50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben öyle belli bi diyet yapmadım cnm hiç bilemiyorum bu konuları karatay dukan falan :S sadece dukan zararlı diyorlar bunu biliyorum.s

kızlar ben bu sabah kalkamadım spora açıkçası cnm pek spor yapmak istemiyor ama bakalım belki gün içinde yaparım bir şeyler :/

benim evde yağ kemik kas ve günlük almam gereken kaloriyi ölçen bi tartım var :) ilk aldğımda yani 58 li kilolardayken yağ oranım %23 falandı şimdi %18.7 gibi bişey :))

tebrikler bütün kiloları yağdan vermişsiniz diyetisyeninizin adı ne?

kızlar merhaba..nasılsınız..uzun süre size yazamadım kusura bakmayın..diyete devam..Ancak zorlanıyorum. Doktora yaptığım için okuldayım sürekli.doğru dürüst yiyecek yer yok..bugün sabah kalkıp bişey yiyemeden gitmek zorunda kaldım.3 gibi biraz şinitzel yedim light kola içtim. 6 gibi biraz ceviz yedim. birazdan da fırın poşetinde patlican biber soğan patetes yaptım.Light yoğurtla onu yicem. aslında ben eşim sınava girmese hemen zayıflardım da onu yalnız bırakmak istemedim.. Neyse hedefe yöneldim.kaldı 3 kilo 500 gram...

ben öyle belli bi diyet yapmadım cnm hiç bilemiyorum bu konuları karatay dukan falan :S sadece dukan zararlı diyorlar bunu biliyorum.s

17 kilo vermiş biri olarak belli bir diyeti takip etmene gerek yok.kalori hesaplaması yapman yeterli günde 1000 kaloriyi geçmezsen zaten kilo verirsin..5,6 kilo dediğin nedir..uçar gider hemen..

17 kilo vermiş biri olarak belli bir diyeti takip etmene gerek yok.kalori hesaplaması yapman yeterli günde 1000 kaloriyi geçmezsen zaten kilo verirsin..5,6 kilo dediğin nedir..uçar gider hemen..

ya kusura bakma senin yorum yapacağın kişiye yazacağıma sana yazdım. Bu arada çok haklısın..

baktımda ordan yapamadım yanı yapdımda kaydedemedım daha dogrusu pekı bu çizelge ne işe yarıyor geçmiş olsun

Teşekkürler canım şimdi orada bir şifre gireceksin ve her çizelge değiştirmek istediğinde siteye pinini yazıp giriş yapıp çizelgeni değiştireceksin. Bu çizelge işte hedefine ne kadar var ne kadar kilo verdiğini anlatıyor.

çok teşekrler anlamadgım tek sey cızelgeyı yaptıktan sonra o sayfadamı kalıyor cızelge buraya bıryeremı koyuluyor anlamadım

çok teşekrler anlamadgım tek sey cızelgeyı yaptıktan sonra o sayfadamı kalıyor cızelge buraya bıryeremı koyuluyor anlamadım

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html bu adrese gir en altta bir resim var üztünde bb code yazıyor. onun gibi 2. linki kopyala ve sonra kadınlar kulübü üyeliği ayarlarına gir. orada çizelge diye bir şey yazıyor takip çizelgesi. işte bu linki oraya kopyala.....BİTMİŞTİR TEBRİK EDERİM YENİ BİR KİLO ÇİZELGENİZ OLDU!!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html bu adrese gir o mesajın en altında bir resim var üztünde bb code yazıyor. onun gibi 2. linki kopyala ve sonra kadınlar kulübü üyeliği ayarlarına gir. orada çizelge diye bir şey yazıyor takip çizelgesi. işte bu linki oraya kopyala.....BİTMİŞTİR TEBRİK EDERİM YENİ BİR KİLO ÇİZELGENİZ OLDU!!!!

benim evde yağ kemik kas ve günlük almam gereken kaloriyi ölçen bi tartım var :) ilk aldğımda yani 58 li kilolardayken yağ oranım %23 falandı şimdi %18.7 gibi bişey :))

ezdee süpermiş :)) Benim tartıda yağ oranım şu an %29 kas oranım da %39 gözüküyor.Benim yağ oranım hep yüksek. inşallah benimki de düşer. Yağlara gıcık oluyorum

teşekür ederim rahatsız ettım sızde kaydetmeyı yapamadım ben

Ben diyete devam ediyorum ama bu aralar aşırı bir şişlik var bende kilom da fazla çıkıyor. Kilo almamışımdır inşallah. Şişlik gidince düşer inşallah 57.8 geliyorum. Bakalım zaman ne gösterecek :))

hamile kalmadan önce hiç 50 kilonun üstüne çıkmazdım incecik belim vardı 1.5 ay önce doğum yaptım 49 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyla doğuma gittim 58 kiloyum şimdi kocaman bi göbişim var :S 1.5 ayda hiç zayıflamadım metobolizma hızım yavaşladı herhalde şu göbişten bi kurtulsam :S

bugun 9da kalktım. kan ilacımı içtim.
10.30da kahvaltı yaptım. 1 dilim tam bugday ekmegı peynır domates yedım.
saat 5:30da bir tane kek yedım(adet oldum napim enerjı sart ayaklarım şiş karnım şiş psıkolojık olarak mutsuzum)
saat 6:30da 1 tabak kuru fasulye yedım
saat 8de 2 bardak cay ve beyaz leblebı yedım:) ve diyetı bırakmıştım tartıldım 58.500 cıktım. kilom iyi yanı alma falan yok

Son düzenleme:
bugün kalktım spora gitmedim kahvaltımı her zamanki gibi yaptım dışarı çıkmadan süt ve 3 bisküvi yedim dışarı çıktım biraz gezindm vee 2 sosisli hotdog yedim yanında da gazoz sonra gezdim gezdim gezdim en son da 1 şekersiz kahve and yarım porsiyon profiterol yedimm valla ne yalan sölim hiç özlememişim tatlarını ya pişmanlık yok içimde ama bi mide bulantısı var bnm midem küçülmüş herhal :S acayip fenalardayım ööff midem çok fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…