ezdee süpermiş :)) Benim tartıda yağ oranım şu an %29 kas oranım da %39 gözüküyor.Benim yağ oranım hep yüksek. inşallah benimki de düşer. Yağlara gıcık oluyorum
bugün kalktım spora gitmedim kahvaltımı her zamanki gibi yaptım dışarı çıkmadan süt ve 3 bisküvi yedim dışarı çıktım biraz gezindm vee 2 sosisli hotdog yedim yanında da gazozsonra gezdim gezdim gezdim en son da 1 şekersiz kahve and yarım porsiyon profiterol yedimm valla ne yalan sölim hiç özlememişim tatlarını ya pişmanlık yok içimde ama bi mide bulantısı var bnm midem küçülmüş herhal :S acayip fenalardayım ööff midem çok fena ya
bugun 9da kalktım. kan ilacımı içtim.
10.30da kahvaltı yaptım. 1 dilim tam bugday ekmegı peynır domates yedım.
saat 5:30da bir tane kek yedım(adet oldum napim enerjı sart ayaklarım şiş karnım şiş psıkolojık olarak mutsuzum)
saat 6:30da 1 tabak kuru fasulye yedım
saat 8de 2 bardak cay ve beyaz leblebı yedım:) ve diyetı bırakmıştım tartıldım 58.500 cıktım. kilom iyi yanı alma falan yok
evet çok yiyince bende de öyle oluyo mide bulantısı oluşuyo. Dün pasta yediğimde midem çok bulandı sonra boşa yedim dedim. Bi de ağırlık çöküyor insana iyice midesi küçülünce.
zence çok güldüm kırmızı yaptığım kısmakimse laf söylemeden açıklayım hemen demişin
napim canım işimi saglama alıyorum:)ama ben şişim yaa patlıcak gibi yedıklerımde ortadaaaaaaaaaaaaa halbukı hiçbişii:18::18::18::18::18:
gene olmadı cok tesekrler yapamıyacagım sanırımEki Görüntüle 513030
çizelgeyi yaptıktan sonra
çıkan resimdeki kodu yukardaki gibi profiline girip hakkımda kısmında çıkan çizelge kısmına yapıştırcaksın. Yapıştıracağın kısmı kırmızı içine aldım:
Eki Görüntüle 513031
tebrikler bütün kiloları yağdan vermişsinizdiyetisyeninizin adı ne?
yağlardan kurtulmak istiyorsan kalsiyum özellikle yoğurt yiyebilirsin ben hem öğünlerde hem aralarda pul biberli yoğurt yedim kalsiyum almayınca yağ yakmıyormuşsun kas yakıyormuşsun bir de yeşilçay içebilirsinezdee süpermiş :)) Benim tartıda yağ oranım şu an %29 kas oranım da %39 gözüküyor.Benim yağ oranım hep yüksek. inşallah benimki de düşer. Yağlara gıcık oluyorum
bol bol su iç bir de az az sık ye enaz 6 öğün olsun bir de kahvaltıyı atlama metobolizma gece yavaşlıyotrmuş kahvaltı yapmadığın zaman aynen yavaş devam ediyormuşhamile kalmadan önce hiç 50 kilonun üstüne çıkmazdım incecik belim vardı 1.5 ay önce doğum yaptım 49 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyla doğuma gittim 58 kiloyum şimdi kocaman bi göbişim var :S 1.5 ayda hiç zayıflamadım metobolizma hızım yavaşladı herhalde şu göbişten bi kurtulsam :S
arkadaşlar 500 gram daha vermişim..yani tam 51.00 kiloyum darısı başınıza..
ben sabahları kalkamıyorum ama plan yaptım. Kahvaltıdan sonra çayımı içip her gün koşu bandında 1 saat yürüyüp akşamları da 50 dk pilates yapcam bakalım faydasını görecek miyim. Şişkinliğim hala gitmedi o yüzden tartıya çıkmıyorum fazla çıkar kilom diye. Reglim de bitmedi daha cuma günü tartılcam bakalım :)) Şimdi yürüyüş yapmaya gidiyorum :))
ezdee, demişsin ya 55 dk yürüdüm 5 dk koştum diye bende hep koşma kararı alırdım 5dk dan sonra kesilirdim :)) Bazen 5 dk bile dayanamazdım boğazım kurur nefes alamaz hale gelirdim :)) Çok zor bir şey yaa koşmak, sanırım hergün 1er dk arttırarak vücudu alıştırmak gerek günde 1 saat koşabilmek için. İlk günden mümkün değil 1 saat koşmak.
internette gezinirken bir tan bloga denk geldim kilo verme konusunda beni gaza getirdi sizinle de paylaşayım :))
Life By Diloş: Before-After
50 dk pilates yaptım birazdan giyinip dışarda 1 saat yürüyeceğim. Aslında koşu bandında yürüyecektim dedim temiz hava alayım biraz :))
karatay diyetine başladım bugün kendime söz verdim asla kaçamak yapmayacağım bir hafta boyunca. Dayanamıyorum o yüzden şimdilik 1 hafta dayansam kar kardır dedim :))
o yüzden sabah 2 yumurta 1 hurma 1 avuç fındık biraz beyaz peynir küçük 1 adet domates 3 yeşil zeytin yedim. Tıka basa doydum hala acıkmadım 4-5 saat bir şey yememem gerekiyor akşam 4-5 gibi yemeğimi yerim saat 7 8 gibi de bir kase yoğurt yerim günü kapatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?