50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben geri döndüm..3 günlük bir aradan sonra :))) özlediniz mi beni..ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aranıza. Şimdi bunu okuyanlar demesinler diyeti bırakıyor yine başlıyor vs diye. Ben sadece ara vermek zorunda kaldım. Dayanamayıp yemek yiyenlerden değilim :))) Bu arada tartımın pili bitmiş ya..bugün alıcam inş.
ne yediklerime gelince sabah yine 39 kalorilik diyet ekmeğinden yağlı kağıdın içinde tost yaptım domatesli. 100 kalori anca eder. yanında da krem peynir yedim üçgen 35 kalori.
şimdi yeşil çay içiyorum. bugün öğle yemeğiyle akşam yemeği birleşicek o yüzden ona uygun yerim herhalde. çünkü eşimde dışarı çıkacağız orada yemek istemiyorum. tost makinesinde yağlı kağıt arasında tavuk göğsünden yicem 2 parca. akşam da elma yerim biraz bitter çikolata ve çerez yerim light kolayla..
ve tekrardan yazıyorum. arkadaşlar ben 16 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. diyetlere bel bağlamayın. kendi doktorunuz kendiniz olun. Kalori hesaplayarak yiyin. bu diyetler zaten kalori hesaplamalı..

tatlım bu arada dukan böbreklere ciddi anlamda zarar veriyormuş ve sağlık problemlerine yol açıyormuş istersen googleden falan bi araştır bn de denicektm ama okuyunca vazgeçmiştim

ezdee biliyorum dukanın zararlı olduğunu ama yine de denemek istedim herkes o şekilde çok zayıflamış ve geri almamışlar da hiç. Zararlı olduğu için sadece şok diyet kısmını 5 gün uygulayacağım böbrekler için de 2 lt su tüketiyorum. 5 günden sonra dukanı bırakcam. Zaten midem 5 günde küçülür diye düşünüyorum. Bir de çok yememeye çalışıyorum. Acıktım diye protein depolamak istemiyorum.

Bugünkü yediklerimi yazayım size:

kahvaltı : 1 yumurta,biraz peynir,2 bardak yeşil çay

öğlen: dışarda 1 saat yürüyüş yaptım eve gel yemek yap derken öğlen bir şey yiyemedim spor yaptığım için acıkmadım da :)) eve gelince 1 bardak süt içtim

akşam: yağsız, tuzsuz tavada kızarmış 2 tavuk butu yedim. 1 bardak yeşil çay içtim.

toplamda 5 bardak su içtim bi 5 bardak daha su içcem yatana kadar. Yatana kadar yine acıkırsam bir kase yoğurt yerim.

kızlar elinden şekeri alınmış çocuk gibiyim :))
Canım tatlı bir şeyler istedi, normalde aklıma gelmeyen çeşit çeşit yiyecekler gözümün önüne geliyor. İçimdeki ses boşver bırak diyeti canın ne isterse ye hayatın tadını çıkar kilolarınla yaşamaya devam et diyor, ben istemeye istemeye o sesi dinlemiyorum dayanıyorum. Ben hiç böyle olmazdım. Diyet yaparken acıksam bile dayanırdım vereceğim kiloların hayaliyle sevinirdim. Şimdi hiç öyle değilim sanki biri silah zoruyla beni diyete sokmuş gibi hissediyorum haha Ama kışın istediğim 36 beden pantolonumu giymek de istiyorum bir yandan zayıf olup giydiğimi düşününce aslında seviniyorum. Sanırm benim motivasyon eksikliğim var. Eskiden bu konuda çok iyi motive olurdum. dayanmam lazım sadece 5 güncük :)) Dayanacağım :))

bende o yünlü esneyen kazakların içinde gzel görünmek istiyorum kollarım kalın durmasım göbeğim fışkrmasın istiyorum
bu arada kızlar geçen yıl aldığım bi pantalonum vardı kilo verdikten snra hiç giymemiştm dün bi giydim resmen şalvar gibiydi sonra dirrek terziyeee

ayyy cnm ya cok tatlısın bende öleyım guzel bi yemek görim ama bundan yiyim bişi olmaz dıyorum ve yiyorum:)
öğlen bende: karpuz ve 1 tane incir yedım
akşam: 1 kase nestle nesfit sütle birlikte
çay içtim 2 çay bardağı içtim gene

nasıl verdin o kadar kiloyuuuuuuuuuuu sırrını söle bizede:)

zence kilo vermenin sırrı sanırım az yemek bir de meşguliyet. Açım açım diye geziniyordum evde :)) Sonra video izlemeye başladım kaptırmışım bi baktım açlığı unuttum şu an bir şey yememiş olmama rağmen tok hissediyorum, açlığım tamamen yok oldu.

ahh ahhh napıcam ne etcem bılmıyorum bu kilolarla basım belada(yalnız bunu biri okusa ve benı tanıyan biri olsa baana totosuyla güler)
valla versem cok ii olcakda ama kendımden şüphelıyım nasıl olsa verdım derım tekrardan yerim ben:) dogru dıosun mesgulıyet cok önemlı işsiz güçsüz evde pınekleyen benden yemek yemekten baska ne beklenirki

nasıl verdin o kadar kiloyuuuuuuuuuuu sırrını söle bizede:)

valla hiç bıkmadan usanmadan sabah yürüyüşe gittim cnm :) çnkü bnm için sorun kilo vermenin yanında incelmekti.. bide bacaklarım daha kalındı yaaa :s işte bide kalori hesaplayarak yedim marketten kalorisine bakmadan hç bişey almadım cnm çok çikolata isterse nettn kalorisini araştırıp hemen vazgeçtim. bide burda bi sayfa gördüm yeni istersenz bakın ben ilk gördüğümde şok olmuştum adı
" önce hüplet sonra güplet " :) baya faydalı şeyler yazmışlar meğer benim beyaz çikolatam 1 baklavadan daha kaloriliymişşşş!! hem bak orayı okursanız yeme isteğinzn hemen gitçeğine eminim

Merhaba arkadaslar.

aranıza yenı katılanlardanım sizlerden yardım istiyorum .

bır ay ıcın de ıncelmem ve zayıflamam lazım bir açılısa katılıcam ve güzel görünmek istiyorummmm.
Boy:1.55
Kilo: 57.1 gÖbek bölgemdekı yağlardan nasıl kurtulabılırım elma sirkesı ıse yararmı

ayrıca masa basında calısan bırıyımm malumunuz kılolar yağlanmalar alıp basını gidiyo hareketsızlıkden

YARDIMM İSTİYORUMMM

Bu sabah yine 57.4'üm. Ben uzun zamandır bu kiloya hiç düşmemiştim, ayrıca verdiğim 3.5 kilodan sonra sanırım vücudum kendini korumaya aldı. Bir süre bu civarlarda gider, sonra yine kilo vermeye başlarım herhalde. Sonuçta vücut da şaşırıyor hızlı kilo verince.

Kızlar ben bir şeye karar verdim. Bugünlerde kilo vermem de çok yavaşladığı-hatta durduğu için. Benim başlangıç kilom 61, hedefim 50. 55.5 kilo olduğumda vermem gereken kiloların yarısını vermiş olacağım. O yüden kendimi şevklendirmek için dedim ki, 55.5 kilo olunca kendime bir ödül öğünü vereceğim. Bir öğün öğlen saatlerinde ne istiyorsam onu yiyeceğim. Sonra kaldığım yerden devam. Bu ödülün fikri bile beni daha da hırslandırıyor. Neler yiyeceğim bile belli ama şimdi yazıp canınızı çektirmeyeyim hepimiz diyetteyiz.

Sizde durumlar nasıl?

sana tavsiyem günde 1 saat yürüyüş ve diyet.Evde yürüyüş bandı varsa onda yürüyebilirsin yoksa da dışarda yürüyemem diyorsan evde terleten cardio egzersizleri öneririm, mesela zumba yapabilrisin 48-50 dk lık videolar var. Hatta zumba yürüyüşten daha etkili aşırı terletiyor yoruyor ve daha çok kalori harcatıyor. Hamur işleri, abur cubur ve fastfoodu direkt kes. öğlenler iş yerinde yiyorsan dışarda falan, salata yiyebilirsin. Diyelim mc donaldsda ya da burger kingten yemek zorundasın başka şansın yok. Orda da hem salata hem de ekmeksiz kızarmış tavuk menüler oluyor onlardan birini tercih edebilirsin. Ekmek yemezsen daha çabuk zayıflarsın.

sirineceren, ne güzel kendi kendini motive ediyorsun çok hoşuma gitti :)))
Ben dün dukana başlamıştım dün sabah 59,8 idim. Bu sabah aç karnına tartıldım 57,7 geliyorum :)) sevindim bi ödem attım sanırım. Ama dün akşam çok acıktım yemedim bir de sabah çok halsizdim. Dolu bir kahvaltı yaptım o yüzden bu sabah :)))

Sabah yediklerim şunlar:
1 yumurta,
yarım tabak tuzsuz, yağsız pişmiş kıyma,
1 kibrit kutusu tuzsuz yağsız peynir,
evde yulaf kepeğinden yapmış olduğum yağsız tuzsuz galetadan yedim yanına da. Kepekli ekmek gibiydi tadı çok sevdim :))
1 kupa da yeşil çay içtim.
Baya bi doydum fazla bile geldi yerken :)))

spor yapamıyorsan o zaman yemenden kısman lazım. Acıktıkça ye ama porsiyonlarını çok küçült. Doymadan kalk sofradan, yeşil çay iç mutlaka siyah çay yerine. İlk haftalar sofradan doymadan kalkınca çok acıkacaksın ama kafanı meşgul et acıktıkça su iç. Bir de 1-2 lt arası su içersen bu iş tamam. Masa başı işi yorucu değilmiş kilo aldırırmış gibi geliyor ama aksine çok yoruyor insanı. Özellikle bilgisayarda çalışmak. Baya bir kalori harcatıyor ben bir ara bir sitede bakmıştım. Bence bu şekilde bir ayda 4-6 kilo arası verebilirsin. Belki de daha fazla verirsin bünyene göre bilemiyorum tabi

spor yapmadığı için 4-6 bilemiyorum ama önemli olan vermek kiloyu :) bak mesela etimekler var ya gerçekten kalorisi az 30 kaloriden biraz fazla galiba ben tuzsuz olanından aldım da .) bide dün bi programda izledim 3 adet ceviz içi 1 bardak yağsız süt bi tane muz harika bi öğün yerine geçiyormuş şirket yemeklerindense onu yemeni tavsiye ederim meyveler malum çeşit çeşit muzdan sıkılırsan değiştirirsin :) evde de biraz ev işi yapıp günde 50 mekik çekersen tabi mekik sayısını her gün 1er 2şer arttır valla verirsin gider :)) çünkü arkadaşlarım mesela sınav zamanı stresten çok az yiyodu bi deri bi kemik kaldılar zihnin çalışması gerçekten çok kalori yaktırıyor bence :)) hee bide denemem in de dediği gibii bol bool suuu+ yeşil çay

denemem cnm ne kadar güzel öğütler vermişsin bayıldım valla cok tatlısın umarım bunlar ikimizinde kulagına küpe olur:)
ezde cnm yazdıkların için teşekkur ederım.
kızlar dun tartılcam demiştim ve tartıldım 57.7 geldım cok mutluyum.
bugunkahvaltıda 2 zeytın ve 1 dilim çavdar ekmegı yedım. 1 tane cay içtim
öğlen :1 bardak yagsız süt içtim
akşam yemegındede: az önce yani 1 kaşık pilav biraz tavuk gögsu ve salata yedim.
daha bişi yemıcem ama cok acıkırsam meyveyle atıştırmayı düşünüyorum karpuz incir olabılır .

cnm bnce çok az yemişsn bu dyet sağlıksz olablr.. önce kilo verrsn ama snra bünyen alışr hiç veremezsn .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…