50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm ezdee , negüzel istediğim kilolara erişmişsin .. nekadar sürede verdin merak ettim uzun zamandır yazmıyorum buraya da

boyun kaç bir de :)

onlar dogru oluyor cnm malesefki! bende senın gibiyim aynne vermem gerekıyor baslamıştım ama baktım istedıgım gibi gitmedı bıraktım . yarın gene başlicam:) boyum 1.61-1.62 falan cnmm ama bu kiloyu vermem sarttttttttttttttttttttttttt!!!!yarın herseye adam akıllı baslıcam valla

slm ezdee , negüzel istediğim kilolara erişmişsin .. nekadar sürede verdin merak ettim uzun zamandır yazmıyorum buraya da

boyun kaç bir de :)

ben mart ayında spor salonuna gtmiştim adını yazmym şimdi :) orda yediklerime pek dikkat etmeden 3 kilo verdim.. 59 kilo kadarken bugera gitmeyi bıraktım ve sporsuz sadece oraya gtmediğim için 1 kilo verdm 1 ayda.. 57 küsur kilolardayken sevgilimin yanlışlıkla da olsa başka bi kızın vücudunu güzel buldğnu itiraf etmesiyle hırs yaptım çnkü çok cnm yandı.. o gazla koca yaz spor ve diyet yaptım.. saat 6da uyanıp yürüdüğümü bilirim.. kalori hesabı yaptım ama arada kaçırdığım da oldu tabi. ilk ay 3 kilo kadar verdim ve 54lü kilolara geldim sonraki ay 2 kilo kadar verdim 52li kilolarda ramazn geldi valla hiç diyet veya spor yapmadm ramazanda saldım çayıra yani ama sadece kilomun küsuratı arttı yani 53e yaklaşmıştım.. bünye diyeti bırakmışken bi anda yine hırs yaptım 1 hafta 10 gün oldu işte başlayalı 1.5 kilo verdim bi an vücudum bekliyormuş beni ezdee diyete ve spora başlasa da yağlardan kurtulsam diyeee

çok uzattım galiba özür dilerim bu arada boyum 1.60

cnm 48 kilo boyuna göre cok az deıl mı ya??36 beden falan olmuşsundur. 48 kilo ile herhalde sıfır beden olucan:)

cnm 48 kilo boyuna göre cok az deıl mı ya??36 beden falan olmuşsundur. 48 kilo ile herhalde sıfır beden olucan:)

cnm 40lı kilolardaki halimi hiç hatırlamıyorum yaa bi bakalım nasıl olucam olmadı zatn alıveririm 2 3 kilo ya 48i istememin sebebi o sevgilimin beğendiği kızın boyu 1.65 kilosu 53 mü neymiş arada 12 fark var ya ondan yaniii bi de kız hala kilo sorunum var fazlalıklarm var diyip duruyormuşşş!!!! çarp suratına iki tane görsün tövbe tövbeee adamı deli ediyorlar ama allahtan hırslandırıyorlar da !

hadi bakalım o zaman başarılar

valla ezdee bunu okuyunca bende gaza geldim çünkü senin başladığın kilolara yakınım bende :)) bu aralar tam gazdaydım aslında spora başlayınca kilo vrebileceğimi hissettim çok üşeniyordum aslında başlarda yürürken ama kan ter içinde kalıp halsiz düşünce yağların eridiğini düşünüp mutlu oluyorum artık :))

Demek ki kompleksi var kızın :)) senin yerinde olsam kızı öldürüp kurtulurdum sonra zayıflardım Sonra da sevgilimi öldürürüm niye başk kızlara bakıyon diye Benim boyum 158 bir ara 47 kilo idim. Vücudum çok orantısız kilo alıyor midemden üst kısım hiç kilo almıyor mide bölgesinden basen kalça bacak kısımlarında birikiyor bende yağlar. O yüzden 47 kilo iken bile çok zayıf olmuyorum hiç ben normal gözüküyor bende. Vücut yapına göre değişir yani kilo. Eğer orantılı kilo alıyorsan çok zayıf olursun 48de.

pes etme cnm sakın pes etme onlar sadece fazlalık sonuçta.. yani bu elinde olan bişey ve yaşın genç :) galiba en küçük benim ama :) sonuç olarak imkansız hiç bişey yok haytta.. daha demin eski fotolarıma baktım da.. şişmanladığımı hiç farketmemişim ki!! herkes ve her zmanki gibi bana yok cnm senin kilon iyi yok tatlım üzülme derken... bana aslında kötülük yaptıklarının farkında değillermiş .. mutsuzsan kendini iyi hissedemiyorsan özgüvenin sarsılıyorsa ve hayatının geri kalanında sağlıklı yaşamak istiyorsan önünde hiç bi engel yok ki..
cnm sevgilim benim iyi ki gözlerimi açtın !! şimdi bin pişman tabi ve ben ççoooook mutluyum :)

selamlar ben de 161 boyundayım, 48 olmak istiyorum artık, ilk hedef 52ydi ama 48 olmak istiyorum ben de yalnız ne kadar sağlıklı olabiliriz tartışılırbeden kitle indeksi 48 olursak 18,75 oluyo, bence ii ya yine de, ilerisi için ne kadar az kiloyla hayata devam edersek o kadar ii

yahu benimde çok saçma vücudum kollarım kalın omuzlarım da geniş rahatsız oluyorum ne bileyim ama baya eridiler yaaa bacaklarım aynen benimde bacaklarııım.. karnım falan hiç mekik falan çekmesem de hemen eriyor ama bacaklarım öyle mi değil işte.. o yüzden yürüdüm zaten hep kot pantlnlarda 32 giyerken şimdi 27-28 giyiyorum markasına göre değişiyor :)) üstüm small ya da xs işte o da markasına göre ama hala beni rahatsız eden bi kaç parça basenim var o kadar

bu arada kızı tanısam emin ol gebertirdim

48 iyidir iyiii

evet gerçekten öyle bana da kilon çok iyi diyorlar hep. Yıllarca annem de öyle dedi bana. Bu sene 60 kiloyu görünce bana zayıfla demeye başladı Bende senin gibi farketmeden yıllar içinde 1-2 kilo diye diye aldım kiloları diyor. Evlendiğinde 46 kilo imiş annem, sonra 75leri falan gördü. Şimdiden zayıfla ve dikkat et yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo çok zor veriliyor kilolar diyor hep.
Önemli olan insanı kendi iyi hissettiği kilo bencede. Bazıları çok zayıf olmak ister ben mesela çok zayıfları beğenmiyorum çöp gibi bacaklar hoşuma gitmiyor. Mankenlerin çoğu bana çok zayıf geliyor. Gerçi istesem de o kadar zayıf olamam herhalde yapı itibari ile

ya bana ivana sert madonna gibi ince ve tabiri caizse dar görünümlü D kadınlar çok hoş geliyor yaa bende öyle olayım ya bende öyle olayım of

sonunda başarıyorum 3 günde 2,5 kilo verdim şimdi şok diyete bir kaç gün ara verdim ama önümüzdeki hafta içi terar başlicam 3 gün daha istediğim kiloya ulaşıcam 55 olmuştum şimdi 52,5 oldum çoookk şükür :) işte üç gün içinde yediğim her şey

1. gün
sabah 1 bardak ılık su ile güne başladım ,
yağsız az tuzlu yeşil salata
1 bardak şekersiz çay
1 tane haşlanmış tavuk incik baharatlı tuzsuz
1 salatalık 1,5 yemek kaşığı light yoğurt
1 dilip kepekli ekmek
sade soda , armut

3 gün boyunca hep aynı şeyleri yedim ...

yaaa aşırı sağlıksız değil mi ben bunları yesem sadece ölürdüm :S zaten bu diyeti bırakınca bence hepsini geri alacaksn.. umarım almazsın :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…