hiç sorulur mu? gerçi ben de 4 günlük üyeyim ama:2 :2:'yi merak ettim acaba nasılmış diye bilginize) ama kaç kilosun ve boyun kaç???
[LOR="#000000"][/COLOR]CObende yeni baslıcam ama aranıza katılabılırmıyım
tabi katılabilirsn cnm :) hedefin nedirr?
hedefım 45 kılo ama basarabılırmıyım bılmıyorum 53 kıloyum sankı 6070 varmısım gıbı gelıyorum begenmıyorum[/QUn
neden olamayasın cnm sende ama aaaaa :))
hedefım 45 kılo ama basarabılırmıyım bılmıyorum 53 kıloyum sankı 6070 varmısım gıbı gelıyorum begenmıyorum[/QUn
neden olamayasın cnm sende ama aaaaa :))
inşallah olurum azmedıyorum
imza alanı nerde acaba bılgınız varmı
şu altta gördüğün cizelgeden mi bahsediyorsun? o zaman aramaya kilo çizelgesi nasıl yapılır yaz sana ayrıntılı açıklayacaktır :2: offf sanırım ben de hasta oluyom arkim hasta oldu da
bugun saat 8de kalktım. kan ilacımı içtim sonra
12de kahvaltı yaptım:)
kahvaltıda 1 dilim tam bugdat ekmegı peynır domates kırmızı biber yedım.
saat 6da 1 tabak dolu ıspanak yedım bırazcık yogurtla ve 2 dilim tam buday ekmegı baya baya dogdum:)
dahada yemem:))
CNM NApim sabah 8 de uyandım ama 12 ye anca zaman bulabildim kahvaltı yapmaya...zence kahvaltıyı baya erken yapmışın :))
ben bugün tam 3 saat yürüdüm 2 saati dışarda 1 saati koşu bandında ama sonra annem yaş pasta yapmış sinir oldum dayanamadım iki dilim kesip yedim. Hazır pastalardaki bir dilim edecek şekilde idi benim iki dilimim. Kim bilir kaç kalori aldım(( Çok pişman oldum sonra ama zaten canım tatlı istiyordu dayanamadım.
Yediklerimin hepsini yazarsam şu şekilde:
sabah: yulaf kepeğinden kendimin yaptığı galetadan yedim. yanına az bir peynir, 1 yumurta, 2 fincan yeşil çay
öğlen: dışarda işlerimi halletmek için çıkınca öğle yemeği yiyemedim 2 saat yürüdüm.
akşam: 2 parça küçük but yedim. Yanına ekmek falan kesinlikle yemedim.
akşam 20.30da pastayı aşırdım(( Annem gün yapacak arkadaşları ile o yüzden yeni tarifler deniyor. Bu sıralar daha bir sürü hamur işi yapacak kesin canım isteyecek ama yemeyeceğim. Pastanın kalorisine baktım 300 kalori diyor. Off bugnkü yürüdüklerim boşa gitti hepten (
Neyse biraz daha spor yapcam uyumadan az da olsa telafi eder :))
lütfen şu kilo verme sırrını ve nasıl istikrarlı kaldıgınızın sırrınıda bana verınnnnnnnnnnnnnnnnnnmerhabalar ben 60-69 kilo aralığındaydım şimdi 56 kiloya düştüm 57 de oluyor bazen ..... ama şu aralar kaçamaklarım oluyor.birilerinin beni durdurması lazım ben de bunun için geldim belki siz beni durdurursunuz.beni kabul ediyormusunuz gerçi içeriye girdikten sonra içeri girebilirmiyim der gibi oldu ama neyse...
merhabalar ben 60-69 kilo aralığındaydım şimdi 56 kiloya düştüm 57 de oluyor bazen ..... ama şu aralar kaçamaklarım oluyor.birilerinin beni durdurması lazım ben de bunun için geldim belki siz beni durdurursunuz.beni kabul ediyormusunuz gerçi içeriye girdikten sonra içeri girebilirmiyim der gibi oldu ama neyse...
1,55 boyunda 52 kg . ama yıllar geçtikçe metobolizma yavaşlıyor sanırım. önceden çok kolay verebildiğim kg şimdi gitmiyor.
ben akşamları sadece 1 kase yoğurt tüketiyorum.
günde 3 Lt su içiyorum. çay açık ve şekersiz. kahve haftada 2 ye indirdim (sabahları sade bir kahve içmeden kendime gelemeyen ben)
çikolatanın tadını unuttum. şerbetli tatlı pek sevmem avantajlıyım.
55 kg dan bu kg ya düştüm. 1 ayda. fakat fırsat buldukça yürüyorum. iş yerinde de her şeye kalkıp oturuyor mümkün olduğunca kendimi hareketi olmaya şartlandırıyorum
kabul tabıkıde ederız seve seve ama bize sende sırrını ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?