1 saat yürüyecektim gaza geldim 2 saat yürüdüm pestilim çıktı ama her yerim ağrıyo :))karatay dyeti nasıl bişey tatlım :)
1 saat yürüyecektim gaza geldim 2 saat yürüdüm pestilim çıktı ama her yerim ağrıyo :))
ezdee, karatayda yapy şekerler yasak, ekmek makarna patates hamur işleri abur cubur glisemik indeksi yüksek besinler kısacası yasak ekmek yerine de yarım su bardağı ceviz ya da başka kuruyemiş yiyorsun. ara öğün yok çünkü ara öğün zayıflamayı engelliyor. Yeme sınırı da yok doyana kadar yemek yiyebilirsin ama kuruyemiş sınırlı. Et sebze yemeği tereyağ serbest günde 1 saat yürüyüş var bir de sabah 2 yumurta zorunlu haşlanmış ya da tereyağda pişmiş. 4-5 saat ara ile yemek yiyeceksin. bulgur pilavı serbest sadece. işlenmiş gıdalar yasak.
Bu diyet bana çok uyuyor çünkü yemek sınırı pek yok evde ne pişerse yiyorsun illa şunu bunu yiyeceksin diye bir şey yok. Birde akşam en geç 8de yemek faslı bitmiş olacak. 8den sonra bir şey içmek yemek yasak tabi şekersiz çay içebilirsin. kalorili olanlar yasak.
o kadar da sert değil. Hamur işleri ekmek makarna yemediğin için inanılmaz enerjik oluyorsun ben ders çalışırken bu diyeti uyguluyordum süper oluyor. Yemekten sonra ne kadar yersen ye ağırlık çökmüyo dinamik oluyorsun ama şekerli gıdalar tüketince direk mayışma uyku çöküyor insana. İnsanın enerjisini süpürüp götürüyor. Üstelik bu diyette hiç ama hiç aç kalmıyorsun :))nohaa ! çok sert !! o.0
o kadar da sert değil. Hamur işleri ekmek makarna yemediğin için inanılmaz enerjik oluyorsun ben ders çalışırken bu diyeti uyguluyordum süper oluyor. Yemekten sonra ne kadar yersen ye ağırlık çökmüyo dinamik oluyorsun ama şekerli gıdalar tüketince direk mayışma uyku çöküyor insana. İnsanın enerjisini süpürüp götürüyor. Üstelik bu diyette hiç ama hiç aç kalmıyorsun :))
bu da en güzel yanı. Ama çok kilo verdirmiyor sporsuz yapınca. ben sporsuz ayda 2-3 kilo verebilmiştim bu diyetle.
zararı var mı :S ya bilmiyorum bu diyet olayları bana teerrsben diyetteyim diye kasılırım valla her şeyi fazla fazla yerm
kızlar kilo çizelgesindeki kiloyu nasıl degistiriyoruz ?
kızlar kilo çizelgesindeki kiloyu nasıl degistiriyoruz ?
ben farkettim :)) heyecanla bekliyorz :)))çizelgeyi en baştan yapacaksın canım..
kızlarrr fark ettiyseniz birkaç gündür sessizim. cumartesi günü sizinle aylık sonuçlarımı paylaşacağım :) hepinize iyi geceler.
Valla ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama uzun zaman olmuştur diye düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla aynı sınıfa girmiştim ama o benim 2 katım falandı. Boyu 175 var ve kilosu 100'müş!!! Ben sonra öğrendim neden şişmanladığını, meğersem o eskiden çok inceymiş boyuyla kilosu arasında 20 kilo fark varmış sonradan öğrendim meğersem hormonları bozulmuş metobolizması iyice yavaşlamış ve haliyle anormal bir şekilde kilo almış. Ben işte bugün sahip olduğum vücudun değerini anladım allahtan 6-8 kilo vermem gerekiyo. Neyse dün tartıda 59.6yı gördüm kaçamak yapmama rağmen 1 büyük ekmek ile :)))). Bugün yediklerim:
Sabah: 1 domates 1 salatalık 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin
Öğlen: Etli kabak dolma, cacık
İkindi: Marka vermek istemiyorum o yüzden şöyle diyim 240 kalorilik %80 kakaolu bitter çikolatalı dondurma-4 çiğ fındık
Akşam: 1 tabak taze fasulye 1 cola zero(canım çok çekti biliyorum tatlandırıcı benim için zararlı ama normal kolanın 100 mlsi 41 kalori fatak cola zeronun sadece 0.03 kalori)
Spor:11 dk çoooook yoğun tempoda dans ve ardından soğuk güzel bir duş)
bir şey yapmana gerek yok :)) isteyen herkes katılıyor gruba :))merhabalar gruba katılmak için ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?