bi ara lesli yapıyordum evdenişe 30 dak yürüyerek gidiyordum ama şimdi lesliyi yapamıyorum evi değiştirdim işe mesafe azaldı ama inşallah başlayacağım tek tesellim ev işlerimin uzun sürmesi
kizlar ya kisin kilo vermek dahami zorlasiyor banami oyle geliyor
yazin cok daha kolay sanki:2:
bilmem benimde tam tersi kışın kilo veriyorum spor yapıyorum.ama yazın bitiyor.kışın saha kolay ama günler kısa falan.
tatlı krizi sorunu bende de var onu şu şekilde aşmayı başardım :)) Tatlı yiyorum yine ama içinde beyaz şeker olanları değil :)) Hurma yiyorum ya da elma yiyorum bir tane. Gerçekten kesiyor bir de bazen elmayı pişirip içine tarçın koyup yiyorum, çubuk tarçından çay yapıp da içebilirsin tarçın tatlı krizini kesiyor gerçekten hem de tok tutuyo kan şekerini de dengeliyor.Bende 5 gün kadar dukan yaptım hiç spor yapamadım o şekilde 57.2 ye düştüm ve senin gibi bıktım diyetten falan gözümün önünden hamur işleri tatlılar geçti bıraktım diyeti hala aynı kilodayım neyse ki kilo almadım o kadar bozmama rağmen :))merhaba arkadaşlar ben de uzun bir süredir kilolarımla uğraşıyorum. doğumdan sonra kalan kiloları 2 yıldır veremedim bir türlü. 157 boy 55 kilo hamile kalmıştım. 73 kiloyla doğuma gittim. uzunca bir süre 67-69da takılıp kaldım. şuanda 56,700 gördüm tartıda. 3 ay önce falan 65le diyete başladım. bir sürü diyet denedim, ve bazen iyice abartıp 12km tempolu yürüyüşler yaptım günlük. çektiğim çile aynaya baktığımda eski giysilerime girebildiğimi görünce silindi gitti. ama artık tükendim sanırım. gözümün önünden çikolatalar hamur işleri geçiyor. bir bıraksalar bütün gün çikolata yiyebilirim.ama yemem tabikien son 2 hafta önce dukan diyetine başladım çok güzel uyguladım hiç fire vermeden, ama çok halsiz kaldım spor düzenli yapamadım 58,500den 56,700e düştüm. ptesi günü tatlı krizim tuttu çıldırmış gibiydim. önce twister dondurma yedim sonra da dido karenin bir paketini yuttum. pişman değilim ama diyete olan inancım sarsıldı, motivasyonum düştü. ben de sizlerle birlikte zayıflama kararı aldım. en azından 50-52arasına düşmem lazım.az önce yine fena bir kriz geldi az kalsın çikolataya saldırıyordum ki tatlı krizi yenmenin yollarını arıyordum bu sayfaya gelivermişim. inş. tatlı krizlerine yenilmeden hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. herkese iyi diyetler!
brokoliyi ben de çok severim. ama her zaman tazesini bulamıyorum. taze brokoli bulunca hiç kaçırmam mutlaka alırız, eşim de çok sever. ben düdüklü tencereye biraz su koyup brokolileri de tutam tutam ayırıp haşlıyorum. üzerine de limon suyu ve doğal nar ekşisi gezdirince süper oluyor. şu tarçınla ilgili bir tarif de ben buldum. sıcağa yakın ılık süte toz tarçın ekleyip içiyoruz, tatlı çok sevenler ve diyabetikler 3 draje tatlandırıcı koyabilirler. içtim az önce ve gerçekten tadı da süper ben de iyi hissediyorum. eğer tatlı problemi olmasa en katı diyeti bile yapabiliriminş. tarçınla aşarım bu sorunu da, şuan çok mutluyum. akşam da yürüyüşümü yapabilirsem benden iyisi yok:) bu sabah tartılmadım, bakalım yarından itibaren kilo kaybım nasıl olacak:)
Canım brokoliyi ben de çok seviyorum ben de az su koyuyorum teflon tencereye brokoliler buharda pişiyor kısık ateşte. Sonra üzetine sarımsaklı yoğurt valla yemede yanında yat. Bir de böyle denemeni tavsiye ederim.Ben de senin yaptığın gibi deneyeceğim.
merhaba kızlar uzun süre yazamadım çok yorgunum okul dershane derken uyuyacak vaktim bile olmuyor neyse bugün canım o kadar tatlı çekti ki salıverdim gitti 59 kilo olmuştum şimdi yine 59.8e falan çıkmışımdır diye düşünüyorum çünkü 1000 kalorinin üstünde tatlılar yedim ve sanırım bugün 1400 kalori aldım çünkü akşam yemeği yemedim hala o şölenden beri tokum o derece. üstelik 6 saat olmuş neredeyse. yarın tartılıp başa alacağım evet yaptığımdan pişmanım ama bu aralar kendimi halsiz hissediyordum o yüzden bu şölen iyi geldi. Her ne kadar çok kalori almış olsam da pişman olup da yediklerimi çıkarmam. Zaten yediğinizden sonra kusmak işe yaramaz çünkü karbonhidratların sindirimi (kimyasal) ağızda başlıyor o yüzden mutlaka az da olsa kalori alırsınız. Sonra bugün bir hikaye okudum. Bir kadın varmış 56 kiloymuş ve iş arkadaşları onunla dalga geçiyormuş. O da diyet yapacağım demiş GÜNDE 200 KALORİNİN ALTINDA BESLENMİŞ ÜSTÜNE ÜSTLÜK GÜNDE 1-2 SAAT HIZLI TEMPODA YÜRÜMÜŞ VE YEDİKLERİNİ KUSMAYA BAŞLAMIŞ VE EN SONUNDA 20 KİLO OLMUŞ!!!!!!! Ama kadını görseniz bir berbat olmuş yani ben görsem onu dışarıda tiksinirim ve halime şükrederim. Ne çok şişman ne çok zayıf olduğum için. En sonunda da kadın ÖLMÜŞ ANOREKSİYADAN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?