50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ezdee zayıflarken nasıl bir menü uyguladın paylasırmısın bende şuan 58 kiloyum hedefim 50 boyum 1.64 ?

ya ben canım ne isterse yedim ama küçük porsynlarda kalorisi hesaplayarak bide mutlaka spor yapmalısın çnkü vücut sarkıyormş bnm sarkmadı tabi ben zaten sporla zayfladım mesela bnm kahvaltı menüm 350 kalorilik ama sabah yürüyüşe gidip 300 kalori kadar yakınca 50 kalori oluyor gerisini sen düşün mesela sabah kahvaltım genelde ;
-yumurta
-2 dilim çavdar ekmeği veya tuzsuz etimek
-1 dilim yada 2 dilim light peynir
-3 4 adet zeytin
-domates
-salatalık, biber
-yeşil çay
-1 tatlı kaşığı kadar reçel ya da bal

öğle yemeğinde ise başlarda yemek yerdim küçük porsiyonlarda yağsız şimdi genel olarak 1 bardak süt 3 ceviz veya antep fıstığı yiyorum ya daa elma falan işte kafama göre

akşam yemeğinde pilav ve makarna bile yiyorum yani ama yarım porsyn yani 2 3 kaşık kadar bide evdeki yemeklerden 3 5 kaşık kadar onların yağsız kısımlarını bir tabağa koyuyorum mikrodalgada yemeğimi pişiriyorum :)

fazla yediysem eğer kalorisi bana fazla geldiyse hemen evde de spor yapıp eritmeye çabalıyorum ve pişmanlıktan kendimi yiyorum tabi ki her gün de kilomu ölçerim genel olarak böyle :)

anladım :)) benim malesef fazla spora vaktim yoktu şimdiye kadar ama artık akşamları yürümeyi düşünüyorum birde kaç ayda verdin ?

daha önce de yazmştım ya bi kaç sayfa önce ilk 3 kilo verdm snra 2.5 daha sonra ramaznda bıraktm ve şimdi başladğmda 10 gndr flan 1.5 kilo kadr verdm :)

yaaa aşırı sağlıksız değil mi ben bunları yesem sadece ölürdüm :S zaten bu diyeti bırakınca bence hepsini geri alacaksn.. umarım almazsın :S

evet çok sağlıksız biliyorum ama ben daha öncede 1 ayda 12 kilo vermiştim tam 5 sene önce ama dikkatli davrandıkça o kiloyu geri almıyorum inşallahda almam

evet çok sağlıksız biliyorum ama ben daha öncede 1 ayda 12 kilo vermiştim tam 5 sene önce ama dikkatli davrandıkça o kiloyu geri almıyorum inşallahda almam

1 ayda 12 kilo yine de çokmuş ya, bu 3 ayda verilebilecek bi kilo, bu kadar hızlı şok diyetler böbreklere çok zararlı diye okumuştum

vücudun seni hiç sevmeyecek haberin olsun :/ dikkatli davranmak diyerek bu şekilde beslenmeyi kastettğini düşünüyorum.. bak nolmuş yeniden almışsın kilolarını... 12 kilo verip de geri almak kolay iş değil hiç aslında..

kızlar sabah ölçüldüm kilom değişmemiş ohh dedim o kaşarlı sucuklu ekmeklere karşı...... sonra spora gittm 1 saat bile dayanamadm bugün 45 dk yürüdüm bir de parktaki bisiklete bindim biliyosunz ki o bisikletler çok yumuşak yani hemen pedal dönüyor ya bnde sırf yürümemek için saniyeye 2 pedal gelecek şekilde hızlı hızlı 30dk kadar çevirdim hesapladım şimdi yaklaşık totalde 350 kalori kadar yakmışım :) ee allah bereket versin şimdi hemen bi duş alayım da vücudum bayram etsin iğrenç kokuyorruuuummmm!!!

ben bugün uyuyakaldım ezdee spor yapamadım, ne güzel sporunu yapmışsın tebrik ederim :)) Bende akşama doğru evdeki koşu bandını kullancam 1 saat yürüyeceğim :)) Dışarda da işlerim var onları da yürüyerek halletcem :))

bak yürüyüş bandı varsa 6.4 mü ne o ayarda yürümeni tavsiye ederm bende yok ve hiç binmedm bilmiyorum ama nette okumuştm yağlar o ayarda güzel eriyormuş hem dışarıda da yürüyecksin oohh bol bol kalori gider :))

hımm teşekkürler ben 6 da yürüyordum hep 0.4 fazlalığın lafı olmaz 6.4 yaparız biz de :)))

ne güzel ya bende yürüyüş yapmayı çok isterdim sabahları ama malesef vaktim yok 8 de okulda olmam gerekiyor düşünüyorumda 6 da kalkıp yürüsem mi sonuçta herşey saglık için :)

ne güzel ya bende yürüyüş yapmayı çok isterdim sabahları ama malesef vaktim yok 8 de okulda olmam gerekiyor düşünüyorumda 6 da kalkıp yürüsem mi sonuçta herşey saglık için :)

kesinlikle erken kalkmak hem metabolizmayı hızlandırıyo, hem de erken vakitte-özellikle 6-8 arası yapılan egzersiz hatta kardiyo daha fazla yağ yakımına sebep oluyomuş

öyle ama o güzel yatağımdan okul tatilken o erken saatlerde kalmak nasıl koydu anlatamam

hımm bi de okul faktörün varsa evet zor olmuştur elbet yataktan kalkmak ama ileride çalışırken hep erken kalkacaksın zaten alışmış olursun hem, benden sana çalışan insan tavsiyesi böyle de bi avuntu yaptım ama

kızlar öğlen 10 tane antep fıstığı 2 tane de ceviz yedim . 1 saat sonra kadar da 1 büyük bardak ayran içmeyi düşünüyorum :) akşam yemeği için de yağsız ızgarada tavuk eti vee yağsız haşlanmış makarna yapıcam yanına da koca bir tabak salataaaa

Ya bi okula gittim geldim bir baktım 2 yeni kişi ve 3 sayfalık yorum!!!!!!!!!!! Her neyse bugün sanırım biraz abarttım hemde ilk günümden (((. Yediklerim
Sabah:
1 domates
1 salatalık
8 zeytin(beni tok tutuyor da. hem 8 zeytinde 1 yumurta kadar protein varmış )
1 dilim kepekli ekmek
En Son: 4 çiğ(yeni kırılmış) fındık

Kuşluk(valla arkimle okulda gizlice yedik ):
4 çiğ fındık(arkime de 4 adet verdim evden çıkarken saymamıştım da :))

Öğle yemeği:
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim şinitzel
1 koca bardak sıkma portakal suyu
Çıtır Elma (bir ara öğün sadece migrosta satılıyor ama büyük migroslarda, kurutulmuş rende şeklinde elma ama çok LEZZETLİ VE SADECE 65 KALORİ(içinde 2 elma kadar var))

İkindi:
1 form limonlu bisküvi 1 paket kadar
köfte
yoğurt(valla kendimi durduramadım köfte ve yogurtta yedim de yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…