Sonuçta vücut da şaşırıyor hızlı kilo verince.
Kızlar ben bir şeye karar verdim. Bugünlerde kilo vermem de çok yavaşladığı-hatta durduğu için. Benim başlangıç kilom 61, hedefim 50. 55.5 kilo olduğumda vermem gereken kiloların yarısını vermiş olacağım. O yüden kendimi şevklendirmek için dedim ki, 55.5 kilo olunca kendime bir ödül öğünü vereceğim. Bir öğün öğlen saatlerinde ne istiyorsam onu yiyeceğim. Sonra kaldığım yerden devam. Bu ödülün fikri bile beni daha da hırslandırıyor. Neler yiyeceğim bile belli ama şimdi yazıp canınızı çektirmeyeyim hepimiz diyetteyiz.
Sizde durumlar nasıl?
sana tavsiyem günde 1 saat yürüyüş ve diyet.Evde yürüyüş bandı varsa onda yürüyebilirsin yoksa da dışarda yürüyemem diyorsan evde terleten cardio egzersizleri öneririm, mesela zumba yapabilrisin 48-50 dk lık videolar var. Hatta zumba yürüyüşten daha etkili aşırı terletiyor yoruyor ve daha çok kalori harcatıyor. Hamur işleri, abur cubur ve fastfoodu direkt kes. öğlenler iş yerinde yiyorsan dışarda falan, salata yiyebilirsin. Diyelim mc donaldsda ya da burger kingten yemek zorundasın başka şansın yok. Orda da hem salata hem de ekmeksiz kızarmış tavuk menüler oluyor onlardan birini tercih edebilirsin. Ekmek yemezsen daha çabuk zayıflarsın.
cok tesekkur ederim. malesef yemekler sirket bünyesinde ve bazen aç kaldığımız bıle oluyo saat 4-5 gıbı aclık baslıyo
spor yapma şansım hıc olmuyoişden eve git yemek yap toparlan felan derken zaman gecıyo ufff ne yapıcam ben yaaa
ne güzel siz hırs yapmıssınız ve güzel bır sekılde zayıflıyorsunuz .
ama bende artık sızınleyım bende baslıycam
yaşasınn zayıf olmakkkk :)
cok tesekkur ederim. malesef yemekler sirket bünyesinde ve bazen aç kaldığımız bıle oluyo saat 4-5 gıbı aclık baslıyo
spor yapma şansım hıc olmuyoişden eve git yemek yap toparlan felan derken zaman gecıyo ufff ne yapıcam ben yaaa
ne güzel siz hırs yapmıssınız ve güzel bır sekılde zayıflıyorsunuz .
ama bende artık sızınleyım bende baslıycam
yaşasınn zayıf olmakkkk :)
denemem cnm ne kadar güzel öğütler vermişsin bayıldım valla cok tatlısın umarım bunlar ikimizinde kulagına küpe olur:)
ezde cnm yazdıkların için teşekkur ederım.
kızlar dun tartılcam demiştim ve tartıldım 57.7 geldım cok mutluyum.
bugunkahvaltıda 2 zeytın ve 1 dilim çavdar ekmegı yedım. 1 tane cay içtim
öğlen :1 bardak yagsız süt içtim
akşam yemegındede: az önce yani 1 kaşık pilav biraz tavuk gögsu ve salata yedim.
daha bişi yemıcem ama cok acıkırsam meyveyle atıştırmayı düşünüyorum karpuz incir olabılır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?