50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar herkes aynı dertten müzdarip gördüğüm kadarıyla, herkes sporsuz zayıflamak istiyor az yiyor ama kilo sabit hiç inmiyor. Ama sporsuz gerçekten zor oluyor. Google'a hekimce kilo takip yazınca bir sayfa çıkıyor. üyelik istiyor ama. Ben üye oldum. Boyunuzu kilonuzu giriyorsunuz günlük girince size durum garifiği çiziyor. Ayrıca nasıl zayıflarım linki var. Kişiye özel 1 saatte hangi sporu yaparsanız kendi kilonuza göre kaç kalori harcayacağınızı gösteriyor. Bir de sporsuz zayıflamak isteyenler için seçiyorsunuz işte ayda 3 kilo vermek istiyorum 8 kilo vermek istiyorum gibi seçenekler var ona göre spor yapmadan günde kaç kalori eksik almanız gerektiğini gösteriyor. Ama sporsuz gerçekten çok sağlıksız oluyor örnek vereyim size:

şu anki metabolizma hızım 1235 kalori spor yapmadan ayda 3 kilo vermek için 750 kalori eksik almam gerekiyor. Bu da günlük 485 kalori almam gerektiğini söylüyor. Bu da demek oluyor ki kahvaltı edip tüm gün aç kalmam gerekiyor. Zaten kahvaltıda çok rahat o kaloriyi alıyoruzdur. Ekmek yiyorsanız bir dilimi 90 kalori iki dilim yeseniz 180 kalori geriye 305 kalori kalıyor, yumurta yesen yanına haşlanmış 80 kalori geriye kaldı 225 kalori yanına da 50 gr peynir yersen günlük sadece kahvaltı ile 485 kalori almış oluyorsunuz. Öğlen ve akşam yemeği hiç mi yemeyeceksiniz tüm gün? VE de bu şekilde 1 ay nasıl dayanacaksınız??

Spor şart yani. Günde yarım saatte olsa spor yapmak zorundayız. zaten günlük 485 kalori ciddi anlamda çok az bir kalori.

cnm çok güzel bilgiler var burda hemen üye olucam Spor yapamıyorum çünkü gerçekten vaktim olmuyo
Ayrıca spora başlayıp ırakmak istemiyorum ozaman vücut çok kötü oluyo
Hiç bırakmadan ömür boyu yapabileceğimide hiç sanmıyorum

Verdiğiniz siteyi üye olup inceledim. ama bence bu konuda kalorisepeti.com daha iyi. Hem olmayan yiyecek çeşidi yok. Markalara göre bile ayrı kalori değeri veriyor. Hekimce'de yemeklerin çeşidi çok az.

Verdiğiniz siteyi üye olup inceledim. ama bence bu konuda kalorisepeti.com daha iyi. Hem olmayan yiyecek çeşidi yok. Markalara göre bile ayrı kalori değeri veriyor. Hekimce'de yemeklerin çeşidi çok az.

evet spor ve yiyecek kalorisi olarak eksik bir site ama ben yine de beğendim o siteyi. kalorisepetini de inceleyeceğim, teşekkürler

kalori sepeti hem yediklerin hem yaptığın spor açısından baya güzelmiş beğendim :))) kaç kalori aldın kaç kalori gittin hepsi gözüküyor

offf öğle vakti geldi reflüm de var midem deli gibi yyanmaya başladı Ne yesem acaba :S
Anlaşılan bben bu zayıflama işini bi programa dahil olmadan yapamicam Küçüklüğümden beri bi plan program eksiğim vardır
Diyetisyene gitmem şart

slm hanımlar 60- 69 kilo arası olanlar topiğine uygun kilom ama orası aktif değil galiba.bende size katılsam olur mu acep?hamile olana kadar buradaydım zaten

slm canlar :) bende 19 yaşında 1.68 boyunda 53 kiloyum hedefim 50.
çok bi fazlam yok ama 1 ay öncesine kadar 55 kiloydum yaptığım diyetle 2 kilo verdim. 2 kilo az gibi görünebilir ama en sağlıklısı yavaş yavaş kilo vermek. çünkü hızlı kilo verimi tekrar almayı tetikliyor ve bu yüzden vücudmuza birden yüklenmeyelim :)
SABAH 9 gibi: 2, 3 bardak şekersiz çay,1 haşlama yumurta, peynir, bir salata,1 domates ve 2dilim tam buğday ekmeği
KUŞLUK 11 gibi: 6 tane fndık, 1adet meyve
ÖĞLE 1/2 gibi: 4 yumurta büyklüğünde yağsz kzarmş veya haşlanmş et(kırmızı/beyaz) 1 kase yoğurt , 1 porsiyon, sebze yemeği, salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği
İKİNDİ 4 gibi: 1 tane meyve (yeşil meyve olması daha yararlı)
AKŞAM 6/7 gibi: çorba, 1 porsiyon sebze yemeği, salata,1 kase yoğurtve 1 dilim tam buğday ekmek
YaATMADAN önce de 9 gibi: 1 kase yoğurt veya 1 tane meyve yiyordum
umarım sizde de işe yarar hem yedim hem zayıfladım :))

spor yada yürüyüş yaptınmı bunların yanında peki?

boyun 1.68 se 50 kilo çok az bence.. hatta bence şu anki kilon bile az tabi nasıl görünüyorsun bilemem yani fazlalıkların bölgeselse ya da kendni beğnmiyorsan..

kızlar bişey sormak istiyorum Ben çaydan vazgeçemiyorum Yani normalde günde 7-8 bardak içerim Şimdi günde 3 bardağa indirdim ama özellikle kahvaltımı çaysız yapamıyorum Ajda bardağa 1 küp şeker atıyorum.Şekersiz asla içemiyorum Kilo verenler siyah çayı hayatınızdan çıkardınızmı?

Ben yaklaşık olarak iki yıl önce çayı şekersiz içmeyi bırakmıştım... İlk birkaç bardaktan sonra alışıyorsan zaten.Ayrıca tadını daha net alabiliyormusum gibi geliyor...Bir yerde okumustum gunluk şeker ihtiyacımızı meyvelerden vb gıdalardan yeterince aldığımız için ham şekere ihtiyacımız yokmus.. Sende alışmaya çalış istersen eminim psikolojik olarak da çok faydası olacak...

ben siyah çayı zaten sevmem içmem yeşil çay tavsiye ederim :) ama annem çok sever ve şekersiz içiyor:) çaya konulan şeker çok kilo aldırıyormuş selülit flan yani.. bilginize

yaaaa tühh bende şimdi denedim şekersiz içmeyi çok iğrenç geldi tadı En iyisi bi süre hiç çay içememek

kızlar eklemek istedim ben çayı önceden çok tüketiyordum zarardan çok düzenli içildiğinde yararları bile olduğu söyleniyor ama püf noktası 2 senedir şekersiz içiyorum. başta ııyyhhk öyykk oluyo insan ama çeyrek çeyrek azaltarak bunu başardım halada çayı çok seviyorumm :) ama çalıştığım için yürüyüşe zamanım fırsatım olmuyor. akşamları bi kaç egzersizle işimi gördüğünü düşünüyorumm :)

boyun 1.68 se 50 kilo çok az bence.. hatta bence şu anki kilon bile az tabi nasıl görünüyorsun bilemem yani fazlalıkların bölgeselse ya da kendni beğnmiyorsan..

şöyle söylim fiziğim tam yerinde ama :) istediğim gibi giyinebilmem için kendime bi hedef koydum ve o doğrultuda azimle ilerliyorum:) daha açık olursak mesela kendime bir beden küçük kıyafet alıyorum ve onun için çaba sarfediyorum. ilginç bie yöntem ama işe yarıyor yani :)
benim metabolizmam yavaş çalışmasına rağmen iyi sonuç aldım. sizler inş. daha iyi sonuçlar da alabilirsinizz :*

1,55 boyunda 52 kg . ama yıllar geçtikçe metobolizma yavaşlıyor sanırım. önceden çok kolay verebildiğim kg şimdi gitmiyor.
ben akşamları sadece 1 kase yoğurt tüketiyorum.
günde 3 Lt su içiyorum. çay açık ve şekersiz. kahve haftada 2 ye indirdim (sabahları sade bir kahve içmeden kendime gelemeyen ben)
çikolatanın tadını unuttum. şerbetli tatlı pek sevmem avantajlıyım.
55 kg dan bu kg ya düştüm. 1 ayda. fakat fırsat buldukça yürüyorum. iş yerinde de her şeye kalkıp oturuyor mümkün olduğunca kendimi hareketi olmaya şartlandırıyorum

birde haftanın 1 günü ben kendimi ödülllendiriyorum çok sınırı açmamak kaydıysa birçok şey yiyorum .. ee ne de olsa can çekiyor(ölümlü dünya, arada yemek lazım diye düşündüğüm de oluyor) çok konuştum ama bildiklerimi paylaşmak istedim. çok fazla kilo sorunu olmayanlar için ideal seçim olabilir.. :)

istediğim gibi giyinebilmem derken? fiziğin tam yerinde olduğuna göre? :)) kaç bedensin cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…