50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bnce çok az yemişsn bu dyet sağlıksz olablr.. önce kilo verrsn ama snra bünyen alışr hiç veremezsn .s
az mı ?ben cok yediğimi bile düşünuyordum dedım ya acıkırsamda meyve yerım dıyodum

valla cnm bende bilemedım napim ?? kafam allak bullak kilo cok vermek istiyorum:S:S:S
yesem dert yemesem dert orta yolu bulamadım gitti
 
artık biz uyuyoruz benim dediklerime ama zence dimi yani :)))

bende sabah 57.7 geldim aynı kiloda gidiyoruz bakalım :)))

bende nasıl yapcam bilemiyorum o konuyu benim yediklerim de miktar olarak çok az. Ama az yemedim bir ara dikkat ettim sadece az kalorili şeyler yemeye çalıştım o zaman da 1 kg aldım, kilo vermek yerine Şimdi az yiyorum ciddi ciddi zayıflamaya başladım. O kilo vermenin durma olayı hep oluyor. Ben ne zaman diyet yapsam belli bir kilodan sonra sabitleniyorum o zaman sporu arttırıyorum ve tekrar kilo verme evresine geçiyorum.
 

bence ilk günde kaç kalori alman gerektiğini ölç netten böyle şeyler bulabilirsnz ben yazın başında şöyle bi yazı okumuştm.. günde 1000 kalori alınması gerekiyorsa 500 kalorilk ye 500 kalori yakacak kadar da spor yap.. bide burda şey diye okmştm günde 1100 kalori az alrsam tabiki mantıkende haftada 1 kilo veriyorum.. ama bnm ihtiyacım 1500se 400 kalori almam çok az olur yani.... o yüzden mutlKA sporla desteklenmeli.. yanii 900 kalorilik yerim ama 500 kalorisini yakarsam eğer 400 kalori almş olurm kaslarım geliştiği için yağ yakımım artar vücudum şekillenr veee zayıflarmm anladınz ama demi canlaar ?? .)
 

evet çok mantıklı ama ben kaç kalori alıyorum hiç hesaplamıyorum kalori hesabını sevmiyorum çünkü yediğim her şeyin kalorisni bilemiyorum. Bir de kaç gr yedim onu bilemiyorum. Bir ara bir sitede kabaca yediklerimi hesaplatmıştım günlük 2000 kalori yiyordum ve hep sabit kiloda idim. Her gün 4km yol yürüyordum üstüne de 50 dk pilates yapıyordum. Ama canım ne isterse de yiyordum saate falan da hiç bakmadan tabi :))

şimdi hareketim azaldı sadece günde min. yarım saat yürüyüş yapıyorum. 2000 kalori yersem aşırı şişmanlarım. Benim bazal metabolizma hızım 1240 gibi bir şeyler. Ama evin içinde dıışında da hareket ediyorum günlük 1500 kalori kesin harcıyorumdur. Günlük 1000 kalori alsam -500 kalori olur bu da haftada yarım kilo ayda 2 kilo vermemi sağlar aslında.
 

nete günde kaç kalori almalı yaz 2. siteye gir haftada 1 kilo vermen için günde alman gerken kalori miktarını yazıyor cnm.. ayrıca kabaca ne kadar kalorilik yediğini hesaplarsan çok işine yarar çnkü ben hep öyle yaptım:)
 
aynne cnm bende kalori hesabı falan yapmıyorum hep aklım az yersem zayıflarım mantıgınde kalorı hesabına girersem aman bu cıkolatanın kalorısı az bundanda yiyim aman su tatlının kalorısı az bundanda yiyim diye diye kalorı malorı kalmaz benım kılom olur 1 ton dikkat etmem sart en gec saat 6 ya kadar yiyorum ondan sonra yemıyorum ama cok acıkırsamda myve bitki çayı falan içiyorum sımdılık iyi gidio 56 yı görursem dha cok motıva edıcem gibi:)
buarada benım kılomada yetiştin hadi iyiyiz ikimizde:)) ama sen benı gecersın sen diyet yapıosun ben kafama göre takılıyorum hadi hayırlısı hakkımızdaaaaa cnmmmm umarım söle 52 leri 50 lileride görmek nasip olur bizee:)
 

Canım teşekkür ederim sözlerin için. Sen de ödem atmışsın ben dukanla ilk gün 2 kilo vermiştim çok şaşırmıştım. Kesinlikle sağlıklı bir diyet ama benim midem o yulaf kepeği denen şeyi kaldıramadı

Ben bugün;

Sabah yarım yağlı sütle beraber bir kase eti form light müsli. (tadı çok kötü. kimseye tavsiye etmiyorum. hiç de doyurucu değil. nesfit'in gözüün seveyim. biter bitmez nesfit alacağım)

Ara öğün 1 yeşil elma

Öğlen yağsız tuzsuz bol baharatlı tavuk göğsü-1 domates

Ara öğün yarım paket eti form

Akşam (7'ye doğru) iki dilim uno'nun light ekmeği (bir dilimi 39 kalori olanlar) arasına 2 dilim piliç jambon ve yarım domatesle tost.

Bugün spor yapabilir miyim bilmiyorum belki bir günlük ara veririm arada kasları da dinlendirmek lazım her gün yapıyorum çünkü. Bende durumlar böyle.
 

bende dukana başlamadan önce senin gibi yapıyordum. cumadan sonra bende senin gibi devam edeceğim :)) hedef kilomu 49 belirledim ama hala kararsızım kaç kilo olmalıyım diye :))

Bugün dukanın sitesinden gerçek kilonuz kaç olmalı diye bir hesap yapılıyordu, ona bilgilerimi girdim. Benim için ideal kilo 51,8 çıktı yani 52 kilo. ama ben 49-50 kilo arası olayım 50 kiloyu geçince zayıflayım diye düşünüyordum. Bakalım 52 kiloya bir düşeyim beğenmezsem o halimi 50 kiloyada inerim artık :))) Ben baya gaza geldim 57.7 yi görünce :)))
 

dediğin gibi büyük ihtimalle ödemdir bir günde bir kilo verilmez çünkü :)) Benim favorim de nesfit kırmızı meyveli tadını çok sevdim onun ) Sende baya az yiyorsun bizim gibi :)) Bir süreden sonra mide alışıyor gerçekten azıcık şeyle doyuyorsunuz hemen.
 

evet az yiyorum alıştım da artık. diyet bittikten sonra yediğim şeylerden de azar azar yersem kilo almam :)))
denemem bu arada sana tavsiyem, belki tekip ediyorsundur ama facebook'taki "dukan diyeti tarifleri" sayfasını mutlaka takip et. çooook yararlı bir sayfa.
 

hımm evet o sayfayı gördüm ama zaten 3 gün daha yapıp bırakcam dukanı. Bana yaramadı bu diyet çünkü benim kan şekerim çok çabuk düşüyor. Aç kalınca terlemeye başlıyorum sonra üşüyorum mide bulantısı oluyor bende. Bu dukan diyetinde aç kalmıyorum hiç ama çok düşük karbonhidrat aldığım için kan şekerim sürekli düşük oluyor aynı belirtileri yaşıyorum bir de çok halsizlik oluyor bu aralar. Kendime söz verdim diye 3 gün daha dayancam artık.

Benim favori diyetim karatay çünkü içinde sağlıksız şeyler yok artı kuruyemiş kuru kayısı incir gibi şeyler meyve sebze et tereyağ serbest :))) Yapay işlenmiş karbonhidratlar yasak doğal olanlar meyve şekeri serbest. Doktorlar beyaz şeker tüketmeyin şekeri meyveden alın tatlı yerine meyve yiyin diyorlar. Karatay da bunu destekliyor. Ona da sağlıksız diyorlar ama bence gayet sağlıklı bir diyet. Tabii onu da uygularken arada kaçamak yaparım yine Kaçamak yapmazsam o diyeti de uygulayamam belli bir süreden sonra :)) Hem de ara ara yapılan kaçamaklar insanı mutlu ediyor bence :))
 
Bende bu gruba katılmak istiyorum... Diyete ve spora başlayalı bir hafta 3 gün oldu :) Sizlerle de paylaşmak isterim... Diyete başladığımda 51 kiloydum... Benim de hedefim 45 olmak... şu an 49 a düştüm :)
 
Bende bu gruba katılmak istiyorum... Diyete ve spora başlayalı bir hafta 3 gün oldu :) Sizlerle de paylaşmak isterim... Diyete başladığımda 51 kiloydum... Benim de hedefim 45 olmak... şu an 49 a düştüm :)
45 mi ? ay aman allahım sizden bu kiloları duyunca kendımı obez sandım vallaa 52 olim yeter dıodum ama burda bunları görunce 40 kilo olasım geldi vallaa:))

MERVEM seni aramızda görmekten mutluluk duyarızz:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…