yaa kızlar bende zayıflamak istiyorum 5 6 kilocuk fazlam var sadece =) dukan diyetini yapmaya karar vermiştim yazın bitmesini bekledim ama şimdi de karatay diyeti mi yapsam diye düşünüyorum anlayacağınız gibi kararsız kaldım (= bir de karatay diyetiyle ilgili pek fazla bilgim yok yardımcı olurmusunuz acaba bana?
günaydın memnuniyetle elimden geldiği kadar yardımcı olmak adına anlatayım bişeyler ben bu yolculuğa 23 martta başladım başlangıç kilom68.5 boyum 150 önce endokronolijiye gittim tahlillerim normal çıktı sadece kansızlık vardı
sonra da diyetisyene gittim.genel kurallar
sabahları ılk su
ara öğünler yoğurt meyve
en az 2 litre su
yarım saat egzersiz
bunları kesinlikle yaptım hiç kaçamak yapmadım hatta yaz boyunca fruttareden başka dondurma yemedim sayılır diyetisyenin verdiği sabah öğle akşam diyetine harfiyyen uymadım ama aslaabartmadım sonuç 56-57 kiloyum
başladığımda toplam 24 kg yağ vardı 14 kg a düştü yani verdiğim 12 kilonun 10 kg ı yağ diyetisyenime göre başarılıyım ..ama ramazan girince baştaki düzenim bozuldu daha otutamadım yoksa 55 e düşmüştüm şimdiye kadar şimdilik bu kadar başka sorunuz olursa elimden geldiği kadr cevaplarım
benim evde yağ kemik kas ve günlük almam gereken kaloriyi ölçen bi tartım var :) ilk aldğımda yani 58 li kilolardayken yağ oranım %23 falandı şimdi %18.7 gibi bişey :))
günaydın memnuniyetle elimden geldiği kadar yardımcı olmak adına anlatayım bişeyler ben bu yolculuğa 23 martta başladım başlangıç kilom68.5 boyum 150 önce endokronolijiye gittim tahlillerim normal çıktı sadece kansızlık vardı
sonra da diyetisyene gittim.genel kurallar
sabahları ılk su
ara öğünler yoğurt meyve
en az 2 litre su
yarım saat egzersiz
bunları kesinlikle yaptım hiç kaçamak yapmadım hatta yaz boyunca fruttareden başka dondurma yemedim sayılır diyetisyenin verdiği sabah öğle akşam diyetine harfiyyen uymadım ama aslaabartmadım sonuç 56-57 kiloyum
başladığımda toplam 24 kg yağ vardı 14 kg a düştü yani verdiğim 12 kilonun 10 kg ı yağ diyetisyenime göre başarılıyım ..ama ramazan girince baştaki düzenim bozuldu daha otutamadım yoksa 55 e düşmüştüm şimdiye kadar şimdilik bu kadar başka sorunuz olursa elimden geldiği kadr cevaplarım
ben öyle belli bi diyet yapmadım cnm hiç bilemiyorum bu konuları karatay dukan falan :S sadece dukan zararlı diyorlar bunu biliyorum.s
yaa kızlar bende zayıflamak istiyorum 5 6 kilocuk fazlam var sadece =) dukan diyetini yapmaya karar vermiştim yazın bitmesini bekledim ama şimdi de karatay diyeti mi yapsam diye düşünüyorum anlayacağınız gibi kararsız kaldım (= bir de karatay diyetiyle ilgili pek fazla bilgim yok yardımcı olurmusunuz acaba bana?
17 kilo vermiş biri olarak belli bir diyeti takip etmene gerek yok.kalori hesaplaması yapman yeterli günde 1000 kaloriyi geçmezsen zaten kilo verirsin..5,6 kilo dediğin nedir..uçar gider hemen..
baktımda ordan yapamadım yanı yapdımda kaydedemedım daha dogrusu pekı bu çizelge ne işe yarıyor geçmiş olsun
Teşekkürler canım şimdi orada bir şifre gireceksin ve her çizelge değiştirmek istediğinde siteye pinini yazıp giriş yapıp çizelgeni değiştireceksin. Bu çizelge işte hedefine ne kadar var ne kadar kilo verdiğini anlatıyor.
çok teşekrler anlamadgım tek sey cızelgeyı yaptıktan sonra o sayfadamı kalıyor cızelge buraya bıryeremı koyuluyor anlamadım
çok teşekrler anlamadgım tek sey cızelgeyı yaptıktan sonra o sayfadamı kalıyor cızelge buraya bıryeremı koyuluyor anlamadım
benim evde yağ kemik kas ve günlük almam gereken kaloriyi ölçen bi tartım var :) ilk aldğımda yani 58 li kilolardayken yağ oranım %23 falandı şimdi %18.7 gibi bişey :))
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html bu adrese gir o mesajın en altında bir resim var üztünde bb code yazıyor. onun gibi 2. linki kopyala ve sonra kadınlar kulübü üyeliği ayarlarına gir. orada çizelge diye bir şey yazıyor takip çizelgesi. işte bu linki oraya kopyala.....BİTMİŞTİR TEBRİK EDERİM YENİ BİR KİLO ÇİZELGENİZ OLDU!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?