saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa
tek bişey diyebilirm.. sağlıksıız.
1,55 boyunda 52 kg . ama yıllar geçtikçe metobolizma yavaşlıyor sanırım. önceden çok kolay verebildiğim kg şimdi gitmiyor.
ben akşamları sadece 1 kase yoğurt tüketiyorum.
günde 3 Lt su içiyorum. çay açık ve şekersiz. kahve haftada 2 ye indirdim (sabahları sade bir kahve içmeden kendime gelemeyen ben)
çikolatanın tadını unuttum. şerbetli tatlı pek sevmem avantajlıyım.
55 kg dan bu kg ya düştüm. 1 ayda. fakat fırsat buldukça yürüyorum. iş yerinde de her şeye kalkıp oturuyor mümkün olduğunca kendimi hareketi olmaya şartlandırıyorum
Tamam da bu 8 kilo 100+ kilolar için geçerli benim için anca max 3 kilo olur. Yani demek istediğim programı güzel hiç zorlanmadan yapabileceğim bir diyet listesi. kadınlar kulübünde topikleri var bakabilirsin ayça kaya 1 ayda 8 kilo
zence bence salmamalısın daha yolun başındasın ve başarıyordun ama bıraktın neden bıraktn ki bence hemen tekrar başla hemen bugün :)
yarasınn cnmmmmmmm afıyet olsunkızlr bugün misafirlikte idim aşırı kaçırdım.Dukanı bıraktım sabah tartıldım 57.4 geldim ve karataya başladım arasıra kaçamak olması şartı ile :)) Çünkü kaçamak yapmadan karatay yapmak mümkün değil :))) Bugün misafirlikte olduğum için kaçamak oldu tabi yediklerim şunlar:
kahvaltıda: 2 yumurta,1 hurma, biraz peynir,3zeytin, 2-3 dal maydonoz, 2 dilim domates, 2 tane ceviz
öğlen: 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 adet köfte
akşam: 1 kase çorba, 3 yemek kaşığı pilav, az bir tavuk yedim patlamak üzere idim midem çok küçülmüş çünkü :))
üzerine de tatlı yedim ama tatlının yarısını yedim. Bir de bir su bardağı kola içtim.
ama sabah yemeği kaçıracağımı bildiğim için 1,5 saat yürüyüş yaptım ve canım çıktı resmen ayaklarıma kara sular indi :))) Kan ter içinde kaldım :)) iyi de yaptım ama :))
işin hayırlı olsunpazartesı işe baslıcam o zaman baslıcam:) evden sandvıc yapıp göturcem işe kepek ekmegınden:) şimdi yemek bogazım tatıldeee istedıgı gibi takılıo
tşkr ederim zence :))yarasınn cnmmmmmmm afıyet olsun
saol cnmcımmmmmmm :)))))) pazartesı sıkcam kendımıişin hayırlı olsun
tşkr ederim zence :))
denemem cnm merak ettim senın brans ne???işin hayırlı olsun
denemem cnm merak ettim senın brans ne???işin hayırlı olsun
bilgisayar mühendisiyim bendenemem cnm merak ettim senın brans ne???
sende mi mühendissin yoksa :)))mühendis hanımım benim
yok cnm bnde kımyagerım:) hatta kımya zedesende mi mühendissin yoksa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?