yaaa kızlaaar adetliyken çok yemek yiyesim oluyoo napmalıyım bunun için nasıl başa çıkabilirimyardm edin ;(
benim de aynı oluyor iştahım inanılmaz artıyor. Dayanamıyorsan eğer kalorili şeyleri erken saatte yemeye çalış 3 ten sonra sakın yeme. Tatlı isterse canın meyve yemeye çalış, tuzlu isterse de kuruyemiş. En azından sağlıklı şeylele atlatırsın bu durumu. Ben öyle yapıyorum genelde. Tatlı isterse canım elmayı pişirip içine tarçın atıyorum bazen. hiç şeker katmadan.
benımde dun cnm cok istedı dayanamadım gittim 1 tane browni aldım yedim. bugun kılomda ne ilerleme ne gerıleme var:) yemıyordumda eskısı gibi ama bu kıloda bi değişiklik olmuyor sanırım kilolar üstüme yapıştı!! bide kızlar ben suan kan hapı kullanıyorum ve kabızlık var dogru duzgun wc ye gıtmıyorum. bıtkı cayları falan içiyorum ama nafıle onunda etkısı varmı acaba?? eskıden suda içmezdım suda içiyorum. meyvede yiyorum suluda yiyorum ama gene aynı durumla karsı karsıyayım napıcam bılmıyorum????
acaba bu durumda kıloyu etkılermı??
aynen benım de yaaaabende kan hapı kullanıyorum ve kabızlık problemim var yaa
aynen benım de yaaaavalla artık sinir oluyorum eskıden bolca yiyordum kılom gene aynıydı. sımdı yemıyorum eskısıyle aynı ne anladım bu işten ben!!!
valla sımdı gıttım 1 tabak nohut koydum cavdar ekmegı ile yedım ama cidden sinirlerim bozuldu ya eskısı gibi yemıyorum ama eskısınden farkım yok.
1) eskiden mutlaka bir oturusta rahatt yarım beyaz ekmek yiyordum
2) eskiden mutlaka haftada en az 1 kere en fazla 3 kere tatlımı yiyordum
3)eskıden kahvaltıda recelım peynırım zeytınım domatesım zeytınım cıkolatam Yumurtam eksık olmazdı
4) eskiden gunde 4 -5 öğün yiyordum. hemde çatlayana kadar
5) öğünlerımde corbam sulu yemegım pılav veya makarnam yanınada tavuk et köfte hemde kızartma oluyordu.
ama sımdı bunların hiçbirini yapmıyorum beyaz ekmek yemıyorum eskısı gibi cay nesacafe içmiyorum ama kılomda değişiklik yok yani!!!!
cidden sinirlerim bozulmaya basladı. sinirimden oturcam bi tencere yemegı koycam önume yicem valla!!!
YETERRRRRRRRR
kan hapının etkileridir o zaman bu. Moralini bozma probiyotik yoğurt ye önceden de dediğim gibi. Spor yapıyo musun zence bıraktın mı? Spor olmadan zayıflamak zor oluyor cidden. Ben bugün yapamadım aşırı halsiz düştüm, ayakta duramıyorum dedim spor kalsın bari :)))
Bir de bu forumda zayıflayanlardan biri yazmış kilo verme durunca yediğiniz miktarı çok abartmadan arttırın ki kilo vermeniz devam etsin demiş. Vücut az yemeye alışıyormuş, kilo sabitleniyormuş. Aslında vücut 1 kilo bile verseniz o kiloya adapte oluyormuş, çünkü vücuttan yağ gidiyor, vücut onu yerine koymak istiyor, depolamaya çalışıyor siz az yiyorsunuz sabitleniyor o yüzden de demiş.Bana mantıklı gelmişti. İstersen yediklerini biraz arttır bir de öyle dene. Hareketini de arttır ama.
kan hapının etkileridir o zaman bu. Moralini bozma probiyotik yoğurt ye önceden de dediğim gibi. Spor yapıyo musun zence bıraktın mı? Spor olmadan zayıflamak zor oluyor cidden. Ben bugün yapamadım aşırı halsiz düştüm, ayakta duramıyorum dedim spor kalsın bari :)))
Bir de bu forumda zayıflayanlardan biri yazmış kilo verme durunca yediğiniz miktarı çok abartmadan arttırın ki kilo vermeniz devam etsin demiş. Vücut az yemeye alışıyormuş, kilo sabitleniyormuş. Aslında vücut 1 kilo bile verseniz o kiloya adapte oluyormuş, çünkü vücuttan yağ gidiyor, vücut onu yerine koymak istiyor, depolamaya çalışıyor siz az yiyorsunuz sabitleniyor o yüzden de demiş.Bana mantıklı gelmişti. İstersen yediklerini biraz arttır bir de öyle dene. Hareketini de arttır ama.
SPORDA YAPIYORUM CNM TAMDA SIMDI ARTIK SPOR YAPMICAM NE YARARI VAR DİYE SİNİRLENMİŞİM:)
neyse ben gene yaparım sporumu nolcak sa olsun artık olmadı hiç yemıcem olcak bitice
evet ezdee sen demiştin, ben sana hak vermemiştim o zamanayyonu ben yazmıştm galiba ama doğru hala arkasındayım
sanırım yaşlandım artık buna emin oldumben eskiden o kadar çabuk zayıflardım ki ayda 4 kiloyu falan rahatlıkla verirdim hemde sporsuz sadece yediklerime dikkat ederek, şimdi çok az da yesem spor da yapsam ayda 2 kilo anca gidiyor.Sanırım metabolizmam yavaşladı. 25 yaştan sonra yavaşlıyor diyorlar gerçekten doğru sanırım(
Bir de vermeye çalıştığımız kilolar fazla değil o yüzden de zor zayıflıyoruz bence. Aşağı yukarı 1300 - 1400 kcal oluyor bazal metabolizma hızımız. 1000-1200 kaloriyi kesin alıyoruzdur gün içinde. Sporsuz çok zor gerçekten. Ben cumadan sonra günlük bir saat yürüyüş yapcam artık.
zence sen kaç yaşındasın ki :)) Benim gibi 26 yaşında mı yaşlandınsanırım yaşlandım artık buna emin oldum
bende cnm 27:) ama cidden yaşlanmış gbi hissedıyorum kendımı:) yada psıkolojık baskı fazla uzerımde ondan sanırımzence sen kaç yaşındasın ki :)) Benim gibi 26 yaşında mı yaşlandınBende hep yaşlandım artık diyorum annem dalga geçiyor benle :))
zence sen kaç yaşındasın ki :)) Benim gibi 26 yaşında mı yaşlandınBende hep yaşlandım artık diyorum annem dalga geçiyor benle :))
arkadaşlar...önce asla vazgeçmeyeceğim diyin.Zayıflamak işi azim işidir. Bugün ben yine o tosttan yaptım. 5.30gibi 1 domates, yarım soğan, 1 havun, 1 salatalık çok az da tavuk göğsü koydum limon sıktım üstüne.yarısını yiyebildim. birazdan da evde biraz ıspanağım vardı. soğanla kavurup üstüne 1 yumurta kırıp yiyeceğim..yani bunları hesaplarken bile zaman geçiyor. Eşim pazar günü Tus sınavına giricek. O gün sınavdan sonra pide yiyicez sadece. O da armağanım olsun..
Kim karar verirse isterse yardımcı olurum..
esenbike nolurrrr banada yardım eeeettt((
Nisanda düğünüm var aralık gibi gelinliğimi diktirmeye başlicam Yani aralıka kadar kiloları vermem lazım
Şuan 58 kiloyum hedefim 48 Sizce 3 ayda 10 kilo vermek mümkünmüdür Eskisine göre çok az yiyorum beyaz ekmek yememeye çalışıyorum Yersem kepekli ekmek 1 dilim yiyorum ama buna rağmen kilomda bi değişiklik olmuyo, eskiden şimdi yediğimin 3 katını yiyodum ama kilo almıyodum yaşım 24.Ne değişti anlamıyorum.Ben nerde yanlış yapıyorum lütfen bana yardımcı olun Ayrıca 3
yaşın genc cnm verırsın metabolızman hızlıdır senın. hem düğün telaşı falan derken emın ol hiçbişi kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?