slm kızlar aranıza geri döndüm.. bu hafta okulun ilk haftassı olduğundan saldım çayıraabu hafta yine başlıyorum taktım bn 48 olacağım :))
Merhaba canım,aslında benim hedefim 50 ama 48 e düşersem aç karnına tok karnına olayından kurtulurum diye düşünüyorum. Sen 62 den 50 ye nasıl düştün canım nelere dikkat ettin? Ben de 59 dan 55 e düştüm 1 ayda ama bu hafta çok az verdim. Kilo vermen yavaşlayınca felan ne yaptın biraz bahsedersen sevinirim.
Ben artık kilo veremiyorum(
Gerçi pek diyet yaptığım da söylenemez :))
Spor yapıyorum bir de yediklerime dikkat ediyorum ama hiç aç kalmıyorum.
Aslında şöyle ki normal yemekler yiyorum abur cubur kesinlikle yemiyorum, tatlı çikolata kesinlikle tüketmiyorum.
Yürüyüşü bıraktım günde 50 dk pilates yapıyorum kilom sabit. Diyete 1 eylülde başlamıştım 1 ay oldu neredeyse ama sadece dukan diyeti ile vermiş olduğum 1,5 kilom var gerisi aynen duruyor. Sanırım terlemekten nefret ediyorum o yüzden terleten sporları yapmamaya çalışıyorum. Biraz üşengeçlik de var onun etkisi sanırım.
Merhaba canlaaaar :) Sonunda meşhur ödülümü yaptım! 2 gün önce falan tartıldığımda 55.1 kiloydum, bu sabah tartıldım baktım 55.5 kiloyum. Reglime çok az kaldı ondan galiba. Ama zaten 55.5 olunca her halükarda kendime ödül verecektim. Sabah kahvaltıda kepekli tost yedim. Öğlen yemeğinde de ödülümü yaptım. Ne yediğimi söylemeyeyim canınız çekmesin. Ama çok güzel oldu gerçekten. Zaten ben hiç bozmuyordum diyetimi, yediğim şeyleri çok az yiyordum falan. Bu sefer gönlümce yedim. Sadece bir seferlik bir şeydi tabii ki bu. Artık bir sonraki ödülüm hedefim olan 50 kiloya gelince. Ama 49'a da düşürebilirim bilemiyorum. Ne olursa olsun, şu an yolu yarıladım. 2 ay önce hayal bile edemeyeceğim bir kilodayım, 61'den 55.5'a düştüm. Bir bu kadar daha verince fıstık gibi olacağım :)) Şimdiden bile öyle toparlandım ki anlatamam. Son kilolar insanı daha da inceltiyor. Bundan sonra daha çok spor yapmayı ve diyetimi daha da sıkılaştırmayı düşünüyorum, bugün zaten ödülümü yaptım, yarından itibaren tam gaz devam :) Hadi kızlar siz de yılmayın, en azından yolu yarılayın ve güzel bir ödülün keyfini çıkartın :)
sirinceren bende senin taktiği deneyeceğim bakalım yaklaşık 10 kilo vermem gerekiyordu 1,5 kilosu gitti :)) 54 kilo olunca bende kendime ödül vereyim o zaman :)) Ama ben zaten öyle boğucu bir diyet yapmıyorum her şeyden azar azar yiyorum, aburcubur kalorili şeyleri aramıyorum zaten. Mesela 4-5 aydır hiç çikolata yemiyorum canım da istemiyor hiç. Tadını unuttum resmen. Arada annem hamur işi yapıyor ben biraz börek ve keke düşkünüm börek,kek olunca koyveriyorum :)) Onları da tadımlık yersem ve o gün diğer yediklerimden kesersem dengelerim sanırım. Aslında kalori hesaba yapmak en mantıklısı da onu da pek beceremiyorum ney kaç kalori bilmiyorum kaç gram yedim bilemiyorum. Kalori hesabı yaptıktan sonra dışarda yemek de mümkün günlük 1000 kalori alacaksan dışarda 500 kalori yersen sabah kahvaltıda 300 kalori alsan akşam yoğurtla geçiştirsen bile zayıflamak mümkün aslında :))
evet haklısın ben buraya geleli 1 ay 10 gün falan oldu ama tam motive olamadım ara ara çok iyi gittim, sanırım tek eksiğim düzenli spor yapmıyorum bir de 1-2 gün güzel beslenip sonra bozuyorum sonra yine güzel beslenip yine bozuyorumBen kalori hesabına çok da güvenmiyorum. Bence önemli olan kaloriyi hangi yiyecekten aldığın. Hamurişinden 100 kalori almaktansa tavuktan balıktan 200 kalori almak daha mantıklı gibi. Yine de çok kalorili şeyler yemiyorum tabii. Ben bu başlığa ilk geldiğimden beri sen buradasın, diyete başlayalı 1 ay 1 hasta oldu benim. 5.5 kilo verdim. Senin yazılarını da okuyorum ben. Aman pes etmei başaracağız :) 7-8 kilo nedir ki..
evet haklısın ben buraya geleli 1 ay 10 gün falan oldu ama tam motive olamadım ara ara çok iyi gittim, sanırım tek eksiğim düzenli spor yapmıyorum bir de 1-2 gün güzel beslenip sonra bozuyorum sonra yine güzel beslenip yine bozuyorumMotive olamıyorum nedense arada bir gaza geliyorum sonra tekrar kaçıyor motivasyonum. Bence kendini diyete hazır hissedip bir başlarsın ya sonuna kadar gidersin işte ben ona bir başlayamadım, oysa haziranda 60 kiloya çıkmıştım ve sonra motive olup iki ayda 55e kadar düşmüştüm sonra bir bıraktım tüm kilolar geri geldi.Sen baya istikrarlı şekilde gittin o yüzden o sürede 5,5 kilon gitti ne güzel :))
Gerçi ben 1,5 kilo verdim ona da seviniyorum :)) 1 kilo bile çok farkediyor çünkü.
Aslında benimkisi psikolojik mutluluğu yemekte arıyorum acıktığım için değil, mesela canım sıkılıyor yemek yiyorum ya da evde ne varsa yiyorum sonra mutlu oluyorum sıkıntım az da olsa geçiyor. Oyalanmak için bir şeyler yiyorum sürekli yemediğimde zor dayanıyorum. yemek konusunda çok iradesiz biri oldum çıktım farkındayım, eskiden aşırı iradeli idim. Sorunu biliyorum çözümde elimde onu da biliyorum. Dediğin gibi pes etmeden yarın tekrar bir başlangıç yapayım en iyisi :)) Gerçekten 7-8 kilo nedir ki :)) Foruma bazen bakıyorum 40-50-60 kilo verenler bile var biz 8-9 kiloyu mu veremeyeceğiz :))
Ben kalori hesabına çok da güvenmiyorum. Bence önemli olan kaloriyi hangi yiyecekten aldığın. Hamurişinden 100 kalori almaktansa tavuktan balıktan 200 kalori almak daha mantıklı gibi. Yine de çok kalorili şeyler yemiyorum tabii. Ben bu başlığa ilk geldiğimden beri sen buradasın, diyete başlayalı 1 ay 1 hasta oldu benim. 5.5 kilo verdim. Senin yazılarını da okuyorum ben. Aman pes etmei başaracağız :) 7-8 kilo nedir ki..
yazmıştım ama çok önceden boyum 158boyun kaç? bilmiyorum daha önce yazmışmııydın ama? :)
sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım bir de ek olarak 40 dk aerobik :) çook yorgunum şu an kahvaltımı yapıcm 1 saat kadar sonra bide ganglionlu yeşilçay aldım bööö hiç sevmedm tadını yaaaa( içemicem valla gidiyrm markete sadesinden alcm
evet haklısın ben buraya geleli 1 ay 10 gün falan oldu ama tam motive olamadım ara ara çok iyi gittim, sanırım tek eksiğim düzenli spor yapmıyorum bir de 1-2 gün güzel beslenip sonra bozuyorum sonra yine güzel beslenip yine bozuyorumMotive olamıyorum nedense arada bir gaza geliyorum sonra tekrar kaçıyor motivasyonum. Bence kendini diyete hazır hissedip bir başlarsın ya sonuna kadar gidersin işte ben ona bir başlayamadım, oysa haziranda 60 kiloya çıkmıştım ve sonra motive olup iki ayda 55e kadar düşmüştüm sonra bir bıraktım tüm kilolar geri geldi.Sen baya istikrarlı şekilde gittin o yüzden o sürede 5,5 kilon gitti ne güzel :))
Gerçi ben 1,5 kilo verdim ona da seviniyorum :)) 1 kilo bile çok farkediyor çünkü.
Aslında benimkisi psikolojik mutluluğu yemekte arıyorum acıktığım için değil, mesela canım sıkılıyor yemek yiyorum ya da evde ne varsa yiyorum sonra mutlu oluyorum sıkıntım az da olsa geçiyor. Oyalanmak için bir şeyler yiyorum sürekli yemediğimde zor dayanıyorum. yemek konusunda çok iradesiz biri oldum çıktım farkındayım, eskiden aşırı iradeli idim. Sorunu biliyorum çözümde elimde onu da biliyorum. Dediğin gibi pes etmeden yarın tekrar bir başlangıç yapayım en iyisi :)) Gerçekten 7-8 kilo nedir ki :)) Foruma bazen bakıyorum 40-50-60 kilo verenler bile var biz 8-9 kiloyu mu veremeyeceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?