50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben diyet yaparken siyah çay içmiyorum. Hem mideme dokunuyor diye içmiyorum hem de diyet demek benim için sağlıklı beslenmek demek o yüzden siyah çay içmiyorum. Siyah çay sağlıksız mı dersen, sağlıksız değil normalde ama yemeklerin üzerine içersen yemeklerin besin değerini özellikle demiri öldürüyor kansızlık yapıyor. Bizde de alışkanlık yemeğin üzerine hemen çay demlenir. O yüzden içmiyorum.

Şekersiz çay içme olayına gelirsek ben eskiden 3 şekerli içerdim ve 2 şeker bile atsam tadı çok kötü gelirdi bööö iğrenç der içemezdim :))
Ama sonra 2 şelere indirdim ona da alıştım. Ona alışınca 1 şekere indirdim ona da zamanla alışınca tamamen atmamaya başladım sonra ona da alıştım. Şimdi şekerli çay gelince içemiyorum midem acayip bulanıyor kesinlikle içemiyorum. Yani alışkanlık meselesi madem çaysız yapamıyorsun şekersiz içmeye alış bence. Başlarda tadı kötü gelir içtikçe alışırsın sonra şekerliyi beğenmezsin söyleyim :))

denemem ben cok sınırlendım kılo olayına. o yuzden iki gündür saldım çayıra mevlam kayıra...ne spor var ne yedıklerıme dıkkat etmek ver belkı daha iyi kilo verırım:))

Plum merhaba..neden bu kadar ümitsizsin..Kusura bakma geç cevap yazdım. Ben ocak 1'de 67.800'düm.diyete başladım. Mart sonu 52 kiloya inmiştim..Tabiki yardım ederim..Kalori hesaplayarak ye. günde 1000 kaloriyi geçme hatta 800 kaloriyi geçme..
ben bugün sabah kahvaltı pek yapamadım. 3 zeytin, 1 krem peynir ve 1,2 parça diyet biskuvi yedim.ve yanında şekersiz sütsüz kahve içtim. saat 4 gibi 1 simit yedim. sonra 6 gibi çok az zeytinyağlı yedim. şimdi de patates haşlıyorum 2 tane light yoğurtla yicem. ama tartım bozulmuş ya.pili bitti sandım pil aldım yine çalışmadı off..

denemem ben cok sınırlendım kılo olayına. o yuzden iki gündür saldım çayıra mevlam kayıra...ne spor var ne yedıklerıme dıkkat etmek ver belkı daha iyi kilo verırım:))

zence bırakma, bende sinirleniyorum kilo veremeyince ama devam et. Ben bazen 1 ay boyunca tartılırdım 1 gr veremezdim sonra 1 ay sonra 100 gr vermişim diye sevinirdim bir kaç gün ara ile 200 gr daha 300 gr daha derken 1 ay gibi bir sürede 1 kilo vermiş olurdum. Belki de sen de yaptığın rejime göre yavaş zayıflıyorsundur. Sonuçta metabolizma hızı ve yediklerinin kalorisi ve bünyenle ilgili. Gün içinde harcamış olduğun enerji de buna dahil. Bunların hepsini tek tek hesaplayamıyoruz bilemiyoruz ama, sen dikkat edersen yediklerine geç de olsa mutlaka zayıflarsın bence. Hem yavaş kilo vermek daha iyi bir şey :))

Ama dediğin gibi şimdi dikkat etmediğin için belki kolay zayıflarsın kimbilir :)) Yarından sonra dikkat et yediklerine tekrar bir kaç gün tartılma ki yediklerinin ödemi gitsin sonra bak bakalım zayıflama oluyor mu olursa bil ki kolay zayıflamana yardımcı olmuştur rejim yapmaman :))

diyete bugün:
Sevgili Kızlar,
Bugün yemeği biraz(cık) fazla kaçırdığım için günlük yaptıgım akşam sprounu 2 katına çıkaracağım ve yakmam gerekenden daha çok yağ yakacağım :)) normalda ender saraçoğlunun 3 haftalık hareket çizelgesini yapıyorum.2.haftamın içindeyim :) Ama ondan ayrı olarak diyetime de dikkat ediyordum... Şimdi spora geçiyorum...Hoşçakalın

biliosun bide yaşlandım o yüzden metabolizmamda yavş :) neyse yarın dıkkar edıcem yedıklerıme inş.
zate bugun dikkat etmedım ama cok sey yemedım.
sabah kahvaltıda : ekmegın 3 te 1 i kadar tost(arasında penır ve domates vardı)
öğlen: hiçbişi
akşam: yarım kase corba ve 1 parca kızartılmış tavuk
sonra 3 tane incir yedım.
yArından sonra dıkkat edıcem ve tartılmıcam uzun bi sure sonra tekrardan tartılcam

Sonundaaa 57.4'ten kurtuldum. Bu sabah tam 57 kiloyum Yani bu demek oluyor ki tam 4 kilo verdim. Haftaya diyete başlayalı tam 1 ayı dolduruyorum. O zamana kadar 1 kilo daha verebilirsem 1 ayda 5 kilo vermiş olacağım. Eğer hiç vermezsem bile 1 ayda 4 kilo benim için gayet yeterli bir rakam. Çok sevindim Hemen yeni çizelgemi yaptım.

1 yemek kaşığı reçel 70 kaloriymiş!!! nohaa yedim ve pişmanım bilsem yemezdim aman allahımmmmmm!!!

ender saraç ın hareket çizelgesi nedir tatlım? nerede işe yarıyor ? :)

kızlar dolabın derinliklerinde kalan kot pantolonlarımı çıkardım bugün giydim ve şok oldum. Geçen sene 54 kilo idim. Tam olan bir pantolonum vardı önü kapanmadı. şimdi 57.2 kiloyum. 3 kilo bile ne kadar fark yaratıyormuş onu anladım. 3 kilo ne ki falan diyoruz hani azmış gibi geliyor ama baya fark varmış. Gerçi 3 kilo ağırlığında eşya taşıdığımı düşündüm nasıl da yoruluruz ağır gelir. Ki biz onu üstümüzde taşıyoruz hem de her yere. Yazık ayaklarımıza gerçekten yazık.

esenbike sen kilolarını verirken spor yapmış mıydın o 3 ayda? Yürüyüş falan yaptıysan ne kadar süre yaptın?

esenbike sen kilolarını verirken spor yapmış mıydın o 3 ayda? Yürüyüş falan yaptıysan ne kadar süre yaptın?

Canım her akşam 20 dk bisiklet sürüyordum evde. 50 tane mekik çekip bacak hareketi yapıyordum..Bu arada kızlar bugün patlicam sürdüm fırına doğradım yedim..size de öneririm..

Sanada merhaba esenbike ,
umutsuz değilim sadece yemek yemeyi çok seviyorum Diyetteyken asık suratlı mutsuz biri oluyorum gün boyu somurtuyorum
Bu hafta başladım ve aynı zamanda sigarayıda bırakmaya çalışıyorum bu yüzden iki katı mutsuzum

plum88,
bir programda izlemiştim. Diyorki kilo vermeye çalışırken bir yandan da sigarayı bırakmaya çalışmayın diyordu doktor. Çünkü ikisini birlikte yürütemez zorlanırsınız. Peki hangisini önce yapalım diye sormuştu sunucu. Kilo vermek daha zor o yüzden önce kilo verip sonra sigarayı bırakırsanız daha kolay olur çünkü kilo vermek uzun bir süreçtir ama sigarayı bir kere bıraktı mı bırakılır demişti. Ama sigarayı bırakınca kilo da alabilirsin o yüzden bence önce sigarayı bırak tam anlamıyla sigarasoz yaşamaya alışınca da diyet yapabilirsin. Tabii sen bilirsin hangisi sana daha çok uyarsa ikisini de yürütebiliyorsan ne güzel tabi

Merhaba ben 59.8 kiloyum hatta 60 kiloya yuvarlayayım. Bugün 1 ayda 8 kilo diyetine başlama kararı aldım. Yarın başlayacağım.

Diyette bugün:
Sevgili Kızlar,
Bugün sabahtan gün boyu ne yiyeceğime karar vermiştim.Bunu televizyonda bir diyetisyen söylerken duydum... "Bir yere giderken nasıl plan program yapıyorsanız sabahları da gün içinde ne yiyeceğinize karar vermelisiniz.."Bunun üzerine sabah ne yiyeceğime karar verdim...Sabak kahvaltıdan önce spor yaptım ve iyice terledikten sonra kahvaltı için hazırdım...Canım çok fena yumurtalı ekmek kızartması istedi. Ben de aldım kepek ekmeğini 3-4 dilim kestim... Kızartmayı yaptım...Yanında domates peynir zeytin...Klasik kahvaltılıklar yedim... Daha sonra bugün işe gittiğim için (avm de çalışıyorum-yemek açısından çok sıkıntılı hep abur cubur) salata yiyecektim.. Öğle yemeğimi saat altıda yedim.. Mercimek çorbası we salata...
Onun üzerine hiçbir şey yemedim,sadece sütlü kahve içtim :) Şimdide kabızlığıma iyi gelmesi için bitki çayımı yudumluyorum bu mesajı yazarken...
Not:Akşam sporumu ihmal etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…