50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanımlar :79:

Artık bende sizin aranızdayım, şimdiye kadar diyet+sporu baya erteledim ve nihayet 57.3 ü gördüm tartıda boyum 1,57 e haliyle en boy eşit, tıknaz bişey oldum çıktım :125: kıyafette beden buluyorum ama o kadar çirkin oluyorum ki her yerimden löp löp et çıkıyor buna son vermenin zamanı geldi.Öncelikle sağlığım için bugünden itibaren aranıza katılıyorum:87:
Umarım herkes istediği kiloya ulaşır

merhaba ben 57 kiloyum yaz başında 60 kiloydum 3 kilo verdim üni öğrenciyim okula gidene kadarda spor yapıyorum walk at home inş işe yarar

Son düzenleme:
kızlar selamlar
bende 52 kiloya inmek istiyorum.yeniden başlıyorum başarılar herkese.şimdi yürüyüşe çıkıyorum 1 saatlik iyi geceler

sabah
domates
kırmızı biber
peynir köy peyniri
1 dilimn tam buğday ekmeği 75 gr
2 bardak şekersiz açık çay
ara
pul biberli yoğutr yeşilçay
öğle
1 dilimn tam buğday ekmeği 75 gr
pul biberli yoğurt şekersiz çay veli toplantısı olduğu için yemekhaneye gidemedim
ara
yeşilçay
bu ara da gün boyu 2 bardak şekersiz çay

2 bardak yeşil çay
akşam
balık olacak tavada salata tam buğday ekmeği
balığın mümkün olduğunca yağın ulaşmadığı iç kısımlarından yemeye çalışıyorum
akşam sporuda 2 saat mutfak temizliği olur herhalde ha bir de çok az ütüm var onu yapacağım

SABAH

Yarım paket peynirli diyet bisküvi
Yeşil çay

ÖĞLEN

Zeytinyağlı taze fasulye
az bulgur pilavı
salata
yoğurt

AKŞAM
Meyve
yeşil çay
2 hurma

3 litre su

Artık akşamları yemek yiyemiyorum öğlen çok doyuruyor beni ,bir de 8 gibi 1 saat yürüyüş yapıyorum.bakalım cumartesi 54 ü görebilecek miyim.

SABAH

Yarım paket peynirli diyet bisküvi
Yeşil çay

ÖĞLEN

Zeytinyağlı taze fasulye
az bulgur pilavı
salata
yoğurt

AKŞAM
Meyve
yeşil çay
2 hurma

3 litre su

Artık akşamları yemek yiyemiyorum öğlen çok doyuruyor beni ,bir de 8 gibi 1 saat yürüyüş yapıyorum.bakalım cumartesi 54 ü görebilecek miyim.

merhaba arkadaşlar ben de uzun bir süredir kilolarımla uğraşıyorum. doğumdan sonra kalan kiloları 2 yıldır veremedim bir türlü. 157 boy 55 kilo hamile kalmıştım. 73 kiloyla doğuma gittim. uzunca bir süre 67-69da takılıp kaldım. şuanda 56,700 gördüm tartıda. 3 ay önce falan 65le diyete başladım. bir sürü diyet denedim, ve bazen iyice abartıp 12km tempolu yürüyüşler yaptım günlük. çektiğim çile aynaya baktığımda eski giysilerime girebildiğimi görünce silindi gitti. ama artık tükendim sanırım. gözümün önünden çikolatalar hamur işleri geçiyor. bir bıraksalar bütün gün çikolata yiyebilirim.ama yemem tabiki en son 2 hafta önce dukan diyetine başladım çok güzel uyguladım hiç fire vermeden, ama çok halsiz kaldım spor düzenli yapamadım 58,500den 56,700e düştüm. ptesi günü tatlı krizim tuttu çıldırmış gibiydim. önce twister dondurma yedim sonra da dido karenin bir paketini yuttum. pişman değilim ama diyete olan inancım sarsıldı, motivasyonum düştü. ben de sizlerle birlikte zayıflama kararı aldım. en azından 50-52arasına düşmem lazım.az önce yine fena bir kriz geldi az kalsın çikolataya saldırıyordum ki tatlı krizi yenmenin yollarını arıyordum bu sayfaya gelivermişim. inş. tatlı krizlerine yenilmeden hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. herkese iyi diyetler!

tatlı krizi sorunu bende de var onu şu şekilde aşmayı başardım :)) Tatlı yiyorum yine ama içinde beyaz şeker olanları değil :)) Hurma yiyorum ya da elma yiyorum bir tane. Gerçekten kesiyor bir de bazen elmayı pişirip içine tarçın koyup yiyorum, çubuk tarçından çay yapıp da içebilirsin tarçın tatlı krizini kesiyor gerçekten hem de tok tutuyo kan şekerini de dengeliyor.Bende 5 gün kadar dukan yaptım hiç spor yapamadım o şekilde 57.2 ye düştüm ve senin gibi bıktım diyetten falan gözümün önünden hamur işleri tatlılar geçti bıraktım diyeti hala aynı kilodayım neyse ki kilo almadım o kadar bozmama rağmen :))

Diyetten bıkmış olduğum için diyet yapmıyorum artık kendime abur cubur da dahil olmak üzere her şeyi ama her şeyi serbest bıraktım ama tadımlık şekilde olmak şartıyla dün başladım tekrar. Her şeyi yiyorum ama çok çok az ve de sofradan doymadan kalkıyorum. Bir de brokoli ve karnıbaharı çok öneririm aşırı tok tutuyor, suda haşlıyorum sade pek sevmediğim için üstüne beşamel sos döküp yiyorum kalorisini biraz arttırıyor ama lezzet de önemli dimi :)) Zaten brokolinin kalorisi çok çok düşük 100 gr brokoli 35 kalori. düşünün 1 kilo brokoli yesek 350 kalori ki azıcık brokoli bile aşırı tok tutuyo şişiriyor hemen mideyi zaten kimse 1 kilo yiyemez herhalde Ben kilo vermek istediğimde brokoliyi çok çok kullanıyorum :))

brokoliyi ben de çok severim. ama her zaman tazesini bulamıyorum. taze brokoli bulunca hiç kaçırmam mutlaka alırız, eşim de çok sever. ben düdüklü tencereye biraz su koyup brokolileri de tutam tutam ayırıp haşlıyorum. üzerine de limon suyu ve doğal nar ekşisi gezdirince süper oluyor. şu tarçınla ilgili bir tarif de ben buldum. sıcağa yakın ılık süte toz tarçın ekleyip içiyoruz, tatlı çok sevenler ve diyabetikler 3 draje tatlandırıcı koyabilirler. içtim az önce ve gerçekten tadı da süper ben de iyi hissediyorum. eğer tatlı problemi olmasa en katı diyeti bile yapabilirim inş. tarçınla aşarım bu sorunu da, şuan çok mutluyum. akşam da yürüyüşümü yapabilirsem benden iyisi yok:) bu sabah tartılmadım, bakalım yarından itibaren kilo kaybım nasıl olacak:)

Evet gerçekten hurma ve tarçın tatlı krizini önlüyor. Ben de 1 aydır diyetteyim ama sadece regl döneminde canım çikolata istedi onda da küçük bir parça yedim. Ben ara öğün yapıyorum tarçınlı yeşil çay ve hurma ile.Bu arada bugünkü menümü de yazayım:

SABAH

Peynir,domates,salatalık ve beyaz peynirle yapılmış kepekli sandviç (Çok geldi,çok doydum)yanında yeşil çay.

ÖĞLEN

Mantarlı tavuk sote,yoğurt

ARA
Tarçınlı yeşil çay ve 2 hurma

AKŞAM
Meyve yemeyi düşünüyorum

Yürüyüş öncesi 1 bardak yeşilçay içerim
Gün içinde 2,5lt suiçiyorum

Canım brokoliyi ben de çok seviyorum ben de az su koyuyorum teflon tencereye brokoliler buharda pişiyor kısık ateşte. Sonra üzetine sarımsaklı yoğurt valla yemede yanında yat. Bir de böyle denemeni tavsiye ederim.Ben de senin yaptığın gibi deneyeceğim.

aynen her turlusunu haftanin 5 gunu kesin yiyiyorumdur....bitmeden aliyorum o dereceee...

Benim çevremdeki herkes nefret ediyor brokoliden yaa :)) Evde yapıyorum kendim yiyorum kimse yemiyor benden başka, arkadaşlarım falan da hiç sevmezler.. Baya seveni varmış burda :)) Eeeee ondan zaten 60 kilonun altındayız

sabah normal kahvaltımı yaptım işte peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek..

öğlen 1 tabak brokoli salatası yedim

akşam da 1 elma 1 tane de muz yedim tatlı isteğimi kesmişti de iyi oldu ama şimdi gözümün önünden yine börekler geçmeye başladı
sanırım meyve çabuk gidiyor mideden midem hemen boşalıverdi :)) Ama artık yemem saat 8i de geçti yeşil çay içiyorum şimdi başka şeyler düşünüp yemek yemeyi unutmam lazım

çok zor bir şey yaa zayıflamak özellikle akşam 8den sonra canım sürekli bir şeyler istiyor özellikle de kalorili şeyler istiyor nedense

merhaba kızlar uzun süre yazamadım çok yorgunum okul dershane derken uyuyacak vaktim bile olmuyor neyse bugün canım o kadar tatlı çekti ki salıverdim gitti 59 kilo olmuştum şimdi yine 59.8e falan çıkmışımdır diye düşünüyorum çünkü 1000 kalorinin üstünde tatlılar yedim ve sanırım bugün 1400 kalori aldım çünkü akşam yemeği yemedim hala o şölenden beri tokum o derece. üstelik 6 saat olmuş neredeyse. yarın tartılıp başa alacağım evet yaptığımdan pişmanım ama bu aralar kendimi halsiz hissediyordum o yüzden bu şölen iyi geldi. Her ne kadar çok kalori almış olsam da pişman olup da yediklerimi çıkarmam. Zaten yediğinizden sonra kusmak işe yaramaz çünkü karbonhidratların sindirimi (kimyasal) ağızda başlıyor o yüzden mutlaka az da olsa kalori alırsınız. Sonra bugün bir hikaye okudum. Bir kadın varmış 56 kiloymuş ve iş arkadaşları onunla dalga geçiyormuş. O da diyet yapacağım demiş GÜNDE 200 KALORİNİN ALTINDA BESLENMİŞ ÜSTÜNE ÜSTLÜK GÜNDE 1-2 SAAT HIZLI TEMPODA YÜRÜMÜŞ VE YEDİKLERİNİ KUSMAYA BAŞLAMIŞ VE EN SONUNDA 20 KİLO OLMUŞ!!!!!!! Ama kadını görseniz bir berbat olmuş yani ben görsem onu dışarıda tiksinirim ve halime şükrederim. Ne çok şişman ne çok zayıf olduğum için. En sonunda da kadın ÖLMÜŞ ANOREKSİYADAN.

anoreksiya zaten psikolojik bir hastalık, Allah korusun ne zayıflık iyi ne de şişmanlık, ben çöp gibi bacakları olan mankenleri de beğenmiyorum pek. beden kitle indeksi en düşük 18,5 olmalı altı zararlı zaten.

Bu arada aklında bulunsun canım, halsiz hissedince tatlılara sarılma onlar daha çok halsizlik yapar, özellikle şekerli tatlılar,ekmek makarna tüketince insana yemekten sonra bir rehavet halsizlik çöker ya hepsinde şeker var hepsi karbonhidrat zaten karbonhidrat şeker demek. O yüzden halsiz hissettiğin zamanalar bil ki kötü besleniyorsundur.

Tatlı isteyince canın doğal tatlıları yemeye çalış, yani meyve şekeri tüket kuru meyveler olabilir kuru kayısı, hurma elme tüketebilirsin hem daha sağlıklı kilo da yapmaz. Hemde halsizlik hissini ortadan kaldırır bir de kuruyemişi de bol bol tüket kan yapar enerji verir, derslerine de faydası olur, üstelik tok tuttuğu için zayıflamana da yardımcı olur baya. Derslerle birlikte diyet yapmak zordur ama ben kpssye hazırlanırken karatay diyet iyapmıştım çok faydası olmuştu yemekten sonra kesinlikle rehavet çökmüyor rahatça ders çalışabiliyorsun, stresten aburcubura saldırmak yerine bol bol kuruyemiş yemiştim hem zayıflamıştım hem de daha dinç enerjik olmuştum.

Abur cuburlar bol kalorili ve insanın enerjisini olduğu gibi tüketiyor, aslında strese iyi geliyormuş gibi gözüküyor ama bu geçici bir şey daha sonra daha kötü yapıyor insanı. Mesela şekerli tatlılar çikolata cips bisküvi kan şekerini çok hızlı yükseltiyor ve sonrasında da çok hızlı düşüyor ve daha çabuk acıktırıyor, aburcubur yiyen insanlar daha çok acıktığı için yiyeceklere saldırır hale geliyorlar bu da demek oluyor ki kalori üstüne kalori almaya devam ediyorsun. Hantallaşıyorsun tembelleşiyorsun ve şişiyorsun git gide farkında olmadan, sonra da zayıflamak için binbir türlü işkence çekiyorsun saatlerce koşmak yürümek gibi. En iyisi bunları yaşamamak için abur cuburlara hiç buluşmamak

Ama işte insan iradesi bir yere kadar dimi Yeme yeme sonra birden saldır tatlılara pastalara Hiç yemeden olmuyor gerçekten marketten alıp yemesen bile hamur işi yapılıyor ikram ediliyor ya da sabahları poğaça yeniyor sağlıksız olduğu halde yeniyor yani güzel de oluyor tadı dimi Hiç yememek mümkün değilse de sınır getirmeye çalış yani ben öyle yapıyorum. Haftada bir gün izin ver mesela. Ya da yedin mi hepsini yeme yarısını ye gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…