50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ezdee süpermiş :)) Benim tartıda yağ oranım şu an %29 kas oranım da %39 gözüküyor.Benim yağ oranım hep yüksek. inşallah benimki de düşer. Yağlara gıcık oluyorum

bnm kas oranım %46 falan kemik kilom 3.7 zaten bnm yaşımda en fazla 3.7 oluyormuş

evet çok yiyince bende de öyle oluyo mide bulantısı oluşuyo. Dün pasta yediğimde midem çok bulandı sonra boşa yedim dedim. Bi de ağırlık çöküyor insana iyice midesi küçülünce.

zence çok güldüm kırmızı yaptığım kısma kimse laf söylemeden açıklayım hemen demişin

napim canım işimi saglama alıyorum:)ama ben şişim yaa patlıcak gibi yedıklerımde ortadaaaaaaaaaaaaa halbukı hiçbişii:18::18::18::18::18:

napim canım işimi saglama alıyorum:)ama ben şişim yaa patlıcak gibi yedıklerımde ortadaaaaaaaaaaaaa halbukı hiçbişii:18::18::18::18::18:

yaa bence çok az ve çok aralıklı yiyorsun zence böyle olmaz:S daha sık yemen lazım daha sağlıklı şeyler bide :S

kızlar bni yürümek artık kemiyor yahu ben artık sabah yarım saat koşup yarım saat yürüyeceğim yada bisiklete bineceğim
yarım saat koşu: 450 kal
yarım saat bisiklet:300 kal
yarım saat yürüyüş:180 kal şimdi bu değerleri görünce de yürüyesim kaçtı yahu

ama değerler her yerde farklı yaaa .s bide koşmak iştah arttırır diyorlar ama bn sıkıldım yürümekten .. bisikletime binsem gezcek yer mi var.. daha bugn bi kadın ezildi ... ne yapsam.. parktabi alete biniyorum ama totomda yağ yok gibi artık kemiklerim batıo orda oturunca acıo aslında görünüşü normal ama niye öyleyse

Son düzenleme:
ben de katıldım aranıza :) az önce tartıldım 60.8 çıktı, kilo aldığımın farkındaydım zaten ama bu kadar da beklemiyodum, tartının üstünde ufak çapta bi şok yaşadıktan sonra amaan diyet&spor yapar veririm nolcak deyip kendimi sakinleştirdim. Ama ağbi nerde öyle hemen diyet&spor yapıp veriyosun. Ama yine de denerim bi. Aslında denemeyi severim zaten, evet evet eğlenceli olur, aç aç gezerim, koşarım falan, hea.

sabahh 6.45 te uyanıp 7de spora gittimm 35 dk yüksek tempo yürüyüp 35. dk sonra yarım tur koşup 2 tur yürüdüm off hiç koşamıyorum yahuu ölüyorum koşarken yani 55 dk yürüyüp 5 dk koşmuş oldum hehehe

günaydın nasılsınız
kahvaltım
dom.salat.kırmızı biber,peynir şekersiz çay 1 dilişmtam buğday ekmeği yedim şimdi de yeşilçay içtim 3 bardak su içtim

sabahları lesli yapardım önceden yine başlasam iyi olacakaslında jillen daha iyi olur

tebrikler bütün kiloları yağdan vermişsiniz diyetisyeninizin adı ne?

ben devlet hastanesindeki bir diyetisyene gittim ism vermem uygun olur mu bilmiyorum ki..
ezdee süpermiş :)) Benim tartıda yağ oranım şu an %29 kas oranım da %39 gözüküyor.Benim yağ oranım hep yüksek. inşallah benimki de düşer. Yağlara gıcık oluyorum
yağlardan kurtulmak istiyorsan kalsiyum özellikle yoğurt yiyebilirsin ben hem öğünlerde hem aralarda pul biberli yoğurt yedim kalsiyum almayınca yağ yakmıyormuşsun kas yakıyormuşsun bir de yeşilçay içebilirsin

bol bol su iç bir de az az sık ye enaz 6 öğün olsun bir de kahvaltıyı atlama metobolizma gece yavaşlıyotrmuş kahvaltı yapmadığın zaman aynen yavaş devam ediyormuş
konuşma tarzım emir verir gibi olduysa kusura bakmayın öyle bir niyetim yok

kızlart bu sabah yaklaşık 400 kal bi kahvaltı yaptım ama sabah 300kal yaktığımdan 100 kal den geliyor :) sizlerden ne habeer ?:))

arkadaşlar 500 gram daha vermişim..yani tam 51.00 kiloyum darısı başınıza..

darısı başımıza inşallah
Esenbike sen bu rejimi işini aşmışsın artık resmen kendi kendinin diyetisyenisin :): Merak ettğm bşy Mesela ben oturarak çalışıyorum spor yapmıyorum günlük 800 kalorilik bbi diyet yapmaya çalışıyorum Ama öğlen ne yiyebbilirim beni akşam eve gidene kadar tok tutucak aynı zamanda da düşük kalorili düşünüyorum aklıma gelmiyo Reflüm hastasıyım öğle yemeğini çorbayla geçiştirdim dün ama akşam saat 5 gibi midem feci oldu

ben sabahları kalkamıyorum ama plan yaptım. Kahvaltıdan sonra çayımı içip her gün koşu bandında 1 saat yürüyüp akşamları da 50 dk pilates yapcam bakalım faydasını görecek miyim. Şişkinliğim hala gitmedi o yüzden tartıya çıkmıyorum fazla çıkar kilom diye. Reglim de bitmedi daha cuma günü tartılcam bakalım :)) Şimdi yürüyüş yapmaya gidiyorum :))

ezdee, demişsin ya 55 dk yürüdüm 5 dk koştum diye bende hep koşma kararı alırdım 5dk dan sonra kesilirdim :)) Bazen 5 dk bile dayanamazdım boğazım kurur nefes alamaz hale gelirdim :)) Çok zor bir şey yaa koşmak, sanırım hergün 1er dk arttırarak vücudu alıştırmak gerek günde 1 saat koşabilmek için. İlk günden mümkün değil 1 saat koşmak.

off evet yaa bizim burda bi amca var 50 küsur yaşındadır ama adam bildiğin 1 saat ya da daha fazla koşuyor ya böyle t-shrtünde kuru yer kalmıyor :S bende koşayım dedim de tıkandm kaldm hheehee

sabah 6,30 kalktım. kan ilacımı içtim.
daha sonra saat 11 de bir tane kek yedım.
saat 12:30da bir dilim ekmek peynır domates yedım. biraz sütlaç yedım:))))
öğlen bakarız akşamada bakarız:)))

50 dk pilates yaptım birazdan giyinip dışarda 1 saat yürüyeceğim. Aslında koşu bandında yürüyecektim dedim temiz hava alayım biraz :))
karatay diyetine başladım bugün kendime söz verdim asla kaçamak yapmayacağım bir hafta boyunca. Dayanamıyorum o yüzden şimdilik 1 hafta dayansam kar kardır dedim :))

o yüzden sabah 2 yumurta 1 hurma 1 avuç fındık biraz beyaz peynir küçük 1 adet domates 3 yeşil zeytin yedim. Tıka basa doydum hala acıkmadım 4-5 saat bir şey yememem gerekiyor akşam 4-5 gibi yemeğimi yerim saat 7 8 gibi de bir kase yoğurt yerim günü kapatırım.

karatay dyeti nasıl bişey tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…