50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben regl olduğum için fazla çıktım sabah 57.7. normal kahvaltımı yaptım. 1,5 saat yürüyüşümü de yaptım :))) bende zayıflayacağım inş. :))

tabii ki zayıflayacaksın cnm :) ben 1buçuk saat yürüyemiyorum artık cnm çok sıkılıyor tek başıma ya o yüzden sabah erken kalkıp 1 saat kadar yürüyorum bide parktaki kol aletlerinden yapıyorum

evveet kızlaaarrr sabah baktım adetim gelmemiş hemen ölçüleym dedim dayanamadm 2 gün daha veeee 51.5 kilo olmuşuuuummm hemeeeenn çizelgemi değiştiriyorummmm :))

Oooh valla hepinizin bu başarılarını duyunca benim de hevesim artıyor ama bir türlü yapamıyorum ((( Benim sabahları vaktim olmuyor 6:45'de kalkıyorum okul formalarımı giyiyom(lise 2'ye gidiyorum 18 yaşındayım) Zaten servisim 7:10da geliyo hemen çıkmam gerekiyo kahvaltımı 7.05'e kadar bitiriyorum. Yani kahvaltımı 15 dkda yapıyom spor için vaktim olmuyor ben de akşamları zumba yapmaya karar verdim. Ama zumba bölgesel sorunlar için değil, bütün vücudun hatta ayak parmaklarınızın bile zayıflamasını sağlıyor :)))) Zumba biraz kolay ama 10 dk aralıksız yapınca insan kan ter içinde kalıyor ben 30 dk yapcam 2 ara ile birlikte . Ha unutmadan söyleyeyim Sabah kahvaltımı 6:50'de başlıyorum ve öğlen yemeğimi kaçta yiyebiliyorum biliyor musunuz??? 12:40!!!!!!!! Arada 5 saat 50 dk fark var o derece acıkıyorum (( Bizim okulda da tenefüs aralarında hiçbirşey yiyemezsin maalesef neyse ben daha fazla yazmıyayım bye

o zaman yediklerinden kısmaya çalış cnm mesela kahvaltıdan değil ama öğlen meyve ye süt iç 3 tane de ceviz ye akşam da mutlaka sebze ye ve her 2.5 saatte bir su iç 2 bardak kadar yani yaklaşık 500 ml :) hem bak demişsin zumba diye vaktn olursa zumba da yaparsın ne gzel olur :)

Oooh valla hepinizin bu başarılarını duyunca benim de hevesim artıyor ama bir türlü yapamıyorum ((( Benim sabahları vaktim olmuyor 6:45'de kalkıyorum okul formalarımı giyiyom(lise 2'ye gidiyorum 18 yaşındayım) Zaten servisim 7:10da geliyo hemen çıkmam gerekiyo kahvaltımı 7.05'e kadar bitiriyorum. Yani kahvaltımı 15 dkda yapıyom spor için vaktim olmuyor ben de akşamları zumba yapmaya karar verdim. Ama zumba bölgesel sorunlar için değil, bütün vücudun hatta ayak parmaklarınızın bile zayıflamasını sağlıyor :)))) Zumba biraz kolay ama 10 dk aralıksız yapınca insan kan ter içinde kalıyor ben 30 dk yapcam 2 ara ile birlikte . Ha unutmadan söyleyeyim Sabah kahvaltımı 6:50'de başlıyorum ve öğlen yemeğimi kaçta yiyebiliyorum biliyor musunuz??? 12:40!!!!!!!! Arada 5 saat 50 dk fark var o derece acıkıyorum (( Bizim okulda da tenefüs aralarında hiçbirşey yiyemezsin maalesef neyse ben daha fazla yazmıyayım bye

benimde aynı derdim var canım sabah 7 den öğlene kadar birşey yiyemiyorum ama zaman geciyor okulda öyle yada böyle :) spora vaktim olmuyor ama vakit yaratmaya calısıyorum cıkıyorum evden markete diye 15 dk yürüyorum merdivenleri kullanıyorum asansör yerine ne kadar yorgun olsamda binmiyorum asansöre bazen kendimden ödün veriyorum herkes yerken yemiyorum falan sonuçta alacagın sonucu düşün eminim o zaman kendimizle gurur duyacagız :)

Lise günlerim aklıma geldi bende okuldan gelince yarım saat spor yapardım :)) 6dan sonra da bir şey yemezdim :))
benim de karnımda hala şişlik var ya sanırım braz da şu tuvalete çıkma problemimden kaynaklanıyo

probiyotik yoğurdu tavsiye ederim ezdee süper oluyor. İshal yapmadan çıkmanı sağlıyor
tabii ki zayıflayacaksın cnm :) ben 1buçuk saat yürüyemiyorum artık cnm çok sıkılıyor tek başıma ya o yüzden sabah erken kalkıp 1 saat kadar yürüyorum bide parktaki kol aletlerinden yapıyorum
evet tek başına sıkıcı oluyor baya ben kulakık takıyorum o yüzden müzik dinlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama eve gelince ayaklarıma kara sular iniyor 1 saat kadar hareket edemiyorum sonra düzeliyorum

ayneen denemem bende müzik dinliyorum ama gene de sıkılıyorum hatta sırf yürüyüş için bantlı kulaklıklardan aldım bol basslı ve hatta pedometre de aldm ama malesef pili bitti daha alamadım pil bu arada ben lisede sabah akşam tost yerdim yaaaa... öğlen gelirdim annem 3 tost yapardı bide portakal suyu oohh sabah zaten simit poğaça bilmem ne .. akşam da dersanede olurdum genelde orda da dürüm ya da döner yerdim ( zaten evde olsam bile makarna pilav vs.. hep böyle beslenir bol ekmek tüketirdim hemde beyaz ekmek.. sebze hiç yemezdim.. düşünüyorum da iyi bile 62 olmuşum ben yahuu metabolizmam hızlı herhal

teşekkür ederim cnm dediklerini uygulamaya çalışacağım. Bir de birşey sorabilir miyim? Birincisi su açlığı bastırır mı? İkincisi böyle sabah kahvaltımın sonunda böyle uzun süre acıkmamamı sağlayacak bir yiyecek var mı? Yani açlığı bastıran? :)

Haklısın cnm :)))))) Sen kaç boyundasın??? Çünkü çizelgende BMİ'nde 15 yazıyordu!!! Bu az değil mi yani aşırı zayıf???

Haklısın cnm :)))))) Sen kaç boyundasın??? Çünkü çizelgende BMİ'nde 15 yazıyordu!!! Bu az değil mi yani aşırı zayıf???

bir yanlıslık olmus canım yokşa aşırı zayıf falan nerdee boyum 1.64 :)

evet o kadar yemeye bencede iyi :)) Ben lisede hep 49 kilo idim çünkü aşırı dikkat ediyordum kilo almamak için. Arada 50 kiloya çıkardım hemen rejim yapıp 49a inerdim. Gerçi o halimi de şişman bulur daha çok zayıflamak isterdim ama pek mümkün olmazdı :))
Yaş ilerleyip daha çok kilo alınca 49 kilo halimi de beğenmeye başladım :))

Bazen açlık ile susuzluj karıştırılır. O yüzden su içerseniz susuz iseniz açlık hissi tabi ki kaybolur. Aç olduğunuzda da şişirir daha az yersiniz o yüzden ben her yemekten önce mutlaka 1 bardak su içerim. Kahvaltının sonunda tok tutan tek şey kuruyemiştir. 5-10 adet arası ceviz ya da bademi öneririm. Fındık da olabilir. Ama sanırım içlerinde en etkilisi ceviz gibi geliyor bana o diğerlerine göre daha da uzun süre tok tutuyor. Zaten zayıflayanlara abartmamak koşulu ile kuruyemiş öneriyor diyetisyenler falan da. Hem kan yapar hem de çok sağlıklı omega3 yağları var içinde. Derslere de çok faydası olur

çok teşekkür ederim cevabın için :) Bari çantama 5-10 ceviz koyayım da tenefüste gizlice yiyeyim

su açlığı tabii ki bastırır ama sana %0.1 yağ içeren sütlerden önerebilirim uzmanlarında dediği gibi tam 5 saat tok tutma özelliği var :) denemem in de dediği gibi kuruyemiş olabilir ama abartmadan ye tabi ki :) bide ben kahvaltıda yenilen yeşilliklerin faydalı olduğunu biliyorum :) ama bool bool su tüket gerçekten çok işe yarıyor selülitleri bile yok ediyor :) bide evde yapman için sana call yani callanetics egzersizlerini öneririm çok etkili çok sıkıcı olduğunu kabul ediyorum ama sıkılaşmak için pilates gibi harika:) kilo verdirmediğini söylüyorlar yalnızca sıkılaşmak içinmiş bu forumda var bi bakmanı tavsiye ederim :)

çok teşekkür ederim cevabın için ezdeecim ama şöyle bir sorunum var benim, kahvaltıda süt içemiyorum 7 yaşımdan beri bu böyle cünkü tadı peynir, zeytinle karışınca hemen midem bulanıyo arabalar da tutar beni dur kalklarda e malum istanbul trafiği ben iyicene fenalaşırım serviste (((((

ama yinede teşekkür ederim ve callaneticse de bir bakıcam :))))))

kızlaar bugün saat 1 gibi çkomilk yemiştim 95 kalori kadar cnm çoook çikolata istedi de sonra bi uyumuşum 4buçukta uyandım :S annemler de kaşarlı sucuklu ekmek yapmış 1 etimek 1.5 dilimde çavdarlı olanından yedim ama çok pişman oldum sonra başka bişey yemedim ama içim içimi yedi çok uykulu olmama rağmen zar zor call yaptım çook zorlandım kan ter içinde kaldım resmen inş erimiş gitmiştir ya of ;((

olsun moralini bozma arada kaçamak yapmak hakkımız Yarın dikkat edersin hem sporunu da yapmışsın bir şey olmaz o yüzden :)) Bir de pişman olman iyi olmuş bi daha yapmazsın :)) Bende öyle oluyor yani pişman olunca bir daha yapmıyorum .

valla ben yemeyecektim ama evde başka yemek yokmuş yani dünkü yemekler varmış bende hiç sevmem üst üste aynı şeyleri yemeyi amman yarabbiiiimmm inş bir şey olmaz yaaaaaaa sucuk çok yemedim de çok sevmem çnkü ama kaşarlar

arkadaşlar yarın bende başlıyorum artık adam akıllı .. vermem lazım şu 7-8 kiloyu

aylardır uğraşıyorum ama takılı kaldım.. birkaç ay önce vermiştim 2 kilo falan kilomu 56 sanıyordum ama değilmiş 59,5 im.

hani şu alışveriş merkezlerinde büyük kantarlar oluyor ya yağ oranı falan ölçen, onlar ne derece doğru acaba ? çünkü orda çıktım 59,5

umarım doğrudur çünkü 15gün öncekiyle 1,2kg falan fark var. aynı kıyafetlerle tartıldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…