50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa kızlaaar adetliyken çok yemek yiyesim oluyoo napmalıyım bunun için nasıl başa çıkabilirim yardm edin ;(

yaaa kızlaaar adetliyken çok yemek yiyesim oluyoo napmalıyım bunun için nasıl başa çıkabilirim yardm edin ;(

benim de aynı oluyor iştahım inanılmaz artıyor. Dayanamıyorsan eğer kalorili şeyleri erken saatte yemeye çalış 3 ten sonra sakın yeme. Tatlı isterse canın meyve yemeye çalış, tuzlu isterse de kuruyemiş. En azından sağlıklı şeylele atlatırsın bu durumu. Ben öyle yapıyorum genelde. Tatlı isterse canım elmayı pişirip içine tarçın atıyorum bazen. hiç şeker katmadan.

benımde dun cnm cok istedı dayanamadım gittim 1 tane browni aldım yedim. bugun kılomda ne ilerleme ne gerıleme var:) yemıyordumda eskısı gibi ama bu kıloda bi değişiklik olmuyor sanırım kilolar üstüme yapıştı!! bide kızlar ben suan kan hapı kullanıyorum ve kabızlık var dogru duzgun wc ye gıtmıyorum. bıtkı cayları falan içiyorum ama nafıle onunda etkısı varmı acaba?? eskıden suda içmezdım suda içiyorum. meyvede yiyorum suluda yiyorum ama gene aynı durumla karsı karsıyayım napıcam bılmıyorum????
acaba bu durumda kıloyu etkılermı??

kan hapları kilo aldırır derler ama ben hem ilaç kullanıp hemde zayıfladığımı biliyorum. Bende de demir hapları kabızlık, ishal gibi belirtiler veriyor değişken olarak. Olduğundan fazla çıkarsın tabi tuvalete çıkamadığın için. Probiyotik yoğurtları deneyebilirsin bu sorun için 2 haftada bağırsakları düzeltiyor. Yada form çayları var ya içinde sinameke olanlardan birini içebilirsin ama fazla kullanma o çayları sinameke alışkanlık yapar sonra bağırsaklarını tembelleştirebilir. Onu içmeden tuvalete çıkamaz hale gelirsin o yüzden ara ara içebilirsin onu. Sen bırakma diyeti yine de devam et kilo vermeye başlarsın zamanla. Benim de ara ara duruyor kilo vermelerim önceki zamanlardan biliyorum ama pes etmemek çok önemli işte. Bir de hareketini de arttır biraz. Zayıflayacağız inşallah zencee :))

bende kan hapı kullanıyorum ve kabızlık problemim var yaa
aynen benım de yaaaa valla artık sinir oluyorum eskıden bolca yiyordum kılom gene aynıydı. sımdı yemıyorum eskısıyle aynı ne anladım bu işten ben!!!
valla sımdı gıttım 1 tabak nohut koydum cavdar ekmegı ile yedım ama cidden sinirlerim bozuldu ya eskısı gibi yemıyorum ama eskısınden farkım yok.
1) eskiden mutlaka bir oturusta rahatt yarım beyaz ekmek yiyordum
2) eskiden mutlaka haftada en az 1 kere en fazla 3 kere tatlımı yiyordum
3)eskıden kahvaltıda recelım peynırım zeytınım domatesım zeytınım cıkolatam Yumurtam eksık olmazdı
4) eskiden gunde 4 -5 öğün yiyordum. hemde çatlayana kadar
5) öğünlerımde corbam sulu yemegım pılav veya makarnam yanınada tavuk et köfte hemde kızartma oluyordu.
ama sımdı bunların hiçbirini yapmıyorum beyaz ekmek yemıyorum eskısı gibi cay nesacafe içmiyorum ama kılomda değişiklik yok yani!!!!
cidden sinirlerim bozulmaya basladı. sinirimden oturcam bi tencere yemegı koycam önume yicem valla!!!
YETERRRRRRRRR

kan hapının etkileridir o zaman bu. Moralini bozma probiyotik yoğurt ye önceden de dediğim gibi. Spor yapıyo musun zence bıraktın mı? Spor olmadan zayıflamak zor oluyor cidden. Ben bugün yapamadım aşırı halsiz düştüm, ayakta duramıyorum dedim spor kalsın bari :)))
Bir de bu forumda zayıflayanlardan biri yazmış kilo verme durunca yediğiniz miktarı çok abartmadan arttırın ki kilo vermeniz devam etsin demiş. Vücut az yemeye alışıyormuş, kilo sabitleniyormuş. Aslında vücut 1 kilo bile verseniz o kiloya adapte oluyormuş, çünkü vücuttan yağ gidiyor, vücut onu yerine koymak istiyor, depolamaya çalışıyor siz az yiyorsunuz sabitleniyor o yüzden de demiş.Bana mantıklı gelmişti. İstersen yediklerini biraz arttır bir de öyle dene. Hareketini de arttır ama.

SPORDA YAPIYORUM CNM TAMDA SIMDI ARTIK SPOR YAPMICAM NE YARARI VAR DİYE SİNİRLENMİŞİM:)
neyse ben gene yaparım sporumu nolcak sa olsun artık olmadı hiç yemıcem olcak bitice

ayy onu ben yazmıştm galiba ama doğru hala arkasındayım

SPORDA YAPIYORUM CNM TAMDA SIMDI ARTIK SPOR YAPMICAM NE YARARI VAR DİYE SİNİRLENMİŞİM:)
neyse ben gene yaparım sporumu nolcak sa olsun artık olmadı hiç yemıcem olcak bitice

ben eskiden o kadar çabuk zayıflardım ki ayda 4 kiloyu falan rahatlıkla verirdim hemde sporsuz sadece yediklerime dikkat ederek, şimdi çok az da yesem spor da yapsam ayda 2 kilo anca gidiyor.Sanırım metabolizmam yavaşladı. 25 yaştan sonra yavaşlıyor diyorlar gerçekten doğru sanırım (

Bir de vermeye çalıştığımız kilolar fazla değil o yüzden de zor zayıflıyoruz bence. Aşağı yukarı 1300 - 1400 kcal oluyor bazal metabolizma hızımız. 1000-1200 kaloriyi kesin alıyoruzdur gün içinde. Sporsuz çok zor gerçekten. Ben cumadan sonra günlük bir saat yürüyüş yapcam artık.

ayy onu ben yazmıştm galiba ama doğru hala arkasındayım
evet ezdee sen demiştin, ben sana hak vermemiştim o zaman mantıklı geldi sonradan ama denemedim de açıkçası yediklerimi arttırınca kilo vermeye devam ediyor muyum diye :))) Ama bu hafta sonu bir yere yemeğe davetliyim ertesi gün de arkadaşımın doğum gününü kutlamaya gitcem. Kısacası haftasonu kaçırcam baya :)) Bakalım gerçekten işe yarıyor mu görcem. Çünkü pazartesinden beri baya az yiyorum gerçekten :)) Zayıflamam başlarda hızlı idi git gide yavaşlıyor ama devam da ediyor tahminimce cumaya kadar durur da :))

sanırım yaşlandım artık buna emin oldum

esenbike nolurrrr banada yardım eeeettt ((
Nisanda düğünüm var aralık gibi gelinliğimi diktirmeye başlicam Yani aralıka kadar kiloları vermem lazım
Şuan 58 kiloyum hedefim 48 Sizce 3 ayda 10 kilo vermek mümkünmüdür Eskisine göre çok az yiyorum beyaz ekmek yememeye çalışıyorum Yersem kepekli ekmek 1 dilim yiyorum ama buna rağmen kilomda bi değişiklik olmuyo, eskiden şimdi yediğimin 3 katını yiyodum ama kilo almıyodum yaşım 24.Ne değişti anlamıyorum.Ben nerde yanlış yapıyorum lütfen bana yardımcı olun Ayrıca 3

yaşın genc cnm verırsın metabolızman hızlıdır senın. hem düğün telaşı falan derken emın ol hiçbişi kalmaz

yaşın genc cnm verırsın metabolızman hızlıdır senın. hem düğün telaşı falan derken emın ol hiçbişi kalmaz

İnşallah veririm ama işimi şansa bırakmak istemiyorum
Aslında düşününce bu 10 kiloyu 2 sene içinde aldım ve iki sene oldu çalışma hayatına başlayalı bankada çalışıyorum ve bütün gün oturuyorum Eve geldiğimde de saat 8 oluyo yemek ye duş al tekrar yat yürüyüşe bile çıkamıyorum Hareket edemiyorum sadece yiyeceklerime dikkat ederek sağlıklı kilo veremezmiyim kızlar?

offf bende yaklasik 5 kilo verdim ama artik durdu veremiyorum yaa
KASIM 'a kadar 3-4 kilo daha versem 50 olsam yaaa super olcak
kis aylarinda cok cabuk kilo aliniyor arkdaslar amann dikkat...:111:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…