ezdee zayıflarken nasıl bir menü uyguladın paylasırmısın bende şuan 58 kiloyum hedefim 50 boyum 1.64 ?
anladım :)) benim malesef fazla spora vaktim yoktu şimdiye kadar ama artık akşamları yürümeyi düşünüyorum birde kaç ayda verdin ?
yaaa aşırı sağlıksız değil mi ben bunları yesem sadece ölürdüm :S zaten bu diyeti bırakınca bence hepsini geri alacaksn.. umarım almazsın :S
evet çok sağlıksız biliyorum ama ben daha öncede 1 ayda 12 kilo vermiştim tam 5 sene önce ama dikkatli davrandıkça o kiloyu geri almıyorum inşallahda almam
evet çok sağlıksız biliyorum ama ben daha öncede 1 ayda 12 kilo vermiştim tam 5 sene önce ama dikkatli davrandıkça o kiloyu geri almıyorum inşallahda almam
kızlar sabah ölçüldüm kilom değişmemiş ohh dedim o kaşarlı sucuklu ekmeklere karşı...... sonra spora gittm 1 saat bile dayanamadm bugün 45 dk yürüdüm bir de parktaki bisiklete bindim biliyosunz ki o bisikletler çok yumuşak yani hemen pedal dönüyor ya bnde sırf yürümemek için saniyeye 2 pedal gelecek şekilde hızlı hızlı 30dk kadar çevirdim hesapladım şimdi yaklaşık totalde 350 kalori kadar yakmışım :) ee allah bereket versinşimdi hemen bi duş alayım da vücudum bayram etsin iğrenç kokuyorruuuummmm!!!
ben bugün uyuyakaldım ezdee spor yapamadım, ne güzel sporunu yapmışsın tebrik ederim :)) Bende akşama doğru evdeki koşu bandını kullancam 1 saat yürüyeceğim :)) Dışarda da işlerim var onları da yürüyerek halletcem :))
bak yürüyüş bandı varsa 6.4 mü ne o ayarda yürümeni tavsiye edermbende yok ve hiç binmedm bilmiyorum ama nette okumuştm yağlar o ayarda güzel eriyormuş hem dışarıda da yürüyecksin oohh bol bol kalori gider :))
ne güzel ya bende yürüyüş yapmayı çok isterdim sabahları ama malesef vaktim yok 8 de okulda olmam gerekiyor düşünüyorumda 6 da kalkıp yürüsem mi sonuçta herşey saglık için :)
kesinlikle erken kalkmak hem metabolizmayı hızlandırıyo, hem de erken vakitte-özellikle 6-8 arası yapılan egzersiz hatta kardiyo daha fazla yağ yakımına sebep oluyomuş
wuhuuu o zaman farkında olmadan süper bişey yapmşmyazın hep 6 da gittim şimdi de 7 gibi
kesinlikle çok ii yapmışsın bi de insan yazın daha kolay kilo veriyo çünkü daha çok hareket edebiliyo özellikle dışarıda
öyle ama o güzel yatağımdan okul tatilken o erken saatlerde kalmak nasıl koydu anlatamam
[LOR="#000000"][/COLOR]CObende yeni baslıcam ama aranıza katılabılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?