ben diyet yaparken siyah çay içmiyorum. Hem mideme dokunuyor diye içmiyorum hem de diyet demek benim için sağlıklı beslenmek demek o yüzden siyah çay içmiyorum. Siyah çay sağlıksız mı dersen, sağlıksız değil normalde ama yemeklerin üzerine içersen yemeklerin besin değerini özellikle demiri öldürüyor kansızlık yapıyor. Bizde de alışkanlık yemeğin üzerine hemen çay demlenir. O yüzden içmiyorum.kızlar bişey sormak istiyorum Ben çaydan vazgeçemiyorum Yani normalde günde 7-8 bardak içerim Şimdi günde 3 bardağa indirdim ama özellikle kahvaltımı çaysız yapamıyorum Ajda bardağa 1 küp şeker atıyorum.Şekersiz asla içemiyorum Kilo verenler siyah çayı hayatınızdan çıkardınızmı?
denemem ben cok sınırlendım kılo olayına. o yuzden iki gündür saldım çayıra mevlam kayıra...ne spor var ne yedıklerıme dıkkat etmek ver belkı daha iyi kilo verırım:))ben diyet yaparken siyah çay içmiyorum. Hem mideme dokunuyor diye içmiyorum hem de diyet demek benim için sağlıklı beslenmek demek o yüzden siyah çay içmiyorum. Siyah çay sağlıksız mı dersen, sağlıksız değil normalde ama yemeklerin üzerine içersen yemeklerin besin değerini özellikle demiri öldürüyor kansızlık yapıyor. Bizde de alışkanlık yemeğin üzerine hemen çay demlenir. O yüzden içmiyorum.
Şekersiz çay içme olayına gelirsek ben eskiden 3 şekerli içerdim ve 2 şeker bile atsam tadı çok kötü gelirdi bööö iğrenç der içemezdim :))
Ama sonra 2 şelere indirdim ona da alıştım. Ona alışınca 1 şekere indirdim ona da zamanla alışınca tamamen atmamaya başladım sonra ona da alıştım. Şimdi şekerli çay gelince içemiyorum midem acayip bulanıyor kesinlikle içemiyorum. Yani alışkanlık meselesi madem çaysız yapamıyorsun şekersiz içmeye alış bence. Başlarda tadı kötü gelir içtikçe alışırsın sonra şekerliyi beğenmezsin söyleyim :))
esenbike nolurrrr banada yardım eeeettt((
Nisanda düğünüm var aralık gibi gelinliğimi diktirmeye başlicam Yani aralıka kadar kiloları vermem lazım
Şuan 58 kiloyum hedefim 48 Sizce 3 ayda 10 kilo vermek mümkünmüdür Eskisine göre çok az yiyorum beyaz ekmek yememeye çalışıyorum Yersem kepekli ekmek 1 dilim yiyorum ama buna rağmen kilomda bi değişiklik olmuyo, eskiden şimdi yediğimin 3 katını yiyodum ama kilo almıyodum yaşım 24.Ne değişti anlamıyorum.Ben nerde yanlış yapıyorum lütfen bana yardımcı olun Ayrıca 3
denemem ben cok sınırlendım kılo olayına. o yuzden iki gündür saldım çayıra mevlam kayıra...ne spor var ne yedıklerıme dıkkat etmek ver belkı daha iyi kilo verırım:))
zence bırakma, bende sinirleniyorum kilo veremeyince ama devam et. Ben bazen 1 ay boyunca tartılırdım 1 gr veremezdim sonra 1 ay sonra 100 gr vermişim diye sevinirdim bir kaç gün ara ile 200 gr daha 300 gr daha derken 1 ay gibi bir sürede 1 kilo vermiş olurdum. Belki de sen de yaptığın rejime göre yavaş zayıflıyorsundur. Sonuçta metabolizma hızı ve yediklerinin kalorisi ve bünyenle ilgili. Gün içinde harcamış olduğun enerji de buna dahil. Bunların hepsini tek tek hesaplayamıyoruz bilemiyoruz ama, sen dikkat edersen yediklerine geç de olsa mutlaka zayıflarsın bence. Hem yavaş kilo vermek daha iyi bir şey :))
Ama dediğin gibi şimdi dikkat etmediğin için belki kolay zayıflarsın kimbilir :)) Yarından sonra dikkat et yediklerine tekrar bir kaç gün tartılma ki yediklerinin ödemi gitsin sonra bak bakalım zayıflama oluyor mu olursa bil ki kolay zayıflamana yardımcı olmuştur rejim yapmaman :))
diyete bugün:
Sevgili Kızlar,
Bugün yemeği biraz(cık) fazla kaçırdığım için günlük yaptıgım akşam sprounu 2 katına çıkaracağım ve yakmam gerekenden daha çok yağ yakacağım :)) normalda ender saraçoğlunun 3 haftalık hareket çizelgesini yapıyorum.2.haftamın içindeyim :) Ama ondan ayrı olarak diyetime de dikkat ediyordum... Şimdi spora geçiyorum...Hoşçakalın
Plum merhaba..neden bu kadar ümitsizsin..Kusura bakma geç cevap yazdım. Ben ocak 1'de 67.800'düm.diyete başladım. Mart sonu 52 kiloya inmiştim..Tabiki yardım ederim..Kalori hesaplayarak ye. günde 1000 kaloriyi geçme hatta 800 kaloriyi geçme..
ben bugün sabah kahvaltı pek yapamadım. 3 zeytin, 1 krem peynir ve 1,2 parça diyet biskuvi yedim.ve yanında şekersiz sütsüz kahve içtim. saat 4 gibi 1 simit yedim. sonra 6 gibi çok az zeytinyağlı yedim. şimdi de patates haşlıyorum 2 tane light yoğurtla yicem. ama tartım bozulmuş ya.pili bitti sandım pil aldım yine çalışmadı off..
esenbike sen kilolarını verirken spor yapmış mıydın o 3 ayda? Yürüyüş falan yaptıysan ne kadar süre yaptın?
Plum merhaba..neden bu kadar ümitsizsin..Kusura bakma geç cevap yazdım. Ben ocak 1'de 67.800'düm.diyete başladım. Mart sonu 52 kiloya inmiştim..Tabiki yardım ederim..Kalori hesaplayarak ye. günde 1000 kaloriyi geçme hatta 800 kaloriyi geçme..
ben bugün sabah kahvaltı pek yapamadım. 3 zeytin, 1 krem peynir ve 1,2 parça diyet biskuvi yedim.ve yanında şekersiz sütsüz kahve içtim. saat 4 gibi 1 simit yedim. sonra 6 gibi çok az zeytinyağlı yedim. şimdi de patates haşlıyorum 2 tane light yoğurtla yicem. ama tartım bozulmuş ya.pili bitti sandım pil aldım yine çalışmadı off..
plum88,Sanada merhaba esenbike ,
umutsuz değilim sadece yemek yemeyi çok seviyorumDiyetteyken asık suratlı mutsuz biri oluyorum gün boyu somurtuyorum
Bu hafta başladım ve aynı zamanda sigarayıda bırakmaya çalışıyorum bu yüzden iki katı mutsuzum
Merhaba ben 59.8 kiloyum hatta 60 kiloya yuvarlayayım. Bugün 1 ayda 8 kilo diyetine başlama kararı aldım. Yarın başlayacağım.
Kadınlar kulubü egzersizler başlığı altında gördum ben yapıyorum sabah akşam ulaşabilirsiniz buradan..ender saraç ın hareket çizelgesi nedir tatlım? nerede işe yarıyor ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?