Verdiğiniz siteyi üye olup inceledim. ama bence bu konuda kalorisepeti.com daha iyi. Hem olmayan yiyecek çeşidi yok. Markalara göre bile ayrı kalori değeri veriyor. Hekimce'de yemeklerin çeşidi çok az.
slm canlar :) bende 19 yaşında 1.68 boyunda 53 kiloyum hedefim 50.
çok bi fazlam yok ama 1 ay öncesine kadar 55 kiloydum yaptığım diyetle 2 kilo verdim. 2 kilo az gibi görünebilir ama en sağlıklısı yavaş yavaş kilo vermek. çünkü hızlı kilo verimi tekrar almayı tetikliyor ve bu yüzden vücudmuza birden yüklenmeyelim :)
SABAH 9 gibi: 2, 3 bardak şekersiz çay,1 haşlama yumurta, peynir, bir salata,1 domates ve 2dilim tam buğday ekmeği
KUŞLUK 11 gibi: 6 tane fndık, 1adet meyve
ÖĞLE 1/2 gibi: 4 yumurta büyklüğünde yağsz kzarmş veya haşlanmş et(kırmızı/beyaz) 1 kase yoğurt , 1 porsiyon, sebze yemeği, salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği
İKİNDİ 4 gibi: 1 tane meyve (yeşil meyve olması daha yararlı)
AKŞAM 6/7 gibi: çorba, 1 porsiyon sebze yemeği, salata,1 kase yoğurtve 1 dilim tam buğday ekmek
YaATMADAN önce de 9 gibi: 1 kase yoğurt veya 1 tane meyve yiyordum
umarım sizde de işe yarar hem yedim hem zayıfladım :))
slm canlar :) bende 19 yaşında 1.68 boyunda 53 kiloyum hedefim 50.
çok bi fazlam yok ama 1 ay öncesine kadar 55 kiloydum yaptığım diyetle 2 kilo verdim. 2 kilo az gibi görünebilir ama en sağlıklısı yavaş yavaş kilo vermek. çünkü hızlı kilo verimi tekrar almayı tetikliyor ve bu yüzden vücudmuza birden yüklenmeyelim :)
SABAH 9 gibi: 2, 3 bardak şekersiz çay,1 haşlama yumurta, peynir, bir salata,1 domates ve 2dilim tam buğday ekmeği
KUŞLUK 11 gibi: 6 tane fndık, 1adet meyve
ÖĞLE 1/2 gibi: 4 yumurta büyklüğünde yağsz kzarmş veya haşlanmş et(kırmızı/beyaz) 1 kase yoğurt , 1 porsiyon, sebze yemeği, salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği
İKİNDİ 4 gibi: 1 tane meyve (yeşil meyve olması daha yararlı)
AKŞAM 6/7 gibi: çorba, 1 porsiyon sebze yemeği, salata,1 kase yoğurtve 1 dilim tam buğday ekmek
YaATMADAN önce de 9 gibi: 1 kase yoğurt veya 1 tane meyve yiyordum
umarım sizde de işe yarar hem yedim hem zayıfladım :))
Hoşgeldin.. Boyun kaç? 45 biraz düşük bir rakam da..
Ben yaklaşık olarak iki yıl önce çayı şekersiz içmeyi bırakmıştım... İlk birkaç bardaktan sonra alışıyorsan zaten.Ayrıca tadını daha net alabiliyormusum gibi geliyor...Bir yerde okumustum gunluk şeker ihtiyacımızı meyvelerden vb gıdalardan yeterince aldığımız için ham şekere ihtiyacımız yokmus.. Sende alışmaya çalış istersen eminim psikolojik olarak da çok faydası olacak...kızlar bişey sormak istiyorum Ben çaydan vazgeçemiyorum Yani normalde günde 7-8 bardak içerim Şimdi günde 3 bardağa indirdim ama özellikle kahvaltımı çaysız yapamıyorum Ajda bardağa 1 küp şeker atıyorum.Şekersiz asla içemiyorum Kilo verenler siyah çayı hayatınızdan çıkardınızmı?
Ben yaklaşık olarak iki yıl önce çayı şekersiz içmeyi bırakmıştım... İlk birkaç bardaktan sonra alışıyorsan zaten.Ayrıca tadını daha net alabiliyormusum gibi geliyor...Bir yerde okumustum gunluk şeker ihtiyacımızı meyvelerden vb gıdalardan yeterince aldığımız için ham şekere ihtiyacımız yokmus.. Sende alışmaya çalış istersen eminim psikolojik olarak da çok faydası olacak...
boyun 1.68 se 50 kilo çok az bence.. hatta bence şu anki kilon bile aztabi nasıl görünüyorsun bilemem yani fazlalıkların bölgeselse ya da kendni beğnmiyorsan..
şöyle söylim fiziğim tam yerinde ama :) istediğim gibi giyinebilmem için kendime bi hedef koydum ve o doğrultuda azimle ilerliyorum:) daha açık olursak mesela kendime bir beden küçük kıyafet alıyorum ve onun için çaba sarfediyorum. ilginç bie yöntem ama işe yarıyor yani :)
benim metabolizmam yavaş çalışmasına rağmen iyi sonuç aldım. sizler inş. daha iyi sonuçlar da alabilirsinizz :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?