50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek bişey diyebilirm.. sağlıksıız.

Tamam da bu 8 kilo 100+ kilolar için geçerli benim için anca max 3 kilo olur. Yani demek istediğim programı güzel hiç zorlanmadan yapabileceğim bir diyet listesi. kadınlar kulübünde topikleri var bakabilirsin ayça kaya 1 ayda 8 kilo

Eğer kahveyi zehir gibi içine hiçbirşey koymadan içiyorsan(süt dahil) kafeini yağ yakmanı kolaylaştırı ama içinde sadece kahve ve su olacak ona göre :))))

e öyle desene tatlım :) kızmaya lüzum yok ama :)

ben de 58 kiloyum boyum 162 cm haftada 4 gün koşu bandında yürüyorum 6 km belli bir diyet listesi uygulamıyorum o zaman çok geriliyorum diyetteyim düşüncesi beni daha çok acıktırıyor. 54 kilo olmak istiyorum inş başarırım.

kızlr bugün misafirlikte idim aşırı kaçırdım.Dukanı bıraktım sabah tartıldım 57.4 geldim ve karataya başladım arasıra kaçamak olması şartı ile :)) Çünkü kaçamak yapmadan karatay yapmak mümkün değil :))) Bugün misafirlikte olduğum için kaçamak oldu tabi yediklerim şunlar:

kahvaltıda: 2 yumurta,1 hurma, biraz peynir,3zeytin, 2-3 dal maydonoz, 2 dilim domates, 2 tane ceviz

öğlen: 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 adet köfte

akşam: 1 kase çorba, 3 yemek kaşığı pilav, az bir tavuk yedim patlamak üzere idim midem çok küçülmüş çünkü :))
üzerine de tatlı yedim ama tatlının yarısını yedim. Bir de bir su bardağı kola içtim.

ama sabah yemeği kaçıracağımı bildiğim için 1,5 saat yürüyüş yaptım ve canım çıktı resmen ayaklarıma kara sular indi :))) Kan ter içinde kaldım :)) iyi de yaptım ama :))

Son düzenleme:
zence bence salmamalısın daha yolun başındasın ve başarıyordun ama bıraktın neden bıraktn ki bence hemen tekrar başla hemen bugün :)

pazartesı işe baslıcam o zaman baslıcam:) evden sandvıc yapıp göturcem işe kepek ekmegınden:) şimdi yemek bogazım tatıldeee istedıgı gibi takılıo

yarasınn cnmmmmmmm afıyet olsun

evveet kızlaaarrr sabah baktım adetim gelmemiş hemen ölçüleym dedim dayanamadm 2 gün daha veeee 51.5 kilo olmuşuuuummm hemeeeenn çizelgemi değiştiriyorummmm :))

ben regl olduğum için fazla çıktım sabah 57.7. normal kahvaltımı yaptım. 1,5 saat yürüyüşümü de yaptım :))) bende zayıflayacağım inş. :))

benim de karnımda hala şişlik var ya sanırım braz da şu tuvalete çıkma problemimden kaynaklanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…