50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim yayla çorbası keşkül beykoz kebabı diye bir yemek vardı canım istemedi
az öncede pul biberli yoğurtla 1,5 dilim ewkmek yedim birde 2-3 tane siyah erik yedim bu arada gün boyu 2 fincan yeşilçay 1,5 litreye yakın su içtim

karatay dyeti nasıl bişey tatlım :)
1 saat yürüyecektim gaza geldim 2 saat yürüdüm pestilim çıktı ama her yerim ağrıyo :))

ezdee, karatayda yapy şekerler yasak, ekmek makarna patates hamur işleri abur cubur glisemik indeksi yüksek besinler kısacası yasak ekmek yerine de yarım su bardağı ceviz ya da başka kuruyemiş yiyorsun. ara öğün yok çünkü ara öğün zayıflamayı engelliyor. Yeme sınırı da yok doyana kadar yemek yiyebilirsin ama kuruyemiş sınırlı. Et sebze yemeği tereyağ serbest günde 1 saat yürüyüş var bir de sabah 2 yumurta zorunlu haşlanmış ya da tereyağda pişmiş. 4-5 saat ara ile yemek yiyeceksin. bulgur pilavı serbest sadece. işlenmiş gıdalar yasak.
Bu diyet bana çok uyuyor çünkü yemek sınırı pek yok evde ne pişerse yiyorsun illa şunu bunu yiyeceksin diye bir şey yok. Birde akşam en geç 8de yemek faslı bitmiş olacak. 8den sonra bir şey içmek yemek yasak tabi şekersiz çay içebilirsin. kalorili olanlar yasak.

nohaa ! çok sert !! o.0

nohaa ! çok sert !! o.0
o kadar da sert değil. Hamur işleri ekmek makarna yemediğin için inanılmaz enerjik oluyorsun ben ders çalışırken bu diyeti uyguluyordum süper oluyor. Yemekten sonra ne kadar yersen ye ağırlık çökmüyo dinamik oluyorsun ama şekerli gıdalar tüketince direk mayışma uyku çöküyor insana. İnsanın enerjisini süpürüp götürüyor. Üstelik bu diyette hiç ama hiç aç kalmıyorsun :))
bu da en güzel yanı. Ama çok kilo verdirmiyor sporsuz yapınca. ben sporsuz ayda 2-3 kilo verebilmiştim bu diyetle.

zararı var mı :S ya bilmiyorum bu diyet olayları bana teerrs ben diyetteyim diye kasılırım valla her şeyi fazla fazla yerm

zararı var mı :S ya bilmiyorum bu diyet olayları bana teerrs ben diyetteyim diye kasılırım valla her şeyi fazla fazla yerm

ben kitabını okudum, hepsini bitirmedim ama kadın her şeyi mantıklı şekilde açıklamış, bir de bir programa katılmıştı izlemiştim kadın her şeyi belgelerle açıklıyor. zararlı bir şey yok içinde aksine sağlıklı çünkü işlenmiş gıdalar yasak. içinde ekmek yok diye sağlıksız olduğunu savunanlar var ama kadın ona da bir açıklama getirdi, kendisi uzun süre yurt dışında yaşamış ordaki ekmekler çok kötü olduğu için, türkiyedeki ekmekleri çok özlemiş gelince sürekli ekmek tüketmeye başlamışlar ve tansiyonu fırlamış birden, aynı durumu yaşayan arkadaşları da olmuş hepsi ekmeği kesince düzelmişler. Zaten ekmek demek şeker demek karbonhidrat olduğu için, ayrıca içindeki tuz oranı da çok yüksekmiş ekmeklerin. Bir de tahıllı kepek ekmek diye sattıklarının içinde kepek miktarının çok az olduğunu söylüyor kadın, fırıncı arkadaşı varmış içine ekmek boyası koyduklarını söylemiş o yüzden ekmekler esmermiş. Türkiyede neler yapılmıyor ki zeytinin içine bile boya katıyorlar siyah olsun diye.
Karatayda zararlı gıdalar yasak olduğu için bence sağlıklı. Ben de diyete karşı bir insanım bir sürü ıvır zıvır diyet var ama karatay bana pek diyet gibi gelmedi o yüzden sevdim. Tabi bu şekilde hayatının sonuna kadar yaşamazsın hiç mi börek pasta yemiycez, hiç mi dışardan yemeyeceğiz tabi ki arasıra yicez ama evde olduğum zamanlar uyguluyorum ben bunu. tavsiye ederim yani.

kızlar kilo çizelgesindeki kiloyu nasıl degistiriyoruz ?

çizelgeyi yaptığın sitede bir pin kodu giriyorsun bir de adres veriyor onu kaydedin diye. işte o adresi sık kullanılanlara ekliyorsun sonraki o sayfayı açtığında pin kodunu istiyor. pin kodunu girdikten sonra güncelleme yapabiliyorsun Her seferinde yeni çizelge yapmana gerk yok yani

arkadaşlar kilo çizelgesini ona ait olan bölümden yapsanız daha iyi olur.hem daha açıklayıcı. Bugün neler yediniz?? Ben yazayım hemen 39 kalorilik ekmekle domatesli tost yaptık yağlı kağıdın içinde. yanında light krem peynir yedim. 4 gibi 1 patlicanım vardı fırına sürmüştüm onu light tonbalığıyla yedim. 6 gibi biraz ceviz ve fıstık yedim. Birazdan da yumurtalı ıspanak kavurması ve 1 mercimek çorbası içeceğim ekmeksiz..

sabah her zamanki dolu dolu kahvaltımı yaptım: 1 hurma, bir avuç fındık, 2 yumurta sarısı,azıcık peynir ve domates, 4 adet siyah zeytin yedim

öğlen: çorba içtim küçük bir kase, aynı küçük kase ile mantar yemeği yedim üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt ekledim

akşam: da 2 adet küçük haşlanmış mısır yedim. 2sini yan yana koyunca büyük 1 tane mısıra denk geliyordu.

50 dk pilates yaptım. yürüyüş yapmaya üşendim yarım saat hareketli müzik açtım oynadım amaç hareket olsun dedim :))

Hiç ekmek yemedim bir de.

Valla ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama uzun zaman olmuştur diye düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla aynı sınıfa girmiştim ama o benim 2 katım falandı. Boyu 175 var ve kilosu 100'müş!!! Ben sonra öğrendim neden şişmanladığını, meğersem o eskiden çok inceymiş boyuyla kilosu arasında 20 kilo fark varmış sonradan öğrendim meğersem hormonları bozulmuş metobolizması iyice yavaşlamış ve haliyle anormal bir şekilde kilo almış. Ben işte bugün sahip olduğum vücudun değerini anladım allahtan 6-8 kilo vermem gerekiyo. Neyse dün tartıda 59.6yı gördüm kaçamak yapmama rağmen 1 büyük ekmek ile :)))). Bugün yediklerim:
Sabah: 1 domates 1 salatalık 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin
Öğlen: Etli kabak dolma, cacık
İkindi: Marka vermek istemiyorum o yüzden şöyle diyim 240 kalorilik %80 kakaolu bitter çikolatalı dondurma-4 çiğ fındık
Akşam: 1 tabak taze fasulye 1 cola zero(canım çok çekti biliyorum tatlandırıcı benim için zararlı ama normal kolanın 100 mlsi 41 kalori fatak cola zeronun sadece 0.03 kalori)

Spor:11 dk çoooook yoğun tempoda dans ve ardından soğuk güzel bir duş )

kızlar sabah kahvaltımı aynen yaptım yine sonra sevgilimle buluştum çok zayıfladığımı söyledii ve hatta şu an bizi okuyor olabilirrr çünkü netten gösterdim ona da yazdıklarımızı falan of çok güldü eyyy sevgili ben duyuyorsaaan seni çok seviyorum

kızlar merhaba benide aranıza alın şu anda 55.3 kilom ilk öncelikli hedefim 50 kilo olmak.Sonraki hedefim ise 47 48 olmak ve artık sabitlemek kilomu. ama bir türlü başaramıyorum.yaz başında 59 kiloydum diyet yapmadan hatta hiç bi şey yapmadan 56 ya düştüm bir kaç haftadır diyet yapıyorum isveç diyeti 2 kiloda öle gitti şimdi 55.3 kilom nasıl zayıflıyacağım biraz bilgi verin bana yaa lütfen öncelik istemek zaten ben çok istiyorum.

slm kızlaaar :)) 600 gr daha vermişim 4 gün içinde :))) hemen çizelgemi değiştireyim dedim :) bu arada biraz üşütmüşüm her yerim ağrıyor spor falan yapamıyorum şu aralar siz ne alemdesnz:)

günaydın hayırlı cumalar
kilo bildrimimi yapayım dedim sizde de çizelge yapan var mı bilmiyorum ama 1 kg almımışım son günler de salmışım eski günlerime dönmeliyim eski istikrarlı günlerime

evet cnm zero da olsa içmemelisin bunlar bize selülit olarak geri dönüyooorrrr !!

merhabalar gruba katılmak için ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz?
bir şey yapmana gerek yok :)) isteyen herkes katılıyor gruba :))

Bugün tartıldım şişkinlik var fazla çıkıyorum diye üzülüyordum, yine aynı kilodayım 57.2 Hiç kilo vermemişim ama yine iyi baya kaçamak yaptım dukan diyetinden sonra ama yine de kilo almamışım hiç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…