50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende adet olucam 3 gun sonra sistim vucudum'un su topladigini hisseder gibiyim
1 kg fazla gorunuyorum ama gecici durum tabikide

Son düzenleme:

tamam o zaman artık bende aranızdayım. :)

bunlarda benim bugünkü yediklerim bakın bakalım nasıl acaba ?

sabah:
lor peynirli yumurta
4 tane yeşil zeytin
1 bardak vişne suyu
ara:
sade türk kahvesi
Öğlen:
1 dilim kepekli ekmek
tavuk göğüs 1 adet
yoğurt 1 kase
ara:
üzüm
ara:
şekersiz çayla
1 tane gofret
yarım paket eti tadında.
akşam yemek yemeyi düşünmüyorum.

Kızlar benide aranıza alın.Bende yaklaşık 3 haftadır spor yapıyorum 5 gün ara vermiştim regl durumundan dolayı,insanın canı hiçbişi yapmak istemiyo haliyle
Bende 57 kgyim suan 3 haftalık sporla 5 cm filan inceldim ama sadece 1 kg verdim yediklerime baya dikkat etmeme rağmen.Boyumda 165 ama basen var işte 50-53 kg arası tam istediğim görüntüde oluyorum.5 günün ardında tekrar başladım spora yediklerime de dikkat ediyorum hergün yazmaya calısıcam en azından motivasyon olsun

Bugün yediklerim:
Sabah:
Kepek ekmekli yağsız tost
1 koca bardak sıkma portakal suyu
Öğlen:
1 hamburger(sadece et-ekmek şeklinde)
İkindi:
Yine 240 kalorilik bitter dondurmam
Akşam:
1 tabak taze fasulye
3 çorba kaşığı yoğurt

Sporum: 30 dk voleybol

merhaba ana öğünlerin sağlıklı ama ara öğünlerde hazır gıdalar yerineyoğurt meyveyi tercih etmeni öneririm yoğurt yağ yakıyor bir de spor olarak ne yaptın ben tartıda kilo veriyoprum ama verdiğim kiloya göre incelmem az spor lesli yapıyordum 2-3 haftadır yapamıyorum ama evde çok koşturuyorum

Evet arkadaşlar ben de yıllardır kilo vermeye çalışan birisiyim. Çok kilolu olmadım hiç ama balık etli oldum hep boyum 165 kilom da 58-60 arası gitti geldi.Hep diyetler yaptım haftada 5 kilo,ayda 10 felan ama hiç başarılı olamadım ya da verdiğim kiloları hemen aldım. Meğerse hep yanlış yapıyormuşum. Yemeyerek kilo verilmiyormuş bunu anladım. Şimdi ise sağlıklı beslenerek haftada 1-1,5 kilo veriyorum. 59 kilo ile başladım ve 3 haftada 3-3,5 kilo verdim. Şimdi 55,5 kiloyum uzun zamandır 55 li rakamları görmemiştim çok mutluyum. Neler yaptığıma gelince
sabah kahvaltım okullar açılmadan önce
1 dilim kepek ekmeği
peynir,zeytin,sebze
veya
haşlanmış yumurta salatası
veya
az yağlı menemen
okullar açılınca sağlıklı kahvaltı yapamıyorum çubuk kraker ve form bisküvilerle geçiştiriyorum
mutlaka ara öğün yapıyorum ya hurma,kayısı ya da form bisküvi

ÖĞLEN:
az yağlı tavuk sote,yoğurt
veya
azyağlı fasulye,kabak gibi sebze yemekleri bunları bazen etli de yapıyorum.

ARA:Hurma yeşil çay veya formçay

AKŞAM:
artık akşamları canım hiçbir şey yemek istemiyor sanırım midem iyice küçüldü.
Cacık ya da salata ya da çorba ya da meyve

Yatmadan yeşil çay kayısı veya hurma

Günde en az 2 litre su,2 bardak yaşil çay tarçınlı,haftada 4 gün 1 saat yürüyüş ile haftada 1 kilo mutlaka gidiyor. Hem de hiç açlık hissetmiyorsunuz. Öyle listelere felan uyamıyorum ben ve yedikçe kilo veriyorum. Canım tatlı istediğinde haftada 1 kere dondurma yiyorum.Aç kalmadan kilo vermek isteyenlere tavsiye ederim. Ben 50 kilo olmak istiyorum böyle giderse 5-6 hafta sonra inşallah hedefime ulaşacağım ve başarı hikayemi yazacağım.

Merhaba kızlar. Cumartesi aylık bir şey yazacağımı söylemiştim. Bugün diyetimde tam 1 ayımı doldurdum ve bu 1 ay içinde tam tamına 5 kilo vermiş bulunuyorum. Şimdi hem sizleri hem kendimi motive etmek için yaptıklarımı ve yapacaklarımı yazmak istiyorum.

İlk önce; elma diyeti, isveç diyeti, lahana diyeti gibi diyetlerle olmayacağını kabul etmek gerekiyor. 3 hafta sadece lahana yiyerek kilo verirsin ama sonra eskisi gibi yemeye başladığında o kiloyu fazlasıyla alırsın. Boşu boşuna metabolizmanı bozmuş olursun. (Karatay ve Dukan diyetleri daha mantıklı ve sağlıklı diyetler gibi, onları tenzih ederim.)

Ben biraz üşengeç bir insan olduğum için, genellikle sabah kahvaltıda bir kase nesfit chocolat ya da eti form müsli yiyordum bol sütle beraber. İçlerinde pek çok tahıl var çünkü. Beni tok da tutuyor. Ara öğün olarak bazen bir yeşil elma, bazen bir salatalık, bazen biraz yoğurt tüketiyordum. Öğlen yemeklerim genellikle yağsız ve tuzsuz, bol baharatlı mis gibi tavuk göğsü, yanında domates ve yoğurt oluyordu. Bazen uno denge light ekmeğin arasına biraz piliç jambon ve domates koyarak tost hazırlıyordum ya da. Arada sırada (10-15 günde 1) makarna yaptım. Çok az yağlı ve tuzlu. Çünkü diyetten sonra da yiyeceksem eğer, diyet yaparken de vücudumu azar azar alıştırmam gerekiyor. Ama kesinlikle çok az yedim makarnadan. Bazen mercimek köftesi yedim mesela öğlen, yanına yoğurt ve domatesle. En fazla 4 tane. Ama genel tercihim tavuktu. Öğlen-akşam yemeği arasında yine elma, salatalık ya da yoğurttan biriyle ara örün yaptım. Akşam nesfit, eti form müsli ya da salata.

Okulda olunca daha zor oluyor tabii, okulda öğlen yiyebileceğim en iyi şey maalesef ki dürüm. Sade dürüm yiyordum, içinde sadece tavuk olan. Yanına da ayran. Lavaş ekmeği var ama yine de o hamburgerlerden patateslerden iyidir. Bazen de okula yemeğimi kendim götürüyorum.

Spor konusuna gelelim. Ben spor yapmayı çok seviyorum, en büyük avantajım bu galiba. Pek çok farklı sporu bir arada yapıyorum. Yemeklerden en az 1 saat sonra, genelde 1 saat spor yapıyorum. Bu 1 ay boyunca spor yapmadığım gün sayısı en fazla 5'tir. Ne yapıyorsun derseniz, Tracy Anderson'un göbek hareketleri, Leslie Sansone ile yürüyüş, Jillian Michaels'in tüm vücudu çalıştırıp aşırı terleten yarım saatlik egzersizi, bazen youtube'da gördüğüm bir videodan yanlarımı eritmek için hareketler, ip atlama, koşu bandında ortalama 6.2 km hızla yürüdüm (bazen bir dakika boyunca hızı 8.5'a alıp koştum, sonra yine 6'lara düştüm), mekik, dambılla hareketler.. Bunlardan istediklerimi seçip 1 saat boyunca yaptım. Bu 1 saatte bunların pek çoğunu yapabiliyordum. Çoğu zaman farklı egzersizler yapıyorum zaten. Sporsuz olacağını sanmıyorum bu işin.

Her gün mutlaka 2 bardak yeşilçay içtim. Bazen bunların 1 bardağını form çayıyla değiştirdim. Böylece sindirim sorunu çekmedim hiç.

Su çok çok önemli. Ben ne kadar içiyorum tam bilmiyorum ama en az için halimle 2.5 litre falan içiyorum. Bazen yemeği fazla kaçırabilirsiniz, canınız yeşilçay istemeyebilir, spora üşenebilirsiniz ama suya kesinlikle mazeret yok. MUTLAKA için.

Bazen arkadaşımın doğum gününde 1 dilim pasta yediğim oldu. 1 kere çok az ekmek yedim, çeyreğin çeyreği kadar. Dediğim gibi arada makarna ve mercimek köftesi tükettim. Okulda zorda kalınca dürüm yiyebiliyorum. Ama önemli olan bunları dengede tutabilmek. Neyi ne kadar yemen gerektiğini bilebilmek. Zaten 2 kilo bile verdikten sonra sırf verdiğiniz kilolar için bile bir daha yemiyorsunuz.Benim önüme ne yemekler geldi de reddettim.

Dediğim gibi 1 ayda 5 kilo gitti. Sıkılaştım, inceldim. Ama bana kalırsa 56 kilo durmuyorum pek :/ Daha fazla gözüküyor gibiyim. Yalnız ilk ay hızlı kilo veriyorsunuz ama o kadar çok incelmiyorsunuz. Bundan sonra daha yavaş kilo vereceğim büyük ihtimalle, ama sporla destekleyerek daha çok inceleceğim. Hedefim 50 kilo. Kalan 5 kilomu 2 ayda verebilirim diye düşünüyorum. Diyetin 3'te 1'i göz açıp kapayıncaya kadar geçti gitti yani. Bu süre içinde gerçekten iyi kilo verdim, sıkılaştımda ama dediğim gibi sıkılaşmam verdiğim kiloya göre az geliyor bana. Daha ince olmak istiyorum. Artık ben de ince görünmek istiyorum ve başarabileceğimi biliyorum.

55,5 kiloya düşünce kendime bir ödül öğünü yapacağımı yazmıştım buraya. Kendi kendimi motive etmek için koydum bu ödülü. Tatlısı yemeği içeceğiyle ne istersem bir öğlen yemeğinde yiyeceğim. Neden 55,5 derseniz, o zaman vermem gereken kiloların yarısını vermiş oluyorum da ondan. Bu ödül beni daha çok motive ediyor. Büyük ihtimalle haftaya bugün 600 gram vermiş olurum ve ödülümü yaparım. Siz de kendinize böyle ödüller verin. Ama tabii öyle 2 kiloda bir olmaz. Bu ödül sizi motive etmeli. Ben bu ödülden sonra diyeti daha da sıkacağım.

Yapabiliriz. Bu başlıktakilerin hiçbiri aşırı kilolu değil. Gireceğiniz kıyafetleri düşünün. 36 beden üstleri, güzel etekleri, içinde oranızın buranızın taşmadığı elbiseleri düşünün. Sağlıklı gözükmek pek çok yiyecekten daha güzel bir şey.

Ben de artık incelip sıkılaşmaya daha çok önem vereceğim ve 6 kiloyu 2 ayda vereceğim. Planım bu. Siz de hedefinizi belirleyin ve bu konuda çalışın.

Ne yazdım be.
Bir de ben size bir soru sorayım. Kolumun üst kısmını inceltip sıkılaştırmak için neler yapabilirim?

merhaba kilon ve hedefin benimle aynı.ayrıca menün de çok güzelmiş ben de bir zamanlar istikrarlıydım ama şu aralar isyanlartdayım asi bir çocuk gibi sdöz dinlemiyorum,hikayen benim hikayeme benziyor.yarından itibaren ben de yediklerimi yazayım birbirimize destek olalım ne dersin

merhabalar genelde spor olarak mekik çekerim 100 tane çekebilirim 5 10 dak içinde bir iki kere dinlenerek.spor konusunda yalan söylemeye gerek yok tembelim biraz açıkçası.ama lesliesyi daha önceden denemiştim çok güzel bir spordu 3 mil denemiştim evde istediğin zaman yapılabilecek hemde terleten bir spor.bir ara denerim inş

bana mı dedin bitter'e mi bilmiyorum ama bana dediysen olabilir tabii :))

Arkadaşlar birlikte zayıflayalım birbirimize destek olalım. Ben hafatda 1-1,5 arası veriyorum bu hafta 55,7 yi gördüm haftaya hedefim 54 lü rakamları görmek. Ben de 53 olunca kendime ödül vereceğim güzel yöntem.Bir de ben 36 beden bir pantolon aldım ve hedefim onu giyebilmek.Hepimize kolay gelsin arkadaşlar.Yedikerimizi burda paylaşalım.Kilo vermemizi kolaylaştıracak şeyleri de yazalım .

Ben bu aralar diyeti bıraktım annem sürekli hamur işi yapıyor her gün börekler kurabiyeler pastalar.. Yapma diyorum kızıyorum yeni fırın aldı onun ayarlarını öğrenmem lazım diyor geçen gece 3 de kalkmış poğaça yapmış. Deli misin anne o saatte üşenmeden poğaça mı yaptın dedim Sabah uyandığımda poğaçaları görünce inanamadım.

Tamam kabul ediyorum o yapsa da yediğim için suç bende Ama napim dayanamıyorum Karşımda yiyince bende yiyorum. Sabah iki dilim kek ve 2 tane de kurabiye yedim. Sivilcelerim de çıktı gerçekten hamur işi sivilce yapıyor bunu farkettim.Geçenlerde okumuştum glisemik indeksi yüksek besinler sivilce yapıyor diye doğruymuş.

Ama günde bir saat yürüyüş ve 50 dk pilatesimi aksatmıyorum gerçi sabah biraz fazla çıktım 57.6 geldim 400 gr almış gözüküyorum o yüzden akşam beşten sonra bir şey yememeye tekrar başlayacağım.

Gerçekten güzel olmak istiyorsak sağlıklı beslenmek zorundayız bunu iyice anladım. Her şeyin başı yiyecekler, saç dökülmesi, saçların sağlıklı uzaması, cilt güzelliği, sivilceler ,selülitler, kilo, giydiğin kıyafetlerin yakışması her şey yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı. Sadece zayıflamak için değil güzel ve sağlıklı olmak istiyorsak irade sahibi olmak zorundayız maalesef...

sa na dedim tatlım kilolarımuız ve hedefimiz aynı senin boyun kaçtı benimki 150 kahvaltıda yediklerim
domates
salatalık
kırmızı biber
maydanoz çok az
peynir
kırmızı biber
közlenmiş patlıcan domates soslu
yoğurt çay
ekmek 1 dilimden çok az tam buğday ekmeği
evde öğünlerim düzenli olmuyor ama aklıma gelince 1 kase yourt yiyorum
hafta içi daha düzenli bir menü olur yediklerim

Sabah az yağlı menemen,yeşil çay,beyaz peynir 1 dilim ekmek yedim. Arada 1 kurabiye kaçamağım oldu. Öğlen çeyrek pide yedim. Bugün bira menülerimin dışına çıktım ama akşam yemeyeceğim bir şey meyve yiyeceğim. Hafta sonları kaçırıyorum hep ama hafta içi tam gaz devam. pazara kadar hedef 54 hadi bakalım.

Menün güzelmiş :) Spor yapıyor musun?

slm kızlaaar :) son günlerde hiç spor yapmamıştım böyle hasta gibiyim her yerim ağrıyordu.. biraz da fazla yedimm ama sizi okumaya ve kilomu kontrol etmeye devam ettim.. hala aynı kilodayım ama su ve yeşil çay içmeyi bıraktım diyebilirm :s hemen başlıyorum şimddiiiii.. bugün biraz fazla yemiştim 920 kalorilik kadar .s midemde bi ağrı içimde bi sıkıntı olunca dayanamadm bi call yapayım dedim 220 kalori kadar yaktım yaniii şimdi su ve yeşil çaya da başlıyorummm :) ooohh 700 kalori kadar puff neyse allah bereket versin yarın okulda başlıyorrr bakalım neler yapacağım ama yanımda yeşil elma 3 ceviz götüreceğim oooyy ooyy son 2 gündür burgerları da götürmüştüm ... neyyyyseeeee siz neler yaptınz bakalımm :)

Menün güzelmiş :) Spor yapıyor musun?
bi ara lesli yapıyordum evdenişe 30 dak yürüyerek gidiyordum ama şimdi lesliyi yapamıyorum evi değiştirdim işe mesafe azaldı ama inşallah başlayacağım tek tesellim ev işlerimin uzun sürmesi

teşekkürler paylaşımın için

darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…